✍️ یک شهید؛ یک خاطره...
🌷 دانش آموز شهید #سعید_جلالی_پور
▫️ تولد : اول شهریور 1342
▫️ فرزند: ابوالقاسم
▫️ شهرستان: اهواز
▫️ تحصیلات : دانش آموز سال چهارم دبیرستان- رشته ریاضی فیزیک
▫️ شهادت: 16 دی 1359- کربلای هویزه
▫️ محل آرامگاه: زیارتگاه شهدای هویزه- ردیف اول- قبر ششم
🔹 روایت عاشقی:
از اوایل آذر 59 که با #حسین_علم_الهدی رفت سپاه هویزه، کمتر می آمد خانه.
هر 15 روز یکبار می دیدیمش.
هر چه می گفتیم آنجا چه می کنی؟ حرفی نمی زد.
فقط یک بار ماجرای حضورش در مین گذاری پل کرخه، حوالی روستای سُمیده در شرق هویزه را تعریف کرد.
شبانه با یونس شریفی، شهید #قدوسی، شهید #حکیم و شهید #درویشی رفته بودند توی دل دشمن، مین های 18 کیلویی ضد تانک کار گذاشته بودند.
صبح روز بعد، پل منفجر شده بود. 3 نفربر و یک لودر عراقی ها، هم.
20 تایی بعثی هم رفته بودند به درک...
تازه آمده بود خانه که خبر عملیات هویزه را شنید.
هنوز خستگی در نکرده، با ماشین تدارکات خودش را رساند منطقه پیش بچه ها.
سردار #یونس_شریفی می گفت:« شب 15 دی برای خودش شب عاشورایی بود. #سعید آبی گیر آورد. به سر و صورتش صفایی داد. انگار می خواست به حجله عروس برود.»
👤 راوی: خانواده شهید جلالی پور
📕 منبع: کتاب #آیه_های_سرخ_هویزه
🌷شادی روح امام و شهدا، صلوات
#یک_شهید_یک_خاطره
انقلاب اسلامی، انقلاب ارزشها بود، شهدای کربلای هویزه ارزشی و انقلابی بودند، اما ارزش آنها به فتح خاک نیست، چرا که به دنبال قهرمانی نبودند، برای وطن آمدند، قهرمان جریان اجتماعیای بودند که امام به راه انداخت و همه اقشار را همراه کرد. در هویزه از همه اقشار شهید داریم، دانش آموز، معلم، طلبه، پاسدار، بسیجی، کارمند، کارگر و حتی عشایر عربی که دشمن در آغازین روزهای جنگ تحمیلی روی استقبال از آنان حساب باز کرده بود، اما عشایر دست رد به سینه آنان زدند.
میلاد کریمی مسوول امور پژوهشی زیارتگاه شهدای هویزه در گفتوگویی با خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس به بخشی از فعالیتهای انقلابی شهدای هویزه پرداخت که در ادامه ماحصل آن را میخوانید.
ما خون دادیم، مردم پیاممان را به گوش جهان برسانند
سعید جلالی پور متولد سال ۴۲ و اهل اهواز است. کلاس دوم راهنمایی بود که یکروز از مدرسه به مادرش زنگ زدند وگفند پرونده پسرتان را بگیرید. جدی جی میخواستند اخراجش کند، دلیل اخراجش را که پرسیدند گفت، چون به حرف مدیرش گوش نداده و در جشن ۹ آبان تولد ولیعهد شرکت نکرده. همین شهید در وصیت نامهاش درباره انقلاب حرفی دارد و نوشته انقلاب ما بیهوده به دس مردم نرسیده، خون ضامن پایداری آن است. دکر شریعتی میگفت انقلاب ۲ وجه دارد خون و پیام، سعید میگوید ما به رسالتمان عمل کردیم و وظیفه مردم است که پیاممان را به گوش جهان برسانند.
هرکس خلاف امام است حرفی بزند باید از روی جسد ما رد شود
شهید علی اکبر رکاب ساز متولد سال ۴۲ و اهل دزفول است. این شهدا علاوه بر مبارزه انقلابی خودسازی داشت. خواهرش میگوید علی ما ۱۵ سالش بود. برادر ما آلمان زندگی میکرد که یک دست لباس مارکدار برای علی فرستاد، مدتی گذشت، دیدیم لباس را نمیپوشد، مدتی اصرار کردیم تا آخر گفت من نمیخواهم تابلوی استعمار بشوم. این بچه فهمید با لباس تن هم میتوان به مبارزه با استکبار رفت و گفت ما سرباز گهوارهای سال ۴۲ امام هستیم هرکس خلاف امام حرفی دارد باید از جسد ما بگذرد.