eitaa logo
مصابیح
850 دنبال‌کننده
33هزار عکس
17.3هزار ویدیو
680 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻اگر امیر احمدی 4 تا را به دار زد، من می توانم در یک روز 13 نفر را به دار بیاویزم ✍سـر لشکر خزاعی پشت قرآن را مهر وامضا کرد و قسم خورد که هرگز قصد دسـتگیری و آسـیب رسـاندن به روسای عشایر لرستان را ندارد 🔸او با استفاده از غـافلگیری، امان نامه، امضـاکردن قـرآن و ستون پنجم وانواع حیله ها موفق شد تمامی سـران اصلی لرستان را به دام انداخته و طی یک محاکمـه صوری در دادگاه نظامی بـا زدن اتهام خیانت به کشور و ارتش بـه اعـدام محکـوم کرد 🔸خزاعی مهمانی باشکوه به پا کرد و سران وخان های ایل‌ها را دعوت کرد و با ۱۳ داری که تدارک دیده بود ،همه سیزده نفر را دار زد 🔸میرزا رحیم خان خرم آبادی، از افرادی بود که بخاطر خدماتش، «معین السلطنه» لقب گرفته بود او نایب لرستان بود. بعد از اینکه یکی از طناب‌های دار بی مصرف مانده بود، ناگهان اورا هم به جمع زندانیان اضافه کردند 🔸 مردم اول فکر کردند که خزاعی شوخی می کند و عجز و التماس کردند تا او را دار نزند اما خزاعی پافشاری کرد و گفت: « تا رضاخان بداند که اگر امیر احمدی 4 نفر را دار زد، من می توانم در یک روز 13 نفر را به دار بیاویزم.»
اینی که به این بنده خدا دادن رو اسمشو نمیشه "جایزه گرمی" گذاشت این کاپ اخلاق بوده که امسال اضافه کردن، کاپ اخلاق امریکایی البته به اسم جایزه برای تغییر اجتماعی! :)) با هیچکس هم رقابت نکرده. خودش تنها بوده و بین یک نفر اول شده :)) یعنی یه جایزه خلق کردن که فقط تو ایران دخالت کنن همین! یعنی حتی دیگه مثل گذشته حاضر نیستن جایزه اصلیاشونو حروم کنن مثل کاری که با اصغر فرهادی میکردن و دیدن بیفایده بوده 📝مهندص بیصواد
🚨‏خوی که زلزله اومد با رسانه هاشون تا توانستند خواستن جمهوری اسلامی  رو ناکارآمد نشون بدن اما حالا خودشون دچار زلزله شدن و در اولین اقدام کمک بین المللی خواستن! 🌹درسته ترکیه هیچ نامه رسمی برای کمک به زلزله زدگان خوی ارسال نکرد ولی ایران در حد توان در کنار مردم ترکیه خواهد بود.
🌹زینب کبری‌ (سلام اللَّه علیها) نمونه حضور زن در مسائل مهم تاریخ ♦️امام خامنه ای : اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثه‌ی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد. حادثه‌ی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصه‌ی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامیِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعیِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب کبری‌؛ نقشی که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است. ♦️این حادثه نشان داد که زن در حاشیه‌ی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. قرآن هم در موارد متعددی به این نکته ناطق است؛لیکن این مربوط به تاریخ نزدیک است، مربوط به امم گذشته نیست؛ یک حادثه‌ی زنده و ملموس است که انسان زینب کبری‌ را مشاهده میکند که با یک عظمت خیره‌کننده و درخشنده‌ای در عرصه ظاهر میشود؛ کاری میکند که دشمنی که به حسب ظاهر در کارزار نظامی پیروز شده است و مخالفین خود را قلع و قمع کرده است و بر تخت پیروزی تکیه زده است، در مقر قدرت خود، در کاخ ریاست خود، تحقیر و ذلیل شود؛ داغ ننگ ابدی را به پیشانی او میزند و پیروزی او را تبدیل میکند به یک شکست؛ این کارِ زینب کبری‌ است. ♦️ زینب (سلام اللَّه علیها) نشان داد که میتوان حجب و عفاف زنانه را تبدیل کرد به عزت مجاهدانه، به یک جهاد بزرگ.
