eitaa logo
«دَهه هَشْتادیا»
419 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
3.1هزار ویدیو
20 فایل
•|به نام خالق هستی|• +اَرنی؟ «یعنی ببینمت؟» -لن ترانی!.. «هرگز نخواهی دید..» شرایطمون @alamdaranvelait ❤اللهم الرزقنا توفیق فی شهادت سبیلک❤
مشاهده در ایتا
دانلود
قرار اصلی ما تل‌آویو ان‌شاالله 🔥🇮🇷🔥 تهران جنت آباد
👆شرکت‌های معروف دیجیتال👆، که برای مرحومه مهسا امینی اشک تمساح ریختند. اما برای جنایت تروریستی شاهچراغ سکوت کردند! 🔸شرکت های معروف کسب و کارهای دیجیتال در پاسخ به پیگیری‌های ایرنا، حاضر به تسلیت جنایت تروریستی شیراز نشدند. 🔹این شرکت‌ها در فوت مهسا امینی، حتی قبل از اعلام نتیجه از سوی پزشکی قانونی در کانال‌های اطلاع رسانی خود اقدام به ارسال پیام‌های تحریک‌آمیز کرده و به صورت گسترده‌ای وارد عمل شده بودند. این در حالی است که با گذشت بیش از ۱۰ روز از حادثه تروریستی شاهچراغ. این‌بار سکوت کرده و تاکنون موضعی از خود نشان نداده‌اند. 🔹شرکت‌های کسب و کارهای دیجیتال، در همان ساعات اولیه فوت مهسا امینی، اقدام به ارسال پیام‌های تسلیت با محتواهای تحریک‌آمیز و ایراد اتهام به نظام کردند که اسناد آن هم موجود است. انتشار پیام توسط این شرکت‌ها در حالی صورت گرفت که هنوز جزئیات فوت مشخص نشده بود و در واقع به نوعی اقدام به تحریک افکار عمومی کرده و از قتل عمد خبر داده بودند. 👆خیانتکاران‌به‌ملت‌ایران را بهتر بشناسید👆
خون کیان برای این داعشی‌های اون‌ور آبی پشیزی ارزش نداره ، چرا که حادثه ایذه یه شهید ۱۳ ساله و یک کودک مجروح داره ولی هیچ عکس و اشک تمساحی برای آنان ریخته نمیشه خانواده کیان بستری خوبی برای لاشخوری وحوش خارج نشین است
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حرف حق را از زبان حاج سعید قاسمی بشنوید کسی که صدها برابر مدعیان، در این کشور به درد خورده و کار کرده، تهش هم بهش گفتند دیوانه و الان هم که حکم زندان برایش بریده اند!! ما خواهان محاکمه، اخراج، پاکسازی و براندازی جریان منحوس اسلام آمریکایی، اشرافیت، رفاه گرایی در برابر محرومیت هستیم و تا این پاکسازی صورت نگیرد هیچ چیزی درست نخواهد شد!
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🌴بازهم صحبت های ارام کننده و امید بخش اقا... اینهایی که در صحنه هستند و آنهایی که پشت صحنه هستند، بسیار حقیرتر از آن هستند که بتوانند به نظام آسیب بزنند/ این بساط شرارت جمع خواهد شد.
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ فقط شش درصد بی حجاب! 🔰 شاید تعجب کنید اما مهمترین دلیل خشونت فیزیکی و کلامی براندازان آشوبگر و حامیان آنها در رسانه‌های معاند، شکستی است که در این دو ماه در جامعه خورده‌اند! بله تعداد کشف حجاب‌ها در این روزها نسبت به پنجاه روز گذشته، کمی بیشتر شده و محسوس است اما وقتی این تعداد را در نسبت با افراد شل حجابی که دشمنان عفت و حیا و حجاب به زعم خود فکر می‌کردند، در صورت ایجاد اغتشاش به بهانه حجاب، اینها کشف حجاب خواهند کرد، به این نتیجه می‌رسیم که اکثریت جامعه به قانون حجاب احترام می‌گذارند و با حامیان کشف حجاب همراه نیستند. این فیلم که پایش میدانی در این باره انجام داده، کار جالبی است برای نشان دادن این واقعیت. مطابق این پایش میدانی فقط ۶ درصد کشف حجاب کرده‌اند. پی نوشت: آمارسنجی بالا گرچه دقیق و وسیع نیست و فقط تهران به عنوان الگوی اول را که همواره مهم بوده و هست پیمایش نسبی می کند اما می تواند بخشی از واقعیت و زور دشمن و بوق های آن طی چند سال گذشنه باشد هر اماری که در نهایت بدست بیاید باید وضعیت کلانشهرها و شهرها و روستاها را که وضعیت شان بمراتب بهتر از پایتخت است پوشش دهد؛ نکته ای که بارها متذکر شده ایم که ذات این مردم .حتی بدحجابهایش و اگر بر گوش ها سنگین نباشد بخشی از بی حجابهایش. ضد دین نیست. اینها فقط زورشان به خودشان نمی رسد! اشکال از ما فرهنگ بانان و فرهنگ سازان است. به امید روزهای بهتر و نورانی در آینده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تودهنی مردم مشهد به کاسبانی که علاوه بر نظاره‌گر بودن شهادت دو نیروی بسیجی ، با اوباش همکاری کرده بودند.
استاد شجاعی کشته سازی و مقصر دانستن دولت را قبلا در سوریه دیده بودیم! اما ترفند "کار خودشون بود" نه از حیله‌های جنگ سوریه، که از زمان امیرالمؤمنین علیه‌السلام، از ترفندهای سپاه معاویه بود! تأکید قرآن در مرور تاریخ، برای عبرت آموزی و قدرت تشخیص در فتنه‌هاست.