eitaa logo
مصابیح
846 دنبال‌کننده
32.8هزار عکس
17.1هزار ویدیو
672 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️دیدار کارگران با رهبر انقلاب فردا برگزار می‌شود 🔹 به‌مناسبت هفتۀ کار و کارگر، جمعی از کارگران سراسر کشور صبح چهارشنبه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار می‌کنند.
♦️کنکوری‌ها گولِ کانال‌های سوال‌فروش را نخورید قائم‌مقام رئیس سازمان سنجش: 🔹والدین گرامی و به‌ویژه داوطلبان عزیز باید مراقب باشند تا فریب کانال‌های مجازی متخلف را نخورند؛ چراکه این سوداگران هدفی جز اخاذی و کلاهبرداری ندارند. 🔹ضرورت دارد داوطلبانی که وارد کانال‌های مجازی مدعی تقلب و تضمین قبولی شده‌اند هرچه سریع‌تر از این شبکه‌ها  که همگی تحت رصد دستگاه های امنیتی هستند، خارج شوند تا مشمول مجازات‌های قانونی نشوند.
. 🟢 مرکز اطلاع‌رسانی فراجا اعلام کرد: گزارش‌ها در خصوص شکایت فرمانده فراجا از دروازه‌بان باشگاهِ استقلال صحت ندارد 🟡 این موضوع مرتبط با شکایتِ یگانِ مربوطه و شخص مأمورِ پليس از وی در توهین و بکاربردن الفاظِ نامناسب در حین اجرای ماموریت تامین امنیت بازیکنان و هواداران در ورزشگاه امام خمینی اراک است.
🔴۵ اردیبهشت سالروزشکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس برای آزادسازی گروگان های لانه جاسوسی گرامیباد
🌹نقاشی چهره شهید مبارزه با نفوذ ♦️شهیدمحمدمنتظرقائم فرمانده سپاه یزد که در جریان نفوذ آمریکا به صحرای طبس به شهادت رسید. 🕊شادی روح بلندش صلوات
🌹۵ اردیبهشت سالروزشهادت سردار رشید اسلام شهید تورجی زاده گرامیباد ♦️وصیت:عزیزانم، امام را همچون خورشیدی در بر بگیرید، به دورش بچرخید، از مدارش خارج نشوید که نابودیتان حتمی است 🕊شادی روح بلندش صلوات
🌹۱۵ شوال، سالروز شهادت حضرت حمزه سید الشهدا(علیه السلام) و وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی(علیه السلام) تسلیت باد (( از فیض گنبد و حرم سیدالکریم / دارد هوای کرب و بلا را دیار من)) ▪️مـرا بـا اشکْ، الفـت از قدیم است ▪️ که مرغ دل به صحن غم مقیم است ▪️محبیـن خـون زِ ابـر دیـده بـاریـد! ▪️عزای «حمزه» و «عبدالعظیم» است...
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دانشگاه کلمبیا در آمریکا هم پلیس ضد شورش هست، هم اسلحه است، هم باتوم و گاز اشک آور هست. برای مقایسه گذاشته ایم. بله لازم باشد دانشگاه را هم پادگان می کنند. در مهد دمکراسی و آزادی بیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اردنی‌ها دعوت ابو عبیده را لبیک گفتند هزاران نفر از مردم اردن ساعتی پس از سخنرانی ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام دعوت او را لبیک گفته و مجددا به خیابان آمده و علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی دست به تظاهرات زدند. تظاهرات کنندگان اردنی با سردادن شعارهایی مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در امان حمایت خود را از غزه و مقاومت اعلام کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سران عشایر و قبائل عراقی به دلیل حمله موشکی به اسرائیل اینطور از سفیر ایران استقبال کردند
♦️از کجا رسیدیم به کجا/ نامه یک شهید همراه فیش واریزی ۴۰۰ تومان پول به حساب دولت در زمان جنگ با عراق شهید امیر مقدم: 🔹حلال کنید... امروز پای خاکریز، دو تا از گلوله‌های آرپی‌جی به هدف نخورد، حقوق این ماهم حلال نیست، ببخشید.
🔞آماری از چشم و دل سیری اروپایی‌ها از هر ۱٠٠ زن و مرد در کشورهای اروپایی چند نفر میگویند که از سن 15 سالگی به بعد؛هر نوع آزارجنسی را تجربه کرده‌اند؟ سوئد: %61 درصد مردها و %65 زن‌ها دانمارک: %31 مردها و %42 زن‌ها فرانسه: %41 مردها و %47 زن‌ها