eitaa logo
مصابیح
851 دنبال‌کننده
33هزار عکس
17.3هزار ویدیو
680 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
راستشو بگید ، کی روی این زبون بسته شرط‌بندی کرده؟
توی پست اخر اینستاگرام رامبد جوان با وجود این که کامنت‌ها رو محدود کرده یه جوری ملت از خجالتش دراومدن بعیده دیگه اینستاگرام پست بذاره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای تکان دهنده و تاثیر گذار امام خمینی خطاب به جوانان + شما جوان ها به ملکوت نزدیک تر هستید؛ هر روز تعویق بندازید مشکل تر میشود
سخنگوی وزارت امور‌خارجه: جزایر سه‌گانه قلمرو ابدی ایران سرافراز در قلب خلیج همیشه فارس و چشم و چراغ وطن هستند
رهبر انقلاب: بعضی خیال می‌کنند ما دشمن را وادار به دشمنی با خود کرده‌ایم 🔹ذاتِ جمهوری اسلامی ظالم را با خودش مخالف می‌کند. ما می‌گوییم با استکبار و ظلم مخالفیم و هر دولتی که این صفات را دارد دشمن ما می‌شود.
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ رهبر انقلاب: انقلاب ما بزرگترین انقلاب، در تاریخ انقلاب‌هاست / برخلاف انقلاب روسیه و فرانسه در ایران مردم کنار زده نشدند 🔹انقلاب فرانسه و شوروی معروف‌ترین انقلاب‌های تاریخ هستند اما انقلاب اسلامی از این دو بزرگ‌تر است. این دو انقلاب به وسیله مردم پیروز شد اما بعد از پیروزی مردم هیچ‌کاره شدند و نتیجه‌ این شد که بعد از چند سال دوباره حکومت سلطنتی روی کار آمد. 🔹در جمهوری اسلامی، انقلاب با حضور مردم پیروز شد و مردم کنار زده نشدند و ۵۰ روز بعد از انقلاب مردم در رفراندوم حکومت را انتخاب کردند. بعد از آن انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری برگزار شد و تا الان نزدیک ۵۰ انتخابات برگزار شده و مردم در صحنه حضور دارند.
🔴اعتراض ایران به گران شدن بی‌حساب هزینه سفر حج: همه کشورها غافلگیر شدند 🔹سیدصادق حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت:موضوع به اقدام عربستان بازمی‌گردد که حدود ۱۰ روز قبل در مکاتبه‌ای هزینه برخی خدمات به ویژه خدمات ایام تشریق را افزایش قابل توجهی داد و طبق لیست اعلامی کشور میزبان این افزایش خدمات برای هر زائر یک هزار و ۱۶۴ دلار تعیین و اعلام شد که رقمی بیش از ۳۰‌ میلیون تومان را شامل می‌شود و این موضوع نیز دومین مسئله‌ای بود که طی روزهای گذشته ایجاد شد. 🔹در این خصوص هم ما و هم سایر کشورها به عنوان اعتراض مکاتباتی انجام داده که نتیجه‌ای در برنداشته است.‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ توصیه مهم سید احمد خمینی به فرزندش سید حسن...
🔺افزایش نجومی قیمت کنسرت‌ها و هنری که لاکچری شده! 🔹 در حال حاضر اگر به سایت‌های بلیت‌فروشی کنسرت‌ها سر بزنید محدودهٔ قیمت بلیت‌های پاپ تهران عمدتاً از ۱۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و سقف آنها حدود ۴۳۰ هزار تومان است. 🔹 با این حال در این بین، کنسرت‌های اندکی هم با بلیت ۵۰۰ هزار تومانی به چشم می‌خورد و به‌تازگی قیمت بلیت ۶۹۵ هزار تومانی هم برای یک کنسرت-نمایش به ثبت رسیده است که صدای برخی را درآورده!
🔴خبر فوت نخبه یزدی تکذیب شد 🔹دادگستری استان یزد در پی انتشار خبر فوت یک دانشمند هوا فضا در فضای مجازی، اعلام کرد: یکی از بستگان فوت‌شده برای مطرح کردن خود در فضای مجازی، این شایعه را در صفحه خود منتشر کرده و باعث بازنشر گسترده آن شده است که با فرد مذکور برخورد قانونی می‌شود. 🔹در بررسی‌های اولیه مشخص شده که فرد فوت‌شده کارمند معمولی یکی از شرکت‌های صنعتی یزد است که به‌دلیل بیماری در بیمارستان بستری و فوت کرده است.
🔵🔴 تاجر برده و نظریه‌پرداز لیبرالیسم 🔻 را مي‌توان اصلي‌ترين نظریه‌پرداز و پدر «ليبراليسم» دانست که بر آزادی انسان‌ها تاکید دارد. اما حقیقت آن است که جان لاک هم به لحاظ نظري بعنوان يك تئوريسين استعمارگری و هم در عرصه عمل بعنوان یک درجهت تأمين منافع كوشيده است. 🔻لاك به عنوان مروج ، خود به مشغول بود و از مدافعان گسترش استعمار انگليس عليه ملت‌هاي آسيايي بود. 🔻جان لاک از طريق شرکت سلطنتی آفریقا (Royal African Company) در تجارت برده از آفريقا به آمريکا توسط انگليسي‌ها سرمايه‌گذاري زيادي کرد. 🔻موريس كرنستون (Maurice William Cranston) در بررسي آراء لاك، او را «پيشاهنگ واقعي امپرياليسم تجاري بريتانيا» مي‌نامد. 🔻در دومين رساله کتاب "دو رساله در باب حکومت" (۱۶۸۹)، لاک استدلال مي‌کند که خداوند جهان را «در اختيار انسان‌هاي کوشا و عاقل» قرار داده است، که "جولي کي. وارْد" (Julie K Ward) در دانشگاه "لويولا" در شيکاگو استدلال مي‌کند آن را مي‌توان به‌عنوان حمله‌اي استعماري به حق مالکيت زمينِ بوميان آمريکا تفسير کرد. 🌐 https://aeon.co/essays/yacob-and-amo-africas-precursors-to-locke-hume-and-kant ✅💢 : در این سه قرن، در همان حالی که غربی‌ها در عمل مشغول جنایت بودند، روشنفکران‌شان و متفکّران‌شان برای دنیا قانون حقوق بشر کشف می‌کردند و وضع می کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمجید ویژه بهرام مشیری یکی از سران مخالفین اسلام و انقلاب، از دستاوردهای شگفت انگیز حکومت جمهوری اسلامی ایران: ۱. آمریکا با تمام قدرت نظامی اش، به شدت از آخوندها میترسد و رویکرد سید علی خامنه ای در قبال آنها کاملا درست و موفقیت آمیز بوده. ۲. دستاوردهای آخوندها در پیشرفت علم، فناوری، اتمی، راه سازی و غیره به حدی زیاد است که چهره ایران زمین دگرگون شده و باید قدردان آنها باشیم. ۳. روحانیون صد برابر رضا شاه پهلوی به ایران زمین خدمت کردند، چرا اینا رو نمیگیم و فقط توهین میکنیم