فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا نشست خبریِ رئیسجمهور منتخب بعد از انتخابات برگزار نشد؟
🔹شیخ، از اعضای ستاد پزشکیان در انتخابات ریاستجمهوری پاسخ میدهد.
کَفِ قیمت روپوش مدارس؛ نیم میلیون
🔹«۳ تا بچه مدرسهای دارم، هر سال مجبورم برای هر کدومشون ۲ دست لباس بگیرم، چون انقدر جنس و کیفیت لباسا بد شده که وسط سال نشده یا نخکش میشه یا رنگ و روش میره یا پاره میشه...» این را لیلا مهدوی مادر ۳ دانشآموز میگوید.
🔹مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزشوپرورش ۲۷ تیرماه گفته: «در تهران کف قیمت لباس فرم ۵۴۸ هزار و سقف آن ۸۲۵ هزار، پیراهن و شلوار و کت و شلوار یک میلیون و ۹۱۶ هزار است». البته دانشآموزان میتوانند از لباس فرم سال گذشتهشان استفاده کنند.
🔹تغییر رنگ و فرم لباس دانشآموزان هر سه سال یکبار و در ابتدای ورود دانشآموزان به پایۀ اول ابتدایی، پایۀ چهارم، متوسطه اول و متوسطه دوم انجام میشود.
🔹طبق آمار ۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشآموز در کشور داریم. اگر نیمی از آنها بخواهند فرم تهیه کنند و بهطور متوسط هر فرم مدرسه را ۵۰۰ هزار در نظر بگیریم، ۴ تریلیون تومان گردش مالی این حوزه میشود. این مبلغ با متوسط حقوق یک ماه(۷ میلیون تومان) معلمان رسمی آموزشوپرورش کشور (۸۴۴ هزار و ۶۸۳ نفر) برابر است.
⚫️ مسئولین محترم قضایی و امنیتی؛
خبر آمد زنی سابقهدار در شورش و فتنه که اکنون رئیسِ نامشروعِ جبهه اصلاحات است به حمایت از هنجارشکنان و خاطیانِ سازمان دهی شده در دستهعزاداری، یاوه سرایی نموده و بر شرع و قانون تاخته است، که به نظر میرسد مستحق پیگرد قانونی باشد.
✔️بسم الله
✔️امت حزب الله بسم الله
✍ مریم اشرفی گودرزی
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فواد ایزدی، کارشناس مسائل بینالملل: برخی در داخل کشور باور نمیکنند که بایدن کرونا گرفته یا حتی باور نمیکنند که ترامپ به خاطر ضعف نهادهای امنیتی ترور شده!
🔹️چون همچنان فکر میکنند آمریکا بسیار قوی است و نمیخواهند افول آمریکا را باور کنند.
#دو_کلمه_حرف_حساب
✅ بزرگان گفتهاند:
چهل تا عاقل را میشود با یک حرف منطقی قانع کرد،
ولی یک احمق را نمیشود با چهل بار حرف منطقی قانع کرد!
⭕️حسنی مبارک گفت: نباید به آمریکا اعتماد میکردم.
⭕️ معمر قذافی گفت:
بزرگترین اشتباه عمرم اعتماد به آمریکا بود.
⭕️محمد مرسی گفته است:
اشتباه استراتژیک من و عامل اصلی شکست انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود.
⭕️ بن علی گفت: دلیل سقوط من اعتماد بیجای من به آمریکا بود.
⭕️منصور هادی در یمن گفت:
اگر فریب آمریکا را نمیخوردم، در قدرت باقی می ماندم.
✅ تمام تاریخ نگاران
معاصر در کشور معتقدند:
دلیل سقوط دولت مردمی مصدق و کودتای 28 مرداد 1332 به دلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا بود.
⭕️ صدام در لحظه اعدامش گفته بود:
این طناب دار را آمریکائیها به گردن من انداختند.
⭕️در کتاب پاسخ به تاریخ ص 278، محمد رضا شاه در آخرین روزهای عمرش میگوید:
دلیل فروپاشی سلطنت من اعتماد به آمریکا بود.
یعنی حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و خدمت به آمریکا، فهمیده بود که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد.
⭕️جمله معروف شاه:
... آن زمان که صاحب قدرت بودم، تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دو جانبه برقرار است، شاید این اطمینان و اعتماد #یک_اشتباه_بود ..."
