فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆کارشناس آمریکایی: بی خانمان ها را زیر هر پل و کنار هر خیابانی می بینیم که نشسته اند اما در همین حال ۳ میلیارد دلار به اوکراین می فرستیم...
از جهاد تبیین غافل بشی،دشمن با جریان تحریف،تخریب را به خیابان میکشد
💬 #fateme_mir_62
❌ شبهه
چرا در اسلام مجازاتهای خشنی مانند اعدام وجود داره؟ نمیشه به جاش از مجازاتهای سبکتری مانند حبس ابد و... استفاده کرد؟
✅ پاسخ
✍ دکتر قربانی مقدم (دکترای حقوق جزاء)
🔻اسلام دین فطرت است و قوانین آن مطابق با نظام هستی و آفرینش انسان است. بنابراین باید در طبیعت و مخصوصاً در وجود خود انسان، هنگامی که عضوی فاسد میشود چگونه برخورد میشود؟ مثال واضح و همه کس فهم آن خرابی دندان است. وقتی یکی از دندانها فاسد میشود و "به درد آید و دگر عضوها را نماند قرار" درصورتیکه مشکل آن با مُسکّن یا ترمیمهای دیگری امکانپذیر باشد، از همان روش استفاده میشود، اما اگر کار به جایی برسد که مداوا فایده نبخشد، چارهای جز کندن آن وجود ندارد.
یا مثلاً در بیماری دیابت گاهی اوقات برای حفظ جان بیمار، دست یا پای او قطع میشود ( همینجا برای همهی بیماران از خداوند عافیت میطلبیم)
خداوند حکیم، جامعه را مانند یک پیکری میداند و میداند که در برخی موارد فساد بعضی از اعضای آن به نحوی است که لازم است آن عضو قطع شود.
این نیز قابل ذکر است که همهی حکومتها (حتی مدعیان مبارزه با خشونت و اعدام و...) در عمل، در کشتن کسانی که آنها را مخل امنیت بدانند، تردید نمیکنند. از انداختن بمب اتمی و غیر اتمی بر سر با گناه و بیگناه در جنگها که بگذریم، سالانه هزاران متهم (یعنی حتی کسی که جرم او ثابت نشده) در عملیاتهای پلیسی کشته میشوند و البته آن را برای برقراری نظم و امنیت ضروری میشمارند.
این نشان میدهد که جامعه نمیتواند نسبت به عناصر مخرب و خطرناک بیتفاوت باشد و ضرورت اقتضا میکند که در مواردی، با اعمال شدیدترین مجازاتها، تا حدودی بازدارندگی لازم تحقق پیدا کند و امنیت جامعه تضمین گردد.
لازم به ذکر است که تشخیص مجرمان مخل امنیت انسان مدعیان زیادی دارد، اما بدیهی است که بهترین مرجع و منبع تشخیص اینگونه جرایم، خالق هستی است. یعنی اگرچه حقوقدانان در مکاتب مختلف حقوقی سعی میکنند بین جرم و مجازات، تناسب برقرار کنند، اما این خدای دانا و مهربان است که میزان لازم و مؤثر مجازات را میداند و در کتاب خود به بشر اعلام کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حداقل ۲ کشته و ۶ مجروح در تیراندازی پاریس
تیراندازی در مرکز پاریس به کشته شدن ۲ نفر و زخمی شدن ۶ نفر منجر شده است.
🔺رسانهها گزارش دادهاند مردی به سمت گروه زیادی از مردم شلیک کرده است. مردی که گمان میرود حدود ۷۰ سال سن داشته دستگیر شده است.
🔴برنامه ریزی برای واحدهای ۵۵ متری در بلوکهای ۷طبقه با تراکم حداکثر ۵۲۰نفر در هکتار! کجا؟ نهضت ملی مسکن در شهر مقدس قم!
▪برای اینکه عمق فاجعه را بهتر متوجه شویم عنایت بفرمایید که اکنون تراکم تهران به عنوان متراکم ترین کلانشهر کشور، حدود ۱۵۰ نفر در هکتار است. وقتی تهران با تراکم۱۵۰ نفر در هکتار با این همه معضلات زیست محیطی و آسیبهای اجتماعی و ...مواجه شده است آنگاه با چنین طرحهای متراکمی چه اتفاقی در انتظار قم خواهد بود؟
▪️به علاوه، نسبت این نوع طرحهای عمودی و متراکم با شهرسازی اسلامی ایرانی چیست؟
اگر حتی در قم(به عنوان مرکز علوم دینی) هم قرار نیست به اصول اولیه شهر اسلامی ایرانی پایبند باشیم پس چرا اینقدر این شعار تکرار شود؟! آقایان رسما اعلام کنند که مانیفست ما همان اصول شهرسازی مدرن و مبتنی بر تمدن غربی و نظام سرمایه داری است وتکلیف خودشان با مردم را مشخص کنند.
اساسا مشکل آقایان برای طرحهای با تراکم کمتر و معقولتر چیست؟در طرح نهضت ملی مسکن که زمین رایگان است و هزینه ای برای مردم ندارد، اصرار بر توسعه عمودی چه توجیهی دارد؟
بر فرض که در برخی استانهای کوهستانی محدودیت زمین داشته باشیم، اما قم که هیچ محدودیت جغرافیایی برای الحاق اراضی ندارد.
