🔹نگرانی برای ۶ هزار سال تاريخ/ با متعرضین برخورد قانونی میشود.
🔸مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: محوطه باستانی قلعه نو دارای آثاری از دورههای مختلف تاريخی است که متاسفانه توسط افراد سودجو با بولدوزر خاكبرداری شده است.
▪️به گزارش روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی محمود مرادی نراقی مدیر کل در بازدید روز گذشته ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۳ به همراه فرماندهی یگان حفاظت ادارهکل از تپه تاریخی قلعهنو گفت: پرونده و گزارشات مربوط به تعرض به این تپه تاریخی تهیه و برای برخورد با متعرضین به این اثر تاریخی به دستگاههای قضایی اعلام شد.
▪️مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی اظهار کرد: نگران تخريب شدن اين محوطه چند هزار ساله باستانی هستیم، این تپه و دادههای آن در استان مرکزی بسیار خاص است.
▪️مرادی نراقی بیان کرد: دادههای این تپه متعلق به فرهنگ و تمدنی از حدود ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ سال پیش از میلاد وجود داشته اما در برخی مناطق احتمال دارد که در اوایل سال ۲۶۰۰ یا ۲۷۰۰ سال پیش از میلاد ناپدید شده باشد. این تمدن برای زمان قابل توجهی در ایران سکونت داشتهاست.
▪️او با اشاره به اینکه متاسفانه این تپه تاریخی مورد تعرض واقع شده افزود: در حال رسیدگی و اقدامات قانونی در چارچوب تعقیب متخلفان هستیم.
▪️مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی با بیان اینکه با هر تعرض سهوی یا عمدی به آثار تاریخی برخورد قانونی و قاطع میشود، بیان کرد: درصورت تخلف و آسیب رساندن به تپههای تاریخی برخورد قانونی با آنها صورت میگیرد.
▪️تپه قلعه نو مربوط به هزاره یک و دو قبل از میلاد است و در شهرستان اراک، بخش مرکزی، دهستان معصومیه روسةا قلعه نو واقع شده و این اثر در تاریخ 26 اسفند ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت 26123 بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
http://zil.ink/markazi_cthh
🔸گردهمایی روابطعمومیهای ستادی و استانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور
🔸کسب رتبه برتر روابط عمومی استان مرکزی در بین روابطعمومیهای ستادی و استانی وزارت متبوع
🔹 با حضور حسن میثمی مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، شهاب طلایی مدیرعامل صندوق توسعه و احیا وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مدیران روابطعمومی استانها و وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی
🔹 در این گردهمایی از مدیر روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی به منظور کسب رتبه برتر در بین روابطعمومیهای اداراتکل استانی وزارت متبوع تقدیر شد.
🔸۳۰ تیرماه ۱۴۰۳/ مشهد مقدس
http://zil.ink/markazi_cthh
76.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #اخبار_ماهانه
🔹اهم اخبار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، تیر ۱۴۰۳
🔸مجری: شایسته شفیعی
🔹سر دبیر: منیرالسادات جان بزرگی
🔸تهیه و تدوین: سید دانیال داودی
🔸مترجم ناشنوایان: بنت الهدی فریدی
📎http://zil.ink/markazi_cthh
🔹29 هنرمند صنایعدستی شازند از تسهیلات مشاغل خانگی بهرهمند شدند
🔸رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان شازند گفت: 29 هنرمند صنایعدستی شازند از تسهیلات اشتغالزایی مشاغل خانگی در سال گذشته بهرهمند شدند.
📎http://zil.ink/markazi_cthh
🔹29 هنرمند صنایعدستی شهرستان شازند از تسهیلات مشاغل خانگی بهرهمند شدند
🔸رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان شازند گفت: 29 هنرمند صنایعدستی شهرستان شازند از تسهیلات اشتغالزایی مشاغل خانگی در سال گذشته بهرهمند شدند.
▪️بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی محمد اتابکی دوم مرداد 1403 با اعلام این خبر گفت: روز گذشته از کارگاههای مشاغل خانگی که در سال 1402 از تسهیلات مشاغل خانگی استفاده کردهاند بازدید مشترکی با حضور نمایندگانی از فرمانداری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان انجام شد.
▪️رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان شازند با تاکید بر اینکه 29 هنرمند صنایعدستی شهرستان شازند در سال گذشته از تسهیلات مشاغل خانگی بهره بردهاند گفت: این شمار هنرمند صنایعدستی شهرستان شازند 20 میلیارد ریال وام مشاغل خانگی به منظور راهاندازی کارگاه و یا توسعه و تجهیز آن دریافت کردند.
▪️اتابکی گفت: مشاغل خانگی فعالیتهای عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی که منجر به تولید خدمت و یا کالای قابل عرضه در بازار است که در حال حاضر در این شهرستان هنرمندان و صنعتگران بسیاری از این شیوه برای تولید محصولات صنایعدستی و هنرهای سنتی با حمایت میراثفرهنگی مشغول به فعالیت هستند.
▪️او با تاکید بر حمایتهای دولت در بخش مشاغل خانگی ابراز داشت: خوشبختانه دولت با حمایت از این طرح و تخصیص تسهیلات به دارندگان مجوز کسب و کار خانگی در بخشهای مستقل و پشتیبان گامهای موثری برای ایجاد اشتغال برداشته است.
▪️اتابکی در ادامه تصریح کرد: طرحهای مشاغل خانگی توسط کارگروه اشتغال متشکل از نمایندگان فرمانداری، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میراثفرهنگی بررسی میشود و در هر شهرستان از محل فعالیتها بازدید و طرحها بعد از تایید به منظور برخورداری از تسهیلات کمبهره به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سپس بانکهای عامل معرفی میشوند.
📎http://zil.ink/markazi_cthh