هدایت شده از خ. پاسندی
••••
آب روی آتیش دیدی چقد اثر داره⁉️
مولامونعلی(علیه السلام) میگه:
استغفار بعد از گناه، مثل آب ریختن روی آتیش میمونه...
پس اگه گناه کردی، استغفار فراموش نشه...بهتره بگم خاموش کردن آتیش فراموش نشه...
البته سعی کن اصلا خودتو آتیش نزنی که بعدمجبور بشی با #استغفار خاموشش کنی
#نهبهخودسوزی❌
#بلهبهخودسازی✅
زنی که صهیونیستها فراموشش نمیکنند
ریم صالح الریاشی
💢او اولین زنی نبود که دست به چنین اقدام بزرگی (عملیات انتحاری)میزند اما چیزی که سال 2004 این بانوی 22 ساله را چون نگین در میان شش زن پیش از خود بیشتر میدرخشاند این بود که او دلبستگی و عشقی فراتر از زنان دیگر استشهادی در دنیا داشت و آن وجود دو فرزند بود که از جان عزیز ترشان میداشت.
💢ریم دختری تحصیل کرده بود و در کنار همسر خود زندگی مرفه و خوشی را میگذراند. پدرش نیز «صالح» نماینده یکی از شرکتهای باطری سازی خودروهای آلمانی بود و از ثروتمندان محسوب میشد. اما ریم ورای همه این ها به دنبال خوشبختی و سربلندی برای همه مردم سرزمینش بود.
💢تحمل دیدن ظلمی که از جانب فرزندان بنی صهیون به هموطنانش روا داشته میشد قلبش را میآزرد و در شرایطی که وسیله قوی تری برای مبارزه در دستش نبود به گردان های عزالدین قسام پیوست تا با انجام عملیات شهادت طلبانه خواب را از چشمان اشغالگران بگیرد و با ریختن خونش میخواست فریاد اعتراض از این همه ظلم و سکوت جامعه جهانی را به گوش دنیا برساند.
#فلسطین
#بانوان_شهیده
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرداری که شخص نبود مکتب بود
ببینید وقتی #حاج_قاسم مشکل مالی پیدا کرد چکار کرد...
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برادرش رو تو جمعیت پیدا کرده اما دست خواهرش رو رها نمیکنه که گم نشه و داد میزنه تورو خدا اون برادرمه بیاریدش اینجا💔
🍀
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان شهید مدافع حرم محمد کیهانی قبل از شهادت
#سالروز_شهادت
#اللهم_ارزقنا_توفیق_الشهاده_فی_سبیلک
#عطرشهدانثارتان
#ذکرصلوات_همراهتان
#یــازیــنــب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ عضو حماس روی آنتن الجزیره فاش کرد؛ رژیمهای عربی خواهان از بین رفتن ما هستند: سعودی ،امارات، عمان، بحرین
موسی ابومرزوق، عضو جنبش حماس:
🔹این عبارتی است که حکومتهای عربی در دیدار با غربیها در مورد ما به کار بردهاند: "آنها را از بین ببرید!"
#طوفان_الاقصی
#غیر_قابل_ترمیم
یه مشت بیشرف یک ماه تمام با انتشار عکسهای خصوصی و اخبار جعلی، خانوادهی مرحومه #آرمیتا_گراوند رو آزار دادن ؛ حتی مادرش قبل از فوتش گفت راضی نیستم عکسای خصوصی و بیحجاب دخترم رو پخش کردن، اما بازم گوش ندادن!
ما با همچین موجودات رذلی طرفیم!
*🍀
📸 روز گذشته یهودیهای تهران با برگزاری تجمعی جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند
عکس: محمدصادق نیکگستر
🍀