eitaa logo
طلایه داران معروف اهر
120 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.4هزار ویدیو
126 فایل
🔸️دوره های آموزشی امر به معروف و نهی از منکر 🔹️دوره آموزشی پایه امر به معروف و نهی از منکر 🔹️دوره آموزشی مهارتی امر به معروف و نهی از منکر(ضابطین)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻تکنیک های عملیات روانی این قسمت : تکنیک زمان‌بندی یعنی تعیین زمان پخش اطلاعات با توجه به شرایط و بایستگی‌های موجود. پخش با تأخیر برخی خبرهای خاص به نحوی که عطش و اشتیاق مخاطب را برای شنیدن آن‌ها افزایش دهد، بارزترین مصداق به کارگیری این تکنیک می باشد. چرا از این تاکتیک استفاده می‌شود؟ 1- بیشترین توجه: برخی اخبار یا پیام‌ها در زمان‌های خاصی از روز یا هفته ممکن است جلب کنند. 2- مدیریت داستان‌ها: اگر یک خبر منفی در حال انتشار است، یک خبر مثبت ممکن است همزمان منتشر شود تا توجه را از خبر منفی دور کند. 3- استفاده از رویدادها: انتشار یک پیام یا خبر مرتبط با یک رویداد معتبر، ممکن است به آن بیشتر ببخشد. مثال: - فرض کنید یک شرکت می‌خواهد یک محصول جدید را روانه بازار کند. زمان انتشار اخبار مربوط به این محصول ممکن است با یک نمایشگاه بزرگ تکنولوژی همزمان شود تا بیشترین توجه را جلب کند. البته در مواقعی نیز ممکن است هدف از پخش با تاخیر پیام، فراهم نمودن زمینه شکل گیری و پخش شایعاتی هدفمند باشد.
🔻واکنش آزیتا موگویی، کارگردان سینما به ماجرای فرودگاه مهرآباد: 🔷 «خانمی که تصویرش پخش شده ده روز پیش هم در مهرآباد فحاشی می‌کرد. این یک سناریوی تکراری است، اگر خودم ندیده بودم احتمالا قضاوت دیگری داشتم»
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی‌اف خواستار مجازات و اخراج امام جمعه اردبیل شد!!! 🔸 جفتک‌پرانی‌های علی‌اف تا حدی شدت یافته که با نهایت گستاخی و جسارت برای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تعیین تکلیف کرده و انتظار دارد که رهبر معظم انقلاب ضمن عذرخواهی رسمی از این دیکتاتور قمارباز، آقای عاملی را مجازات و برکنار کند...!!! 🔸 این سخنان علی‌اف به بهانۀ اعتراض و رجزخوانی یک جوان غیور اردبیلی به حمایت همه‌جانبه دولت آذربایجان و ترکیه از رژیم خون‌خوار و کودک‌کش صهیونیستی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای چالدران صورت می‌گیرد. علی‌اف و هم‌کیشانش برای اجرای طرح موسم به کریدور زنگزور (در اصل دالان تورانی ناتو) چند خط فکری را دنبال می‌کنند: ۱. آرام کردن و به حاشیه راندن جمهوری اسلامی ایران با بهانه‌های واهی ۲. منفعل و به انزوا کشاندن جوانان غیور آذری‌زبان که مخالف ایده‌ها و اندیشه‌های جریان پان‌ترکیسم هستند. ۳. تخریب و حذف امام جمعه اردبیل به‌عنوان یکی از تریبون‌های فعال تبیینی در حوزه آذربایجان و قفقاز #️⃣ #️⃣
🔴 ماه پیش برای مذاكره رفته بود دیدن ترامپ، شنیده بود ترامپ اهل معامله است 🔹الان ترامپ میگه استعفای نخست‌وزیر کانادا نتیجه تلاش او بوده و کانادا باید ايالت ۵۱ آمریکا بشه. 🔸به قول کیسینجر: دشمن آمريكا بودن ممكن است خطرناك باشد اما دوست آمريكا بودن کشنده است.
