eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
94.3هزار عکس
62.4هزار ویدیو
405 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
📷 تصویری زیبا برای زاگرسی ها 🔹بلوط 🔹زالزالک 🔹پسته کوهی 🌱
✅ جزئیات آخرین حملات نیروهای حزب الله علیه مواضع ارتش اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی و درگیری‌های زمینی در جبهه جنوب لبنان 🔸 حمله راکتی به پایگاه دریایی استیلاماریس در شمال غرب شهر حیفا و همچنین تجمعات سربازان اسرائیلی در منطقه لبونه (۲ بار)، خله ورده (۲ بار) و پادگان زبدین در مزارع شبعا. 🔸 پایگاه استیلاماریس در شمال غرب شهر حیفا واقع شده است و طبق اطلاعات عملیات شناسایی پهپاد هدهد حزب الله، محل رصد و مراقبت دریایی ارتش اسرائیل در ساحل شمالی فلسطین اشغالی است. 🔸 حمله توپخانه‌ای به نیروهای اسرائیلی در حین ورود به روستای مرکبا و تجمع سربازان اسرائیلی در جنوب مارون الرأس. 🔸درگیری‌های صبح امروز در محور خله ورده در اطراف رامیه و محور لبونه و جنوب مارون الرأس شدت گرفته است. (نقشه بالا جهت این درگیری‌ها را نشان می‌دهد.) ارتش اسرائیل با پشتیبانی هوایی جنگنده‌ها و پهپادهای تهاجمی-شناسایی درصدد پیشروی بیشتر به داخل شهرک‌ها و مناطق یادشده است. .
🚨 شنیده شدن صدای ۴ انفجار در حیفا 🔸همزمان با فعال شدن آژیرها در بخش وسیعی از شمال فلسطین اشغالی، رسانه‌های عبری از وقوع چهار انفجار در جنوب شهر حیفا خبر می‌دهند. 🔸این احتمال است حزب الله مانند حمله شب گذشته، ابتدا با موشک دست به عملیات فریب و کورسازی پدافند صهیونیستی زده و حمله اصلی را به جنوب حیفا متمرکز کرده باشد. .
✅هشدار محسن رضایی؛ روزهای سختی در انتظار صهیونیست‌ها است 🔸محسن رضایی با اشاره به عملیات‌های پی‌درپی حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی، در صفحه شخصی خود در پیام رسان ایکس نوشت: حزب‌الله پس از مواجهه با موجی از ترورها، سازمان رزمی خود را ترمیم کرده است. 🔸وی تاکید کرد: اکنون ماشین جنگی حزب‌الله راه افتاده و روزهای سختی در انتظار صهیونیست‌ها است. .
✅ حزب‌الله نظامیان صهیونیست را متواری کرد 🔸جنبش حزب‌الله لبنان اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی را که تلاش می‌کردند به سمت عیتا الشعب پیش‌روی کنند، هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده و صهیونیست‌ها مجبور به عقب‌نشینی شده و متواری شدند. .
پنجشنبه در مشهد برگزار خواهد شد؛ اختتامیه نهمین اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت 🔸مراسم اختتامیه نهمین اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت و اولین نشست بین المللی سازمان های مردم نهاد حامی فلسطین و مقاومت پنجشنبه در مشهد برگزار می شود. 🔸طهرانی مقدم مدیر موسسه شهدای غدیر ولایت درباره برنامه های این اجلاسیه گفت: اختتامیه اجلاسیه نهم ویژه پاسداشت شهدای راه قدس، شهیدان سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه و تکریم خادم قدس سرکار خانم زهرا مصطفوی رئیس هیأت امنای جمعیت دفاع از ملت فلسطین ۲۶ مهر در جوار حرم ملکوتی امام هشتم در مشهد مقدس برگزار می شود. 🔸وی افزود اولین نشست بین‌المللی تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین نیز جمعه با حضور بیش از 140 سمن داخلی و خارجی با هدف بررسی راه های عملی حمایت از مردم فلسطین و لبنان در مشهد برگزار خواهد شد. بیش از ۸۰ مقاله به این نشست ارائه شده است. 🔸طهرانی مقدم گفت در این نشست شخصیت‌هایی از بیش از ۳۰ کشور از جمله سفرای کشورهای ترکیه، عراق، یمن، سوریه، نیکاراگوئه حضور خواهند داشت. در این اجلاس از شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید طهرانی‌مقدم و شهید سید محمد حجازی تقدیر خواهد شد. اجتماعی مردمی نیز در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهری رضوی و یک اجتماع مردمی دیگر در حمایت از مردم فلسطین و لبنان برگزار خواهد شد. .
✅ خبرنگار شبکه سی ان ان ترکیه در تل آویو تعداد کشته های حملات پهپادی حزب‌الله به پایگاه تیپ گولانی در سالن غذاخوری را تا این لحظه ۴۰ نفر و تعداد مجروحان را ۱۲۰ نفر اعلام کرد.