eitaa logo
روابط عمومی مرزبانی فراجا*مرزمقدس*
443 دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
5.7هزار ویدیو
128 فایل
مرزها ناموس هر کشورند، این کانال صفحه‌ایست برای انعکاس اخبار مرز و انعکاس دلاورمردیهای مرزبانان غیور ج.ا. ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
دعوت آیت الله مکارم شیرازی از مردم ایران و امت اسلام برای حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس اینجانب بر همه علمای اسلام، از جمیع مذاهب اسلامی لازم می دانم تا در دفاع از مظلومان فریاد برآورند و با وحدت کلمه و در سایه حمایت گستردۀ امت مسلمان، دولت های اسلامی و دیگر دولتهای عالم را به فشارهای همه جانبه بر رژیم صهیونیستی وادار کنند تا با پایان دادن به هجوم وحشیانه و محاصره و شروع آتش بس فوری، فراگیر و دائمی و خروج اشغالگران و کمک رسانی به آسیب دیدگان و بازسازی سرزمین های جنگ زده، شرایط را برای بازگشت آوارگان مظلوم فراهم آورند و تا حصول نتیجه از پای ننشینند که در صورت کوتاهی هیچ عذری در پیشگاه خداوند متعال نخواهیم داشت. ضمن دعوت همه مردم عزیز و شریف ایران و مسلمانان جهان به شرکت پر شور و گسترده در راهپیمایی روز قدس و محکومیت این جنایات، شفای عاجل مجروحان، تسلای دل داغدیدگان، مغفرت و رضوان شهدا و رهایی همه مظلومان به ویژه مردم ستمدیدۀ غزه را از درگاه خداوند متعال مسألت نموده، امیدوارم خداوند در این ماه مبارک به همۀ مسلمانان عزت و نصرت عطا فرماید.
♦️پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت شهادت سرداران ایرانی در سوریه/ رژیم خبیث صهیونیستی به دست دلاورمردان ما مجازات خواهد شد 🔹‌حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام، سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی و جمعی از همرزمان وی بدست رژیم غاصب و منفور صهیونیست، تاکید کردند:آنها را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد، به حول و قوه‌ی الهی. 🔹‌متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم سردار رشید و فداکار اسلام، سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی، در کنار همرزم بزرگوارش سردار محمد هادی حاج رحیمی، با جنایت رژیم غاصب و منفور صهیونیست به شهادت رسیدند. سلام و رحمت خدا و اولیائش بر آنان و دیگر شهیدان این حادثه، و لعنت و نفرین بر سردمداران رژیم ظالم و متجاوز. 🔹‌شهیدان ما از خداوند مهربان خود، نشان قبول مجاهدتِ درازمدت خود را دریافت کردند و هم‌اکنون در جمع اولیاء و صلحاء، متنعم به نِعَم الهی‌اند. سردار زاهدی از دهه شصت در میدان‌های خطر و مجاهدت، چشم انتظار شهادت بود. آنها چیزی را از دست نداده و پاداش خود را دریافت کرده‌اند، ولی غم فقدان آنان برای ملت ایران به‌ویژه هرکه آنان را می‌شناخت سنگین است. 🔹‌رژیم خبیث به دست دلاورمردان ما مجازات خواهد شد. آنها را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد به حول و قوه‌ی الهی. والسلام علی عبادالله الصاحین سیّدعلی خامنه‌ای
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پنهان‌کاری سران رژیم صهیونیستی از ضربات سهمگین ایران به اسرائیل؛ اعتقاد دارم که اسرائیل در روزهای اخیر ضربه سنگینی از ایران دریافت کرده! 🔶دکتر «جاک نریا» افسر ذخیره اطلاعات ارتش و مشاور سابق نخست‌وزیر: چیزی که در ایلات اتفاق افتاد بسیار خطرناک بود؛ این حمله در پاسخ به اتفاقات ایلات انجام شد. 🔷 حسن مرهج تحلیلگر سیاسی: پایگاه‌های نظامی اسرائیل ضربه‌هایی را در شمال منطقه حیفا، همچنین جنوب و در مناطق دیگر مانند طبریا دریافت کرده است و اسرائیل نخواست این حمله‌ها را اعلام کند و حرفی از آن زده شود.
🔺کوثری: در جلسه شورای عالی امنیت ملی تصمیمات مناسبی اتخاذ شده است/ اعزام هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی به سوریه اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با دانشجو: 🔹سوریه هیچ گونه درگیری نظامی با رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر نداشته است و مستشاران نظامی ایران نیز به درخواست و با مجوز رسمی دولت سوریه در این کشور فعالیت می‌کردند. 🔹رژیم صهیونیستی بر اساس مفاد کنوانسیون سال 1961 وین به خاک سرزمین جمهوری اسلامی ایران تجاوز کرده است. 🔹قطعاً این اقدام ددمنشانه قاطعانه‌تر و شدیدتر در زمان و مکان مناسب پاسخ داده خواهد شد. 🔹دولت آمریکا در همه این موضوعات دخالت مستقیم دارد. 🔹مجلس نیز روز یکشنبه هفته آتی اولین واکنش رسمی و جمعی خود را به این موضوع نشان خواهد داد. 🔹شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهور تشکیل جلسه داد و تصمیماتی هم اتخاذ کرد. 🔹قطعا در اولین جلسه رئیس مجلس شورای اسلامی برای اعزام هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به سوریه تصمیم خواهد گرفت.
| نحوه دریافت وام فرزندآوری
🔻یکی از وجه تمایزات جنگ غزه بعد از عملیات طوفان‌الاقصی با سایر تجاوزات این رژیم به نوار غزه آمار بالای تلفات انسانی و نظامی رژیم صهیونیستی است که توجه رسانه‌های داخلی و جهانی را به خود جلب کرده و انتقادهای داخلی شدید از رژیم صهیونیستی را به شدت افزایش داده است. 🔹البته که نباید از آمار بالای خسارت‌های سنگین وارد آمده به ادوات نظامی صهیونیستی چشم‌پوشی کرد. 🔸با این شرایط رژیم صهیونیستی را می‌توان در تله‌ای تجسم کرد که هیچ راه بازگشتی ندارد و روز به روز آن را به سمت اضمحلال و فروپاشی در درون خود و همچنین جامعه بین‌المللی پیش می‌برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رهبر انقلاب: ما اگر ضعیف بودیم! دشمن اینجور عصبی نمی‌شد…