فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 این جمعیت عظیم #زنان_محجبه و عزادار حسینی در قم و نجف و کربلا نیست اینجا #لندن پایتخت انگلیس است
اونوقت یه عده حرمت شکن راحت به خودشون اجازه میدن تا در ایران اسلامی حرمت جلسات امام حسین را با بیحجابی بشکنن!
اگر گفتید اولین کسی که قمه زنی کرد چه کسی بود!؟ باور نمیکنید اگر بگویم اولین نفر سفیر فخیمه انگلیس بود که در سال ۱۲۹۶ در باغ سفارت انگلیس قمه زد و این جهل را هم، همانند بسیاری دیگر از خرافه و گمراهی به خورد ملت مسلمان داد و خدا می داند چقدر بابت این حق خدمت پاداش گرفت و امکانات نصیب خود کرد!
این هم عکس این سفیر قمه زن انگلیس که چندی پیش٬ اسناد سوخته سالهای دور MI6 را منتشر کرد! در یکی از گزارشات این اسناد٬ در ارتباط با سنجش حماقت مردم٬ مربوط به سال ۱۳۲۸ آمده که خزینه ای در شوش بوده که بسیار آبی کثیف و متعفن داشته است! ماموری انگلیسی از MI6، خود را به کوری می زند و در حضور مردم٬ از آب گندیده خزینه می خورد و به چشم هایش می مالد و ادعا می کند که شفا پیدا کرده است! بعد از آن واقعه٬ مردم برای تبرّک٬ به خزینه هجوم می آورند و با نوشیدن آب آلوده و مالیدن آن بر سر و صورت خود٬ از آن شفا طلب می کنند! در انتهای این سند آمده است که حماقت مردم هنوز به حدی هست که تا سالهای سال میشود٬ آنها را بازی داد و سوارشان شد!😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرید پزشکیان رییس جمهور منتخب همراه با نوههایش از یک سوپرمارکت در تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اسلام معاویه ای: دوقطبی ایجاد نکنید!
♦️رحیم پور ازغدی:جریان مُرجئه که توسط معاویه حمایت میشد به این معتقد بود که همه خوب اند و بهشتی اند و فرقی بین مذهبی ها نیست، چه با حجاب و بی حجاب، چه رشوه خوار و چه آدم سالم، چه مشروب خور و چه مشروب نخور
♦️میگفتند دو قطبی ایجاد نکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ریچارد مدهرست در واکنش به ترور ترامپ؛ این مرد خودش یک قاتل هست، او ژنرال سلیمانی را ترور کرد!
🔶ریچارد مدهرست، تحلیلگر سوری_انگلیسی: هفت نفر از رؤسای جمهور شما مورد حمله قرار گرفتهاند؛ جامعه بیمار شیطانی آمریکا، روی خشونت تنظیم شده؛ آمریکاییها دوست دارند فکر کنند در امنیت بهترین هستند اما اشتباه میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ قهرمانان این شکلیاند
💎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴داعش با انتشار فیلمی در خبرگزاری اعماق، مسئولیت حمله به عزاداری شیعیان در مسقط را بر عهده گرفت.
♦️ درگیریها تا صبح ادامه داشته است، پلیس عمان در بیانیههایش کماکان آن را با "اطلاق النار" توصیف میکند. و نمیخواهند آن را یک اقدام تروریستی بخوانند تا رسما به نفوذ و ظهور داعش در کشورشان معترف نشوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مشاجره خبرنگار با سخنگوی کاخ سفید درباره سلامتی ذهنی بایدن و گافهای او
♦️با زیرنویس فارسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆این کلیپ رو دست به دست کنید برسه دست آقای پزشکیان که در صحبت با اون آقا میگفت با دختر بی حجاب باید تا آخر عمر مدارا کرد و...
🔺امروزه آثار پائولو کوئلیو در رده عرفانهای نوظهور جای گرفته است.
آثار وی بیشتر در قالب رمان است. یافتن مبانی اندیشهای او چندان ساده نیست. در حالی که، برای خوانندگان پرشمار آثار او، درک اصول اندیشههای وی بسیار مهم است. آگاهی از این اصول، خود بهترین نقد برای این گونه عرفانهای کاذب و وارداتی است.
✍پائولو کوئلیو، نویسنده معاصر برزیلی است که آثار او از پرفروشترین کتابهای دنیا قرار گرفته است.
👈 وی پس از عمری سرگردانی در بحرانهای روحی و روانی، سرانجام تحت تأثیر عرفان سرخپوستی و فرقة رام، زندگی جدیدی را تجربه کرد.
👈 وی در نوشتههای خود، که غالباً در قالب رمان عرضه شدهاند، سعی نموده نوع تجربه جدید زندگی خود را به خوانندگان آثارش القاء کند.
