در رساله ذهبیه که منسوب به امام رضا علیه السلام است، حضرت در مورد اولین ماه از فصل بهار می فرمایند:
أَمَّا فَصْلُ الرَّبِيعِ فَإِنَّهُ رُوحُ الْأَزْمَانِ وَ أَوَّلُهُ آذَارُ وَ عَدَدُ أَيَّامِهِ ثَلَاثُونَ يَوْماً وَ فِيهِ يَطِيبُ اللَّيْلُ وَ النَّهَارُ وَ تَلِينُ الْأَرْضُ وَ يَذْهَبُ سُلْطَانُ الْبَلْغَمِ وَ يَهِيجُ الدَّمُ وَ يُسْتَعْمَلُ فِيهِ مِنَ الْغِذَاءِ اللَّطِيفِ وَ اللُّحُومِ وَ الْبَيْضِ النِّيمَبِرِشْتِ وَ يُشْرَبُ الشَّرَابُ بَعْدَ تَعْدِيلِهِ بِالْمَاءِ وَ يُتَّقَى فِيهِ أَكْلُ الْبَصَلِ وَ الثُّومِ وَ الْحَامِضِ وَ يُحْمَدُ فِيهِ شُرْبُ الْمُسْهِلِ وَ يُسْتَعْمَلُ فِيهِ الْفَصْدُ وَ الْحِجَامَة
و اما فصل بهار به درستی که آن روح زمانهاست. اولین ماه آن اذار است (اولین ماه رومی که از 26 اسفند شروع می شود). در اين ماه هواى شب و روز پاكيزه و مفرح است. زمين نرم مىشود. غلبه بلغم کم شده و خون به هيجان مىآيد. بايد غذاها وگوشتهاى لطيف و تخم مرغ نیم برشت (عسلی) خورد. آشاميده شود در اين فصل شراب حلالى كه بيان خواهد شد، بعد از آن كه آب داخل آن نموده باشند و در اين فصل از خوردن پياز و سير و ترشيها پرهيز بايد نمود و پسنديده است در اين فصل خوردن مسهل و فصد و حجامت نمودن.
و اما چند نکته در مورد عبارات فوق:
۱- در ابتدای فصل بهار با کاهش بلغم و افزایش دم (خون) مواجه هستیم. "هیجان دم" که در کلام امام رضا علیه السلام آمده است می تواند به زبان امروز تعبیری از افزایش فشار خون و مشکلات قلبی و نیز آکنه و آلرژی فصلی و خارش بدن باشد. اگر دقت کنید آمار سکته های قلبی و آلرژی در فصل بهار افزایش می یابد.
۲- در روایت فوق بیان شده که در ابتدای فصل بهار فصد و حجامت و خوردن داروی مسهل خوب است. غرض از این کار پاکسازی بدن از اخلاط مضری است که در بدن جمع شده است ضمن این که با حجامت و فصد از هیجان و غلبه خون که منجر به سکته می شود پیشگیری خواهد شد. بر همین اساس به نظر می رسد بهترین زمان حجامت ابتدای بهار است یعنی زمانی که در هر شهری درختان شروع به شکوفه زدن می کنند (حجامت حزیران که اول تابستان است برخلاف تبلیغاتی که در چند سال اخیر شکل گرفته در مرتبه دوم اهمیت است).
۳- بنابراین خوب است همه افرادی که منعی برای حجامت و خوردن داروی مسهل ندارند در اول بهار حجامت کرده و یک نوبت هم داروی مسهل بخورند.
یک مسهل ساده: برگ سنا و گل سرخ از هر کدام ۲ ق غذاخوری در ۲ لیوان آب دم کرده و یک ساعت بعد از صبحانه مصرف شود.
توجه: سن زیر ۱۴ سال و بارداری و شیردهی از موارد ممنوعیت مسهل است
#تدابیر_بهار
#حجامت
#مسهل
🩸💧🩸💧🩸💧🩸💧🩸
*یا من یشفی المرضی*
«أَوَّلُ ثَلَاثَاءَ تَدْخُلُ فِي شَهْرِ آذَارَ بِالرُّومِيَّةِ الْحِجَامَةُ فِيهِ مَصَحَّةٌ سَنَةً بِإِذْنِ اللَّهِ تَعَالَى»
از امام صادق علیه السلام روایت است که حجامت در اولین سه شنبه از ماه آزار (اولین ماه رومی) به اذن خدا سبب سلامتی یک سال میشود.
امسال این روز مصادف با ۲۳ اسفند می باشد.
مطب روز سه شنبه ۲۳ اسفند
صبح از ۱۰:۳۰ الی ۱۴ باز می باشد.
