📍وفاق طرفداران جلیلی با محسن هاشمی!
🔹بیایید دعواهای این روزها را واقع بینانه تر بنگریم. به آقای دکتر جلیلی نقدی شد که چرا در برابر حملات تند اطرافیان و هوادارانتان به مسئولین ارشد سپاه و دولت که سبب خالی شدن دل مردم می شود سکوت کرده اید؟ نه تنها پاسخی از سمت ایشان مطرح نشد که ناگهان و به شکل نیمه خودجوش حملات پربسامدی از سمت همان هواداران و اطرافیان به منتقدان شروع شد! آیا استراتژی حمله به جای پاسخگویی برازنده است؟
🔹و صد عجب که این حملات آنچنان دستپاچه طراحی و اجرا شده اند که دم های خروس نافرمی از آنها بیرون زده است. با استناد به صحبتهای مبهم محسن هاشمی، مدعی می شوند که قالیباف ساکت فتنه بوده است! یا للعجب! از اینکه چگونه می شود ادعای مبهم محسن هاشمی را بر فیلمهای موجود از مواضع صریح قالیباف در گفتگوی ویژه خبری همان سال ۸۸ را ترجیح می دهند بگذریم... اما حواستان هست که اگر محسن هاشمی را منبع موثق بدانیم، درباره آقای جلیلی چه اتفاقی می افتد؟!! آقای هاشمی به صراحت گفته شهید رئیسی به دنبال حل مسئله برجام بوده اما تیم آقای جلیلی اجازه این کار را نداده اند تا زمینه ریاست جمهوری سعید جلیلی را مهیا کنند. این ادعا را بگذارید کنار مواضع صریح اطرافیان و هواداران مطرح آقای جلیلی در نقد و تخریب آن شهید عزیز و تلاشهای واضحشان در رسانه برای ناتمامی دولت فعلی!
باور کنید نتیجه هر چه شود به سود آقای جلیلی نخواهد بود... از ما گفتن
.
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 پروژه تخریب قالیباف ادامه دارد؛ به دروغ میگویند قالیباف ساکت فتنه ۸۸ است
🔹تخریب گران در جدیدترین اقدام خود، سالروز حماسه ۹دی را بهانه جدیدی برای حمله به قالیباف کرده اند و او به دروغ بزرگ ساکت فتنه ۸۸ معرفی میکنند
🔹در این ویدیو مواضع دکتر قالیباف پس از انتخابات ۸۸ و حماسه ۹ دی مرور میکنیم.
.
📍 چرا مجلس بخاطر دلار، وزیری را استیضاح نمیکند؟
📝 نواصولگرا نوشت:
🔹یکی از سوالات مهم و بحق مردم این است که وظیفه مجلس در موضوعاتی مانند افزایش قیمت دلار یا ناترازی انرژی چیست و چرا از ابزار استیضاح در این زمینه استفاده نمیشود؟ اولا باید تکرار کنیم که مجلس با قانونگذاری خود، وظیفه ریلگذاری دارد و دخالتش در اجرا عموما بسته و محدود است. مثلا اشتباه مجلس هشتم در تثبیت قیمت حاملهای انرژی باعث کاهش سرمایهگذاری در این زمینه شده و حدود پانزده سال بعد یعنی در سالهای 99 به بعد منجر به ناترازی انرژی شده است. مجلس با تصویب هر بودجهی دارای کسری، نقشی مهم در ایجاد زمینه برای افزایش قیمت دلار دارد. پس نقش مجلس، امور اجرایی روزمره نیست و بیشتر زیربنایی است.
🔸درعینحال، مجلس میتواند با استفاده از ابزار نظارتی خود درباره مسائل روز هم نقشآفرینی کند. اما این ابزار هم محدودیتهای فراوان دارد. برای مثال گزارشهای نظارتی یکی از این ابزارهاست که بسیار زمانبر است و اساسا به درد مسائل روز نمیخورد. برخی سوژههای مربوطه نیاز به سه سال زمان برای تهیه گزارش نظارتی دارد. سوال از وزیر نیز یکی دیگر از گزینههاست که عملا اثر چندانی ندارد و صرفا وزیر را به صحن میکشاند و در نهایت اگر صحن قانع نشود به او «کارت زرد» میدهد. حضور وزرا در سهشنبههای نظارتی که هفته گذشته برای موضوع دلار و هفته قبلش برای موضوع ناترازی انرژی بود از جمله ابداعات آقای قالیباف در همین فرایند بوده اما اثری در اجرا ندارد. بحث در کمیسیونها با وزیر و همچنین بحث رئیس مجلس در جلسه سران و جلسه اقتصادی سران از دیگر ظرفیتهایی است که درباره دلار از همه آنها استفاده شده است.
