برگزاری پویش درختکاری «سرو ایران» با حضور مسئولان و ورزشکاران شهرستان شازند
پویش درختکاری «سرو ایران» با حضور جمعی از مسئولان و ورزشکاران شهرستان شازند و با مشارکت هیئتهای ورزشی از شهرستانهای مختلف استان مرکزی برگزار شد.
🔹 به گزارش اطلاعرسانی ورزش و جوانان استان مرکزی، این برنامه به همت اداره ورزش و جوانان شهرستان شازند و با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از محیطزیست، توسعه فضای سبز و جلب مشارکت اجتماعی جامعه ورزش در فعالیتهای زیستمحیطی اجرا شد.
🔹 در جریان این پویش، شرکتکنندگان با کاشت نهال بر اهمیت حفظ منابع طبیعی و نقش مؤثر جامعه ورزش در ارتقای فرهنگ مسئولیتپذیری اجتماعی و توجه به محیطزیست تأکید کردند.
#اقتصاد_مقاومتی_در_سایه_وحدت_ملی_و_امنیت_ملی
#دولت_پای_کار_مردم🇮🇷
📌 پایگاه اطلاعرسانی ورزش و جوانان استان مرکزی
🆔 https://eitaa.com/markazimsy
🆔 https://ble.ir/markazi_msy
190.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 پویش#یک ـ ایران
ورزش سلامتی بی صدا برای مقابله با جنگ
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
در روزهای پر استرس جنگ به همراه خانواده دقایقی ورزش کنید تا هم اضطراب خود را کم کنید هم خواب عمیقتر و باکیفیت تری داشته باشید.
ضمنا میتوانید از فعالیت بدنی خود ویدیو تهیه نموده و با مشخصات خود به پیام رسان ایتا به شماره 09186984027 ارسال و از جوایز قرعه کشی بهره مند شوید.
هیئت ورزش همگانی استان مرکزی
#اقتصاد_مقاومتی_در_سایه_وحدت_ملی_و_امنیت_ملی
#دولت_پای_کار_مردم🇮🇷
📌 پایگاه اطلاعرسانی ورزش و جوانان استان مرکزی
🆔 https://eitaa.com/markazimsy
🆔 https://ble.ir/markazi_msy
امیر حسین همتی قهرمان ووشو جهان ؛ ملت ایران با همبستگی و استقامت سربلند میماند
با افتخار اعلام میکنم که همواره خود را در مسیر پاسداشت میهن، ارزشهای والای انسانی و دفاع از عزت و کرامت ملت عزیز ایران متعهد میدانم.
🔹 به گزارش اطلاعرسانی ورزش و جوانان استان مرکزی، امیر حسین همتی قهرمان ووشو جهان اهل استان مرکزی گفت؛ ایمان دارم که مردم بزرگ ایران، با اتکا به همبستگی، اخلاق و استقامت خود، هیچگاه در برابر نابرابریها و بیعدالتیها سر فرود نخواهند آورد.»
🔹 وی تصریح کرد؛ من، امیرحسین همتی، ورزشکار ملیپوش رشته ووشو، با افتخار اعلام میکنم که اکنون زمان دفاع از میهن اسلامی ماست
🔹 همتی در پایان بیان داشت ؛ رژیم غاصب صهیونیستی با جنایت خود، چهره واقعیاش را نشان داد، اما ملت بزرگ ایران هرگز تسلیم نخواهد شد و زیر بار ظلم نمیرود
#اقتصاد_مقاومتی_در_سایه_وحدت_ملی_و_امنیت_ملی
#دولت_پای_کار_مردم🇮🇷
📌 پایگاه اطلاعرسانی ورزش و جوانان استان مرکزی
🆔 https://eitaa.com/markazimsy
🆔 https://ble.ir/markazi_msy
مهتاب لکعلیآبادی، عضو تیم ملی کبدی بانوان ایران؛ وحدت مردم، راه عبور از روزهای دشوار است
🔹 به گزارش اطلاعرسانی ورزش و جوانان استان مرکزی، مهتاب لکعلیآبادی، عضو تیم ملی کبدی بانوان ایران اهل استان مرکزی ظمن محکومیت حمله ددمنشانه دشمن امریکایی وصهیونیستی به خاک ایران گفت: در این روزهای سخت و پرچالش، اتحاد و همدلی روشنترین امید پیش روی ماست. وطندوستی تنها به معنای عشق به خاک نیست، بلکه تعهدی عمیق به عدالت، آزادی، مسئولیتپذیری و سربلندی میهن است؛ تعهدی که در دل و جان هر ایرانی ریشه دارد و قلبهای ما را برای ساختن فردایی بهتر به تپش وامیدارد.
🔹 وی تصریح کرد: ملت بزرگ ایران در طول تاریخ بارها نشان داده است که در لحظات دشوار، با تکیه بر همبستگی، ایمان و روحیه ایستادگی، از سختترین مسیرها عبور کرده و سربلند بیرون آمده است. امروز نیز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حفظ وحدت، همدلی و امید در میان همه اقشار جامعه هستیم.
🔹 لک علی آبادی درپایان اظهار داشت : بیتردید این روزهای دشوار نیز با صبوری، همدلی و همبستگی مردم شریف ایران سپری خواهد شد و آیندهای روشنتر در انتظار سرزمین عزیزمان خواهد بود. از درگاه خداوند متعال، برای ایران عزیز، عزت، آرامش، پیشرفت و پویایی روزافزون مسئلت دارم و امیدوارم سایه لطف و عنایت الهی همواره بر این سرزمین و مردم بزرگ آن مستدام باشد.
#اقتصاد_مقاومتی_در_سایه_وحدت_ملی_و_امنیت_ملی
#دولت_پای_کار_مردم🇮🇷
📌 پایگاه اطلاعرسانی ورزش و جوانان استان مرکزی
🆔 https://eitaa.com/markazimsy
🆔 https://ble.ir/markazi_msy