eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
94.7هزار عکس
62.6هزار ویدیو
405 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
👇👇👇👇 امام رضا علیه السلام در بین ما ایرانی ها جایگاه خاصی داره و ما از بچگی خاطرات خوبی از حضور در حرمش داریم و در قلب ما جا داره و مسلما شهادت غریبانه اش روح و جان ما رو رنجیده خاطر میکنه. اصلا بگو عقربه های ساعت وجودما سمت خراسان کوک شده و یاد و نامش زنگ بیداری ماست. ، .
مانند مادرت شده ای قد خمیده ای آقا چرا عبا به سر خود کشیده ای داغ غریبی تو، نمک بر جگر زند خواهر نداشتی که برایت به سر زند شهادت امام رضا(ع) تسلیت باد
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با امامِـــمون عهد ببندیم که می‌خوایم خدمتگزار تو باشیم...✅ با همین‌تصمیم، ورقِ زندگیت عوض‌میشه!!! ✅ از همین امروز شروع کن...👌 در محضر آیت حق ━━━━━━◈❖🔹🔆🔹❖◈━━━━━‌
رئیسی: ایرانیانی بازداشت در آمریکا باید آزاد شوند رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی NBC: 🔹معتقدیم ایرانیانی که در آمریکا در بازداشت به سر می‌برند، ناعادلانه بازداشت شده‌اند و سریعا باید آزاد شوند. 🔹اختیار تصمیم‌گیری درباره منابع ارزی آزاد شده با دولت جمهوری اسلامی ایران است. 🔹منافع فروش سلاح در جنگ اوکراین برای آمریکا و آسیب‌های آن برای اروپاست. 🔹 کینه عمیق مردم منطقه، تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابط با کشورها را بی‌اثر می‌کند. 🔹نسبت به اعتراض گوش شنوا داریم، اما ایجاد ناامنی قابل قبول نیست. 🔹دولت آمریکا باید پاسخگو باشد که چرا با توجه به تایید ۱۵ باره صلح‌آمیز بودن اقدامات هسته‌ای ایران، تحریم‌های ظالمانه ادامه و حتی افزایش یافته است؟ 🔹ما از قرار و توافق سابقی که تحت عنوان برجام گذاشته شد چه نتیجه و اثری دیدیم تا بخواهد قرار جدیدی گذاشته شود؟
نظر عالم سالک آیت الله حاج شیخ جعفر توسلی رضوان الله تعالی علیه در مورد فتنه سال ۸۸ بنده سیری و سلوکی متوجه شدم که برخی به دنبال کم کردن قدرت رهبری و ضربه زدن به ایشان بودند. اسم نمی برم. بنده در سیرم اشتباه نمی کنم. فتنه به خیر گذشت. با اینکه زمینه را چیده بودند که کارهایی انجام دهند، خداوند متعال نخواست. خدا نخواست محال است بشود. خداوند مملکت را ول نکرده است، اینجا مملکت شیعه است.
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 استاد شجاعی: 1⃣ امام حسین و امام صادق علیهماالسلام(متفقاً) یک جمله دارند، می فرمایند: ✨لَو اَدرَکتُهُ لَخَدِمتُهُ اَیَّامَ حَیاتی 🔻یعنی: اگر(زمان فرزندم مهدی عجل الله) را درک می کردم ؛ تمام عمر خادمی او می کردم 2⃣ معمار انقلاب اسلامی حضرت امام(ره) فرمود: ما انقلاب کردیم تا مثلث شوم امپریالیسم، صهیونیسم و کمونیسم را ازبین ببریم. ✔️ کمونیسم از بین رفت، صهیونیسم زیر پاهای ماست و امپریالیسم زیر پاهای ما نفسهای آخرش را می کشد؛ اما ما هنوز تصمیم نگرفتیم مهدوی بشویم، تصمیم نگرفتیم مثل امام حسین علیه السلام تاج خدمتگذاری امام زمان را بر سرمان بگذاریم! 3⃣ لذا امام باقر علیه السلام وقتی مراحل انقلاب اسلامی ایران را تعریف می کنند، می فرمایند: ✨اگر انقلاب ایران را درک کنم، خودم را برای ظهور، حفظ می کنم. 🔻پس اگر از امام باقر علیه السلام تبعیت کنیم و بدانیم که ظهور چقدر نزدیک است! ظهور خیلی سریع اتفاق می افتد. 4⃣ خسارتی بزرگ است این که کسی در انقلاب ایران زندگی کند اما بدون امام زمان! چنین کسی غافلگیر خواهد شد! ⛔️ سعی کنیم هر کداممان، نه یک سرباز، بلکه بقول امام(ره) یک لشکر باشیم برای وجود مقدس امام زمام(عج). 🔻خودتان را دست کم نگیرید، شما آنقدر شرافت دارید که خدا شما را در این زمان به دنیا آورد! 🔻در همه ابعاد، مهدوی باشید، خودتان را جز برای امام زمان، برای هیچکس خرج نکنید!
💠امام رضا عليه السلام: 💢 هر که غم و نگرانی مومنی را بزداید ، خداوند در روز قيامت گره غم از دل او بگشاید. 📚ميزان الحكمه جلد ۵ صفحه ۲۸۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ‌🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. فیلم کمتردیده شده از شهید حججی اینها فکر می‌کنند من شهید میشم!
🔴تصویر لو رفته از تجمع سلطنت‌طلبان و ربع پهلوی بر اساس صحبت‌های مسعود بهنود😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 استاد «فرا زمینی‌ها» 🔺پیش‌بینی و هشدارهای ۷سال پیش استاد رائفی‌پور در مورد رواج تفکر اعتقاد به فرازمینی‌ها و ساخت مستندهایی که این سال‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای رواج یافته است.