فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین وضعیت امدادرسانی هلال احمر به زلزلهزدگان خوی
🔹دبیرکل هلال احمر: مشکل اصلی ما در مناطق زلزلهزده خوی، پس لرزهها است که امکان اسکان مردم در این شهرستان را غیرممکن کرده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو، تیزر یک فیلم ترسناک نیست!
اینجا یاکوتسک روسیه است؛
جایی که دمای هوا در شب به _۶۲ درجه کاهش می یابد🥶❄️
✅الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی/ ۳ نقطه ضعف جبهه انقلاب در این فضا
✍سیدعلیرضا آل داود
🛑رهبر حکیم انقلاب اسلامی در 2 سال گذشته بارها به فریضه قطعی و فوری جهاد تبیین اشاره کرده اند.از آنجایی که پس از کوید۱۹ عمده فعالیت ها در بستر فضای مجازی دنبال می شود و این فضای رها شده در داخل تحت مدیریت و کنترل دشمنان مردم ما است، لزوم این جهاد در برابر دشمن بیش از پیش واجب می شود.
🛑در همین حال شاهد هستیم که در این فضا، دشمن از انواع فناوریها در حوزههایی مانند علوم داده و هوش مصنوعی برای تولید محتوای هدفمند و مهندسی ذهن مخاطب با بستر پلتفرم های خارجی که ما را در محاصره تبلیغاتی قرار داده اند استفاده میکند که باید در این زمینه تبیین صورت گیرد.
🛑از مهمترین جنگ افزارهای سایبری دشمن بر ضد ما که باید در خصوصش تبیین صورت بگیرد نوع ساختار و چرایی نفوذ شبکه غیراجتماعی تصویر محور اینستاگرام در ایران با محوریت جریان تحریف است که با بهره گیری از هوش مصنوعی، فیلترینگ حبابی و دروازه بانی محتوایی شیطنت آمیز ضد ارزشهای اسلامی و ایرانی ما فعالیت میکند و این در حالیست که شبکههای اجتماعی و پیام رسان های غربی دیگر نیز هم اکنون اقدامات خصمانهای را در بستن صفحات رسمی ارگانهای رسمی کشور به کار گرفتهاند که در میان آنان اینستاگرام کثیف ترین نوع دیکتاتوری رسانه ای و تروریسم سایبری را به معرض نمایش گذاشته است. توییتر به علت حضور بسیار کم مردم بیشتر نقش ایجاد اختلال محاسباتی در مسئولان و تصمیم گیران را بازی میکند.
🛑حال در این فضای مجازی ول علاوه بر کنشگری در برابر پلتفرمهای خارجی، با توسعه سخت افزار، نرم افزار و فناوریهای نوظهور بومی میتوانیم قوی شویم.
🛑در این شرایط قسمت بسیار مهم «جهاد تبیین» در فضای مجازی تبیین چرایی و لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور است. لازم به ذکر است پیشرفتهترین کشورهای دنیا شبکه ملی اطلاعات دارند و به بومی سازی و حکمرانی فضای مجازی و حاکمیت سایبری اهمیت میدهند. اینها الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی است.
💠با توضیحات فوق الذکر به طور خلاصه میتوان جهاد تبیین در فضای مجازی را اینگونه تعریف کرد: «جهاد تبیین»پر فضای مجازی یعنی یک جریان جهادی-انقلابی اصیل برای ابهام زدایی از شبهات، اخبار جعلی و تحریف در سطح جامعه وجود داشته باشد.
🛑اما متاسفانه اکنون مخاطبان ایرانی به واسطه فضای مجازی ول و حضور در پلتفرمهای خارجی در جنگ شناختی ترکیبی تغییر ذائقه پیدا کرده و نسبت به ارزشهای خودش دچار ابهام شده که از الزامات جهاد تبیین اینست که باید در این فضا به صورت فوری تابآوری مردم را در برابر حملات شناختی دشمن بالا ببریم،
🛑در آخر باید گفت ما با ۳ ضعف در جبهه انقلاب در فضای مجازی مواجه هستیم:
۱.فقدان راهبرد در حوزه حکمرانی سایبری انقلاب اسلامی و عدم اهتمام کافی برای اجرای بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب
۲.ضعف گفتگوی هدفمند با یکدیگر و تشتت میان نیروهای خودی
۳. ضعف دانشی در حوزه تبیین در فضای مجازی و رسانه(فقر سواد رسانه ای، سواد فضای مجازی، سواد دیجیتال، روش های اقناع مخاطب و...)