❌ حالا برخی در کشور همچنان امیدوارند تا آمریکا این شیطان بزرگ و اروپاییها این شیاطین کوچک، برایشان آستین بالا بزنند و مشکلاتشان را حل کنند، در کجای عبرتهای تاریخ قرار گرفتهاند
بصیرت
عبرت
«نفوذ چند وجهی در میانه ی جنگ ترکیبی» 1⃣
🔻امروزه در #دانش_سیاسی و نظامی با مفهوم جدیدی به نام #جنگ_هیبریدی ( جنگ ترکیبی) مواجه هستیم که باتوجه به منازعات قرن 21 توسط نظریه پردازان نظامی غرب خلق شد که البته این مفهوم، چارچوب های فکری خود را از سایر نظریه ها، همچون نسل چهارم جنگ و یا جنگ نامحدود چینی اخذ کردند.
در جنگ هیبریدی ابزاری که اغلب مورد استفاده میگیرد غیرنظامی است و ابزار نظامی در مرحله آخر یا بصورت نیابتی صورت می گیرد.
در واقع جنگ هیبریدی(ترکیبی): «به مجموعه ای از جنگ و #تحریم_اقتصادی ، #جنگ_رسانه_ای و روانی، و #تهاجم_فرهنگی و تبلیغاتی، ایجاد #خرابکاری در تاسیات حساس(فیزیکی یا الکترونیکی و سایبری یا ترکیبی از اینها، مانند ویروس استاکس نت که منجر به انفجار تعدادی سانتریفیوژ هم شد)، تروریسم، #جنگ_شهری و یا ایجاد #اغتشاش و #آشوب یا کودتای مخملی و بطورکلی استفاده از هرگونه روشی برای به ثمر رساندن هدف یک گروه، سازمان، یا کشور بر علیه دیگری، برای براندازی و تحت سلطه درآوردن یا تضعیف آن برای تحت فشارقراردادن هدف مورد نظر، گفته می شود.»
برای ادامه بحث ابتدا باید به این نکته اشاره شود که دشمنی عمیق و ریشه ای آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی برای بسیاری روشن است و برای برخی که روشن نیست میگوییم که با به گوش سپردن دقایق اندکی از اظهارات مقامات مختلف آمریکایی از دموکرات گرفته تا جمهوری خواه برای مسئول جاهلی که سالها در آنجا می زیسته و یا مسئولی که درایران بوده و زبان انگیسی اش خیلی خوب است، به راحتی روشن خواهد شد. برای مردم نیز با ترجه کردن عبارات سخنان این مقامات این دشمنی که منحصر در یک قضیه مانند هسته ای نیست، عیان خواهد شد.
🚨اکنون باید بدانیم که جنگ #آمریکا و هم پیمانانش چون رژیم جعلی صهیونیستی و برخی کشورهای مرتجع عربی با #جمهوری_اسلامی_ایران و محور مقاومت و بالعکس!(ایران و مقاومت علیه آمریکا و متحدانش) یک #جنگ_ترکیبی است که از تمامی موارد گفته شده بالا بصورت مجموعه ای #هماهنگ و در راستای هم افزایی با یکدیگر، با زمان بندی مقرر عمل می کند. بطور مثال در سالهای 92 الی 94 که مذاکرات برای توافق هسته ای (منتهی به برجام) صورت می پذیرفت، آمریکا با اقدامات ترکیبی خود همچون: حفظ و اجرای تحریم های قبلی و وضع تحریم جدید، کاهش چشمگیر قیمت نفت با همکاری عربستان سعودی برای فشار اقتصادی بر ایران، و همزمان حمله ناگهانی و گسترده داعش به عراق و رسیدن آن به 40 کیلومتری مرزهای ایران، و ایجاد شکاف های سیاسی و اجتماعی ناشی از فتنه88 تاکنون، جنگ رسانه ای هم که همیشه عیان بوده است، در پی فشار به جمهوری اسلامی برای تحمیل خواسته های خود در امضای برجام بهره برد.
در واقع یکی از بهترین ابزار برای پیروزی آمریکا در جنگ هیبریدی(ترکیبی)، #نفوذ_هیبریدی یا ترکیبی و چندوجهی در جمهوری اسلامی ایران و #محور_مقاومت است. یعنی همان طور که در جنگ ترکیبی تمامی عوامل اقتصادی،فرهنگی،امنیتی،سیاسی و... دخیل بودند، در نفوذ هیبریدی(ترکیبی) نیز به همین گونه است، و نفوذ ذر تمامی این عوامل در افراد مهم و دستگاه ها یا سازمان های مختلفشان، با برنامه و مرتبط باهم بصورت شبکه ای و هماهنگ صورت می پذیرد.