🔹راه پایانی، استیضاح وزیر است. این گزینه برای دولت و شخص وزیر واقعا دردآور است و از همین جهت اثرگذار خواهد بود. یعنی دولت و وزارتخانه مربوطه تمام تلاش خود برای فرار از استیضاح را به کار میبندند. اما سوال مهم این است که در میانهی یک بحران، تغییر وزیر، کار درستی است؟ حتی اگر بدانیم که آن وزیر مقصر است. بنظر میرسد که پاسخ در عموم موارد واقعی و روی زمین، خیر باشد. یعنی برای مثال، استیضاح وزیر نفت در وضعیتی که گاز کشور در بحران است، احتمالا کمکی به حل مسئله در کوتاه مدت نخواهد کرد و اتفاقا به مشکل و بحران موجود، عدم ثبات مدیریتی و تغییر مدیران میانی را خواهد افزود. همین امر برای مسئله دلار هم صادق است با این تفاوت که مسئول مستقیم موضوع نه وزیر اقتصاد که رئیس بانک مرکزی است که اساسا امکان استیضاح از طرف مجلس را ندارد.
🔸لذا استیضاح در وضعیت بحران نمیتواند مسئله کوتاه مدت را حل کند. در واقعیت، تغییر مدیر مربوطه با علم به ناتوانیهایش صرفا به بیثباتی بیشتر منجر خواهد شد و مسئله را بحرانیتر خواهد کرد. چراکه از زمان تایید یک وزیر در مجلس تا زمان تغییر تمامی زیرمجموعههایش در حد مدیرکلها (که کار اصلی و اجرایی را انجام میدهند) حداقل پنج تا ده ماه طول میکشد. کار درست، مجبور کردن مدیر مربوطه به اتخاذ تصمیمات درست در وضعیت بحرانی است تا بعد از خروج از بحران، نسبت به تداوم حضور یا عدم حضور او تصمیم گیری شود. از همین جهت، استیضاح بیشتر شبیه خنک کردن دل است و مسئله کشور را پیش نخواهد برد. چیزی شبیه به همان که آقای منانرئیسی هفته پیش در مجلس گفته بود: «یک وزیر را استیضاح کنیم که مردم صدای مثبتی از این مجلس شنیده باشند» یعنی انگار مسئله مجلس نه حل مسئله مردم که بیشتر فضاسازی رسانهای و سیاسی است.
.
👈ایتا یا واتساپ
👌 *تفاوتهای ایتا و واتساپ*
✴️ تو واتساپ هیچ مطلبی رو نمیشه «ویرایش» کرد ؛ یعنی وقتی مطلبی فرستادی دیگه کار از کار گذشته، فوقش میتونی تو پست بعدی، صحیح اون کلمات غلط رو تایپ کنی و بفرستی!
همچنین تو واتساپ هر مطلبی رو فقط تا «۱ ساعت» میشه حذف کرد
و تازه همون هم واتساپ اعلام میکنه :
« فلانی یک پیام حذف کرد»
✌️در ایتای ایرانی هر مطلبی رو میشه تا چند ماه بعد از ارسال هم ، حذف کرد و حذف پیام هم، اعلام نمیشه.
و امکان ویرایش مطالب در ایتا وجود دارد.
✴️ تو واتساپ، نمیشه هیچ مطلب و فیلم و عکسی رو ذخیره کرد و فقط باید برای دیگران ارسال کرد
✌️داخل ایتا «فضای ابری» هست که مخصوص ذخیره مطالبه
✴️ تو واتساپ هر مطلبی رو همزمان فقط برای «۵» نفر میشه ارسال کرد
✌️ولی در ایتا هر مطلبی رو میشه همزمان برای «50» نفر ارسال کرد
✴️ داخل واتساپ اگه بخوای برای «یک مخاطب» چند تا مطلب رو همزمان بفرستی، باید «یه دونه یه دونه» اون مطالب رو براش بفرستی
✌️ولی در ایتا میشه ۵۰ پیام و فیلم و عکس انتخاب کرد و «یکباره» برای «یک مخاطب» ارسال کرد
✴️ تو واتساپ هر فیلم و عکسی تا بخواد دانلود شه لااقل یه چند ثانیه طول میکشه!
✌️ولی توی ایتا فیلمها و عکسها «خیییلی » سریعتر از واتساپ باز میشن
✴️ تو واتساپ هر فیلم و عکسی که باز میکنی «خود به خود» میره تو گالری ذخیره میشه و به همین دلیل باید چند روز یکبار، گالری رو «خالی» کرد!!
✌️ولی تو ایتا هر فیلم و عکسی که «خودت» بخوای، ذخیره میکنی
و به همین دلیل «گالری» خیییلی دیرتر پُر میشه
✴️ داخل واتساپ وقتی داری صوت گوش میکنی، نمیتونی از صفحه خارج بشی، چون پخش صوت متوقف میشه
✌️ولی در ایتا موقع گوش کردن صوت، میشه از صفحه خارج شد و به گروهها یا کانالهای دیگه سر زد و همزمان، اون صوت رو گوش کرد...
