#اراک
طرح های پیشنهادی اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی و راهکارهای گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اراک با حضور علی گودرزی زاده، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گودرزی زاده در این جلسه گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در هر جامعهای منجر به کاهش آسیب اجتماعی و فرهنگی خواهد شد بنابراین هر جامعهای به کتاب و مطالعه اهمیت دهد در کاهش آسیبهای اجتماعی موفق خواهد بود.
وی افزود: معمولا در شهر ما بوستان ها و اماکن عمومی در تمام سال مخاطبین و مراجعین بسیاری را پذیرا هستند. ولی متاسفانه آسیب های اجتماعی نیز در آن ها رایج شده است. عدم برنامه ریزی فرهنگی برای این مراکز و غفلت از این مهم ممکن است باعث شود تا فرهنگ اصیل دینی و ارزشی رنگ باخته و عقب بنشیند. لذا حضور برنامه ریزی شده و مقتدرانه فرهنگ کتاب و کتابخوانی می تواند فضا را علیه آسیب های اجتماعی و مظاهر بی بند و باری کاهش دهد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مرکزی گفت: شهرداری اراک به عنوان ارگانی که ارتباط مستقیم با آحاد جامعه را دارد می تواند نقشی مهم در افزایش سرانه مطالعه ایجاد کند.
فراهم نمودن دسترسی آسان شهروندان به منابع کتابخانه ای با برنامه پیک کتاب، ایجاد یا فضاسازی شهری با المان و طرح کتاب، ایجاد پیشخان های کتابخانه ای در بوستان ها و تفرج گاه های شهری ... از جمله موارد مطروحه در این جلسه بود.
@markazipl
#استخدام #محلات
اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی یک نفر نیروی انسانی بومی تا سن حداکثر ۳۰ سال، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی و بالاتــر رشتـههای کتابــداری و یا رشتــههای دانشگاهــی علوم انسانـی را در قالب قــــرارداد ساعتی، جهت فعالیـــت در کتابخانه عمومی علامه طباطبایی شهر محلات جذب مینماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتـر و آگاهی از رشتـه های دانشگاهی مورد نیاز به پرتال کتابخانه های عمومی استان مرکزی www.markazipl.ir مراجعه کنید.
@markazipl
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب
«فرّ ایمان از فریمان: نگارههایی درباره آیت الله شهید مطهری»
پدیدآور: زینب عطایی
ناشر: کانون اندیشه جوان
تعداد صفحات: ۱۴۰
آیتالله شهید مرتضی مطهری، فقیه، متفکر، فیلسوف و از شخصیتهای فکری و سیاسی بود که با سخنرانیها و آثار علمی و اعتقادی که داشت جوانان را از انحرافهای عقیدتی و مبارزاتی دور نگهمیداشت.
کتاب «فرّ ایمان از فریمان» نگارههایی درباره زندگی این شخصیت ارزشمند و بزرگِ دینی معاصر در قالب داستانک است که در ۶۵ بخش، گردآوری شده است. روایت هر داستانک در عین خلاصه بودن، برای جوانی که به دنبال شناخت مفاخر و آشنایی با تفکرات و الگو قرار دادن آنان است، به خوبی توانسته راهگشا و الهامبخش باشد.
در این اثر مطالبی بیان شده که کمتر کسی آنها را درباره استاد مطهری شنیده است؛ از ویژگیهای فوقالعاده والدین ایشان گرفته تا دوران تحصیل و فعالیتهای علمی، زندگی خانوادگی و دوران مبارزه پیش از انقلاب و فعالیتهای پس از انقلاب ایشان، نکاتی بیان شده که هم بسیار جذاب است هم خیلی به ندرت شنیده شده که همین امر نیز وجه تمایز مهم این اثر با آثار مشابه است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
یک سال قبل از امضای فرمان مشروطه شیخمحمدحسین با دختر آخوند ملاجعفر روحانی ازدواج کرد. همسر شیخ محمدحسین، زنی خوشسخن بود؛ اگر در یک جمع پانصدنفره هم نشسته بود، او بود که برای بقیه حرف میزد. هر چه را در زندگی شنیده و خوانده بود از حفظ بود. بعدها که پسرش، مرتضی، منبر میرفت هر شعری میخواند، مادر ادامهاش میداد و میگفت از کدام شاعر است.