✍ علیِ مهدی قلب
⏪ ادامه دارد...
«نفوذ چند وجهی در میانه ی جنگ ترکیبی» 2⃣
⁉️نفوذ چیست؟
#نفوذ یعنی در جایی رخنه، خللی یا ضعفی باشد، مثل یک دیوار سوراخ در یک خانه بزرگ و مجلل، و یک مهمانی خانوادگی در حال برگزاری است، این سوراخ منفدی می شود که ناگهان موش های موذی از همین سوراخ وارد می شوند و جمع متحد و صمیمی خانواده را به هم می ریزند. تعریف نفوذ به صورت ساده این است و تنها زمانی که این دیوار از لحاظ بناکاری مستحکم و قوی و بی خلل و سوراخ باشد، موش راهی به خانه ندارد.
برای ارکان و مردم یک کشور نیز قوی بودن باید مهم باشد. قوی بودن در اقتصاد(اقتصاد مقاومتی)، استقلال سیاسی، اجتماعی و بخصوص استغنای فکری و فرهنگی(که از نظر امامین انقلاب اسلامی زیربنای یک جامعه است) در یک کشور کمک می کند که آن موشِ سیاسی، اقتصادی یا امنیتی به درون دستگاه ها و یا باورها و فرهنگ مردم وارد نشود. این معنای عام نفوذ!
💢 #نفوذی کیست؟ #اقسام_نفوذ چیست؟
نفوذی کیست؟
یکسال بعد از آغاز اجرای #برجام در سال 95 در خبرگزاری های معتبر کشور خبری تیتر رسانه ها شد: «دری اصفهانی که مسئولیت قسمت مالی و بانکی مذاکرات هسته ای را در تیم ایرانی به عهده داشته است، جاسوس است که توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شد!» خب این می شود جاسوس، یک نفوذی که دانسته و در ازای پول یا شهوت و هرچیز دیگر با اختیار خود، مزدور دشمن می شود. این یک نوع #نفوذ_فردی است.
نوع دومی از «نفوذ فردی» وجود دارد که خیر، حتی گاهی افراد نفودی خودشان هم نمی دانند که نفوذی هستند و اوامر دشمن را بدون قرارگرفتن در دامی یا دریافت پولی و... اجرایی می کنند!
در #تاریخ_معاصر کشورمان زیاد دیده ایم که گاهی با چندواسطه حرف دشمن به زبان یک سیاستمدار، مسئولان، مقام امنیتی و یا حتی یک مرجع دینی بیان می شود، درحالیکه ممکن است این افراد دوستدار استقلال کشور و یا انقلاب اسلامی باشند.
🔰به نظر من چند عامل موجب می شود که این افراد ناخواسته تبدیل به اجرای خواسته ی دشمن شوند:
۱- #مبانی_فکری او نشئت گرفته از مبانی فکری دشمن باشد. مثلا یک مسئولی که دارای تفکر نئولیبرالی است، و یا تکنوکراتی است که تنها به فن و تکنیک می نازد و می سازد ولی بیان و گفتاری انقلابی دارد، در جهت همان نظام سرمایه داری و شکاف طبقاتی ناشی از آن حرکت می کند و #عدالت و #پیشرفت_اسلامی برایش معنایی ندارد.
۲- متاثر از مشاور یا معاون، یا با واسطه از رده های پایین تر(که ممکن است اینها خودخواسته نفوذی باشند) اطلاعات غلط به او برسد و به اطرافیان خود اعتماد بیجا کند، یا شخصی که کمتر اهل نظارت و بازرسی از زیردستان خود باشد.
۳- تحت تاثیر اقدامات دشمن در جنگ ترکیبی، جای مسائل اصلی را به فرعی تغییر دهد و راه و هدف اصلی دستگاه خود یا مسئولیت خود را گم کند.
