eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.3هزار دنبال‌کننده
92.7هزار عکس
61.7هزار ویدیو
404 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
هشدار آکسفام: در ۷۵ روز فقط ۱۲ کامیون غذا و دارو به شمال غزه رسیده است 🔸سنگ‌اندازی‌های عامدانه و موانع هدفمند ارتش رژیم صهیونیستی موجب شد از مجموع ۳۴ کامیون حامل مواد غذایی و آب که طی دو ماه و نیم اخیر اجازه ورود به استان شمال غزه را به دست آورده بودند، تنها ۱۲ کامیون توانستند کمک‌ها را به غیرنظامیان گرسنه فلسطینی برسانند. .
همبستگی با مادران و دختران مظلوم غزه در شهر «لاهور» 🔸گردهمایی بزرگ بانوان پاکستانی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و پاسداشت روز مادر در قالب همایش تبیین سیره فاطمی و همبستگی با مادران و دختران مظلوم غزه در شهر «لاهور» برگزار شد. .
✅ روزنامه عبری زبان: اسرائیلی‌ها آمادگی خیانت در ازای پول را دارند 🔸روزنامه صهیونیستی واللا نزدیک به محافل جاسوسی این رژیم صهیونیستی به نقل از گزارش‌های امنیتی سرویس‌های جاسوسی این رژیم نوشت، به دلیل مشکلاتی که در اسرائیل وجود دارد ( مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ناشی از جنگ) اسرائیلی ها بسیار مستعد همکاری امنیتی با ایران هستند. 🔸این روزنامه نوشت: ایران جاسوس‌هایی را در سرزمین‌های اشغالی جذب می‌کند و شهروندان اسرائیلی آمادگی خیانت در ازای دریافت پول را دارند. 🔸این روزنامه همچنین نوشت: ایرانی‌ها دشمنانی پیشرفته ای هستند و تسلیم نمی‌شوند و همواره به دنبال باز کردن کانال‌های جدید هستند. .
✅ عطوان: حملات اخیر جنبش انصارالله یمن، آمریکا و رژیم صهیونیستی را شوکه کرده است عبدالباری عطوان تحلیلگر سیاسی سرشناس عرب و سردبیر رای الیوم: 🔸حملات اخیر جنبش انصارالله به منافع آمریکا و سرزمین های اشغالی، واشنگتن و رژیم صهیونیستی را شوکه کرده و این رژیم کمیته تحقیق درباره شکست های اخیر تشکیل داده است. 🔸 این حمله برای آمریکا و نتانیاهو و همه طرف هایی که درمورد آمریکا هستند شوکه کننده بود. دو مسئله اصلی وجود دارد اول: موشک های فراصوت، یعنی موشکی که دیروز پرتاب شد، توانست به یافا برسد و خساراتی به یک پایگاه نظامی اسرائیل وارد، تعدادی را زخمی و بیش از دو میلیون شهرک نشین را روانه پناهگاه ها کند. 🔸اسرائیل کمیته تحقیق در این خصوص تشکیل داد تا علت این شکست را بفهمد. آنها ( اسرائیلی ها) سامانه گنبد آهنی و سامانه موشکی حیتس را دارند که متخصص سرنگونی هواپیماست. سامانه تاد را دارند. با وجود همه این سامانه های بسیار پیشرفته در رهگیری و سرنگونی این موشک شکست خورد. این اولین تحول است و برخی تحلیلگران نظامی آمریکایی و اروپایی گفتند جنبش انصارالله این موشک ها را با کلاهک هایی که ساخته است که توان مانور بالایی دارند و می توانند به اهداف برسند و همه سامانه های دفاع هوایی ایی را پشت سر بگذارند. 🔸نکته دوم، موشک های دریایی است.الان این موشک ها می توانند به ناو هواپیمابر ترومن برسند و در دریا آن را هدف قرار دهد و تعداد زیادی را زخمی و این ناو را به عقب نشینی مجبور کند. مانند آنچه برای ناو آیزنهاور رخ داد. این یعنی یک سلاح جدیدی وجود دارد که براي اولين بار از آن استفاده شده است. 🔸مسئله مهم سوم این است رژیم اشغالگر اسرائیل نمی داند چه کار می کند. آمریکا چه کار کرد؟ صنعا و الحدیده را بمباران کردند اما مردم و مسئولان یمن در اوج پایداری و استقامت هستند و به هیچ عنوان نمی ترسند بلکه برعکس خیلی زود انتقام گرفته شد. هم از ناو هواپیمابر ترومن انتقام گرفته و هم به یافا حمله شد. .
