#محلات #دلیجان
به مناسبت هفته پژوهش و شب یلدا، نشست مشترک انجمن ادبی نبض قلم کتابخانه آیت الله مقدسی شهر محلات و انجمن ادبی حافظ کتابخانه عبدالهادی دلیجانی شهر دلیجان با حضور شاعران و نویسندگان عضو انجمن های ادبی در تالار پذیرایی نور شهر محلات برگزار شد.
@markazipl
#استخدام #خمین
اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی یک نفر نیروی انسانی بومی تا سن حداکثر ۳۰ سال، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی و بالاتــر رشتـههای کتابــداری و یا رشتــههای دانشگاهــی علوم انسانـی را در قالب قــــرارداد ساعتی، جهت فعالیـــت در کتابخانه عمومی ابوذر غفاری روستای دهنو شهرستان خمین جذب مینماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتـر و آگاهی از رشتـه های دانشگاهی مورد نیاز به پرتال کتابخانه های عمومی استان مرکزی www.markazipl.ir مراجعه کنید.
@markazipl
#مسابقه
اولین جشنواره ملی عکس «زندگی با کتاب» با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، معرفی کتابخانههای عمومی و آشنایی عموم مردم با خدمات و برنامههای کتابخانهها به همت اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی برگزار خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند تا حداکثر تا ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ نسبت به ارسال آثار و شرکت در جشنواره ملی عکس «زندگی با کتاب» اقدام کنند.
متن کامل فراخوان:
markazi.iranpl.ir/portal/home/?news/1191956/1201298/1544964/
@markazipl
💠 مراسم سخنرانی استاد حسین انصاریان
🗓 زمان: از ۳ الی ۱۲ دی ماه ساعت ۱۹:۳۰
(به مدت ۱۰ شب)
📍مکان: مسجد و مصلی بیت المقدس اراک
@markazipl
هدایت شده از نهاد کتابخانه های عمومی کشور
📢 در نشست «آسیبشناسی ترجمه کتاب کودک و نوجوان» مطرح شد؛
آسیبشناسی ترجمه، نفی اصل ترجمه نیست!
🔰سیدباقر میرعبداللهی، معاون برنامهریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد در دومین نشست علمی «کتابسازی» با موضوع «آسیبشناسی ترجمه کتاب کودک و نوجوان» گفت: آنچه به عنوان آسیبشناسی ترجمه مطرح میشود، نفی اصل ترجمه نیست؛ چرا که بسیاری از مواریث فرهنگی جهان از راه ترجمه به مخاطب ایرانی منتقل میشود.
💢 به مناسبت هفته پژوهش، دومین نشست علمی «کتابسازی» با موضوع فرعیِ «آسیبشناسی ترجمه کتاب کودک و نوجوان» ۲۷ آذرماه با حضور مجید عمیق، مترجم و داور کتابهای کودک و نوجوان؛ حسین سعیدی، مدیرعامل انتشارات بهنشر؛ کبری بابایی، نویسنده و شاعر کودک و نوجوان؛ محمد دهریزی، پژوهشگر و نویسنده کتاب کودک و سید باقر میرعبداللهی، معاون برنامهریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد در کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران برگزار شد.
🌐 iranpl.ir/xrRF
🔊 @iranpl
هدایت شده از نهاد کتابخانه های عمومی کشور
📢 واکنش دبیرکل نهاد به تخریب بزرگترین کتابخانهٔ عمومی غزه
«چند روز پیش در میان تمام جنایات کوچک و بزرگ رژیم و کشتار بیرحمانه و دور از انسانیت صهیون، بزرگترین کتابخانه نوار غزه که به کتابخانه عمومی شهر غزه معروف است و مدارک و کتابهای تاریخی زیادی را در خود جای داده بود و ساکنین این شهر، از آن به تاریخ و حال حاضر کشور یاد می کنند، توسط سربازان رژیم مورد حمله واقع و تخریب شد.
کتابخانه نه محل نگهداری مجروحین بود، نه مکان پناه گرفتن مردم و نه اطلاعاتی داشتند که از آن استفادهی نظامی میکنند! ولی رژیم از تخریب آن هم نگذشت. کتابخانه آگاهی بخش بود، امید آفرین و سرگرم کننده. کتابخانه هویت بخش است و تاریخ ساز و صهیون همین قدر که از سلاح و ساختار نظامی در ترس است و همین میزان که از مردم فلسطین در وحشت است، هر آنچه که از جهت فرهنگی و هویتی مقاومت را تقویت کند و اصالت فلسطین را تایید؛ آنها را به وحشت میاندازد و در پی حذف آن برمیآیند.