⚠️مطب عصر سه شنبه تعطیل است.⚠️
✅روش جالب تربیت فرزند
✍️آیت الله شاه آبادی (ره) استاد عرفان حضرت امام خمینی (ره) توصیه میکرد که اگر به عنوان مثال، فرزند شما نیاز به کفش دارد، گرچه شما دیر یا زود آن را تهیه خواهید کرد، به فرزند خود بگویید: عزیزم، بابا باید پول داشته باشد. مگر نمیدانی خدا روزی رسان است؟ پس از خدا بخواه زودتر به پدر پول بدهد تا برایت کفش بخرد.
این کودک قطعاً دعا خواهد کرد و پدر نیز قطعاً پولی به دست خواهد آورد. پس کفش را از خدا میداند و عاشق خدا میشود؛ یعنی از همان کوچکی میآموزد که پدر فقط واسطه رزق و روزی است. در این صورت، پدر دست فرزندش را در دست خدا گذاشته است.
#اللهمْعَجِلْلِوَلِیِڪالفَـــࢪَج
<====💠🔷🌷🔷💠====>
🌱
تقویمهای جهان را ورق بزن،
در هر صفحهای اگر سالی نو میشود،
تو نیز تازه شو.
در هر صفحهای اگر جشنی برپاست،
تو هم جشنی به پا کن.
در هر نقطهای اگر کسی شادمان است،
تو هم شادمان باش.
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🔴 سرعت گذر زمان در سالهای منتهی به ظهور
⭕️ چرا در آخرالزمان، زمان زود میگذرد؟
فَحِينَئِذٍ تَصِيرُ اَلسَّنَةُ كَالشَّهْرِ وَ اَلشَّهْرُ كَالْأُسْبُوعِ وَ اَلْأُسْبُوعُ كَالْيَوْمِ وَ اَلْيَوْمُ كَالسَّاعَةِ وَ اَلسَّاعَةُ لاَ قِيمَةَ...
🌕 امیرالمومنین علی علیه السلام در وصف کیفیّتِ ایّام و عمر مردم در آخرالزمان فرمودند:
-در آن زمان برکت از سال و ماه و روز و هفته و ساعت برداشته میشود- هر سالی به قدر یک ماه، هر ماهی به قدر یک هفته، هر هفتهای به اندازۀ یک روز و هر روزی به قدر یک ساعت میگذرد؛ و ساعت ارزشی ندارد؛ و در آن زمان سختیها بسیار شده و عمرها کوتاه میگردد.
📗مستدرک الوسائل،ج ۱۱،ص ۳۷۷
✅ توضیح: پس از اقامۀ دولت خدا به دستِ حضرت ولیّ امر عجل الله فرجه و خاموش شدن ماه و خورشید به ارادۀ خداوند متعال، و آغاز سالهای ربوبی، برکت و طول زمان مجدداً برمیگردد؛ بگونهای که هر سال، معادل چندین سال فعلی طول خواهد کشید.
یادآوری:
زمانِ محدودی که داریم؛ برای صاحب زمان خرج کنیم، نه برای دیگران...!
🔴 ساعت صفر برای #نبردبزرگ نزدیک شده است
🚨#مهم |
جناب #سیدحسننصرالله دیروز در مراسمی که شخصیتهای مهم سیاسی، فرهنگی و رسانه ای از کشورهای عربی حضور داشتن مطالب مهم و قابل توجهی گفتن
✔️سید فرمودن:
برای نبرد بزرگ در #منطقه آماده می شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" شیطان پرستی سیستماتیک "
🚱موجودات غیر ارگانیک
#تلنگر_و_تفکر
برگشـت گفت:
زمانہ دیگه عوض شده
همه دارن گناه می کنن!!!
تو به یه گناه ما گیردادی؟😒
گفتـم:
همہ داشتـن به امام حـسین علیه السلام ضربہ میزدن
جز اندکی...🙂
دوسـت داشـتی جزو کدوم دسته باشی؟!
سریـع گفـت:معلومه! جزو۷۰نفر🌱
کے دلش میاد
اخـم به صـورت امام حسین علیه السلام بیاره؟؟😔
گفتم:زمانه عوض نشـده..
توهم باهرگـناهت
به قلـــــب حسین زمانه ات ضربه میزنی!😔
باهرگناهت
اخم که هیچی...!
باعث گریه های یوسف زهرا 🌹میشۍ!
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد عزیزی درمورد انرژی منفی که از خانم های بی حجاب ارسال میشه و انرژی های منفی که دریافت می کنند که موجب افسردگی و حال بد درونی میشه صحبت می کنند...
