eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.1هزار دنبال‌کننده
76.9هزار عکس
51.7هزار ویدیو
336 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست هدف از جهادتبیین روشنگری ماهیت پلید انقلابی‌نماهای ضد انقلاب است! آنان که در پوشش انتقاد امید و اعتماد مردم نسبت به صحت مسیر و افراد انقلابی را نشانه رفته‌اند 🔴انتقادشما: https://eitaa.com/sa_re_mi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلیلی: دولت مقتدر دولتی است که بتواند بر پولی که در کشور درحال گردش است حمکرانی لازم را داشته باشد نه اینکه سروصدا کند 🔸مصارف و منابع ارزی باید مشخص باشد. فاصلۀ تخصیص و تامین ارز برای واردکنندگان، بازار ارز را مختل می‌کند. 🔸واردکننده برای اینکه کارش را زود انجام بدهد قبل از تامین ارز می‌رود از بازار ارز می‌خرد. بعد از اینکه ارز گرفت می‌رود آن را در بازار آزاد می‌فروشد. این خودش بازار را دچار تلاطم می‌کند. مقام معظم رهبری: در انتخابات ، به وعده و حرف (بدون کارنامه و گذشته قابل قبول) ... اعتماد نکنید. 🔺به گذشته شخص نگاه کنید.🔎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلیلی: لازمه ثبات در بازار ارز، تعیین مصارف، منابع و اولویت‌هاست نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری: 🔸روند و فرآیند گردش ارز در کشورها را ده‌ها ساعت در دولت سایه مورد بررسی قرار دادیم تا چرایی بحران‌ها و اخلال در بازار ارز را ردیابی کنیم. 🔹لازمه ثبات در بازار ارز، تعیین مصارف و منابع ارزی و اولویت‌هاست؛ گاهی فاصله بین تخصیص و تامین ارز بازار را با تلاطم مواجه می‌کند. 🔸اگر می‌خواهیم اقتصاد قوی داشته باشیم و ارزش پول را حفظ کنیم، نیازمند تعیین سازوکارهای دقیق برای حاکمیت پول ملی هستیم. حاکمیت ریال باید جدی گرفته شود. 🗳 مقام معظم رهبری: در انتخابات ، به وعده و حرف (بدون کارنامه و گذشته قابل قبول) ... اعتماد نکنید. 🔺به گذشته شخص نگاه کنید.🔎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری: در انتخابات ، به وعده و حرف (بدون کارنامه و گذشته قابل قبول) ... اعتماد نکنید. 🔺به گذشته شخص نگاه کنید.🔎 📹 رشد اقتصادی ۸ درصد و تورم زیر ۱۰ درصد قابل تحقق است «جلیلی» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری: 🔸با ساعتها مطالعه چه در کارگروه‌هایی که در دولت سایه داشتیم به این نتیجه رسیدیم یکسری اهداف تعریف شده در برنامه هفتم مانند رشد اقتصادی ۸ درصدی و تورم زیر ۱۰ درصد قابل تحقق است ولی کار می‌خواهد. 🔹باید جدی پای کار این برنامه باشید، هر کدام از این اهداف را باید به صورت هدفمند و در اولین فرصتی که قانون تعریف کرده بنویسید و دنبال کنید اگر برنامه‌ای برای پیشرفت و عدالت است عده‌ای را به خطر می‌اندازد و در برابر این برنامه مانع ایجاد می‌کنند. 🔹درباره تولید، توزیع و مصرف فراورده‌های نفتی عرف بود که دو تا ۴ درصد اتلاف می‌شود و طرحی پیشنهاد دادیم که به صورت رصد برخط می‌توان مانع این اتلاف شد، و آقای رئیسی از این پیشنهاد استقبال کرد. 🔸ولی من موقعی که برنامه هفتم را دنبال کردم گفتم این طرح در برنامه نیست و آقای رئیسی پیگیری کردند و اکنون در برنامه آمده است، اما این کافی نیست. دولت قوی این است که این را از روز اول دنبال کند.
