eitaa logo
روابط عمومی آب منطقه ای مرکزی
559 دنبال‌کننده
6هزار عکس
452 ویدیو
43 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
جلوگیری از برداشت غیرمجاز مصالح رودخانه ای مسیل غینرجه مورخ ۲۷.۲.۱۴۰۳ اکیپ گشت وبازرسی _ ملکی پویا
جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان زرندیه در مورخه ۱۴۰۳/۰۲/۲۹با حضور مدیران ارشد استانی و به ریاست استاندار محترم مرکزی در محل فرمانداری شهرستان زرندیه برگزارگردید و از شرکت آب منطقه ای مرکزی معاونت محترم حفاظت آب منطقه ای جناب آقای مهندس قدبیگی و مهندس معصومی مدیریت شهرستان در جلسه فوق حضور داشتند.
سرپرست اداره منابع آب شهرستان خنداب از پر و مسلوب المنفعه کردن 30 حلقه چاه غیرمجاز در روستای آدشته این شهرستان خبرداد. مهندس ابوالفضل امیری اظهار کرد: با همکاری واحد گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی در جهت صیانت از منابع آبی 30 حلقه چاه غیرمجاز در روستای آدشته این شهرستان پر و مسلوب المنفعه شد و انسداد حدود ۳۱حلقه چاه غیرمجاز دیگر این روستا نیز با آماده شدن احکام مربوطه اجرایی می شود. مهندس امیری همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه‌ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج حدود یک میلیون مترمکعب آب از سفره‌های زیرزمینی این شهرستان جلوگیری خواهد شد. سرپرست اداره منابع آب شهرستان خنداب از مردم منطقه خواست با توجه به جرم‌انگاری حفر و بهره‌برداری از چاه غیرمجاز به قانون تمکین کرده و در حفاظت از منابع آب بکوشند.
جلوگیری از انتقال آب به اراضی غیر تحت شرب جمع آوری خط انتقال آب به اراضی غیر تحت شرب در روستای شتریه شهرستان فراهان بر اساس دستور مقام محترم قضایی و انتقال لوله ها به پارکینگ توسط اکیپ گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان فراهان تاریخ 1403/02/29
جلوگیری از انتقال آب به اراضی غیر تحت شرب جمع آوری خط انتقال آب به اراضی غیر تحت شرب در روستای ونک شهرستان فراهان بر اساس دستور مقام محترم قضایی و انتقال لوله ها به پارکینگ توسط اکیپ گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان فراهان تاریخ 1403/02/30