چرا قطر که کشوری مسلمان است آنقدر پیشرفت کرده است و توانسته اقتصاد کشورش را بالا ببرد ولی ایران نتوانسته اقتصادش را بالا ببرد؟!
اگر دو نفر ثروتمند باشند و یکی خانهای 500 متری داشته باشد و یکی خانهای 100 هزار متری داشته باشد اگر اینها بخواهند این خانهها را آباد کنند کدام زودتر و راحتتر میتواند خانه را آباد کند؟
مسلما کسی که خانهی 500 متری داشته باشد زودتر خانه را آباد میکند و کسی که خانهی 100 هزار متری دارد مدت زیادی طول میکشد تا آن را آباد کند.
قطر کلا وسعتش 11586 کیلومتر است با حدود 3 میلیون نفر جمعیت و با منابع انرژی فروان مثل گاز و نفت به طوری که سومین ذخیرگاه گاز جهان است در حالی که ایران یک میلیون و 648 هزار و 195 کیلومتر مربع مساحتش است با حدود 85 میلیون نفر جمعیت، یعنی قطر به اندازه یک استان ایران است پس خیلی زودتر و راحتتر میشود آن را آباد کرد.
در ضمن قطر هم اینگونه نیست که تمام مناطق آن آباد باشد بلکه خیلی از قسمتهای آن هستند که به آن نمیرسند و معمولا به آن مناطقی که در دید است رسیدگی میکنند و آن چیزی را که دوست دارند در رسانهها به دیگران نشان میدهند و مناطق خراب و محروم را نشان نمیدهند. و حتی برای اینکه در جام جهانی مناطق محروم و فقیر به چشم نیاید بین آنها و مناطق ثروتمند دیوار کشیدهاند.[1]
اگر به قطر بگویند باید پول هزینه حمله به سوریه را بدهی باید قبول کند و یا باید بپذیری که ما در کشورت پایگاه داشته باشیم و خیلی بایدهای دیگر که مجبور به پذیرش است. در حالیکه ما آقای خودمان هستیم و کسی نمیتواند به ما زور بگوید.
هر چیزی قیمتی دارد وقتی شما استقلال خود را نخواهید و نوکر غرب بشوید و ثروت خود را در اختیار آنها قرار بدهید مانند زمان شاه، آنها هم از شما به ظاهر حمایت میکنند و طوری شما را نشان میدهند که بهترین هستید ولی فقط در رسانه و تبلیغات و نه در واقعیت.
قطر هم چون برای غربیها منافع دارد و از او بهره میبرند او را در رسانهها و تبلیغات چنان نشان میدهند که به کشورهای دیگر بگویند پیشرفت قطر به خاطر کنار آمدن با آنهاست. اما همین قطر اگر خلاف منافع آنها کاری انجام دهد او را طوری در رسانهها و تبلیغات نشان میدهند که بدترین و عقبماندهترین کشور جهان باشد.
شما یک آدم پولدار را در نظر بگیرید که فقط پول دارد و هیچ چیزی خودش بلد نیست درست کند و به دیگران پول میدهد برای او بسازند اگر روزی پول او تمام شود یا دیگر کسی به او چیزی نفروشد از بین میرود اما کسی که خودش وسایل و امکانات مورد نیازش را درست میکند محتاج دیگران نیست. اگر کسی هم به او چیزی نفروشد یا پول نداشته باشد چون خودش میتواند وسایل مورد نیازش را بسازد از بین نمیرود.
پیشرفتهای قطر هم از خودش نیست بلکه همه خریداری شده است و اگر یک روزی با غربیها دشمن شود تمام امکانات او را قطع کنند نابود میشود یا اگر روزی منابع او تمام شود و ثروتی برای خرید آنها نداشته باشد به نابودی کشیده میشود.
اما تمام پیشرفتهای ایران از خودش هست و محتاج کسی نیست و اگر کسی به او امکانات نفروشد خودش آن را به دست میآورد.