🔰میدانگاه ایستگاه مترو جهاد تهران جایزه بین‌المللی مؤسسه معماران انگلستان(ریبا) را برنده شد 🔸این مؤسسه درباره طراحی میدانگاه ایستگاه متروی جهاد ایران نوشته است این میدانگاه به شکل «فریبنده‌ای ساده» به نظر می‌رسد. 🔸۳۰۰ هزار آجری که در این پروژه به کار رفته با کمک کارگاه‌های سنتی مناطق روستایی اطراف تهران ساخته شده است. 🔸بنای این میدانگاه به مساحت ۸۰۰ متر مربع با الهام از معماری ایرانی- اسلامی در عرصه‌ای معادل ۲۵۰۰ متر طراحی شده است. این بنا با طاق‌ها و قوس‌های آجری ساخته شده که به عنوان بخشی از ورودی مترو جهاد محسوب می‌شود. 🔸میدانگاه جهاد در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید.
📰 نگاهی به صفحه اول سایر روزنامه‌های کشور
راهنما زدن به سمت رئیسی و چرخش به سمت مدیریت غربگرا ممنوع 🔰 نامزدها چگونه می‌خواهند پیشرفت‌های رئیسی را ادامه دهند؟ 🔸کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای ادامه خط انقلاب و مسیر خدمت و پیشرفت با همان سرعت و تراز شهید رئیسی تکلیف سنگینی برعهده‌ دارند و اکنون می‌بایست چگونگی تحقق این تکلیف را محور اندیشه خود قرار دهند. 🔸شهید رئیسی جایی آمد که به تعبیر تحلیلگران، یک میدان مین کامل و ترکیبی بود. رئیس‌جمهور شهید، کشور را با تورم ۶۰ درصدی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیاردی، نقدینگی ده برابر شده، خزانه ارزی صفر شده و تعهدات متراکم تحویل گرفت. مرداد ۱۴۰۰ اعضای دولت وقت به آیت‌الله رئیسی گفتند دولت قادر به پرداخت حقوق سر ماه کارمندان نیست، اعضای ارشد دولت می‌گفتند بدون برجام و FATF نمی‌توانیم واکسن وارد کنیم... 🔸آیت‌الله رئیسی با اتکا به توانمندی‌های داخلی و مدیریت جهادی و انقلابی به خشک کردن ریشه‌های تورم اقدام کرد؛ به جبران کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی بدون استقراض از بانک مرکزی همت کرد. رشد نقدینگی را کنترل کرد و از ۴۶ درصد به ۲۴ درصد رساند. 🔸کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای ادامه مسیر خدمت و پیشرفت با همان سرعت و تراز شهید رئیسی تکلیف سنگینی بر عهده ‌دارند و اکنون می‌بایست چگونگی تحقق این تکلیف را محور اندیشه خود قرار دهند.
🔰 دوگانه‌های تخیلی نسازید! 👤 🔸یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبه‌ای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، شانس رای‌آوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود! مفهوم دیگر این سخن آن است که توده‌های مردم، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند! 🔸مگر توده‌های مردم همان جمعیت انبوه چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان‌ گریستند و ادامه راه و بینش و منش شهید رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیس‌جمهور بعدی مطالبه کردند؟ آیا این توده‌های مردم با این مشخصات به کسانی رای می‌دهند که به رئیسی عزیز تهمت می‌زدند، خدمات برجسته او را کتمان می‌کردند و پیشرفت‌های معجزه‌گون دولت ایشان را وارونه جلوه می‌دادند؟! 🔸آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود به‌گونه‌ای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفته‌اند نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست! 🔸آقای پزشکیان چگونه می‌خواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشته‌اند، ادامه‌دهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟ آیا این نکات روشن و بی‌ابهام از نگاه توده‌های دوستدار رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان می‌ماند؟! این جماعت همان‌ها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبه‌رو شد، ایشان را «‌رحم‌اجاره‌ای‌»! نامیدند، مرحوم‌ هاشمی را «‌عالیجناب سرخپوش قتل‌های زنجیره‌ای»! لقب دادند، عارف را «‌اصلاح‌طلب قلابی‌»! گفتند. کروبی را «‌یک‌دنده و ساده‌لوح‌» خواندند و‌... آقای پزشکیان مراقب باشید‌!
🔰 باقری تهران را به مقصد بغداد ترک کرد 🔸سرپرست وزارت امور خارجه ایران به منظور دیدار و رایزنی با مقامات کشور عراق، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد. 🔸وی روز جمعه نیز با سفر به اربیل و سلیمانیه با مقامات اقلیم کردستان عراق دیدار و گفت‌وگو خواهد داشت.