این مسئله هم یکی دیگر از نقاط پررنگ مشترک آنها و داعش است. ضمن اینکه سازمانهای بینالمللی همچون سایر موارد، که در برابر جنایتهای هر روزه توسط رژیم سکوت میکردند، در مورد این جنایت نیز سکوت میکنند و نظارهگرند.
البته سابقهی مشابه این جنایت در سال ۲۰۱۴ با تخریب دو کتابخانه در بيت حانون و رفح در کارنامهی خونین و ننگین رژیم موجود است.
کتابخانه عمومی محیط امنِ مردمی، در جهت فرهنگ و در خدمت عموم جامعه است با نقشی هویت آفرین و فضایی اثر بخش، رژیم صهیون در جهت افشای چهرهی حقیقی خود تیک درندگی در این زمینه را هم گرفت.»
🔊 @iranpl
#خنداب
کارگاه «فرزندپروری و سلامت خانواده» به همت مسئول کتابخانه عمومی ادیب الممالک و با مشارکت بسیج خواهران شهر جاورسیان، با حضوران مادران عضو در این کتابخانه برگزار شد.
@markazipl
#اراک
انتشارات مبتکران، ناشر کتاب های کمک درسی بیش از چهل جلد کتاب به مبلغ دویست میلیون ریال به کتابخانه شهید زراستوند اراک اهدا کرد.
صدف شفیع، مسئول کتابخانه شهید زراستوند گفت: با توجه به کمبود کتاب های کمک درسی بروز و مورد علاقه اعضا، بر آن شدیم تا حد امکان بتوانیم کتاب های کمک درسی را با رایزنی و مکاتبه با ناشران تهیه کنیم.
@markazipl
#معرفی_کتاب
پیرمرد و دریا
داستانی کوتاه که مفهوم تازهای از موفقیت و شکست را پیش چشمان شما باز میکند.
پدیدآور: ارنست همینگوی
ناشر: روزگار
مترجم: حمیدرضا رضایی
تعداد صفحات: ۱۲۰
پیرمرد و دریا آخرین اثر مهم داستانی همینگوی بود که در دوران زندگیاش منتشر شد. تلاش پیرمرد ماهیگیر کوبایی که برای اثبات خودش در آخرین سفرش برای صید، سعی میکند تا یک نیزهماهی بسیار بزرگ را شکار کند اما...
نوشتن این کتاب یکی از دلایل مهم اهدای جایزه ادبی نوبل سال ۱۹۵۴ به ارنست همینگوی بوده است. وی این اثر را در کوبا نگاشته و در شخصیتپردازی پیرمرد، از ماهیگیری کوبایی به نام گرگوریو فوئنتس الهام گرفته، ماهیگیری که سالها از قایق شخصی او در کوبا مراقبت میکرد. فوئنتس تقریباً ۳۰ سال، حتی وقتی که همینگوی در کوبا زندگی نمیکرد، ناخدایی قایق همینگوی را به عهده داشت. فوئنتس در سال ۲۰۰۲ بر اثر ابتلا به سرطان در ۱۰۴ سالگی درگذشت. با توجه به بی سوادی فوئنتس، او هرگز نتوانست «پیرمرد و دریا» را بخواند.
در بخشی از کتاب پیرمرد و دریا میخوانیم: او پیرمردی بود که در قایق پارویی کوچکش صیادی میکرد و هشتاد و چهار روزی میشد که حتی یک ماهی هم به دام نیانداخته بود. والدین پسرک [که دم دست پیرمرد کار میکرد] به او گفته بودند بهتر است با صیادان خوششانستری به دریا برود. پسرک نیز به امر آنها پی قایقی دیگر رفته بود. ... دیدن اینکه پیرمرد هر روز دست از پا درازتر، با قایقی تهی باز میگشت، پسرک را ناراحت میکرد...
@markazipl
#اراک
به همت مسئول کتابخانه دکتر حصیبی، ویژه برنامه یلدای کتابخوانی در مدرسه ابتدایی پسرانه نخبگان دانش شهر اراک برگزار شد.
معرفی کتاب و خدمات کتابخانه های عمومی، اجرای گروه نمایشی، شاهنامه خوانی توسط دانش آموزان و مسابقه نقاشی و چیستان از بخش های متنوع این مراسم بود.
@markazipl