eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
94.3هزار عکس
62.4هزار ویدیو
405 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
عزم دولت بایدن برای فروش تسلیحاتی پیشرفته به ارزش 680 میلیون دلار به اسرائیل 🔸به‌رغم آغاز اجرای توافق آتش‌بس از بامداد چهارشنبه هفتم آذر در لبنان میان اسرائیل و حزب‌الله و با میانجی‌گری واشنگتن، یک مقام آگاه فاش کرد که دولت جو بایدن، رئیس ‌جمهوری آمریکا عزم آن دارد تا قرارداد فروش تسلیحاتی پیشرفته به ارزش 680 میلیون دلار به اسرائیل را به تصویب برساند. 🔸این قرارداد شامل هزاران تسلیحات هجومی با سیستم‌های هدایت و صدها بمب کوچک‌ است. 🔸خبرگزاری «رویترز»، گزارش داد نشریه «فایننشال تایمز» نخستین بار اخبار مربوط به این قرارداد را منتشر کرده بود. 🔸در حالی که برخی گزارش‌ها حاکی از موافقت واشینگتن با فروش سلاح به ارزش 680 میلیون دلار به اسرائیل است، در این راستا روزنامه اسرائیل هیوم گزارش داد که واشنگتن در ازای قبول آتش‌بس به اسرائیل سلاح پیشرفته بی‌سابقه‌ای می‌دهد. .
پیام تشکر حزب‌الله از مقام معظم رهبری و جمهوری اسلامی ایران 🔸حزب‌الله لبنان طی بیانیه‌ای از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران و در راس آن رهبر معظم انقلاب و تحرکات دیپلماتیک ایران تشکر کرد. 🔸در پی توقف حملات رژیم صهیونیستی، حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران و در راس آن رهبر معظم انقلاب و تحرکات دیپلماتیکی که با سفر «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران به بیروت آغاز شد،قدردانی و تشکر کرد. 🔸در بخشی از این بیانیه آمده است: «ما از جمهوری اسلامی ایران به دلیل حمایت مطلق از مقاومت اسلامی لبنان در همه عرصه‌ها که در رأس آن مقام معظم رهبری قرار دارد و در سفر‌های پیاپی آقایان عراقچی وزیر امور خارجه و شیبانی نماینده وی و همچنین قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و لاریجانی مشاور ارشد رهبری در بحبوحه تجاوزات رژیم صهیونیستی مشهود بود، کمال تشکر را داریم.» 🔸در بخش دیگری از این بیانیه ضمن قدردانی از سفیر ایران در لبنان، آمده است: «جراحت سفیر ایران در لبنان در پی تجاوز رژیم صهیونیستی و همچنین سفر‌های شهید امیرعبداللهیان وزیر سابق امور خارجه را فراموش نمی‌کنیم؛ و از حمایت‌های قوی فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپاسگزاریم.» .
دولت یمن: حزب الله قهرمان توطئه‌های دشمن صهیونیستی را ناکام گذاشت 🔸دولت یمن ضمن قدردانی از فداکاری ملت و مقاومت لبنان در مبارزه با صهیونیست‌ها و حمایت از غزه تاکید کرد حزب‌الله بار دیگر توطئه‌های دشمن را شکست داد. 🔸جنگ با دشمن صهیونیستی وظیفه مقدس برای همه ماست و ما از هر تلاشی برای مقاومت در برابر تجاوزات و اشغالگری صهیونیست‌ها حمایت خواهیم کرد. .
✅انگلیس: «نتانیاهو» را بازداشت خواهیم کرد! 🔸«دیوید لَمی» وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد او پس از حکم دادگاه «لاهه» برای بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به علت جرائم جنگی در نوار غزه، همچنان به گفت‌وگو با نتانیاهو ادامه خواهد داد. 🔸وی با این حال مدعی شد اگر نتانیاهو وارد انگلیس شود، او به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو پایبند خواهد بود و تأکید کرد که هیچ راهی برای نادیده‌گرفتن و دورزدن این حکم ندارد. 🔸 انگلیس در رفتار دوگانه خود از یک طرف ژست آزادی خواهی و حقوق بشری به خود می گیرد و از سویی دیگر با کمک های نظامی و تسلیحاتی به ارتش رژیم صهیونیستی در کشتار غیر نظامیان و نسل کشی به او کمک می کند. ☫ 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
جهاد اسلامی: حزب‌الله توهمات اسرائیل برای خاورمیانه را نابود کرد 🔸ما قهرمانی‌های بزرگ و استواری و فداکاری‌هایی که مقاومت اسلامی لبنان در راستای حمایت از ملت فلسطین انجام داد را می‌ستاییم و بسیار قدردان حزب الله هستیم. .
