#اراک
انتشارات مبتکران، ناشر کتاب های کمک درسی بیش از چهل جلد کتاب به مبلغ دویست میلیون ریال به کتابخانه شهید زراستوند اراک اهدا کرد.
صدف شفیع، مسئول کتابخانه شهید زراستوند گفت: با توجه به کمبود کتاب های کمک درسی بروز و مورد علاقه اعضا، بر آن شدیم تا حد امکان بتوانیم کتاب های کمک درسی را با رایزنی و مکاتبه با ناشران تهیه کنیم.
@markazipl
#معرفی_کتاب
پیرمرد و دریا
داستانی کوتاه که مفهوم تازهای از موفقیت و شکست را پیش چشمان شما باز میکند.
پدیدآور: ارنست همینگوی
ناشر: روزگار
مترجم: حمیدرضا رضایی
تعداد صفحات: ۱۲۰
پیرمرد و دریا آخرین اثر مهم داستانی همینگوی بود که در دوران زندگیاش منتشر شد. تلاش پیرمرد ماهیگیر کوبایی که برای اثبات خودش در آخرین سفرش برای صید، سعی میکند تا یک نیزهماهی بسیار بزرگ را شکار کند اما...
نوشتن این کتاب یکی از دلایل مهم اهدای جایزه ادبی نوبل سال ۱۹۵۴ به ارنست همینگوی بوده است. وی این اثر را در کوبا نگاشته و در شخصیتپردازی پیرمرد، از ماهیگیری کوبایی به نام گرگوریو فوئنتس الهام گرفته، ماهیگیری که سالها از قایق شخصی او در کوبا مراقبت میکرد. فوئنتس تقریباً ۳۰ سال، حتی وقتی که همینگوی در کوبا زندگی نمیکرد، ناخدایی قایق همینگوی را به عهده داشت. فوئنتس در سال ۲۰۰۲ بر اثر ابتلا به سرطان در ۱۰۴ سالگی درگذشت. با توجه به بی سوادی فوئنتس، او هرگز نتوانست «پیرمرد و دریا» را بخواند.
در بخشی از کتاب پیرمرد و دریا میخوانیم: او پیرمردی بود که در قایق پارویی کوچکش صیادی میکرد و هشتاد و چهار روزی میشد که حتی یک ماهی هم به دام نیانداخته بود. والدین پسرک [که دم دست پیرمرد کار میکرد] به او گفته بودند بهتر است با صیادان خوششانستری به دریا برود. پسرک نیز به امر آنها پی قایقی دیگر رفته بود. ... دیدن اینکه پیرمرد هر روز دست از پا درازتر، با قایقی تهی باز میگشت، پسرک را ناراحت میکرد...
@markazipl
#اراک
به همت مسئول کتابخانه دکتر حصیبی، ویژه برنامه یلدای کتابخوانی در مدرسه ابتدایی پسرانه نخبگان دانش شهر اراک برگزار شد.
معرفی کتاب و خدمات کتابخانه های عمومی، اجرای گروه نمایشی، شاهنامه خوانی توسط دانش آموزان و مسابقه نقاشی و چیستان از بخش های متنوع این مراسم بود.
