eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
95.1هزار عکس
62.8هزار ویدیو
408 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴از روزى كه "همه گزينه ها روى ميز بود" به روزى رسيديم كه آمريكا هر دو روز يك بار تكرار مى كند "دنبال درگيرى با ايران نيست" 🔺وزیر خارجه آمریکا در نشست در حال برگزاری شورای امنیت اینجا در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت؛ آمریکا دنبال درگیری با ایران نیست ولی اگر گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی جبهه جدیدی را باز کنند یا پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه را هدف قرار دهند با پاسخ سختی رو به رو خواهند شد.
🔴 عاقبت وطن‌فروشی و کاسبی با خون مردم/بلیت‌های نمایش "خانه امن" در نیویورک فروش نرفت و اجرا لغو شد! نمایش "خانه امن" به کارگردانی حمید فرخ‌نژاد و تهیه‌کنندگی علیرضا امیرقاسمی که قرار بود بیست و یکم اکتبر در سالن "تیلس‌سنتر" نیویورک روی صحنه برود، به دلیل فروش نرفتن بلیت‌ها، لغو شد! گفته می‌شود که کمتر از بیست درصد ظرفیت سالن فروش رفته و از روی صحنه رفتن بازیگران آن جلوگیری شده است. حمید فرخ‌نژاد، مهناز افشار، برزو ارجمند، احسان کرمی، فرزین صابونی از جمله بازیگران این نمایش هستند که مدیر شبکه ماهواره‌ای طپش پس از ناآرامی‌های سال گذشته و با همکاری حمید فرخ‌نژاد جهت کسب درآمد تهیه کرده است. سایت "تیکت‌ مستر" که بلیت فروشی این نمایش خزعبل را برعهده داشته، اعلام کرده مبلغ آن تعداد تماشاگر معدودی که بلیت خریده‌اند را بازمی‌گرداند. سال گذشته حمید فرخ‌نژاد پس از دریافت یک میلیارد و پانصد میلیون تومان از بنیاد سینمایی فارابی بابت بازی در فیلم سینمایی "پالایشگاه" بدون انجام تعهدات و ایفای نقش، با فریب برخی مدیران فرهنگی کشور و واسطه قراردادن آن‌ها، پاسپورت خود را گرفت و از کشور گریخت!
☑️ریپورتر: سلاح جدیدی که روس‌ها توانسته‌اند با آن ۲۴ جنگنده اوکراینی را ساقط کنند، پهپاد ایرانی کرار مجهز به پدافند مجید است.
غربال آخرالزمان خیلی ترسناکه ... سینه زن امام حسین (ع) میشه طرفدار اسرائیل و سنی فلسطین میشه زمینه ساز ظهور ... ! 🤲
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 صحبت هایی از شهید آوینی که انگار همین امروز از قلب مبارک ایشان خارج شده است. 🔸لطفا منتشر کنیم شهید آقا سید مرتضی آوینی
🌷شهیدسید مرتضی آوینی: «آماده شو برادر، جراحت کربلا هنوز هم تازه است و تا آن خونخواه مقتول کربلا نیاید، این جراحت التیام نمی‌پذیرد.» منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود سلام فرمانده در اسپانیا... نسل مانسل،ظهوراست،اگربرخیزیم
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 🍁در اولین پنجشنبه آبان ماه 🍂به نیت آمرزش پدران و مادران آسمانی 🍁و به نیت سلامتی پدران و مادران در قید حیات 🍂وبه نیت پدران و مادران بی اولاد 🍁صلواتی ختم میکنیم 🧡اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد 🍁وآلِ مُحَمَّدٍ 🧡وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‌‍‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌✾࿐🍃💞🍃࿐✾
💠 آسایش دولت باطل کسانی که می گویند : بگذارید امروز با دولت های باطل و ظالم همراه بشویم و سازش کنیم و با آسایش در ذیل حکومت آنها زندگی کنیم. تا اینکه حضرت ظهور بفرمایند، و آنگاه به سویش بشتابیم 🔻 📍 قَالَ: كُنْتُ عِنْدَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع فَدَخَلَ عَلَيْهِ شَيْخٌ وَ قَالَ: قَدْ عَقَّنِي وَلَدِي وَ جَفَانِي إِخْوَانِي، فَقَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع: أَ وَ مَا عَلِمْتَ أَنَّ لِلْحَقِّ دَوْلَةً وَ لِلْبَاطِلِ دَوْلَةً كِلَاهُمَا ذَلِيلٌ فِي دَوْلَةِ صَاحِبِهِ؟ فَمَنْ أَصَابَتْهُ رَفَاهِيَةُ الْبَاطِلِ‏ اقْتُصَّ مِنْهُ فِي دَوْلَةِ الْحَقِّ. ابو الصباح كنانى گويد: نزد امام صادق عليه السلام بودم، پيرمردى بر آن حضرت وارد شد و گفت: فرزندم مرا به شدت رنجانده و برادرانم‏ به من ستم کرده ‏اند، امام صادق عليه السلام فرمود: آیا نمى ‏دانى كه حقّ را دولتى است و باطل را دولتى، و هر يك از آن دو در دولت رقيبش ذليل است؟ پس هر كه آسايش دولت باطل به او رسد در دوران دولت حقّ از او قصاص مى ‏شود. 📍امام صادق علیه السلام فرمود: إِنَّ قَوْماً مِمَّنْ آمَنَ بِمُوسَى (صلوات اللّه عليه)- قَالُوا لَوْ أَتَيْنَا عَسْكَرَ فِرْعَوْنَ وَ كُنَّا فِيهِ وَ نِلْنَا مِنْ دُنْيَاهُ- فَإِذَا كَانَ الَّذِي نَرْجُوهُ مِنْ ظُهُورِ مُوسَى صِرْنَا إِلَيْهِ- فَفَعَلُوا فَلَمَّا تَوَجَّهَ مُوسَى وَ مَنْ مَعَهُ هَارِبِينَ- رَكِبُوا دَوَابَّهُمْ وَ أَسْرَعُوا فِي السَّيْرِ- لِيُوَافُوا مُوسَى وَ مَنْ مَعَهُ فَيَكُونُوا مَعَهُمْ- فَبَعَثَ اللَّهُ مَلَائِكَةً فَضَرَبَتْ وُجُوهَ دَوَابِّهِمْ- فَرَدَّتْهُمْ إِلَى عَسْكَرِ فِرْعَوْنَ- فَكَانُوا فِيمَنْ غَرِقَ مَعَ فِرْعَوْنَ. قومی از مؤمنین به موسی گفتند: کاش نزد فرعون می رفتیم و با او بودیم و از دنیایش بهره مند می شدیم، و چون امید ما که ظهور موسی بود برمی آمد، نزد او می رفتیم، و این کار را کردند. چون موسی و همراهانش گریختند، سوار شدند و شتاب کردند تا به موسی و همراهانش برسند و با آنها باشند. خدا فرشته ها فرستاد که به صورت چهارپایان آنان زدند و آنها را برگرداندند به لشکر فرعون، و با همراهان فرعون غرق شدند.
🖤 قم حرم اهل بیت است ، قم مرکز و شهامت است 🖤 📚 جلد ۱۳ صحیفه امام خمینی(ره) مورخ 59/6/6
مستر جیکاک" جاسوس انگلیسی که با نام مستعار، و آشنایی با زبان محلی مردم خوزستان؛ آنان را نسبت به نفت بیزار میکرد؛ او شعر معروفى داشت با اين مضمون: تو که عشق علی مِنِ دلته نفت ملی سی چنته