مدیران مربوطه چه پاسخی برای قضاوت آیندگان خواهند داشت؟
انتظار می رود باتوجه به تاثیر چنین الگوهای شهرسازی بر تضعیف ارزشهای دینی و افزایش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی، خود علمای عظام به این فاجعه ورود کنند و اجازه تکرار اشتباهات گذشته را ندهند. در غیر این صورت اگر این اتفاق در قم رخ دهد پس فاتحه سایر شهرها را هم باید پیشاپیش بخوانیم
🔴گاردین: ۲ میلیون خانوار بریتانیایی از پرداخت قبض عقب مانده اند درحالیکه کریسمس نزدیک می شود
🔻یک سال پیش، یک خانوار متوسط حدود ۱۲۰۰ پوند برای قبض برق و گاز خرج می کرد. اکنون این رقم ۲۵۰۰ پوند است. تورم قیمت مواد غذایی بریتانیا در ماه نوامبر به بالاترین حد خود یعنی ۱۲.۴ درصد رسید.
🔗 به زمستان خوش آمدید
🔴 رهبر معظم انقلاب پس از اقامه نماز بر پیکر مرحوم دکتر عباس شیبانی:
♦️ دکتر شیبانی قبل و بعد از انقلاب، بهمعنای واقعی کلمه مبارز و مشغول کار و تلاش بود
♦️حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز جمعه دوم دیماه با حضور در کنار پیکر مرحوم دکتر عباس شیبانی ضمن اقامه نماز و قرائت فاتحه، از تلاشهای آن مرحوم در خدمت به نهضت امام خمینی(ره) در دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی تجلیل کردند.
«آقای دکتر شیبانی به معنای واقعی کلمه جزو انسانهای صالح بود. ما ایشان را خیلی وقت است، سالها است، یعنی شاید پنجاه و چند سال است میشناسیم.» اینها بخشهایی از بیانات کوتاه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مرحوم دکتر شیبانی پس از ادای نماز بر پیکر وی است. بعد از چند دهه تلاش و مجاهدت در راه خدا صبح جمعه دوم دی ۱۴۰۱ پیکر ایشان را آورده بودند تا نماز وداعش از این دنیا را رهبر انقلاب اسلامی بخوانند. تمجید از این شخصیت باسابقه و مخلص اما منحصر به عبارات بالا نبود: «آدم فعّال، خیرخواه و آمادهبهکار، و به معنای واقعی کلمه مبارز بود؛ واقعاً این جوری بود.»
بیش از پنج دهه همراهی و آشنایی با دکتر شیبانی، مقاطع مهمی از تاریخ مبارزات مردم ایران را قبل و بعد از انقلاب اسلامی برای یاران امام راحل و مبارزان و انقلابیون رقم زده که حضرت آیتالله خامنهای به آن اشاره کردند. دور از انتظار هم نبود در این مراسم که اعضای خانواده آن مرحوم نیز حاضر بودند، اشاراتی به این همراهی پنجاه و چند ساله با انقلاب شود: «ایشان تازه از زندان آزاد شده بود، به نظرم سال ۴۷ یا ۴۸ بود که با ایشان آشنا شدیم... من با مرحوم طاهر احمدزاده از مشهد آمدیم تهران، یک کاری داشتیم اینجا، لازم بود جمعی از افراد صاحب فکر و صاحب نظر و مانند اینها مثل آقای طالقانی، مهندس بازرگان، دکتر سحابی، اینهایی که بودند، جمع میشدند؛ من و آقای احمدزاده یک حرفی برای آنها داشتیم. احمدزاده گفت که جمع کردنِ اینها کار ما نیست، کار عبّاس شیبانی است؛ او میتواند اینها را جمع کند. این بود که با ایشان تماس گرفتیم و آمد و گفتیم ما چنین کاری داریم، فوراً ــ به نظرم شاید در ظرف دو روز ــ یک جلسهی پانزده شانزده نفره، از دکتر شریعتی، آقای بهشتی، آقای مطهّری، همه را جمع کرد؛ یک آدم این جوری بود؛ آمادهبهکار. بعد از انقلاب هم به معنای واقعی کلمه ایشان مشغول کار بود، مشغول تلاش بود.»
اما سَمت دیگر همه این تلاشها و مجاهدتهای مرحوم دکتر شیبانی، همراهی همسری بود که در این مسیر از هیچ اقدامی برای کمک فروگذار نکرد. موضوعی که از چشم رهبر انقلاب اسلامی پنهان نماند. گویی که نمیشود از تلاشها و مجاهدتهای آن مرحوم سخن گفت ولی از همسرش مرحوم خانم انسیه مفیدی یادی نکرد: «خانمش هم با ایشان خیلی واقعاً همراهی کرد. خدا انشاءالله خانم مفیدی را رحمت کند.»
دکتر عباس شیبانی از مبارزان قدیمی دوران انقلاب اسلامی بود که شامگاه پنجشنبه ۱ دی ۱۴۰۱ به لقاءالله پیوست. عضویت در شورای انقلاب، نمایندگی مجلس خبرگان قانون اساسی، وزیر کشاورزی، پنج دوره نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، ریاست دانشگاه تهران، کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری دوره دوم و پنجم و سه دوره عضویت در شورای شهر تهران از سوابق وی بود.