۴- یک فرد ظاهرا تمام انقلابی که تخصص دارد ولی تعهد لازم را ندارد، یا در دشمن شناسی خود دچار ضعف است و همچنین از مبانی فکری-فلسفی دشمنی که می خواهد با او مقابله کند ناآگاه است، و همین در عمل باعث میشود که به صورتی مطابق با مبانی خود فکر می کند، دشمن را ببینند و تنها در عالم ذهنی بیندیشد که دشمن اینطور عمل خواهد کرد، ولی غافلگیرشده و خواهد دید که دشمن جور دیگر رفتار کرد. چنین افرادی موجب تمسخر انقلابی واقعی و کنار رفتن جریان انقلابی می شوند.
✍ علیِ مهدی قلب
⏪ ادامه دارد...
«نفوذ چند وجهی در میانه ی جنگ ترکیبی» 3⃣
🔺 هدف #دشمن از نفوذ چیست؟
هدف نفوذ در دستگاه های سیاسی و اقتصادی و امنیتی، #مسئولان هستند و در دستگاه های علمی هم #نخبگان .
البته #تصمیم و #رفتار و #دستور این مسئول یا نخبه بر روی مردم نیز اثر خود را خواهد گذاشت، کما اینکه اگر #نفوذ_اقتصادی موجب ایجاد مشکلات اقتصادی شود و نفوذ اقتصادی همزمان با نفوذ سیاسی و امنیتی و درز اطلاعاتی و خرابکاری های صنعتی باشد، یعنی مثلا نان مردم را یک مسئول سیاسی تنها به مذاکره و دوستی با دشمنی که امتحان خود را پس داده، گره بزند، تاثیرش بر روی مردم بسیار خواهد شد.
⬅️در این ابعاد هدف دشمن جداسازی و بی اعتمادکردن مردم از نظام جمهوری اسلامی است.
نشان دادن #ناکارآمدی در اقتصاد ، #شکاف بین #حاکمیت و #مردم و کاهش مشارکت سیاسی مردم به ویژه در انتخابات، یکی از عمده نتایج نفوذ به اشکال سیاسی و اقتصادی و امنیتی می تواند باشد.
🔸اما در #نفوذ_فرهنگی ، علاوه بر تغییر فکر یک مسئول، هدف اصلی #مردم یک جامعه هستند.
مردمی که مثل #دشمن #فکر کنند، و سبک زندگی اصیل اسلامی و ایرانی خود را از دست بدهند و در فرهنگ جهان آمریکایی غرق شوند، زمینه را برای حرکت جامعه به سوی اجراشدن همان فکری که الان عین فکر دشمن است، یعنی نابودی کشور بدست خود مردم، بصورت کاملا نامحسوس صورت می گیرد.
🔻 این نفوذ در انتخاب های سیاسی مردم نیز اثرگذار است. همچنین می تواند موجب افول جایگاه خانواده و ابتذال فرهنگی و کاهش جمعیت جوان کشور شود.
📡📲همگی اینها بواسطه ابزار #رسانه_ای و سینمای هالیوودی به بهترین و قوی ترین شکل همزمان با #نفوذ_فکری و موردی و #جریانی بین دستگاه فرهنگی کشور و خواب غفلت برخی در امان مانده های از این نفوذ، درحال اجرایی شدن است، و اینجاست که اختلال دستگاه مرکزی موجب دستور #آتش_به_اختیار فرهنگی رهبر جامعه می شود.
📝 ان شاءالله اگر فرصتی پیش آید خواهم گفت که نفوذ فردی(نفوذ فردی خواسته و ناخواسته) کم اهمیت ترین قسم از نفوذ هستند. و بصورت گسترده تر به اقسام نفوذ که شامل: 1-نفوذ موردی 2-نفوذ جریانی-شبکه ای (در دستگاه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، امنیتی، نظامی) می شوند که دارای پشتوانه های نفوذ فکری-فلسفی هستند، خواهم پرداخت.
✍ علیِ مهدی قلب
📚منابع:
۱- جمشیدی، محمد/ صبوری نژاد، احمد/ مقاله علمی-پژوهشی «ظهور جنگ های هیبریدی و تاثیر آن بر راهبرد دفاعی آمریکا علیه ایران»/فصلنامه آفاق امنیت، شماره38، بهار1397
۲- رستمی، محمد/ کتاب نفوذ(بررسی پروژه ی برنامه ریزی شده دشمن از دیدگاه مقام معظم رهبری)/ انتشارات شهید کاظمی
🔻بایدن از ادامه حضور خود در انتخابات خبر داد
🔹جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری ای بی سی نیوز : من قادر به انجام هر کاری میباشم و نه تنها در مبارزات انتخاباتی هستم بلکه جهان را اداره میکنم.