@markazipl
#رونمایی_کتاب
آیین رونمایی کتاب «از نشانه تا معنا»
ترجمه و تالیف دکتر محمد غفاری
با سخنرانی دکتر ابوالفضل حری
دوشنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۰
مکان: اراک، میدان بسیج، بلوار کربلا، سالن آمفی تئاتر شهید علم الهدی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه اراک
@markazipl
اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی برگـزار می کند:
ویژه برنامه «ثنای میثم»
تجلیل از مقام شامخ شاعر و ستایشگر آستان مقدس اهل بیت(ع)
نویسنده مجموعه کتاب های ارزشمند «نخل میثم»
فخرالشعرا ؛ استاد حاج غلامرضا سازگـــــار
سه شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۳۰
اراک، بلوار قدس، پارک لاله، جنب حوزه شهید مدنی، ساختمان ماهــور
@markazipl
هدایت شده از نهاد کتابخانه های عمومی کشور
📢 دبیر شورای ادبی نهاد با ایبنا مطرح کرد؛
تفاوت نگاه شاعران کهن و معاصر به یلدا/ پیوند مفاهیم دینی و ملی در قالب آیینی باستانی
🔰نغمه مستشارنظامی، شاعر و پژوهشگر ادبی گفت: شاعران کهن فارسی بیشتر از شب یلدا به صورت نمادین و کنایه از زلف و چشم یار و اندوه طولانی فراق استفاده میکردند ولی امروز با ورود مفاهیم دینی به شعر انقلاب، اشعار موضوعی یلدا رنگوبویی تازه گرفتهاند.
🌐 iranpl.ir/xrTV
🔊 @iranpl
سلسله نشست های آزاد علمی
پرسش و پاسخ بی حد و مرز در دنیای علم
ششمین جلسه مقدمات ستاره شناسی
با حضور دکتر ثامنی؛ استاد دانشگاه
دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۳۰
مکان: خیابان قائم مقام فراهانی، انتهای پارک آزادی، سالن جلسات شهدای مدافع حرم کتابخانه عمومی دکتر حصیبی
پخش از صفحه اسکای روم به آدرس:
https://www.skyroom.online/ch/markazipl/kargah
@markazipl
#تفرش
به مناسبت شب یلدا و به همت کتابخانه حکیم نظامی، مسابقه نقاشی و برنامه شعرخوانی و نقالی با همکاری باشگاه کتابخوانی شادلین با حضور کودکان و نوجوانان شهر تفرش برگزار شد.
@markazipl
#دلیجان
به مناسبت فرارسیدن شب یلدا، مسئول کتابخانه فاضلین نراقی، در آموزشگاه پسرانه فاضلین نراقی حضور یافت و ضمن معرفی شب یلدا و آشنا نمودن کودکان با آداب و رسوم طولانی ترین شب سال، شعر شب یلدا از مجموعه کتاب «گل های باغ آسمان» را برای دانش آموزان قرائت کرد.
@markazipl
#محلات
به مناسبت هفته پژوهش، مریم انصاری، کتابدار کتابخانه آیت الله مقدسی در کلاس های اول و سوم آموزشگاه مهندس ابریشمی شهر محلات حضور یافت و به معرفی مجموعه کتابهای «چرا خدا چنین کرد؟» و کتاب «مهارتهای یادگیری علوم» و انجام آزمایش علمی مرتبط با برنامه درسی روز دانش آموزان پرداخت.
انصاری همچنین دانش آموزان را به داشتن روحیه پرسشگری و بالابردن سطح آگاهی درباره محیط پیرامونشان و پدیده های اطراف از طریق خواندن کتابهای خوب تشویق کرد.
@markazipl
هدایت شده از نهاد کتابخانه های عمومی کشور
📸 آیین امضای تفاهمنامه همکاری نهاد کتابخانههای عمومی کشور و سازمان بهزیستی کشور
🔰 آیین امضای تفاهم نامه همکاری نهاد کتابخانه های عمومی کشور و سازمان بهزیستی کشور دوشنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۲ با حضور مهدی رمضانی دبیرکل نهاد، علی محمد قادری رئیس سازمان و مدیران دو مجموعه در کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران برگزار شد.
🌐 iranpl.ir/xrV9
🔊 @iranpl
#کتابخانه_مرکزی
علیرضا محمودی، شهردار اراک؛ داود قربانی، رئیس شورای اسلامی؛ علی محصولی، حسن قربانی و محمد عسگری، اعضای شورای اسلامی شهر اراک به همراه علی گودرزی زاده، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی از روند اجرایی احداث کتابخانه مرکزی اراک بازدید کردند و در جریان آخرین وضعیت مراحل پایانی پروژه قرار گرفتند.