علاوه بر اینها چه کسی گفته است ایران پیشرفت نداشته است در حالی که ایران در تمام زمینهها پیشرفت کرده است مثلا در پزشکی رتبه دهم جهان هستیم در اختراعات رتبه دوم جهان هستیم در نانو رتبه سوم جهانیم در نظامی رتبه ششم جهانیم در صنعت رتبه نوزدهم جهانیم در هوافضا رتبه هشتم جهانیم و ... بنابراین ما خیلی پیشرفت داشتیم اما چون رسانه و تبلیغات دست دشمنان ماست ما را بد نشان میدهند. البته مشکلاتی هم داریم امید است که برطرف شود.
منبع:
[1]ـ پایگاه خبری آفتاب، دیوار کشی محلههای فقیر قطر در آستانه جام جهانی، 11 آبان 1401.
ژاپن از بهار ۲۰۲۴ واحد ویژه مقابله با اخبار جعلی در فضای مجازی، راهاندازی میکند. در این واحد متخصصانی از وزارت دفاع و وزارت خارجه و برخی دیگر از نهادها حضور خواهند داشت.
دبیر ارشد کابینه گفت اخبار جعلی نه تنها ارزشهای جهانی را تهدید میکند بلکه امنیت را تحت تاثیر قرار میدهد.
وظیفه این واحد کنترل انتشار اخبار جعلی در شبکههای اجتماعی و ارسال دادههای صحیح است
کنعانی: آمریکا واقعیت را باب میل خود دوست دارد
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹در حالیکه سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا معتقدند ایران ناآرامیها را پشت سر گذاشته و حمایت آنها از اغتشاشات بیهوده بوده است، اما اعضای کنگره آمریکا چند روز پیش به قطعنامهای برای حمایت از اغتشاشات در ایران رأی دادند!
🔹آنها هرگز نمیخواهند واقعیت ایران را بپذیرند، بلکه میخواهند واقعیت آنگونه باشد که دوست دارند!
💠 حجت الاسلام و المسلمین ادیانی، ریاست سازمان عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران:
🔹انسان طرازی که دین و اهل بیت(علیهم السلام) می خواهند بسازند می شود آیت الله مصباح یزدی (قدس سره). خصوصیاتی در آقای مصباح هست که انسان در دیگران نمیبیند. ایشان پیوند عمیق و وثیقی با حفظ انقلاب دارد.
🔸 این جمله را از خود آیت الله مصباح(قدس سره) شنیدم که انقلاب ما بر پایه های ایمان و با انگیزه های ایمانی بود. بنابر این اگر ایمان و اعتقادات فروبریزد بی تردید انقلاب اسلامی که نتیجه آن بوده، فرو خواهد ریخت. «طرح ولایت» یکی از بزرگترین برکات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) است که نتیجه اش تقویت این مبانی و اصلاح نگرش ها و ارزش ها خواهد بود.
🔹 اگر بخواهیم انقلاب را پایه دار کنیم، اگر بخواهیم نظام اسلامی ما از تهاجم ترکیبی دشمن به خصوص از تهاجمات فرهنگی دشمن محفوظ بماند راهی جز بسط و گسترش دوره های «طرح ولایت» نداریم. به دلیل مسئولیتی که در نیروی انتظامی دارم، نظرم این است که راه اساسی تحول نیروی انتظامی و همه دستگاه های دولتی و جلوگیری از نفوذ فرهنگی، توسعه آموزش «طرح ولایت» در تمام نهاد های رسمی و دولتی است.
🔴مژدگانی گرفتن اشرف از شاه به خاطر زلزله طبس
🔹آقای آلبرتو بلیچی خبرنگار ایتالیایی در کتاب خود قسمتی ازفایل صورتی را آورده که مکالمه تلفنی شاه و خواهرش اشرف بعد از زلزله طبس میباشد:
اشرف_اعلیحضرت؟
شاه_بله
اشرف_داداش من برای شما یک خبر خوب دارم، یک مژده
شاه_چیه این خبر؟ چی شده؟
اشرف_(باهیجان) زلزله اومده، طبس با خاک یکسان شده.
شاه_(با تعجب) این که مژده نداره!
اشرف_چرا مژده نداره داداش؟ کشتار انقدر زیاده که هم مذهبیها و هم کمونیستها چه بخواهند چه نخواهند باید به آنها برسند.