✴️ توی واتساپ ضعیف اما مدعی وقتی داری فیلم یا کلیپ میبینی، اگه از صفحه خارج شی و دوباره برگردی
باید اون کلیپ و فیلم رو از اول ببینی
✌️ولی توی ایتای قدرتمند اگه موقع دیدن فیلم و کلیپ از صفحه خارج شی، وقتی برمیگردی ادامه فیلم و کلیپ پخش میشه، نه از اول...
✴️ تو واتساپ همه افراد و گروهها و کانالها توی یک صفحه میان و هیییی باید دنبال یه آیدی یا یه گروه یا یه کانال بگردی
✌️ولی تو ایتا لیست «افراد» جداگانه توی صفحه میاد، لیست «گروهها» هم جداگانه، لیست کانالها هم «جداگانه»
✌️راستی مهمترینشو نگفتیم که
هزینه اینترنت ایتا خیلی خیلی خیلی پایینتره از واتساپ
👈مرغ_همسایه_غاز_نیست_فریب_نخوریم
🪧#سرطان_اصلاحات
🪧#غربگدایان
.
#هرروزخبر_تحلیل_درکانال🔻
🇵🇸 ⃟⃢ 🇮🇷 @marsad #مرصاد
📍 چرا فیلترینگ به شیوه کنونی اشتباه است؟
📝 نواصولگرا نوشت:
🔹 فیلترینگ یکی از ابزارهای مدیریت فضای مجازی است اما بنظر میرسد در دوران کنونی باید آخرین گزینه باشد و کمترین استفاده از آن صورت گیرد تا موثر باشد. آمار مرکز ملی فضای مجازی نشان از آن دارد که میزان استفاده از اینستاگرام در شش ماه اخیر به همان میزان مرداد 1401 و قبل از فیلترینگ است. یعنی با فیلتر این پلتفرم، صرفا گستره فیلترشکن را از 22 به 67 درصد رساندهایم، حکمرانی در این فضا را از دست دادهایم و مردم را به علت مشکل سرعت و اتصال عصبانی کردهایم. لذا علاوه بر نرسیدن به هدف محدودیت دسترسی، چندین آسیب دیگر را برای کشور و نظام حکمرانی ایجاد کردهایم.
🔸 ما معتقد به حکمرانی فضای مجازی هستیم؛ یعنی جمهوری اسلامی باید بتواند فضای مجازی را مدیریت کند اما معنای این مدیریت، لزوما محدود کردن آن نیست. بلکه ایجاد شیب برای استفاده از شبکه داخلی و البته فضای اجتماعی سالمتر و مفیدتر است. اما این امکان وقتی بالفعل میشود که حکمرانی با محدود کردن خود به وسیله فیلترینگ، عقیم نشده باشد. لذا تجربه شکست خورده فیلترینگ برای شبکههای اجتماعی را باید کنار گذاشت و هدف آن را به شکلی موثرتر و با ابزاری دیگر به نتیجه رساند. البته فیلترینگ باید بازهم برای برخی موارد مانند محتوای مستهجن حتما وجود داشته باشد. اما وقتی این ابزار کار میکند که چند ده میلیون ایرانی فیلترشکن نداشته باشند.
🔷 مسئله دیگر رفع فیلتر در وضعیت کنونی است. اینکه کدام یک از ابزارها رفع فیلتر شود بسیار مهم و اساسی برای سیاستگذاران است. هر کدام از پیامرسانها و شبکههای اجتماعی یک مشکل اساسی برای حکمرانی هستند، لذا انتخاب اینکه کدام رفع فیلتر شوند بسیار سخت خواهد بود.بنظر میرسد شروع از واتساپ بیشتر برای آغاز از یک پلتفرم کم دردسر است که عموم مردم از آن خاطره بدی دارند. گوگلپلی هم که باید مدتها قبل رفع فیلتر میشد. خلاصه اینکه باید با چشمی باز تغییر به وجود آورد والا سیاستگذاری دوباره با شکست مواجه خواهد شد.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصویر این کودک را که بخاطر دارید؟ ذخیرهاش کنید
نمیدانم الان این کودک در بمبارانها شهید شده است یا نه
پسرک از شدت ترس میلرزد، پرستار تلاش میکند به گریهاش بیاورد تا یک وقتی سنگ کوب نکند.
غربیها هر روز از عبارتهای نخنما شدهی «حقوق بشر»، «صلح پایدار»، «هم زیستی مسالمت آمیز» و حقوق کودکان را بکار میبرند. آن وقت باید این تصاویری که ذخیره کردهاید را دوباره ببینی تا جلوی سحر شدنت در مقابل جادوی رسانهای غرب گرفته شود.
🚫هیچ صلحی با وجود وحوش صهیونیسم در جهان رخ نمیدهد.
اول و آخر باید جراحی اش کرد.
دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
🚨با دیدن این تصاویر گریه و اشکِ از روی ضعف ممنوع است.
اشک بریزید اما خشم هایتان را جمع کنید. بغض و کینه هایتان را جمع کنید. اینها در وقت اش سوخت اصلی موشکها و صاعقه هایی است که بر سر اشرار یهود کودککش فرود خواهد آمد.🚀
.