eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.2هزار دنبال‌کننده
92.1هزار عکس
61.3هزار ویدیو
403 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
89.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از نحوه به شهادت رساندن آیت الله مدرس یادش گرامی الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ وَآلِ‌مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بعضیا میگن : هر وفاقی بد نیست فقط وفاق مجلس با دولت منتخب مردم اَخه ☝️😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☔️ شكر نعمت، دوری از گناهان است و كمال شكرگزاری انسان گفتن «الحمدُ للهِ رَبِّ العالَمین» ج ٧١، ص ٤٠ آیه ۷ با صدای استاد حاج 🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📍فحاشی به رئیس مجلس فقط به خاطر یادآوری قانون! 📝 روزنامه کیهان نوشت: 🔹اظهارات روشن و دقیق رئیس مجلس به عنوان رئیس نهاد قانونگذاری مبنی بر این که انتصاب آقای ظریف در دولت خلاف قانون موجود است، با پرخاشگری عجیب و نقاب از چهره انداختن مدعیان اصلاحات همراه شد. 🔹در این زمینه روزنامه زنجیره‌ای هم‌میهن ضمن حمله به آقای قالیباف با ادبیاتی سخیف، اظهارات وی را «عبور از وفاق»، «تکرار خودزنی سیاسی» و «خود را نشناختن» توصیف کرد! هم‌میهن توضیح نداده که آیا معنای وفاق، توافق و تعامل با یکدیگر است؟ یا توقع تسلیم یکطرف در مقایل طرف دیگر و اعتراض نکردن به نقض قانون؟! 🔹این روزنامه نوشت: «مسئله مربوط به فرزندان محمدجواد ظریف از سوی تندروهای مجلس به جای اینکه یک مسئله حقوقی و قانونی تلقی شود، رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است. 🔹هم‌میهن در مطلب دیگری با عنوان «تکرار خودزنی سیاسی» نوشت: «جناب آقای قالیباف! قرار نیست هر فرد بی‌صلاحیتی به دلیل حمایت شما یا وابستگی به شما همچنان در مصدر کار بماند. بهتر است خودزنی سیاسی را پایان دهید آقای قالیباف عجیب‌ترین است.‌ هیچ‌گاه نتوانسته است نوعی ثبات و پایداری که لازمه سیاست‌ورزی مؤثر است را از خود نشان دهد. گویی باید از یک سوراخ چندبار گزیده شود. افق بلندمدتی ندارد؛ لذا درگیر مسائل جزئی و تاکتیکی می‌شود. این اشتباه‌ها از انتخابات سال ۱۳۸۴ که تا حالا ۲۰سال گذشته همواره تکرار شده است. 🔹عصبانی شدن و کف بر لب آوردن روزنامه هم‌میهن و سرهم‌کردن توجیهات دم‌دستی در کنار توهین به رئیس مجلس، در حالی است که همه کابینه آقای پزشکیان با وجود تردید جدید و مستند نسبت به عدم صلاحیت چند نفر از آنها، از همین مجلس به ریاست آقای قالیباف یک‌جا رای اعتماد گرفتند اما اکنون که آقای قالیباف متن صریح منع قانونی را درباره انتصاب آقای ظریف متذکر شده، منافقان مدعی وفاق در نشریات زنجیره‌ای، زبان به ناسزا و توهین گشوده‌اند. .