استاد عزیزی 👈 بسیاااااااااار عااااالی مهههههم
🌸گویند تمنّایی
💗از دوست بکن سعدی
🌸جز دوست نمیخواهم
💗از دوست تمنّایی…
#سعدی
🌸تقدیم به شما دوستان خوب
🍃🌺🌺🍃🌺🌺🍃🌺🌺
انسان شناسی ۲۳۱.mp3
11.73M
#انسان_شناسی ۲۳۱
#استاد_شجاعی
#شهید_همت
💢 ارزش عملها باهم فرق دارد،
دو عمل یکسان از دو انسان مختلف، میتواند دو درجه مختلفِ مقبولیت را به خود اختصاص دهد!
※ ملاک یک عمل مقبول که میتواند خداوند را راضی و شاد کند، چیست؟
🔴انقلابیِ نمایشی
✍مهدی جمشیدی
۱. «انقلابیِ نمایشی»، کسی است که بنیانهای فکر اسلامی و انقلابیاش دچار چرخش به سوی لیبرالیسم شده است، امّا همچنان «ادّعای انقلابی» دارد و با «ادای انقلابی»، تظاهر میکند. او آنقدر «عملگرا» و «روزمرّهاندیش» بوده که بهتدریج، دامنۀ تجدیدنظرهایش به قلمرو ارزشهای اساسی نیز رسیده و از درون، استحاله و مسخ شده است. او خویشتنِ انقلابیاش را باخته و جز پوستۀ نمادین و شعاری، چیزی از هویّتش باقی نمانده است. او چون در مواجهههای عملی و عینی، احساس کرده است که «منطق انقلابی»، شکست میخورد و او را ناکام میگذارد، هستۀ انقلابیگری را وانهاده و پوستۀ انقلابی را حفظ کرده است تا در عین این «عبور هویّتی» و «چرخش فکری»، دستکم برخی از ظواهر را نگاه داشته باشد. در واقع، رندانه و زیرکانه چرخش کرده است، نه صادقانه و شفاف. حرفهای ناگفتۀ زیرمیزی دارد که تعهد به منافعش، اجازۀ بازگویی آنها را نمیدهد. چون میخواهد در ساخت قدرت بالا برود و بماند و منزلت سیاسیاش تثبیت شود، جسارت ساختارشکنی ندارد. در پی جایابیِ ساختاری است نه طرد شدن. بدینجهت، در جادّۀ «محافظهکاری» و «کلّیگویی»، شبروی میکند تا مبادا حاشیهای ساخته شود. در خلوت به گونهای سخن میگوید که احساس میکنیم که تفاوت او با رقیب سیاسیاش، فقط «سیاسی» است و مسأله، بودنِ «شخص او» است نه «استقرار ارزشها». او فقط در ظاهر و بهنام، نمایندۀ ارزشهاست نه در واقع. واقع و واقعیّت، چیزی جز منافع شخصِ او نیست و باقی، «پوششها» و «توجیهها» و «نقابها»یی برای پنهان نگاهداشتن این راز هستند.
۲. «انقلابیِ نمایشی»، اینگونه فهمیده است که لیبرالیسم، «منطقِ زمانه» شده و او نیز چارهای جز بازتولید این منطق ندارد و باید از خود، چنین خویشتنِ جدیدی بسازد. او دربارۀ منافع شخصیاش، تابآوری ندارد و اهل مدارا نیست، امّا اگر پای ارزشهای اسلامی و انقلابی در میان باشد، از هیچ تساهل و تسامحی فروگذار نمیکند و هیچ خطّ قرمزی را نمیشناسد. بهخوبی میداند که میتواند با ارجاع به «مصلحتاندیشی» و «خواست مردم» و «عقلانیّت» و «حکمرانی خوب» و «حکمرانی نو» و «بحران حکمرانی» و ... از همۀ ارزشها عبور کند. او هیچگاه دستش از توجیه، خالی نیست؛ برای مستقر نشدن هر یک از ارزشها، دهها استدلال دارد و به این واسطه، اسلام و انقلاب را به «آرزوهای خوب امّا نشدنی» تبدیل میکند. حتّی اندکی آرمانگرایی را نیز برنمیتابد و با تیغ واقعیّتها و شبهواقعیّتها به جان آرمانها میافتد و از آنها، تصویری «خیالی» و «خام» میسازد. گویا ارزشها فقط در صفحههای کتاب، شدنی هستند، امّا همین که میدان واقعیّت پدید آمد، باید آنها را کنار نهاد و جانب لیبرالیسم را گرفت. بهاینترتیب، او وانمود میکند که ارزشهای اسلامی و انقلابی، «خوبهای ناممکن» هستند؛ محالهایی برای ناکجاآباد که از سطح شعار، فراتر نمیروند و اگر چالش نیافرینند، هیچ گرهی را نمیگشایند.
