eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
94.3هزار عکس
62.4هزار ویدیو
405 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
📌سخنگوی ارتش رژیم صهیونسیتی مدعی شد که تا کنون بیش از ۱۵۰۰ تونل حماس را کشف کرده است
📌آمریکا تحریم‌هایی علیه افراد و نهادهای ایرانی و غیرایرانی وضع کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا چهار شخص در ایران و اندونزی و ۱۰ نهاد در ایران، اندونزی، مالزی و هنگ‌کنگ را که مدعی است با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مرتبط هستند، تحریم کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯🕊🕯 یکی از علل اختلاف در تاریخ شـهادت حضرت زهرا علیه‌السلام😭 🌸🍃
📌سیریل رامافوزا، رئیس جمهور آفریقای جنوبی، بحران جاری در غزه را به شدت محکوم کرد و آن را "حمله نسل کشی و کشتار مردم فلسطین" توصیف کرد. او در یک بیانیه مطبوعاتی، تشابهاتی را بین مبارزاتی که فلسطینی‌ها با آن مواجه بودند و مبارزاتی که آفریقای جنوبی در طول تاریخ پر فراز و نشیب خود تجربه کردند، ترسیم کرد.
📌اروپا معتقد است که کی یف بدون کمک باید با آتش بس بر اساس شرایط روسیه موافقت کند بنابر گزارش بلومبرگ، مقامات اروپایی بر این باورند که کی یف با از قطع  کمک، مجبور خواهد شد توافق آتش بس  بر اساس شرایط روسیه بپذیرد
📌قطری‌ها در 7 ساعت، 55 میلیون دلار برای غزه جمع‌آوری کردند کمپین "واجب فلسطین" در قطر موفق به جمع‌آوری 55 میلیون دلار کمک برای مردم غزه طی 7 ساعت شد.
📌وزیر امور خارجه کشورمان با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در دوحه دیدار و گفت‌وگو کرد.
📌بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس قرار است روز چهارشنبه وارد مصر شود؛ وی درباره آتش‌بس گفت‌وگو خواهد کرد.
📌پولیتیکو به نقل از مقامات پنتاگون: هزینه سرنگونی پهپادها و موشک های حوثی های یمن موجب نگرانی های فزاینده ای شده است؛ برای رهگیری هر پهپاد 2000 دلاری حوثی ها یک موشک 2 میلیون دلاری استفاده میشود کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا در عرض دو ماه 38 پهپاد و موشک را در دریای سرخ سرنگون کردند؛ مشکل هزینه سرنگونی پهپادهای حوثی ها باید حل شود و آمریکا باید گزینه‌های کم‌هزینه‌تری را در نظر بگیرد. 19 کشور به کارگروه بین المللی برای حفاظت از کشتیرانی در دریای سرخ ملحق شده اند، از جمله شرکای عرب؛ تنها 9 کشور خواهان عمومی شدن مشارکتشان در کارگروه حفاظت از کشتیرانی در دریای سرخ هستند؛ وضعیت برای کشورهای عربی پیچیده است زیرا این تیم برای محافظت از کشتی‌های مرتبط با اسرائیل طراحی شده است.
📌کربی: ما در حال حاضر در حال بررسی وضعیت حوثی‌ها هستیم، اما هنوز تصمیمی در مورد طبقه‌بندی آنها به عنوان یک سازمان تروریستی نگرفته‌ایم.‌‌
📌رسانه های عبری : اسرائیل از طریق قطر به حماس پیشنهاد داده که در ازای آزادی حدود 40 گروگان، حداقل یک هفته در جنگ وقفه ایجاد می کند.