@markazipl
علی گودرزی زاده، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی به منظور تشریح وضعیت کتابخانههای عمومی با نادرقلی ابراهیمی، منتخب مردم شهرستان های اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.
گودرزی زاده در این دیدار گفت: امروز از خدمات کتابخانهها در کشور بازتعریف جدیدی ارائه شده است، در گذشته خدمات کتابخانهها به تجهیزات فیزیکیای چون سالن، میز و صندلی و کتابها محدود میشد اما امروز کتابخانهها به پایگاههای فرهنگی و اجتماعی تبدیل شدهاند که در آن به تمام ابعاد زندگی مردم توجه میشود و مشاورهها در تمام سطوح از جمله در زمینه اختلالات روانی، تحصیلی، اعتقادی، خانوادگی و.. در حال انجام است.
وی با اشاره به پروژه کتابخانه مرکزی اراک افزود: این کتابخانه با مساحتی بیش از ۱۸ هزار متر مربع بزرگترین کتابخانه عمومی در سطح جهان اسلام و غرب آسیا محسوب میشود که در صورت ساخت و تجهیز آن شاهد اتفاقات خوبی چون افزایش فضاهای فرهنگی شهر و اشتغالزایی در زمینه های فرهنگی خواهیم بود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ادامه داد: انتظار داریم که همت بیشتر و نگاه دقیقتری به این پروژه وجود داشته باشد تا هرچه سریعتر شاهد خدمت رسانی این مجموعه عظیم فرهنگی باشیم.
در ادامه نادرقلی ابراهیمی، نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جلسه مذکور در خصوص حمایت های همه جانبه از کتابخانه های عمومی قول مساعد داد و حمایت و همراهی خود با کتابخانههای عمومی را اعلام کرد.
🌐 iranpl.ir/xsRy
@markazipl
اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی برگزار میکند:
کارگاه آموزشی عکس؛ رسانه عصر حاضر
با تدریس استاد مهدی توکلیان
همراه با ارائه گواهینامه معتبر
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶
مکان: اراک، بلوار قدس، جنب پارک لاله،
مرکز اصحاب هنر و رسانه ( ماهور)
@markazipl
اولین جلسه پارلمان کودک اراک در سال ۱۴۰۳، با حضور محمودی، شهردار اراک؛ قربانی رییس شورای اسلامی شهر؛ خسروانی عضو شورای اسلامی شهر و عضو شورای اجرائی شهر دوستدار کودک؛ گودرزی زاده، مدیر کل کتابخانه های استان مرکزی؛ منصوری، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و جمعی از کودکان به عنوان رییس و اعضای شورای اسلامی شهر اراک، با محوریت بررسی موضوعات مدیریت شهری در حوزه کودکان برگزار شد.
گودرزی زاده در این جلسه با معرفی کتابخانه سیار «پرتو دانایی» گفت: کتابخانه سیار فعلی این نهاد در طول هفته در پنج روستا حضور فعال دارد و در روزهای جمعه و مناسبتهایی که وجود دارد، کتابخانه سیار در بخشهای مختلف شهر در حال خدمت رسانی است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات پارلمان کودک استفاده از کتابخانههای سیار است، این کتابخانهها میتواند در مناطق محروم و در شهر و در حاشیه شهرها در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک کننده باشد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به نقشی که این کتابخانهها میتواند در کارهای فرهنگی ایفا کند از شهردار اراک و اعضای شورا که دغدغه این مهم را دارند، درخواست داریم یک خودرویی در اختیار این نهاد قرار گیرد تا با مناسب سازی به صورت کتابخانه سیار در خدمت همشهریان باشد.
وی افزود: با توجه به مطالبه برای ایجاد ایستگاه مطالعه در ایستگاههای اتوبوس و تاکسی این آمادگی وجود دارد که کتابهایی در این محلها قرار داده شود تا مورد استفاده شهروندان قرار گیرد.
@markazipl