✅ افشای جزئیاتی از انفجار پیجرها در لبنان از زبان موساد 🔸شبکه «سی‌بی‌اس» آمریکا با ۲ مأمور بازنشسته موساد که مدعی هستند نقش مهمی در عملیات تروریستیِ انفجار دستگاه‌های ارتباطی در لبنان داشته‌اند، مصاحبه کرده است. 🔸یکی از این مأموران که با نام مستعار «مایکل» معرفی شده و مدعی است فرمانده این عملیات تروریستی بوده، در خصوص انفجار پیجرها در لبنان گفته: این عملیات ۱۰ سال پیش و نه با پیجرها، بلکه با واکی‌تاکی‌های تسلیح‌شده آغاز شد. واکی‌تاکی‌ها سلاحی شبیه گلوله یا موشک یا یک خمپاره بود. داخل باتری، یک وسیلهٔ انفجاری ساخت اسرائیل در موساد بود. ما با قیمت خوبی که خیلی پایین نباشد یا اینکه آن‌ها مشکوک نشوند، این وسیله را به حزب‌الله فروختیم. 🔸مأمور دوم سیا که با نام مستعار «گابریل» معرفی شده، در خصوص این عملیات تروریستی گفت: امکان ردیابی اعضای حزب‌الله از طریق پیجرها نبود. تقریباً هیچ راهی برای ضربه‌زدن به آن نبود؛ فقط دریافت پیام و چند گرم مواد انفجاری بود. 🔸گابریل همچنین دربارهٔ هدف این عملیات تروریستی گفت: هدف، کشتن نیروهای حزب‌الله نبود. اگر می‌مردند که مرده بودند اما اگر زخمی می‌شدند، باید به بیمارستان منتقل می‌شدند، از آن‌ها مراقبت می‌شد، پول، وقت و تلاش زیادی صرف آن‌ها می‌شد. آن‌هایی که دستانشان قطع می‌شد و چشمانشان را از دست می‌دادند هم مدرک بودند و به آن‌ها ثابت می‌شد که با ما درنیفتند. 🔸این مأمور پیشین موساد در پاسخ به این سؤال که «آیا اسرائیل موفق شده به‌طور کامل حزب‌الله را نابود کند؟» اعتراف کرد: فکر می‌کنم سؤال بزرگی باشد و پاسخ صادقانه به این سوال «خیر» است. .
اسرائیل نمی‌تواند با ایران سرشاخ شود 🔸روزنامه «معاریو» به نقل از «آوی اشکنازی» تحلیلگر مسائل نظامی: ایران همچنان ابرقدرت با صدها هزار موشک و اقتصادی صدها برابر بزرگتر از اقتصاد اسرائیل است، ایران کشوری غنی از معادن و گنجینه‌های طبیعی گاز، نفت و فلزات است. ایرانی‌ها حتی زمانی هم که دچار کبودی و زخم می‌شوند نباید دست کم گرفت. اسرائیل در نهایت از جنگ و سرشاخ شدن با ایران صرف نظر خواهد کرد. .
✅سایت اسرائیل هیوم گزارش داد کامیونی در شهر هولون چندین صهیونیست را زیر گرفت و حادثه در دست بررسی است. .
رایزنی تلفنی السودانی و بن‌زاید درباره تحولات سوریه و غزه 🔸محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق با محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات درباره همکاری مشترک و تحولات منطقه رایزنی کرد. 🔸دو طرف در این دیدار درباره تلاش‌های کشورهای عربی برای کمک‌رسانی به اهالی غزه و متوقف‌سازی تجاوزات علیه مردم سوریه، جلوگیری از گسترش درگیری در منطقه تحکیم و تثبیت آتش‌بس در لبنان تاکید کرد. .
✅ افزایش نارضايتی از عملکرد محمود عباس در کرانه باختری 🔸 نتایج نظرسنجی انجام شده مرکز اوراد در کرانه باختری و نوار غزه نشان داده است که فلسطینیان ساکن کرانه باختری اشغالی با تهدیدات امنیتی فوری مواجه هستند که مستقیماً بر زندگی آنها تأثیر می گذارد و در صورت برگزاری انتخابات ریاستی در فلسطین، مروان برغوتی اسیر فلسطینی بیشترین احتمال را برای برنده شدن دارد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تظاهرات در نیویورک در محکومیت ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی 🔸حامیان فلسطین در هنگام خرید قبل از تعطیلات در نیویورک تظاهراتی را برپا کردند و خواستار پایان دادن به ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی و پایان دادن به جنگ نسل کشی در نوار غزه شدند. 🔸تظاهرکنندگان در این راهپیمایی شعار «هنگام خرید بمب ها را بر سرت می ریزند» سر دادند. .
✅افتتاح نمایشگاه عکس«کلیدهایی که عمرشان از اسراییل بیشتر است» 🔸 آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس «کلیدهایی که عمرشان از اسراییل بیشتر است» امروز بعد از ظهر در محل موزه هنرهای معاصر فلسطین تهران با حضور رییس فرهنگستان هنر، نماینده جهاد اسلامی فلسطین و قائم مقام ریاست حوزه هنری در امور بین المللی و سایر علاقه مندان به موضوع فلسطین برگزار شد. 🔸 این نمایشگاه در موزه هنرهای معاصر فلسطین تا ۲۰ دی‌ روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 19 و در روزهای پنجشنبه و جمعه از 10 تا 17 برای بازدید عموم برقرار است. 🔸آدرس: تهران، میدان فلسطین، خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، نرسیده به بزرگمهر، شماره 74، موزه هنرهای معاصر فلسطین .