eitaa logo
روابط عمومی مرزبانی فراجا*مرزمقدس*
392 دنبال‌کننده
11.7هزار عکس
4.6هزار ویدیو
114 فایل
مرزها ناموس هر کشورند، این کانال صفحه‌ایست برای انعکاس اخبار مرز و انعکاس دلاورمردیهای مرزبانان غیور ج.ا. ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆زنگ عبرت 🔴تجدید میثاق اعضای تشکل حامی فتنه با آرمان های امام!/خاتمی در داخل ضریح حرم!/حرم حضرت روح الله ملک شخصی سید حسن؟! ♦️اعضای تشکل اصلاح طلب حامی فتنه 88 (مجمع روحانیون مبارز ) با حضور در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) که خبر آن را سایت جماران وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام، آن را با ذوق زایدالوصفی پوشش داده است، با آرمان های امام (س) تجدید میثاق کردند!!!البته معلوم نیست این جماعت کدام عمل و خط مشی شان با آرمان های امام شهیدان همخوانی دارد....!!؟ ♦️آنچه در این زمینه قابل تامل است، حضور اعضای این تشکل حامی فتنه به خصوص سید محمد خاتمی از سران فتنه 88 در داخل ضریح حرم حضرت روح الله آن هم به دعوت سید حسن مصطفوی است و معلوم نیست این افراد چه سمتی در نظام دارند که اجازه ورود به ضریح منور آن عزیز سفر کرده را پیدا کرده اند؟ ♦️ به نظر می رسد؛ این عمل سید حسن، نوعی دهن کجی به نظام و انقلاب و آرمان های امام راحل بوده و شاید وی حرم امام راحل را ملک شخصی خود می داند که به این سهولت، آنها را به داخل ضریح هدایت کرده است.!!!
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 رابطه مردم با ولی فقیه و جایگاه مردم در نظام اسلامی کارشناس دکتر یدالله جوانی
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*ایستاده ایم نسل به نسل زیر این پرچم دیروز امروز فردا همه با هم در راهپیمایی شکوهمند چهل و چهارمین سالگرد پیروزی اتقلاب اسلامی وعده دیدار شنبه ۲۲ بهمن
کمک به مردم زلزله زده خوی - 20 بهمن 1401 - گزارش روز ۱۴۰۱ (شبکه ۳) | شبکه 3 - ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ https://telewebion.com/episode/0x5430d8b
در راهپیمایی 22 بهمن شرکت می‌کنیم، چون؛ چون؛ آنها فکر می‌کنند، مردم نمی‌دانند که بخش عمده مشکلات کشور ناشی از توطئه غربی‌هاست. چون؛ آنها بر این باورند که مردم به‌خاطر برخی مشکلات، دیگر خواستار تداوم حیات انقلاب و نظام اسلامی نیستند. چون؛ نمی‌خواهیم دشمن را برای تداوم توطئه‌ها و خباثت‌ها و اجرای نقشه های شومش بعدیش امیدوار سازیم. چون؛ می‌خواهیم با انسجام و وحدتمان، راه را بر نفوذ دشمنان در پیکره انقلاب و نظام اسلامی، مسدود نمایم. چون؛ می‌خواهیم ثابت کنیم تا آخرین قطره خونمان پای اهداف و آرمان‌های والای انقلاب عزیزمان ایستاده‌ایم. چون؛ حضور گسترده و پرشور ما می‌تواند، بازدارنده اقدامات خصمانه دشمنان و مانع از بروز تهدیدات جدید باشد. چون؛ می‌خواهیم، استقلال و آزادیمان را حفظ و مسیر رشد و پیشرفت کشور را تسهیل، تسریع و تضمین نماییم.
💢نورافشانی در میدان آزادی و ۲۴ نقطه پایتخت 🔹همزمان با فرارسیدن یوم الله ۲۲بهمن با اجرای برنامه‌های نور افشانی ویژه در میدان آزادی و ۲۴ نقطه از شهر توسط سازمان زیباسازی شهرتهران، پایتخت در شب سالگرد شکوهمند انقلاب غرق در نور و شادی خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦واکنش رسانه‌های عربی و غربی به رونمایی از پایگاه عقاب ۴۴ نیروی هوایی