eitaa logo
مصابیح
875 دنبال‌کننده
33.6هزار عکس
17.8هزار ویدیو
690 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 فوری   تهدیدات ایران جواب داد ؛ شورای عالی امنیت ملی عراق مجوز حضور ارتش در اقلیم شمال را صادر کرد 🔸️در آخرین ساعات چهارشنبه شب شورای عالی امنیت ملی عراق به ریاست محمد شیاع السودانی تشکیل جلسه داد و تصویب کرد که ارتش این کشور وارد اقلیم شمال شده و در مناطق مرزی با ایران و ترکیه استقرار یابد . 🔸️این رخداد یک تحول بسیار مهم در کشور عراق است و با تهدیدات جمهوری اسلامی عراقی ها نیز که آرزوی اعمال حاکمیت مرکزی بر اقلیم شمالی را داشتند، به مقصود خود رسیدند و ایضا امنیت کشور ایران نیز دیگر از سمت استان های کردنشین عراق تهدید نخواهد شد . 🔸️حال باید دید آیا خانواده بارزانی به دولت عراق اجازه استقرار ارتش را خواهند داد یا جمهوری اسلامی مجبور به ورود زمینی و برچیدن پایگاه تروریست های تجزیه طلب خواهد بود؟ 🔸️خاطرنشان می گردد که چند روز پیش احتمال توافق پنهانی ایران و دولت السودانی برای اعمال حاکمیت عراق بر استان های کردنشین و تضعیف حکومت بارزانی ها را  مطرح شده بود. 🔸️ خانواده بارزانی از دیرباز با اسرائیل رابطه نزدیکی برقرار ساخته بودند و پس از رفراندوم سال ۲۰۱۷ و تشکیل کشور جعلی کردستان ، آیت الله خامنه ای رهبر عالی جمهوری اسلامی به صراحت اعلام کرد اجازه نمی دهد در مرزهای ایران اسرائیل جدید تشکیل شود و از خیانت خانواده بارزانی به منطقه سخن گفت  . 👤تقوی نیا
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آی روغنفکرهای وطنی ! لطفا به اندازه این زن مرد باشید!!! این خانم کارشناس من و تو میگه: چرا و چطور ولایت مطلق ناتو بر دنیا و ولایت تمامیت خواهانه آمریکا بر جهان دیکتاتوری نیست اما ولایت یک فقیه برای ایران دیکتاتوری است؟!
🔴ابعاد عملیات در قدس اشغالی پیچیده تر شد/عصای موسی به وقت حاج قاسم 🔸️گروه هکری عصای موسی لحظه انفجار بمب در قدس اشغالی را از طریق هک دوربین های شهرداری در اختیار رسانه ها گذاشت . 🔸️سوال مهم اینجاست که گروه هکری عصای موسی چگونه از لحظه انفجار و مکان آن با خبر بوده و همان لحظه مبادرت به هک دوربین ها نموده است ؟ 🔸️قبلا هم از سوی منابع امنیتی صهیونیستی اعلام  شد که دوربین های امنیتی در هنگام عملیات خاموش شده اند و همین امر بر پیچیدگی ماجرا افزوده است. 🔸️مسلما گروه هکری عصای موسی ( که صهیونیست ها ادعا می کنند از سوی ایران مدیریت می شود ) در سرزمین های اشغالی مستقیم یا با واسطه حضور دارد که توانسته عملیاتی را با این دقت و پیچیدگی انجام داده و فیلم آن را منتشر نماید. 🔹نکته جالب اینجاست که دستگاه های امنیتی اسرائیل هنوز نتوانسته اند تشخیص دهند عامل بمب گذاری ها چه فرد یا افرادی بوده اند . نکته بعد این‌که پذیرش مسئولیت این اقدام، ساعت 1:20 به وقت حاج قاسم بوده است.
🔴 چرا رسانه های افساد طلب ایران به کشور قطر حمله میکنند؟ تا دیروز که قطر معارضان سوریه را تغذیه می‌کرد، برای‌شان الگوی توسعه و رفاه بود. اما پس از فاصله‌گیری از عربستان، نزدیکی به ایران، عدم عادی‌سازی روابط با اسرائیل و پایبندی عزت‌مندانه به اصول شریعت در برگزاری جام جهانی، همان الگوی توسعه سیاسی و اقتصادی، به نماد ارتجاع بدل شده است!
ایران دهمین خودروساز دنیا انجمن تولیدکنندگان خودرو اروپا: 🔹ایران با تولید ۹۴۹ هزار خودرو سواری طی ۹ماهه ۲۰۲۲ دهمین تولیدکننده بزرگ خودرو‌های سواری جهان شد و بالاتر از فرانسه، انگلیس، ترکیه، اندونزی، ایتالیا، جمهوری چک، اسلواکی و سوئد قرار گرفت. 🔹کل خودرو‌های سواری تولیدی در دنیا طی ۹ ماهه سال جاری میلادی ۴۹ میلیون و ۸۱۷ هزار دستگاه بوده که چین، آمریکا و ژاپن در رتبه‌های اول تا سوم هستند.
📸 هند؛ پنجمین اقتصاد بزرگ جهان شد 🔹️براساس آمارهای منتشرشده از سوی صندوق بین‌المللی پول در سپتامبر 2022 هند با تولیدناخالص داخلی ۳.۵ هزار میلیارد دلاری خود به پنجمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شد. 🔹️حالا هندی‌ها پس از آمریکا، چین، ژاپن و آلمان درحالی در جایگاه پنجم قرار گرفته‌اند که تا چند ماه پیش، انگلیسی‌ها در آن جایگاه قرار داشتند. 🔹️کمتر از یک دهه قبل هند در میان اقتصادهای بزرگ، در رتبه یازدهم بود.پیش‌بینی تحلیل‌گران این است که هندی‌ها  تا سال 2030، به سومین اقتصاد بزرگ جهان (پس از چین و آمریکا) تبدیل خواهند شد.
♦️شهادت یک بسیجی در مریوان مدیرکل امنیتی استانداری کردستان: 🔹 علی فتاحی شهروند بسیجی مریوانی شب گذشته توسط عوامل ضدانقلاب با سلاح جنگی به شهادت رسید. هویت ضارب هنوز مشخص نشده است./فارس
جواب هواداران ژاپنی به حرکت اعتراضی اعضای تیم فوتبال آلمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️ مردم کردستان را از دست تروریست های تجزیه طلب نجات دهید، مردم از کار و زندگی افتادند 🔹 تروریست های تجزیه طلب مغازه هایی که مشغول کسب و کار هستند را با تهدید در کانال های خود مجبور به اعتصاب می‌کنند. 🔸 در یک شیرینی فروشی حداقل ۱۵ نفر روزانه کار میکنند، نان خانواده این ۱۵ نفر از کجا تامین خواهد شد، تروریست ها؟
صدا و سیما، حراست نداره؟ حفاظت نداره؟ شورای فقهی نداره؟ نماینده مراکز امنیتی نداره؟ این همجنسبازها رو استعلام نمی‌گیرید؟ همینجوری بهشون فیلم و سریال می‌دید بازی کنن؟ این پسرک ابله چرا باید نمایش داده بشه تو سیما؟ خبرتون رو بیارن ایشالا که یه مشت نفوذی بهایی ریختن تو جام‌جم! ینی زدن شبکه زیتون تو صدا و سیما انقدر سخته؟ 👆محمدصادقی یک همجنسباز، تو یکی از سریالای شبکه۳ بازی کرده! فروغی! چشمت روشن!