هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت سید مجاهد رشید و فداکار جناب «سیدهاشم صفیالدین» رضواناللهعلیه
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به جوانان عزیز جبهه مقاومت با تجلیل از شخصیت جناب «سیّدهاشم صفیالدین» رضواناللهعلیه رئیس شورای اجرایی حزبالله لبنان تأکید کردند: امروز هم حزبالله قویترین مدافع لبنان و مستحکمترین سپر در برابر طمع ورزی رژیم صهیونی است که از دیرباز تجزیهی لبنان را هدف گرفته بوده است.
📝 متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جوانان عزیز جبهه ی مقاومت
سید مجاهد رشید و فداکار، جناب سید هاشم صفی الدین رضوان الله علیه به صف شهیدان مقاومت پیوست و ستارهی درخشان دیگری، آسمان جهاد در راه قدس شریف را مزین کرد.
🔹 او از برجستهترین شخصیتهای بزرگ حزبالله و یار و همراه همیشگی جناب سید حسن نصرالله بود. حزبالله با تدبیر و شجاعت رهبرانی چون او بود که باز هم توانست لبنان را از خطر تجزیه و فروپاشی مصون دارد و تهدید رژیم غاصب را که ارتش شقی و ظالم آن، گاه تا بیروت را لگد مال میکرد خنثی سازد. شهامت و فداکاری او و دیگر فرماندهان و مجاهدان محور نصرالله بود که خطر غصب و اشغال جنوب لیطانی و صور و دیگر شهرهای آن ناحیه و انضمام آن به فلسطین مغصوب و اشغال شده را از سر لبنان رفع کرد و جان و مال و آبروی ارزشمند حزبالله را در راه حفظ تمامیت ارضی آن کشور به میدان آورد، و رژیم صهیونی متجاوز و جنایتکار را ناکام گذاشت.
🔹 امروز رهبرانی چون نصرالله و صفی الدین به ظاهر در این نشئه حضور ندارند ولی روح و رهبری آنان در میدان حاضر است و از لبنان و مردم بی دفاع آن دفاع میکند. امروز هم حزبالله قویترین مدافع لبنان و مستحکمترین سپر در برابر طمع ورزی رژیم صهیونی است که از دیرباز تجزیهی لبنان را هدف گرفته بوده است. دشمن کوشش میکند نقش فداکارانهی حزبالله برای لبنان را انکار کند. دلسوزان لبنان نگذارند این سخن باطل از حنجرهی آنان شنیده شود.
🔹 حزبالله زنده و روینده است و نقش تاریخی خود را ایفاء میکند. جمهوری اسلامی نیز مانند همیشه به مجاهدان قدس و مقاومت کنندگان در برابر اشغالگری باند جنایتکار غاصب فلسطین کمک خواهد کرد باذن الله.
🔹اینجانب شهادت سید عزیزمان جناب صفی الدین را به خانوادهی گرامی و بستگان و همرزمانش در همهی جبههی مقاومت تبریک و تسلیت عرض میکنم.
و السلام علی عباد الله الصالحین
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۸/۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از کتابخانه های استان مرکزی
#اراک
اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اراک برگزار میکند:
آیین رونمایی از کتاب «در کیش غمزه»
با حضور نویسنده کتاب
زمان: شنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۱
مکان: اراک، میدان شریعتی، جنب پارک امیرکبیر، دانشگاه اراک، دانشکده علوم انسانی، طبقه همکف، سالن دفاعیه دانشکده
@markazipl
#شما_دعوتید
🎭 مرحله استانی
پانزدهمین جشنواره سراسری
ســودای عــشق
@bhomarkazi
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید | سگ هار
🔴انتشار برای نخستینبار
⬅️نحوهٔ مواجهه با رژیم صهیونیستی از زبان شهید حاج قاسم سلیمانی
▫️«ما دشمنمان را میشناسیم. اگر ترسیدیم، مثل سگ هار تعقیب میکند...»
📲 @Soleimany_ir
#خمین
با همکاری جمعی از کودکان و نوجوانان عضو کتابخانه شهدای قورچی باشی، غرفه سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در حاشیه نمایشگاه شهر دایر شد.
بازی با گردونه کتاب، ساخت کلاژ و نقاشی با موضوع جشنواره رضوی، مسابقه اطلاعات عمومی، خوانش بخش های مختلف کتاب توسط کودکان، نوجوانان و بزرگسالان از جمله برنامه های برگزار شده در این برنامه بود.
@markazipl
#اراک
آیین رونمایی از کتاب «در کیش غمزه» نوشته ابوالفضل رجبی با حضور جمعی از دانشجویان و علاقمندان به ادبیات فارسی در دانشگاه اراک برگزار شد.
رجبی در خصوص این کتاب گفت: «در کیش غمزه» شامل گزیدهای از تغزّلهای ظهیر فاریابی، شاعر بزرگ قرن ششم است. ظهیر، برای مدح، بیش از هر قالب دیگری، قصیده را به کار میگیرد امّا قصاید مدحآمیز او، چنانکه در سنّت شعری ما رایج است، معمولاً با ابیاتی عاشقانه یا وصف طبیعت آغاز میشوند.
وی ادامه داد: در این کتاب، آنچه اهمیت دارد، هنرِ ظهیر است، نه شخصیت و نحوه سلوکش؛ به همین دلیل، بر خلاف رسم رایج، شرحی مختصر یا مفصّل از زندگینامۀ شاعر نیامده، بلکه تأکید و تمرکز بر خود اشعار قرار گرفته است. به همین دلیل، خواننده از قید قضاوتها و پیشداوریهای اخلاقی رها میشود و با ظهیر، صرفاً همچون شاعر مواجه میشود.
@markazipl
#اراک
کارگاه آموزشی
«ساز و کار راه اندازی یک استارت آپ»
به همت کتابخانه عمومی استاد دهگان اراک
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۹
اراک. میدان فاطمیه
@markazipl
#آشتیان
با حضور جمعی از دختران نوجوان روستای گرگان، کتاب «سفر به قلعه خورشید» از سری کتابهای سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در کتابخانه عمومی امام خمینی(ره) معرفی و جمع خوانی شد.
@markazipl
#معرفی_کتاب
آرمان عزیز
ناشر: نشر ۲۷
نویسنده: مجید محمدولی
این کتاب روایتهایی مستند از زندگی طلبه بسیجی شهید آرمان علیوردی را در ۲۵ روایت از کودکی تا شهادت آرمان عزیز پرداخته شده است.
آرمان علیوردی متولد ۱۳ تیر ۱۳۸۰ در تهران است. او در رشته مهندسی عمران در دانشگاه پذیرفته شد و بهگفته پدرش پس از یک سال تحصیل، به دلیل علاقه به درسهای حوزه، از دانشگاه انصراف داد و وارد حوزه علمیه شد.
علیوردی در ۴ آبان ۱۴۰۱ در شهرک اکباتانِ تهران، در جریان ناآرامیها از سوی برخی معترضان ربوده شد و پس از شکنجه و ضرب و شتم با ضربات چاقو و سنگ در کنار خیابان رها شد. او به بیمارستان بقیه الله منتقل شد و به دلیل شدت خونریزی در ۶ آبان ۱۴۰۱ در ۲۱ سالگی درگذشت.
دلیل ربوده شدن و شکنجه علیوردی را، ظاهر بسیجی او دانستهاند. علیوردی هنگام حضور در ناآرامیها سلاح گرم یا سردی به همراه نداشت. گفته شده در حین شکنجه از او خواستند به مقدسات اهانت کند، ولی او نپذیرفت.
@markazipl