‍ ♨️اظهارات رئیس‌جمهوری آذربایجان و چند نکته؛ 📌«بیر تیکه نی بیلمه ین، مین تیکه نیده بیلمز» 👈 الهام علی‌اف به‌خاطر اظهارات یک مداح برآشفته است! او موضع یک فرد عادی در یک مراسم غیردولتی را به مقامات عالی کشورمان ربط داده است و خواستار عذرخواهی شده است! 👈موضع مداح قابل مدح نیست. در باور مقامات ایران و موضع امام‌جمعه اردبیل و رسانه‌های ایران نیز رویکرد مداح مذمت شد، آن‌هم به‌خاطر استفاده از کلمات توهین‌آمیز، اما همه کسانی که در فکر و عمل به اسلام ایمان دارند، مواضع رؤسای جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان را خیانت به دنیای اسلامی می‌دانند. مخصوصاً در حوزه ارتباط این دو کشور با رژیم صهیونیستی نقدهای جدی وجود دارد. 👈رئیس دولت جمهوری آذربایجان به‌خاطر مداح، انگشت اتهام را به سمت مقامات عالی ایران نشانه گرفته است. برای اینکه بدانیم علی‌اف چقدر در اتخاذ این موضع محق بوده باید به گذشته رجوع کنیم، گذشته نه‌چندان دور. همین چند سال اخیر که رسانه‌ها و مقامات جمهوری آذربایجان انواع توهین‌ها را به مقامات عالی کشورمان انجام داده‌اند و ایران با نجابت و برادری در هیچ‌کدام به‌مثل و مثال علی‌اف از کوره درنرفته است. 👈همین دو سال قبل روزنامه دولتی خلق آذربایجان کاریکاتور موهنی از یک مقام عالی‌رتبه ایران منتشر کرد. حجم اهانت‌های روزنامه یئنی مساوات به مقامات و مردم و دولت ایران که از شماره و اندازه خارج است. 👈توهین شبکه تلویزیونی خزر تی وی به مرجعیت شیعه نیز هنوز در موتورهای جستجو قابل دسترسی است. توهین ژنرال جمهوری آذربایجان به مردم ایران نیز هنوز در حافظه فعالان رسانه‌ای ایران فراموش نشده است. 👈در کنار این مصادیق که مشتی از خروار است، اهانت و رجزخوانی نمایندگان و اعضای دولت جمهوری آذربایجان نیز نباید از قلم بیفتد. با این اوصاف آیا علی‌اف حق دارد به‌خاطر موضع یک فرد عادی که جایگاهی در دولت ندارد، چنین بر آشوبد؟ 👈نباید نجابت ایران را که همواره در چشم و نگاه او، جمهوری آذربایجان و مردمش برادر و همسایه و هم کیش او هستند، موضع ضعف و دستان خالی تصور شود. نجابت ایران را نباید دستگاه محاسباتی جمهوری آذربایجان موضع ضعف تلقی کند. 👈ایران همواره در مقابل رفتار و سیاست‌های ضد ایرانی دولت آذربایجان، سیاست مدارا در پیش گرفته است. در روزهای سخت نیز در کنار مردم و دولت جمهوری آذربایجان بوده است. اما دست‌هایی با ستاره داودی در کار است تا روابط دو کشور تنش‌آلود و خصمانه باشد. ایران با هوشمندی و توجه به حسن هم‌جواری در مقابل سیاست رژیم صهیونیستی ایستاده است؛ اما آیا دولت علی‌اف نیز به سیاست مخرب رژیم توجه دارد؟ شواهد و قرائن می‌گوید، نه! 👈اظهارات غیر قابل قبول یک مداح در اردبیل در مقابل توهین‌ها و اهانت‌های سلسله‌وار رسانه‌ها، شخصیت‌ها و مسئولان جمهوری آذربایجان به مقامات و مردم ایران، کاه در برابر کوه است. 👈لذا شایسته نیست که رئیس‌جمهور این کشور به‌خاطر موضع یک فرد عادی چنین از کوره در برود. در مناطق آذری از قدیم الایام جمله‌ای ضرب المثل مردم شده که بی‌مناسبت با رویکرد دولت جمهوری آذربایجان با جمهوری اسلامی ایران نیست. می‌گویند: «بیر تیکه نی بیلمه ین، مین تیکه نیده بیلمز» دولتی که خدمت ایران در جنگ اول و دوم قره‌باغ را فراموش کند، نجابت او در برابر توهین‌ها را مگر به‌خاطر می‌آورد؟! 🆔@menare_az