🔴تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام 17 بهمن 1366 ♦️طبق قانون اساسی، روند تصویب قانون در کشور بدین صورت است که پس از تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این مصوبات باید به تأیید شورای نگهبان قانون اساسی برسد تا در صورت عدم مغایرت با شرع و قانون اساسی قانونیت پیدا کند. در صورت عدم تأیید شورای نگهبان، مصوبات به مجلس عودت داده می‌شود تا اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان انجام گیرد اما در پاره‌ای از مسائل، مجلس شورای اسلامی به دلیل ضرورتی که در اجرای قانون مصوب احساس می‌کند بر موضع خود اصرار می‌ورزد. ♦️در سالهای اولیه انقلاب، در برخی موارد، این مسأله پیش می‌آید که طرح های برگشتی از شورای نگهبان با اصرار مجلس برای تصویب آن مواجه می‌شد؛ لذا رییس وقت مجلس در سال 1360 طی نامه‌ای به امام خواستار اعمال ولایت و تنفیذ مقام رهبری در رابطه با قانون کار که مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان بود شد و امام نیز در تاریخ 19/7/1360 طی جوابیه‌ای تصریح کردند که: «... پس از تشخیص موضوع بوسیله اکثریت وکلای مجلس شورای اسلامی، با تصریح به موقت بودن آن، مادام که موضوع محقق است و پس از رفع موضوع، خود به خود لغو می‌شود، مجازند در تصویب و اجرای آن ...» ♦️اما در سال 1366 بار دیگر این بحث بطور جدی مطرح شد و رییس جمهور، رییس مجلس، رییس دیوان عالی کشور و نخست وزیر و مرحوم سیداحمد خمینی طی نامه‌ای به امام خواستار تعیین مرجعی برای حل عملی مسائل و تشخیص ضرورت و مصلحت شدند و امام در جوابیه خود در تاریخ 17/11/1366 دستور تشکیل مجمعی مرکب از فقهای شورای نگهبان، آیت‌الله خامنه‌ای، هاشمی رفسنجانی، توسلی، موسوی خوئینی‌ها، آقای میرحسین موسوی و وزیر مربوط برای تشخیص مصلحت نظام را صادر کردند. ♦️امام در بخشی از این نامه مرقوم فرمودند: « آقایان توجه داشته باشند که مصلحت نظام از امور مهمه ای است که گاهی غفلت از آن موجب شکست اسلام عزیز می‌گردد. امروز جهان اسلام، نظام جمهوری اسلامی ایران را تابلوی تمام نمای حل معضلات خویش می‌داند. » مجمع مصلحت نظام پس از اصلاح قانون اساسی در سال 1368، در قانون اساسی نیز گنجانده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهدی رسولی رفته پاکستان ، سیل جمعیت برای خوش‌آمدگویی « خمینی ای امام » میخونن! تربیت شده‌ی مکتب حاج قاسمِ که میتونه جشن ۴۴ سالگی انقلاب رو خارج از مرزهامون برگزار کنه شیر مادر حلالت حاج‌مهدی
تن بچه خودتون هم نمیبینید.
| اردوغان: در زلزله امروز فعلا ۹۱۲ نفر کشته شدند 🔸این زلزله امروز بزرگترین فاجعه در این کشور از سال ۱۹۳۹ میلادی است. 🔸تاکنون بیش از ۹۰۰ نفر کشته و حدود ۵ هزار و ۳۰۰ تن مجروح شدند.
زمین‌لرزه جدیدی به بزرگی ۷.۸ ریشتر، جنوب ترکیه را لرزاند این زمین‌لرزه در دمشق و دیگر استان‌های سوریه نیز احساس شد. همچنین شهرهای آذربایجان های ایران نیز آن را احساس کردند
♦️۱۸ درصد از جانباختگان تصادفات زیر ۱۸ سال سن دارند رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا: 🔹در کشور سالیانه ۱۷ هزار فوتی و حدود ۳۰۰ هزار نفر مجروح در حوادث رانندگی رخ می‌دهد. 🔹۳۰۰۰ کودک زیر ۱۸ سال و افراد در سن رشد در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند. 🔹۱۸ درصد از جانباختگان تصادفات رانندگی زیر ۱۸ سال سن دارند.