📍وفاق باید در چارچوب قانون باشد /قانون وفاق، آیا هر انتقاد و اختلاف نظری به منزله «عبور از وفاق» است؟ 📝روزنامه همشهری نوشت: 🔹در دنیای سیاست ایران، اخیراً مفهوم «وفاق» به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات تبدیل شده است. به ویژه بعد از ارائه لایحه «اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس»، برخی از حامیان دولت به دلیل عدم تصویب فوریت این لایحه در مجلس، به نمایندگان مجلس حمله کرده و آنها را به «عبور از وفاق» متهم کردند. در واکنش به این انتقادات، دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به صراحت اعلام کرد که وفاق باید در چارچوب قانون و اصول قانونی کشور باشد. 🔹قالیباف ضمن تاکید بر این که وفاق اصیل به هیچ وجه نباید بهانه‌ای برای نادیده‌گرفتن قانون و وظایف قوای سه‌گانه باشد، اظهار کرد که اگر «وفاق» به این معنا باشد که مجلس وظایف نظارتی خود را کنار بگذارد و در مقابل تخلفات قانونی سکوت کند، چنین وفاقی بهتر است که نباشد. او همچنین در پاسخ به ادعاهایی مبنی بر «نقض وفاق»، توضیح داد که نقد و انتقاد از دولت به معنی عبور از وفاق نیست و اتفاقاً عمل به وظایف قانونی مجلس بخشی از وفاق اصیل است. 🔹دکتر قالیباف با اشاره به اهمیت «رعایت قانون» و «تفکیک قوا»، تصریح کرد که وفاق باید بر اساس اصولی همچون همکاری و تعامل میان قوای سه‌گانه، پایبندی به قانون اساسی، و احترام به حقوق شهروندان باشد. او همچنین تاکید کرد که هرگونه اقدام فراقانونی یا نادیده گرفتن قوانین، ولو به بهانه وفاق، باید مورد نقد و مخالفت قرار گیرد. .
📍مواضع رئیس مجلس در خصوص قانون مشاغل حساس شجاعانه و در راستای دفاع از کیان مجلس و قانون بوده است قانون مشاغل حساس در دولت قبل به تصویب رسید/مجلس دوازدهم وفاق خود با دولت را در رأی به کابینه و تصویب کلیات بودجه اثبات کرده است 🔷 سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت در واکنش به ادعای برخی از افراد در خصوص زیر سؤال رفتن شعار وفاق ملی و تضعیف دولت با اقدام و مواضع رئیس مجلس و نمایندگان دررابطه‌با قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، گفت: 🔹وظیفه مجلس علاوه بر قانون‌گذاری، مراقبت از قوانین مصوب است و این امر در راستای وظیفه نظارتی مجلس انجام شده است 🔹انتصاب محمدجواد ظریف خلاف قانون است و قانون ناموس است و ازآنجاکه شخص آقای پزشکیان نیز به نهاد قانون‌گذاری حساسیت دارند؛ لذا ضروری است به مسائل نظارتی نیز توجه بیشتری داشته باشند. 🔹حراست از کیان مجلس و حفظ شأن مجلس بر عهده هیأت رئیسه و شخص دکتر قالیباف است. 🔹دکتر قالیباف دراین‌رابطه نقش‌برجسته‌ای به عهده دارد و اینکه این امر را خلاف قانون دانسته‌اند بیانگر این است که ایشان به مسئولیت قانونی خود عمل کرده است. 🔹قانون مشاغل حساس در سال ۱۴۰۱ در دولت قبل به تصویب رسیده است و در آن زمان آقای ظریف هیچ مسئولیتی در کشور نداشته است که این نشان می‌دهد که این قانون باهدف ساماندهی این حوزه تصویب شده و به یک شخص خاص مربوطه نمی‌شود 🔹مجلس وفاق خود را در رأی اعتماد به کابینه دولت چهاردهم و همچنین تصویب کلیات بودجه ۱۴۰۴ و مجوز برداشت اعتبار ۱۰ میلیارددلاری از صندوق توسعه ملی در بودجه ۱۴۰۴ نشان داده است. .
📍مسئله ظریف؛ اصلی یا فرعی؟ 📝امیرحسین یزدان پناه نوشت: 🔹در شرایطی که برخی به دنبال حفظ آقای ظریف در این پست تحت هر شرایطی هستند، مردم با نابه سامانی بازارهای اصلی از ارز و سکه و طلا گرفته تا کالاهای اساسی معیشتی دست و پنجه نرم می کنند. با موضع گیری برخی چهره های اصلی اصلاح طلب در روزهای اخیر درباره این موضوع و تمرکز آن ها بر مسائلی چون مذاکرات، اف ای تی اف و ... که حتی اگر بر فرض محال حل شوند، در کوتاه و میان مدت نمی توانند دردی از مردم حل کنند، پیام های خطرناکی از آینده مدیریت اقتصادی کشور به مردم می رساند و آن این است که نکند برای حل و فصل چالش های اساسی کشور، بنا نیست کسی تصمیمی بگیرد. .. .