‍ ♨️اظهارات رئیس‌جمهوری آذربایجان و چند نکته؛ 📌«بیر تیکه نی بیلمه ین، مین تیکه نیده بیلمز» 👈 الهام علی‌اف به‌خاطر اظهارات یک مداح برآشفته است! او موضع یک فرد عادی در یک مراسم غیردولتی را به مقامات عالی کشورمان ربط داده است و خواستار عذرخواهی شده است! 👈موضع مداح قابل مدح نیست. در باور مقامات ایران و موضع امام‌جمعه اردبیل و رسانه‌های ایران نیز رویکرد مداح مذمت شد، آن‌هم به‌خاطر استفاده از کلمات توهین‌آمیز، اما همه کسانی که در فکر و عمل به اسلام ایمان دارند، مواضع رؤسای جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان را خیانت به دنیای اسلامی می‌دانند. مخصوصاً در حوزه ارتباط این دو کشور با رژیم صهیونیستی نقدهای جدی وجود دارد. 👈رئیس دولت جمهوری آذربایجان به‌خاطر مداح، انگشت اتهام را به سمت مقامات عالی ایران نشانه گرفته است. برای اینکه بدانیم علی‌اف چقدر در اتخاذ این موضع محق بوده باید به گذشته رجوع کنیم، گذشته نه‌چندان دور. همین چند سال اخیر که رسانه‌ها و مقامات جمهوری آذربایجان انواع توهین‌ها را به مقامات عالی کشورمان انجام داده‌اند و ایران با نجابت و برادری در هیچ‌کدام به‌مثل و مثال علی‌اف از کوره درنرفته است. 👈همین دو سال قبل روزنامه دولتی خلق آذربایجان کاریکاتور موهنی از یک مقام عالی‌رتبه ایران منتشر کرد. حجم اهانت‌های روزنامه یئنی مساوات به مقامات و مردم و دولت ایران که از شماره و اندازه خارج است. 👈توهین شبکه تلویزیونی خزر تی وی به مرجعیت شیعه نیز هنوز در موتورهای جستجو قابل دسترسی است. توهین ژنرال جمهوری آذربایجان به مردم ایران نیز هنوز در حافظه فعالان رسانه‌ای ایران فراموش نشده است. 👈در کنار این مصادیق که مشتی از خروار است، اهانت و رجزخوانی نمایندگان و اعضای دولت جمهوری آذربایجان نیز نباید از قلم بیفتد. با این اوصاف آیا علی‌اف حق دارد به‌خاطر موضع یک فرد عادی که جایگاهی در دولت ندارد، چنین بر آشوبد؟ 👈نباید نجابت ایران را که همواره در چشم و نگاه او، جمهوری آذربایجان و مردمش برادر و همسایه و هم کیش او هستند، موضع ضعف و دستان خالی تصور شود. نجابت ایران را نباید دستگاه محاسباتی جمهوری آذربایجان موضع ضعف تلقی کند. 👈ایران همواره در مقابل رفتار و سیاست‌های ضد ایرانی دولت آذربایجان، سیاست مدارا در پیش گرفته است. در روزهای سخت نیز در کنار مردم و دولت جمهوری آذربایجان بوده است. اما دست‌هایی با ستاره داودی در کار است تا روابط دو کشور تنش‌آلود و خصمانه باشد. ایران با هوشمندی و توجه به حسن هم‌جواری در مقابل سیاست رژیم صهیونیستی ایستاده است؛ اما آیا دولت علی‌اف نیز به سیاست مخرب رژیم توجه دارد؟ شواهد و قرائن می‌گوید، نه! 👈اظهارات غیر قابل قبول یک مداح در اردبیل در مقابل توهین‌ها و اهانت‌های سلسله‌وار رسانه‌ها، شخصیت‌ها و مسئولان جمهوری آذربایجان به مقامات و مردم ایران، کاه در برابر کوه است. 👈لذا شایسته نیست که رئیس‌جمهور این کشور به‌خاطر موضع یک فرد عادی چنین از کوره در برود. در مناطق آذری از قدیم الایام جمله‌ای ضرب المثل مردم شده که بی‌مناسبت با رویکرد دولت جمهوری آذربایجان با جمهوری اسلامی ایران نیست. می‌گویند: «بیر تیکه نی بیلمه ین، مین تیکه نیده بیلمز» دولتی که خدمت ایران در جنگ اول و دوم قره‌باغ را فراموش کند، نجابت او در برابر توهین‌ها را مگر به‌خاطر می‌آورد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امیدوارسازی نقطه مقابل کار دشمن 🔷همه کسانی که در زمینه تبلیغاتی مخاطب دارند، زبان گویایی دارند، مخاطب این سخن هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝فرق آمریکا و اروپا در چیست؟ 🎥 رهبر انقلاب: کینۀ آمریکا نسبت به ایران کینۀ شتری است! 🔹پاسخ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به برخی که می‌گویند چرا ایران با اروپایی‌ها مذاکره می‌کند و ارتباط دارد اما با آمریکا حاضر به ارتباط و مذاکره نیست. 🔹آمریکا اینجا را تملک کرده بود ولی از کف و قبضه او بیرون کشیده شد؛ لذا کینه او نسبت به کشور و انقلاب کینه شتری است! و به این آسانی‌ها دستبردار نیست. آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است که این شکست را جبران کند.
♨️افزایش قابل توجه سوءاستفاده از کودکان در فرقه یمانی 🔻طرفداران جریان یمانی با انتشار کلیپ‌هایی درصفحات شخصی خود،که در آن کودکان حضور دارند، به تبلیغ این جریان پرداختند. ⚠️ استفاده ابزاری از کودکان برای افزایش و جذب طرفدار برای جریان یمانی، به شدت در حال افزایش است.