شاه_(کمی خوشحال) مگر چقدر کشته شدند؟
اشرف_خیلی، خیلی زیاد، داداش تو خوشحال نیستی؟
شاه_نه، گمان نمیکنم با خبر این زلزله شورش متوقف بشه، ولی تو راست میگی زلزله همه رو مشغول میکنه ما میتونیم فوری دست به کار بشیم.
اشرف_(با خوشحالی) دیدی گفتم داداش، دیدی گفتم خدا با ماست، خدا مارو دوست داره
شاه_خبر کی به تو رسیده؟
اشرف_ همین الان، مژده هم دادم، شما هم باید به من مژده بدید
📚منبع:کتاب زندگی و عیاشیهای اشرف/نوشته آلبرتو بلیچی(خبرنگار ایتالیایی) /ترجمه دکتر م.الهام/ صفحه 37و38
#آنچه_زن_ها_باید_بدانند
❤️ #روی_اعصابش_راه_نرو
آیا شما خوشتان می آید کسی به شما بگوید که این کار را بکن وآن کار
رانکن؟مردها هم مثل شما دلشان نمیخواهدکسی مدام از انها بخواهد که زیر ورو
شوندتا آنجا که میتوانید مردتان را آنچنان که هست قبول کنید.
❤️ #راحت_حرفتان_را_بزنید
اگر او خسته است و میخواهید مطلب مهمی را بگویید بلافاصله به اصل مطلب
بروید وحاشه پردازی نکنیداگر نیاز به دانستن جزییات باشد خودشان پرس و جو
میکنند
❤️ #چرتکه_نیانداز
به هر طریق ممکن..محبتتان را به او نشان دهید وچرتکه نیاندازید.دنبال یک موقعیت خاص نباشید خیلی از مردها هستند که از خودشما هم رمانتیک ترند.
❤️ #احترام_بگذار
وقتی او دارد افکار وعقایدش را به شما میگویدتوی ذوقش نزنیدهمیشه وهمه جا
نشان دهید که برایش احترام قائل اید.
🍃🍃💐💐🌹🌹🌹🌹
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺍﻟﻠّﻪ ( جل جلاله) ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ :
❣ ١ : ﺟﻮﺍﻥ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﺎﺭ
❣ ٢ : ﭼﺸﻢ ﮔﺮﻳﺎﻥ
❣ ٣ : ﻗﻠﺐ ﺧﺎﺷﻊ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺣﻀﺮﺕ ﻣﺤﻤﺪ(صلى الله عليه وسلم) ﺩﺭﺩﻧﻴﺎ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ :
❣١ : ﻋﻄﺮ
❣٢ : ﺯﻥ ﺩﻳﻨﺪﺍﺭ
❣٣ : ﻧﻤﺎﺯ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺖ :
❣ ١ : ﭼﺎﭘﻠﻮسی
❣ ٢ : ﺍﺳﺮﺍﻑ
❣ ٣ : ﻏﻤﺎﺯی
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﻧﮕﻬﺪﺍﺷﺘﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺍﺳﺖ :
❣ ١ : ﺯﺑﺎﻥ
❣ ٢ : ﺍﻋﺼﺎﺏ
❣ ٣ : ﻧﻔﺲ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ » جل جلاله« ﺁﺭﺯﻭ ﻧﻤﺎ :
❣ ١: ﻫﺪﺍﻳﺖ
❣ ٢ : ﻓﺮﺯﻧﺪﻧﻴﻜﻮ
❣ ٣ : ﺷﻔﺎﺀ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﻋﻼﻣﺖ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ :
❣ ١ : ﻋﺸﻖ
❣ ٢ : ﺳﻜﻮﻥ
❣ ٣ : ﺳﺎﺯﮔﺎﺭی
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺑﻪ ﻳﺎﺩﮔﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭ :
❣ ١ : ﻋﻠﻢ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ
❣ ٢ : ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺻﺎﻟﺢ
❣ ٣ : ﺻﺪﻗﻪ ﺟﺎﺭیه
🍃: ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺯﻳﺎﺩ ﻓﻜﺮ ﻛﻦ :
❣ ١ : ﺍﺯ ﭼﻪ ﺧﻠﻖ ﺷﺪﻩ ﺍی
❣ ٢ : ﺑﺮﺍﻱ ﭼﻪ ﺧﻠﻖ ﺷﺪﻩ ﺍی
❣ ٣ : ﺑﻪ ﻛﺠﺎﻣﻴﺮﻭی
🍃: ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺣﺘﻤﺎً ﺣﺎﺻﻞ ﻧﻤﺎ :
❣ ١ : ﻋﻔﺖ ﻭ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻨﻲ
❣ ٢ : ﻋﺰﺕﻧﻔﺲ
❣ ۳ : ﺧٌﻠﻖ ﻧﻴﻜﻮ
🍃 : ﺳﻪ ﭼﻴﺰ عاقبت ﺧﻴﺮ ﻧﺪﺍﺭﺩ :
❣ ١ : ﺭﺷﻮت ﺳﺘانی
❣ ٢ : ﻓﺮﻳﺐ دادن
چرا مواضع اخیر دولت آذربایجان سازنده نیست؟
🔹حمله یک فرد مسلح به سفارت آذربایجان در تهران در روز جمعه و رخدادهای پس از آن، متاسفانه با طرح برخی اظهارنظرهای شتابزده از سوی مقامات آذری به سوژه رسانههای معاند تبدیل شد.