بازخوانی رمانهای وی و بررسی مبانی نظری شیوه زندگی مطرح شده از سوی وی، کاری دشوار ولی بایسته است. باید اعتراف کرد تکهگوییهایی که از مبانی او شده، راه را برای فهم مبانی وی میسر نمیکند. بیشک اگر منظومهای نظاممند و جامع از اندیشههای او، با استناد مناسب به آثار وی ارائه شود، راه فهم و نقد این اندیشة وارداتی برای نسل جوان آسان خواهد شد.
🔺خداشناسی از نگاه پائولو کوئلیو
🔺شناخت خدا
ضرورت و امکان شناخت خدا
هرچند در بیان یک جهانبینی الاهی، باید نقش خدا در تدبیر جهان به خوبی ترسیم شود، اما پائولو مایل است جهان را بدون خداوند ترسیم کند. وی معتقد است حتی اگر کسی نقشی برای خدا قائل نباشد، باز جهانِ جهان است. انسان همان موجودی است که باید به دنبال عشق خود بگردد. در نگاه وی: «جستوجوی توضیحات درباره خداوند هیچ چیز بر شما آشکار نمیکند. ... هیچکس هرگز ثابت نخواهد کرد که خدا وجود دارد. در زندگی، برخی چیزها را فقط باید تجربه کرد... عشق چنین چیزی است. خداوند نیز که عشق است، چنین چیزی است.»
در مکتب معنوی پائولو، مهم این است که انسان به دنبال رؤیاها و ندای قلب خود برود. اساساً ضرورتی ندارد که به دنبال خداشناسی باشد؛ چراکه به نظر او:کسی که به جستوجوی خدا میرود، دارد وقتش را تلف میکند. میتواند راههای بسیاری را طی کند، به آیینها و فرقههای زیادی پناه ببرد، اما اینگونه هرگز او را نخواهد یافت. خدا این جاست، اکنون کنار ما. میتوانیم او را در این مِه، در این زمین، در این لباسها، در این کفشها ببینیم. ... این ملاقات آسان نیست، ... چون او مدام از ما میخواهد به دنبال رؤیاها و قلب خود برویم.
از این مبانی فکری پائولو هم که بگذریم، و به فرض که اجازه داده شود به دنبال شناخت خدا باشیم، در نگاه تکثرگرایانه پائولو، شناخت هر کسی متفاوت خواهد بود. سرانجام، هر کس خدای خود ساختهای دارد که با خدای دیگران تفاوت میکند. از اینرو، پائولو به ادیان الاهی در مورد ارائه تصویر خاصی از خداوند اعتراض دارد و اعتراف میکند که «از تصور خدایی استاندارد شده، که به طور متعصبانهای برای همه معتبر باشد، وحشت دارم.»
⛔️ پائولو در بیان اهداف الهیات مکتب خود خداوند را خطاکار، ظالم و بیحکمت معرفی میکند. وی خداوند را این گونه توصیف میکند تا بگوید: انسان معنوی هم میتواند چنین باشد. در اینجا به توصیف خداوند به این صفات از منظر وی میپردازیم:
🔺خدای خطاکار
👈خدایی که پائولو ترسیم میکند، خدایی بینقص و بی عیب نیست. خدای او، گاه اشتباه میکند و گاه بندگانش تاوان اشتباهات او را بر دوش میکشند.
👈 یکی از اشتباهات خدا در مکتب پائولو در داستان آفرینش بوده است:
ایزد زمان، پس از خلق گیتی هماهنگی آفرینش را یافت. اما کمبود بسیار مهمی را احساس کرد. یک همراه، که در این زیبایی با او سهیم شود. یک هزار سال برای آوردن پسری نیایش کرد.
آنگاه که ایزد زمان به تمنای دلش دست یافت، پشیمان شد؛ زیرا دریافت تعادل جهان بسیار ناپایدار شده است. اما دیگر دیر شده بود و پسرش در راه بود. پشیمانیاش تنها به یک نتیجه انجامیده، پسر دیگری نیز در زهدانش پدید آمد. اسطوره میگوید: از نیایش آغازین خدای زمان، نیکی پدید آمد و از پشیمانیاش بدی.6
👈در داستان «شیطان و دوشیزه پریم»، وقتی خارجی با ندای درونش گفتگو میکند تا علت و منشأیی برای شرّ بیابد، ندای درونش به او میگوید: «تلاش برای کشف دلیل وجودیات بیفایده است. اگر توضیحی میخواهی میتوانی به خودت بگویی من روشی هستم که خدا برای تنبیه خودش یافته است؛ تنبیه خودش به خاطر اینکه در یک لحظه غفلت، تصمیم گرفت جهان را خلق کند.»
⚠️ هدف از ترسیم چنین خدایی، که اشتباه میکند، این است که به انسان در راه معنویت القاء شود: خداوند هم اشتباه میکند. از اینرو، او نباید نگران اشتباهات خود باشد. انسان در مناجاتش با خداوند میتواند بگوید: خدایا اگر فهرست گناهان مرا به گناهان خودت مقایسه کنی، میبینی که تو به من بدهکاری. اما امروز روز آمرزش است. پس بخشش خود را نثارم کن و من نیز تو را میبخشم، تا همچنان در کنار هم حرکت کنیم.‼️