۳. «انقلابیِ نمایشی»، به رهبر انقلاب ارجاع میدهد، امّا ارجاعهایش «گزینشی» و «دلخواهانه» هستند و ازاینرو، حاصلش جز «تحریف» نیست. رهبر انقلاب را به نفع خویش، مصادرهبهمطلوب میکند و از ایشان چهرهای میسازد که خود میخواهد. او همۀ آیتالله خامنهای را قبول ندارد، بلکه حتّی بسیاری از درونمایههای اندیشهاش را نمیپسندد، امّا چون میخواهد در قدرت سیاسی بماند و از نردبان قدرت بالا برود، زبان به اعتراض نمیگشاید و شفاف سخن نمیگوید، بلکه موذیانه، تفکّر ایشان را تحریف میکند. همچنانکه کسانی در جریان اصلاحات از امام خمینی، چهرۀ لیبرال ساختهاند، کسانی نیز در جریان اصولگرایان، با آیتالله خامنهای چنین معاملهای میکنند.
۴. انقلابیِ نمایشی، بیایدئولوژی است؛ چون «سیّال» و «شناور» است و بر اساس «اقتضاهای شکنندۀ روزمرّه»، هویتّش را تعریف میکند. در هر زمانی به رنگی درمیآید و این رنگ نیز برآمده از «جوّ» و «فضا» است؛ همچون آفتابپرست، این «زمینه» است که رنگ و لعاب او را تعیین میکند. خودش، همان بیرون است و اگر خودی در میان باشد، جز منافع و تمنیّات و لذّت قدرت نیست. بهاینترتیب، ایدئولوژیاش به تعبیری، «جوّزدگی» و «عوامزدگی» است، البتّه با نام موجّه «مردم» و «جامعه» و «مصلحت» و «عقل سیاسی» و ... . در واقع، ایدئولوژیاش تابع جهت وزش باد است نه حقیقت. او از ارزشها، آنچنان خواجهگانی ساخته است که در حرمسرای لیبرالیسم، بیتوته کرده و بی هیچ تنش و تلاطمی، به خدمت «سلطنت لذّت» گمارده شدهاند؛ ارزشهایی رقیق و منفعل و بیخاصیّت که تسهیلگر جماع تحمیلی «لیبرالیسم» با «جامعۀ ایران» هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه هنوز هم با فرمون «فرزند کمتر=زندگی بهتر» جلو بریم،
چه اتفاقی میافته؟😭
در این کلیپ سوار بر ماشین زمان میشید و آینده رو به وضوح میبینید.😳😳
✅نشر حداکثری
#فرزند_آوری
#جهاد_تبیین
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اول فروردین خبری نیست
آخر شعبان را دریاب
بیان دلنشین آیت الله جوادی آملی
#ماه_شعبان
از خدا کم نخواه.
سلیمان نبی ،
اسطوره ی ثروت و قدرت در جهان است .
او هنگام دعا به خداوند میگوید :
خدایا به من ملکی عطا کن
که تا به حال به کسی نداده ای
و بعد از من هم به کسی عطا نخواهی کرد.
او همه چیز را با هم میخواهد
چون به قدرت نامحدود خداوند
ایمان دارد .
او باور دارد و دریافت میکند .
پس تو هم باور کن و هنگام دعا کردن زیاده خواه باش !نترس
✍سردار شهید محمد حسین یوسف الهی در وصف شهید علی رحیم آبادی
🌹تو علی رحیم آبادی؛
🔹تو چگونه رفتی رحیم آبادی؟!
🔸قریب وار در آن میدان آتش و در میان آن میدان پر از آتش.
🔹کاش به تو دسترسی داشتم تا تو را به خانوادهات برسانیم.
🔸نکتههای جالب حساب شده ات را بیاد آور.
🔹گریههای تو با صانعی کنار هم در کنار من یادتان هست.
🔸افسوس که آن قطرههای مذاب شده از تنگی محیط زندگی تان که پر از درد بود.
🔹و از چشمانتان جاری میشد، در پیکر سخت و سرد من بیاثر بود.
🔸در نماز حالت نزار و صانعی و امیری و اشک ریختن خودتان را به یاد آور.
🔹که چگونه در نزد معبود ستایش میکردید.
🔸نمازی را که در شبهای سرد و خاموش آن سنگر،با امیری و صانعی میخواندید یادت هست.
🔹که از صدای گریههای شما بچههای سنگر بیدار میشدند.
🔸خدا درجاتتان را متعالی گرداند که شما شافعان مایید، اگر خدا خواهد.