eitaa logo
مرکز اسلامی گلستان
1.9هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
2هزار ویدیو
66 فایل
مقام‌معظم رهبری : تمدن نوین اسلامی بدون وحدت شیعه و سنّی محقق نمی‌شود 👈 ارتباط با مدیر کانال 09017309829 هرگونه انتقاد ، پیشنهاد ، گزارش و محتوای فرهنگی و تبلیغی را برای مدیر کانال ارسال نمایید.
مشاهده در ایتا
دانلود
حالا بیایم سراغ فلسطین این خطوط قرمز، کل سرزمین فلسطین هست سرزمینی که صهیونیست‌ها پسندیدنش و اومدن که کلش رو بگیرن قبل از جنگ جهانی اول صهیونیست‌ها از سراسر دنیا مهاجرت به این سرزمین رو شروع کردن بعد از جنگ جهانی اول هم با حمایت انگلیسی‌ها به صورت رسمی تشکیل دولت اسراییل رو اعلام کردن.
نهایتا با آواره کردن فلسطینی‌ها موفق شدن قسمت‌های آبی‌رنگ رو تصرف کنن و به قول خودشون اسراییل رو تشکیل بدن. پس؛ هاشور آبی، تحت تصرف صهیونیست هاست. دو کادر سبز رنگ؛ همچنان دست فلسطینی هاست اون کادر زرد رنگ هم یه منطقه از سوریه است که توسط صهیونیست‌ها اشغال شده
کادرِ سبزِ سمتِ چپ، اسمش نوار غزه است. کادرِ سبزِ سمتِ راست، هم اسمش کرانه‌ی باختریه. این دو منطقه الان دست خود فلسطینی‌هاست و بطور کلی الان فلسطینی‌ها چهار دستن؛ ▫️بخشی توی غزه ▫️بخشی توی کرانه باختری ▫️بخشی توی مناطق آبی‌رنگ ▫️بخشی هم آواره‌ی کشورهای دیگه
فلسطینی‌ها خودشون چند گروهن که به دو گروه اصلی تقسیم میشن. 🔺غزه دست گروه حماسه، گروهی که مسلح و تحت حمایت جمهوری اسلامیه. هرچند غزه از زمین و دریا محاصره است و زندگی برای اهالی غزه خیلی سخته ولی همین اهالی غزه و همین حماس تونستن جلوی گسترش اسراییل بایستن. 🔺کرانه‌ی باختری هم دست گروهیه به نام تشکیلات خودگردان که متاسفانه اهل مبارزه نیستن.
قبل از مسلح شدن غزه صهیونیست‌ها حملات وحشیانه و متعددی به غزه می‌کردن حملاتی که تعداد زیادی زخمی و شهید می‌داد با مسلح شدن غزه، سطح این حملات خیلی کمتر شد و تقریبا الان صهیونیست‌ها تلاش میکنن درگیری نظامی با فلسطینی‌ها پیدا نکنن.
👈 اینکه چرا جمهوری اسلامی میگه إلّا‌بِلّا اسرائیل باید محو بشه از رو زمین؟
اروپایی‌ها اومدن و در برهه‌های مختلف از این دو کشورِ پهناور، بیش از بیست کشور کوچیک درست کردن😧
دویست سال پیش یعنی در زمان پدربزرگِ پدربزرگِ پدربزرگِ ما منطقه‌ی ما این شکلی بود. دو تا کشور پهناور و بزرگ به اسمِ ایران و عثمانی این منطقه رو تشکیل می‌دادن.
ایران چطور تکه‌تکه شد؟ مناطق «یک، دو، شش و ده» توسط روس‌ها و مناطق «سه، چهار و پنج» توسط انگلیسی‌ها از ایران جدا شد.😞
🔺گذشت تا اینکه حدود صدسال پیش، جنگ جهانی دنیارو، زیر و رو کرد. کشور عثمانی طرفِ شکست خورده‌ی این جنگ بود و بعد از پایان جنگ، بینِ «انگلیس و فرانسه» تقسیم شد. 🔺اروپایی‌ها نشستن سر میز،‌ خط‌کش دست گرفتن و سرزمینِ وسیعِ عثمانی رو به ده‌دوازده کشور کوچیک تبدیل کردن. 🔺عربستان، عراق، سوریه، لبنان، اردن و... اینا همه کشورهایی بودن که همین صدسال پیش توسط اروپایی‌ها ساخته شدن. یعنی در زمان پدرِ پدربزرگ ما😒
▫️اروپایی‌ها وقتی داشتن مرزهای جدید رو تعیین می‌کردن گفتن فرصت خوبیه که یه پایگاه دائمی برای خودمون اینجا درست کنیم. یه پایگاه که بتونه منافع مارو توی این منطقه‌ی راهبردی و ثروتمند تامین کنه. ▫️صهیونیست‌هام از اون طرف، سال‌ها بود میخواستن سرزمین فلسطین رو به چنگ بیارن، حتی تلاش کردن از پادشاه عثمانی بخرنش، ولی موفق نشدن. ▫️سرانجام انگلیسی‌ها با صهیونیست‌ها به توافق رسیدن و با پایانِ جنگ جهانی، سرزمینِ فلسطین به صهیونیست‌ها واگذار شد.
صهیونیست‌ها این چنین طرحی رو برای خودشون در نظر داشتن. از رود نیل تا رود فرات... یعنی میخواستن؛ از فلسطین شروع کنن و به تدریج سرزمین‌های بین «نیل تا فرات» رو به تصرف خودشون در بیارن و بشن همسایه‌ی جدید ما☺️