شهردار اراک در این بازدید بر آمادگی شهرداری جهت رفع موانع و تسهیل در اجرای پروژه اعلام آمادگی کرد و افزود: وجود کتابخانه مرکزی و فضاهای فرهنگی و علمی در شهر اراک به عنوان مهد مفاخر و مشاهیر، بسیار ضروری است.
گودرزی زاده نیز ضمن ارایه گزارش از وضعیت پیشرفت پروژه گفت: کتابخانه مرکزی اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه عمومی جهان اسلام و غرب آسیا، به ارایه ۷۰ خدمت فرهنگی اجتماعی برای شهروندان خواهد پرداخت و امیدواریم با همت مسئولان استانی و کشوری بتوانیم کتابخانه را در اواخر سال آینده به بهره برداری برسانیم.
@markazipl
#معرفی_کتاب
نخل میثم
نویسنده: غلامرضا سازگار
ناشر: بین الملل
این مجموعه ، اشعاری است در مناجات با خداوند و در رثای اهل بیت عصمت و طهارت (ع) که به تفکیک ائمه معصومین، چینش آن صورت گرفته است.
بیان آن چه در دل نهفته است نیازمند زبانی گویا و روشی سودمند است. چه بسیار مطالب گهربار و گرانمایه که عدم فصاحت و بلاغت گوینده، باعث تباهی آن شده است. از شیوه رایج و پر معنی در بیان فضایل و مصائب اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام می توان به ادبیات شعر و شاعری اشاره کرد. این مجموعه کوشیده است با نگرشی صحیح به این مقوله و بهره مندی از روایات و سخنان صحیح السند، به ذکر و بیان مدایح و مراثی معصومین علیهم السلام بپردازد.
@markazipl
هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
اداره کل کتابخانه های عمومی استان مرکزی برگـزار می کند:
ویژه برنامه «ثنای میثم»
تجلیل از مقام شامخ شاعر و ستایشگر آستان مقدس اهل بیت(ع)
نویسنده مجموعه کتاب های ارزشمند «نخل میثم»
فخرالشعرا ؛ استاد حاج غلامرضا سازگـــــار
سه شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۳۰
اراک، بلوار قدس، پارک لاله، جنب حوزه شهید مدنی، ساختمان ماهــور
@markazipl
#اراک
محفل ادبی نسیم صبا با حضور اعضای کودک و نوجوان کتابخانه عمومی علی بن ابیطالب(ع) شهر اراک برگزار شد .
حمیده مومنی، مسئول کتابخانه علی بن ابیطالب(ع) گفت: با هدف ترویج و زنده نگه داشتن آئین های کهن و زیبای ایرانی، اقدام به برگزاری برنامه «شب چله» کردیم تا کودکان و نوجوانان با این آداب و رسوم که قصه گویی و خوانش شعر یکی از مهمترین بخش های این دورهمی بوده، بیشتر و بهتر آشنا شوند.
در این مراسم شاعران و فرهیختگان، ادب دوستان و اعضای محفل ادبی نسیم صبا، ضمن معرفی آثارشان در مورد آداب و رسوم کهن ایرانی و بلندترین شب سال مطالبی را بیان کردند و به خوانش شعر از دیوان حافظ پرداختند .
شاهنامه خوانی و حافظ خوانی اعضای برتر محفل ادبی نسیم صبا از جمله برنامه های اجرا شده در این جشن بود و از نفرات برتر تقدیر شد .
همچنین با هدف حمایت از گروه کسب و کارهای خانگی کوچک کتابخانه، غرفه ای از محصولات گروه در کتابخانه برپا شد.
@markazipl
🏴
ام البنین سلاماللهعلیها گفت:« بشیر، از حسین برایم بگو؟»
بشیر گفت:«در سوگ چهار فرزند شجاعت به تو تسلیت میگویم.»
