♨️به جرج جرداق گفتند: شما یک مسیحی هستی و خیلی هم مذهبی نیستی، چه شد که در مورد حضرت علی (علیهالسلام) کتاب نوشتی؟
♨️به گریه افتاد و گفت مرحوم علامه امینی هنگامی که کتاب الغدیر را نوشت چند جلد از کتاب را برای من فرستاد.
♨️یک نامه هم نوشت و گفت آقای جرد جرداق شما یک حقوقدان و وکیل دادگستری هستی، نه شیعه هستی و نه سنی که بگوییم طرفداری میکنی، کار تو دفاع از مظلوم است.
♨️ما با اهل سنت بر سر علی (علیه السلام) دعوا داریم ما می گوییم حق با علی است آنها می گویند نه.
♨️حالا این چند جلد کتاب الغدیر را به عنوان پرونده مطالعه کنید.
♨️تمام مدارک هم از اهل سنت است. من از شیعه چیزی در آن ننوشته ام. شما هم در حد یک وکیل دادگستری قضاوت خود را برای من بنویسید.
♨️می گوید: من دیدم وقتی انسانی مرا به عنوان یک وکیل دادگستری مخاطب قرار داده و از من کمک خواسته بی انصافی است اگر کمک نکنم بنابراین پذیرفتم.
♨️وقتی کتاب ها را دقیق خواندم دیدم در تاریخ از علی (ع) مظلوم تر نمی شناسم و لذا تصمیم گرفتم به اقتضای شغلم که وکیل دادگستری می باشم از این مظلوم دفاع کنم و کتاب «الامام علی صوة العدالة الانسانیة» را نوشتم.
زن ۲۸ ساله در سومین زایمان خود ۴ تا غنچه کادو گرفت .
یک دختر ۱۱ و یک ۹ ساله داشت.و باورش نمیشد که بتونه حتی دوقلو بدنیا بیاره، چون هیچ سابقه ای در فامیلش نبود.
پدر که از کارکنان فضای سبز شهرداری تهران است ، گفت خدارا شکر میکنم که چنین چیز عظیمی را به من هدیه داد.
خداوند روزی رسان است.
و یَرزُقُ مَن یَشاء به غَیرِ حِساب.
روز جمعه ای که منتهی ست به میلاد پر خیر آقا امیر المومنین، یدالله ،اسدالله، از خداوند قادر درخواست میکنم، از خزائن کرامت و عطا و مهر خودش، از این هدیه ها نصیب همه مادران آرزومند و باقی بکند
بحق اولاد حضرت زهرا سلام الله علیها
باذکر صلوات بر آل محمد و تمنای فرج فرزندش.
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌷🕊توصیهام به شما خواهران این است که با حفظ بیشتر حجاب اسلامی و عمل به دستورات و قوانین اسلامی، نمونهای از یک خواهر مسلمان باشید زیرا حیات معنوی انسان در گرو حیات دل اوست.
"شهید حسن هاشمی نیا"
#یاد_کنیم_شهدا_را_با_ذکر_صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
🛑صهیونیستها به سوختگیری هوایی دل خوش نکنند
🔺سرلشکر باقری:
🔹️موقعیت رژیم صهیونیستی تا کشور ما فاصله دارد و سران این رژیم به سوختگیری هواپیماها در آسمان دل بستهاند که این بهترین فرصت برای هدف قرار دادن هواپیماهای آنهاست.
🔹️اگر پایگاهی از یک کشور در هر کجای جهان برای تهاجم به جمهوری اسلامی ایران استفاده شود علاوه بر رژیم صهیونیستی، آن پایگاهی که مبدأ حرکت رژیم صهیونیستی است، نیز مورد تهاجم سنگین قرار خواهد گرفت.