🔹ادبیات بهکار رفته در موضعگیری برخی مقامات جمهوری آذربایجان که انتظار میرفت بهدنبال آرامسازی فضا باشند عملا موجب تشدید تنش و بروز چالشهای جدید شد.
🔹همه ادله و شواهد از جمله اعترافات فرد مهاجم از شخصی بودن انگیزه این اقدام حکایت میکند لذا استفاده از عبارات نادرستی همچون تروریستی بودن این حادثه از سوی مقامات آذری کاملا غیر قابل قبول است.
🔹ایران بهدلیل اهمیتی که برای روابط دو کشور قائل است بلافاصله در بالاترین سطح نسبت به این رخداد واکنش نشان داد و اظهار تأسف نمود و از هیچ اقدامی برای رسیدگی به مجروحان، تکریم دیپلمات کشته شده و کاهش آلام کارکنان سفارت و خانوادههای آنها فروگذار نکرد.
🔹از سویی؛ بر اساس اظهارات فرد مهاجم، او قبل از دست زدن به این جنایت، چندین نوبت برای اطلاع از وضعیت همسرش به سفارت آذربایجان مراجعه و پاسخی دریافت نکرده بود و سفارت آذربایجان به درخواست کتبی وزارت امور خارجه ایران برای مشخص نمودن وضعیت همسر فرد مهاجم نیز پاسخی نداده بود.
🔹در جریان حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ(ع) که منجر به شهادت تعدادی از هموطنانمان شد، اگرچه چند نفر از تروریستها و عوامل پشتیبان آنها دارای گذرنامه آذربایجانی بودند اما ایران هیچگاه سعی نکرد این موضوع را به وجود هماهنگی میان تروریستها و دولت آذربایجان تفسیر نماید.
🔹خروج دیپلماتهای آذری از ایران و توقف فعالیتهای نمایندگی سیاسی آذربایجان در تهران که البته به منزله قطع روابط نیست، ضمن آنکه اقدامی غیر قابل توجیه است، بیشتر شبیه به تلاش برای ایجاد فضای تبلیغاتی علیه ایران است.
🔹ایران همواره از رابطه گرم با دولت و ملت آذربایجان استقبال کرده و با وجود برخی اختلاف نظرها در مورد اقدامات سیاسی، امنیتی و رسانهای این کشور بهویژه باز کردن پای رژیم صهیونیستی به مرزهای شمالی ایران، با اتخاذ رویکرد مدیریت هوشمندانهی تنش، اجازه نداده روابط دو کشور دستخوش آسیب شود.
نیاز فوری زلزلهزدگان خوی به اعزام نیروهای جهادی
🔹حجم بالای تخریب، سرمای شدید و گلایه مردم از نحوه امدادرسانی، ضرورت حضور نیروهای جهادی استانهای مختلف برای ارائه خدمات در بخشهای مختلف را دو چندان کرده است.
🔹گروههای جهادی باید با توان مردمی خود در عرصه حاضر شده و به امدادرسانی و ایجاد حس امنیت خاطر در دل مردم شوند.