نگاه ام البنین به بشیر خیره شد و دوباره تکرار کرد:«بشیر، گفتم از حسینم چه خبر آوردهای؟ حسینم چه شد؟ همه فرزندانم فدای حسین.»
سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها تسلیت باد.
@markazipl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤چه نام مرثیهواریست مادر پسران
⚪ بهمناسبت وفات حضرت امالبنین علیهاالسلام و روز تکریم مادران و همسران شهدا
✏️ «خدای متعال در مورد افراد صابر میفرماید: اُولٰئِکَ عَلَیهِم صَلَواتٌ مِن رَبِّهِم وَ رَحمَة؛ شما بر پیامبر و آل پیامبر صلوات فرستادید، خدا برای شما صلوات میفرستد... یا یک آیهی دیگر میفرماید: لَن تَنالُوا البِرَّ حَتّىٰ تُنفِقوا مِمّا تُحِبّون؛ کسی به اوج نیکی نمیرسد مگر آن وقتی که آنچه را دوست دارد در راه خدا بدهد. انسان از فرزند خودش چه چیزی را بیشتر دوست دارد؟ اینها این را در راه خدا دادند.»
بیانات رهبر انقلاب در دیدار خانوادههای شهدا ۱۴۰۲/۰۴/۰۴
@markazipl
هدایت شده از نهاد کتابخانه های عمومی کشور
📢 در وبینار «آموزش غیررسمی بزرگسالان در کتابخانه؛ ابزاری برای اجتماعسازی» مطرح شد؛
کتابداران ایرانی، از تجربیات کتابخانهها و کتابداران سایر کشورها آگاه شوند!
🔰 ویر جینیا اسوندینه، عضو کمیته خدمات کتابخانهای به جوامع چندفرهنگیِ ایفلا، در وبینار «آموزش غیررسمی بزرگسالان در کتابخانه؛ ابزاری برای اجتماعسازی»، گفت: ما برای استفاده از تجربیات، دانش و یادگیری، خود را ملزم به شرکت در کنفرانسها و همایشهای دیگر کشورها و آگاهی از تجربه آنها میدانیم. پیشنهاد من به کتابداران ایرانی این است که از تجربیات کتابخانهها و کتابداران سایر کشورها آگاه شوند.
🌐 iranpl.ir/xrTK
🔊 @iranpl
هدایت شده از استانداری مرکزی
🏴 تجلیل از پیرغلام آستان اهل بیت و فخرالشعرا "حاج غلامرضا سازگار"
🔹ویژه برنامه ثنای میثم به منظور تجلیل از مقام شامخ استاد "حاج غلامرضا سازگار" فخرالشعرا و ستایشگر آستان مقدس اهل بیت(ع) ، همزمان با سالروز وفات حضرت امالبنین (س) با حضور استاندار مرکزی و جمعی از فعالان فرهنگی در مرکز اصحاب هنر و رسانه (ماهور) برگزار شد.
🔸حاج غلامرضا سازگار مصداق یکی از اشعارش است که: «همه هستم تولای حسین است» مردی از جنس ایمان و معرفت که از ۱۲سالگی راه خدمت به اهلبیت(ع) را در پیش گرفت، ۷۰ سال است که زندگیاش با خاندان عصمت و طهارت گره خورده و با نظر و لطف الهی توانسته صدای دلنشین و اشعار نابش را به اهلبیت(ع) تقدیم کند.
🔸از نوجوانی عشق به خواندن برای سیدالشهدا(ع) در وجودش جان گرفت تا او را غرق در اهلبیت(ع) کرد و حالا پیرغلامی است که رهبر معظم انقلاب در وصف اشعار او فرمودند: «شعر باید مثل شعر آقای سازگار باشد که هنرمندانه عرش و فرش را به هم متصل کند.»
🔹در پایان این مراسم همچنین نماینده جدید بنیاد دِعبِل خزاعی در استان مرکزی معرفی شد.
#ماهور
سهشنبه ۵ دی ماه
@ostandari_markaz