ترور حقیقت، روش دیرینه صهیونیست ها برای مقابله با مخالفان خود 🔸بعد از مرگ مشکوک چند روز گذشته اسکات بنت -افسر ضد جنگ ارتش امریکا که مخالف سر سخت نسل کشی رژیم صهیونیستی بود- روز گذشته خبر فوت دکتر جیلز دورز -معروف به قهرمان عدالت فلسطینی که یکی از بهترین وکلای کیفری در داگاه لاهه بر علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی بود- نیز در جهان منعکس شد! .
✅ بسته خبری اخبار و تحولات سوریه در ساعات اخیر 🔸حمله‌های جنگنده‌های سوری-روسی به تجمعات و مقرهای تروریست‌ها در مرزف در جنوب شرق ادلب. 🔸کاخ کرملین :به زودی پایگاه موشکی روسیه با قابلیت پرتابه موشک اورشنیک در سوریه مستقر می کنیم؛ 5 هزار نیروهای واگنر روسیه به همراه 10 هزار چچن درحال آماده سازی برای اعزام به سوریه هستند. 🔸پیام سوریه برای سازمان ملل درباره جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه وزیر خارجه سوریه در پیامی برای سازمان ملل، ضمن محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت‌های منطقه و تجاوزات مکرر به خاک سوریه، تاکید کرد اسرائیل به قتل عام ملت فلسطین افتخار می‌کند و کشورهای غربی و آمریکا،این رژیم را از هر مجازاتی مصون کرده‌اند. .
✅ بسته خبری اخبار و تحولات سوریه در ساعات اخیر 🔸حمله‌های جنگنده‌های سوری-روسی به تجمعات و مقرهای تروریست‌ها در مرزف در جنوب شرق ادلب. 🔸کاخ کرملین :به زودی پایگاه موشکی روسیه با قابلیت پرتابه موشک اورشنیک در سوریه مستقر می کنیم؛ 5 هزار نیروهای واگنر روسیه به همراه 10 هزار چچن درحال آماده سازی برای اعزام به سوریه هستند. 🔸پیام سوریه برای سازمان ملل درباره جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه وزیر خارجه سوریه در پیامی برای سازمان ملل، ضمن محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت‌های منطقه و تجاوزات مکرر به خاک سوریه، تاکید کرد اسرائیل به قتل عام ملت فلسطین افتخار می‌کند و کشورهای غربی و آمریکا،این رژیم را از هر مجازاتی مصون کرده‌اند. ☫ 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی 🔸خبرگزاری ملی لبنان: شهرک‌های «عیتا الشعب» و شهر «بنت جبیل» شب گذشته هدف حمله توپخانه‌ای اسرائیل قرار گرفتند. 🔸اشغالگران امروز نیز حملات خمپاره‌ای را به اطراف عیتا الشعب و ۲ شهرک «مارون الراس» و «عیترون» در جنوب لبنان انجام دادند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمانده قسام: انصارالله سرنوشت اسرای کشتی توقیف شده را به ما سپرده و اعلام کرده تنش‌های اخیر در دریای سرخ به دلیل مقابله با حمله به رفح می‌باشد 🔸از آغاز طوفان الاقصی تماس‌ و هماهنگی‌ها میان گردان‌های القسام و گروه ها در لبنان، یمن و عراق برقرار است. ☫ 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦🟦 @marsad 🟦🟦 ✅ واقعا عجیبه که رهبری داره کارهای دولت رئیسی رو بیان میکنه! 🤔 گویا کم کاری ما بچه انقلابی ها رو دارن جبران می کنن! 👆در یه دقیقه، ٢۰ عملکرد برجسته دولت را برشمردن... دست کم، ما مریدان حضرت آقا، نشرش بدیم! ⛔️ در انعکاس رسانه ای عملکرد دولت انقلابی، واقعا ضعیف عمل شده . 💢 نکته مهم و جالب اینکه رسایی بلاگرانقلابی‌نما طرفدار جلیلی ، در سه سال تصدی دولت انقلابی شهید رئیسی دائما ضد مسئولین و دولت شهید رئیسی تبلیغات منفی و تخریبی میکردند. کاملاً خلاف نظر رهبر معظم انقلاب! بهمین دلیل بهشون میگن ، زاویه‌دار با انقلاب و نظام و رهبری!!! 😵‍💫😬 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad