فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناگفتههای عجیب محمدرضا اسکندری وزیر پیشین جهاد کشاورزی از دوران تصدی این پست
👤اسکندری وزیر اسبق جهاد کشاورزی و مدیرعامل فعلی سازمان اقتصادی کوثر در مصاحبهای به برخی اتفاقات مشکوک در دوران وزارتش پرداخت:
🔹مسئولان وزارت جهاد کشاورزی که خود یا فرزندانشان در کانادا مشغول به تحصیل بودند اجازه نمیدادند واردات گندم از کانادا را قطع کنیم!
🔹حجتی حتی یک اتاق هم در اختیار مسئولین طرح خودکفایی گندم نگذاشت. افرادی درون وزارتخانه به دنبال کارشکنی در مسیر خودکفایی کشور هستند.
🔹شرط حضور من برای تصدی پست وزارت جهاد کشاورزی، پرداختهای منظم دولت به کشاورزان بابت خرید تضمینی محصولاتشان بود که با آن موافقت شد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ ظرفیت راهبردی ایران در مدیریت هابِ تجارت محصولات کشاورزی
🔹ایران با قرار گرفتن در مسیر شاهراههای حیاتی تجارت شرق آسیا و اروپا و همینطور شمال آسیا و اقیانوس هند، از موقعیت راهبردی مهمی برای تبدیل شدن به هاب تجاری حوزه محصولات کشاورزی برخوردار است.
🔹 بازار مصرف چند صد میلیون نفری کشورهای اطراف ایران که عموماً به دلیل مشکلات امنیتی جدی و یا شرایط اقلیمی نامناسب توان تولید محصولات غذایی را ندارند، فرصت با ارزشی برای تولید ثروت و ایجاد صنایع و خدمات وابسته به زنجیره کشاورزی در این کشورها فراهم کرده است. ضمن اینکه درگیر کردن منافع آنها با منافع ملی ایران از طریق تامین امنیت غذایی این کشورها از دیگر فرصتهای راهبردی به شمار میرود.
🔹 اما ممنوعیت های صادراتی به بهانه تنظیم بازار که چندی پیش توسط وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار اتخاذ شد، مصداق حقیقیِ کور کردن چشم به جای اصلاح ابرو است.
🔹 چون صادرات محصولات کشاورزی که با دشواریهای زیادی از جمله رقابت سخت با سایر کشورهای تولیدکننده شکل میگیرد، به راحتی و با چرخاندن خودکار روی کاغذ بخشنامه متوقف شد! ضمن اینکه هنوز توجیه معنادار و قابل قبولی برای ربط دادن ممنوعیت صادرات و کنترل و تنظیم بازار مواد غذایی توسط وزارت جهاد کشاورزی ارائه نشده است.
🔹با ممانعت از صادرات شبکه تُجار و ارتباطات گسترده اقتصادی قدرتمندی که با صادرات محصولات کشاورزی میتوانست در شرایط مختلف از جمله تحریم فروش نفت، ضمن کمک به تامین ارز داخلی، منجر به رونق تولید کشاورزی شود، ضربه جدی خورد. برای مثال میتوان به راحتی با یک سرچ ساده در اینترنت دید که چگونه صادرات گوجه فرنگی بعد از ممنوعیت، عنوان قاچاق گرفت و صادر کننده دیروز، #قاچاقچی امروز لقب نهاده شد.
🔹اما وقتی سیاستگذار اِشرافی روی میزان تولید و سطح زیر کشت، زمان دقیق بازار رسانی محصول، نوع و کیفیت و همچنین میزان نیاز داخل ندارد، در اشتباهی راهبردی اقدام به منع صادرات میکند تا به زعم خود در شرایط نوسان، بازار داخل را تنظیم نماید. اما چه بسا ناکارآمدی در شبکه توزیع کشور علت العلل مشکلات فعلی باشد!
‼️اما #قانون_تمرکز اختیار مدیریت صادرات و واردات محصولات کشاورزی را به متولی تولید اعطا کرده تا هر زمان که بازار داخلی نیاز به تامین داشت، از طریق واردات به اندازه نیاز و ترجیحاً از کشورهای دوست نیاز بازار را تامین کند.
‼️ اما ریشه مشکل اصلی در اجرا نکردن قانون تمرکز به شکل کامل و بر عهده نگرفتن #مدیریت_عرضه و نظارت بربازار خرد محصولات کشاورزی و غذایی توسط #وزارت_جهاد_کشاورزی، یعنی متولی تولید است!
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⚫️ متاسفانه صبح امروز ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ جناب آقای دکتر بهزاد قرهیاضی رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران در اثر ابتلا به کرونا به رحمت ایزدی پیوست. این ضایعه را به جامعه علمی کشور، خانواده محترم ایشان و دوستانشان تسلیت عرض میکنم. از خدای متعال برای ایشان آمرزش و برای بازماندگان صبر مسئلت داریم.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ تجارت منطقه ای یا گدایی با اینستکس؟
🔷 قیمت یک هندوانه ۸ کیلویی در روسیه ۱۸۰۰ روبل میباشد که معادل ۶۶۰ هزار تومان می باشد.
🔷️ آیا بهتر نبود به جای چند سال معطل نگه داشتن تجارت ایران با شرکای راهبردی، تجارت ایران را در منطقه فعال می کردیم؟
🔷️ ما منتظر محاکمه افرادی که تمام اقتصاد کشور را برای یک نیم نظر از غرب معطل نگه داشتند هستیم.
#تجارت_غذا
#همکاری_استراتژیک
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ نحوه یخ زدایی بهداشتی مرغ و بوقلمون با حداقل افت کیفیت به چه صورت است؟
🔷 یخ زدایی در یخچال:
- ابتدا مرغ یا بوقلمون را در کیسه ای قرار دهید تا آب آن روی سایر مواد غذایی نچکد.
-به ازای هر ۲ تا ۲.۵ کیلوگرم نیاز به ۲۴ ساعت قرار گرفتن در یخچال می باشد.
🔷 یخ زدایی در آب سرد:
- مرغ یا بوقلمون را درون کیسه پلاستیکی غیر قابل نفوذ به آب قرار دهید.
- به ازای هر یک کیلو گرم حدود یک ساعت زمان برای یخ زدایی نیاز است.
-هر نیم ساعت یک بار آب ظرف را تا هنگام یخ زدایی کامل تعویض کنید.
- دقت داشته باشید که مرغ یا بوقلمونی که به این روش یخ زدایی شوند را می بایست فورا پخت، چرا که نگهداری و انجماد دوباره آن از منظر بهداشتی به صلاح نیست.
🔷 یخ زدایی به وسیله مایکروفر :
- برای یخ زدایی با مایکروفر باید طبق دستورالعمل دستگاه خود عمل کنید.
- البته به یاد داشته باشید که این مرغ یا بوقلمون باید بلافاصله پخته شود چرا که بعضی از بخش های مرغ ممکن است کمی پخته شود و در صورت عدم پخت آن ، روند فساد در گوشت شروع خواهد شد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ نباید اجازه دهیم آمریکا در توافق مالی ایران و عراق نقش آفرینی کند/ آمریکا بر بانک تجارت عراق سیطره دارد
🔹مهدی ازرقی، کارشناس مسائل عراق: یکی از مخاطرات اصلی توافق اخیر ایران و عراق، نقش آمریکا در طراحی ساز و کار و اشراف مالی بر آن است. در حال حاضر که آمریکا بر بانک تجارت عراق سیطره دارد، هر توافق مالی ممکن است منجر به بلوکه شدن پول ایران شود. در نتیجه، نباید صرفا از طریق کانال بانکی و اقتصادی پیش برویم و مدل طراحی با کشور عراق باید ترکیبی از بحثهای سیاسی و اقتصادی باشد./نود اقتصادی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
✅ فراخوان دریافت مقالات ،
پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار می کند:
1️⃣ نخستین کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
🕰زمان برگزاری : ۱۶ شهریور ۱۴۰۰
شیوه برگزاری بصورت مجازی
✅موضوعات کنفرانس:
🔹الگوی کشت و امنيت غذایی
🔹کارآفرينی و اشتغال پايدار و امنيت غذايی
🔹بهرهوری و امنيت غذايی
🔹صنايع تبديلی و امنيت غذايی
🔹منابع طبيعی و امنيت غذايی
🔹تجارت و بازاريابی محصولات کشاورزی و امنيت غذايی
🔹مديريت ريسک و امنيت غذايی
🔹سرمايهگذاری و اعتبارات و امنيت غذايی
🔹آموزش کشاورزی و امنيت غذايی
🔹توسعه روستايی و امنيت غذايی
🔹زنجيره عرضه و امنيت غذايی
🔹بذر و جایگاه آن در امنیت غذایی
🔹آب و تکنولوژی آبیاری نوین
🔹محیط زیست و توسعه پایدار
🔹کشاورزی پایدار با هدف تولید غذای سالم
🔹آلودگی آب و خاک
🔹سایر موضوعات مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی
✅ مهلت ارسال مقالات : ۱ شهریور ۱۴۰۰
🌍 سایت کنفرانس:
http://foodsecurity.iau-arak.ac.ir
⭕چرا در گوشت های بسته بندی آب وجود دارد؟
🔷️ جالب است بدانید این سوال توسط مردم آمریکا هم مطرح شده و وزارت کشاورزی ایالات متحده این طور پاسخ داده است:
🔷️ عضلات طیور و گاو و گوسفند یا به طور عام همان گوشت دارای ۷۵ درصد آب ( که در هر بخش کمی تفاوت دارد) و ۲۰ درصد پروتئین است. البته باقی مواد آن شامل چربی و کربوهیدرات و مواد معدنی میباشد.
🔷️ از آنجایی که آب در حالت جفت شدگی با پروتئین ها می باشند بنابراین با هر برش مقداری آب یا خونابه از گوشت رها می شود که طبیعی است.
🔷️ گاها مردم آمریکا و حتی ایران از این موضوع شکایت دارند که گوشت در قدیم مزه قوی تر و بهتری داشت آیا این باوری درست است؟ بله درست است!
🔷️ امروزه صرفه اقتصادی در تولید بسیار مهم است و دام ها نسبت به گذشته لاغرتر و البته جوان تر روانه کشتارگاه می شوند. میزان آب در گوشت های جوان و لاغر بیشتر است. همچنین میزان چربی در گوشت های جوان برخلاف قدیم که دام ها پیرتر کشتار میشدند کمتر است و باید توجه داشت که طعم مطبوع گوشت ناشی از چربی آن است و هر چه گوشت چربی بیشتر داشته باشد طعم آن قوی تر میباشد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ جریمه دیرکرد وام کشاورزان بخشیده شد
🔹رییس دیوان عدالت اداری: جریمه دیرکرد کشاورزانی که از تسهیلات حوادث غیرمترقبه استفاده کردهاند بخشیده میشود. بانکها موظف به عودت جریمه دیرکرد دریافتی به کشاورزان هستند./فارس
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماشین آلات کاربردی برای تسهیل مدیریت مزرعه و فرآیند تغذیه دامها
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ قطعی برق برداشت محصول توسط کشاورزان را ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش داد/ وزارت نیرو تکالیفش را در ایجاد نیروگاهها انجام نداده
🔹حبیب آقاجری ، عضو کمیسیون انرژی مجلس: کشاورزان به شدت از قطعی برق ناراحت هستند چرا که قطعیها ناگهانی صورت گرفته و از قبل به آنها اطلاع داده نمیشود، در حالی که کشاورزان در آستانه برداشت محصولات خود هستند و بهیقین با افت ۴۰ تا ۵۰ درصدی برداشت محصول به رو خواهند شد.
🔹وزارت نیرو در راستای ایجاد نیروگاههای تجدیدپذیر، افزایش تولید برق و... که در برنامه ششم به آنها تاکید شده اقدام قابلتوجهی انجام نداده است، به طور مثال باید طبق برنامه ششم توسعه تا سال ۱۴۰۰، ۵ هزار مگاوات نیروگاه برق تجدیدپذیر تولید شود اما تاکنون فقط ۵۰۰ مگاوات تولید شده است.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ وام مسکن روستایی، دوبرابر شد
🔹به گفته مدیرکل مسکن روستایی این وام از ۵۰ میلیون به ۱۰۰ میلیون تومان و با دوره بازپرداخت ۲۰ ساله افزایش یافت.
🔹این تسهیلات به صورت یارانهای و با نرخ ۵ درصد است و افراد ساکن در داخل بافت روستا میتوانند بر اساس ضوابط طرح هادی این تسهیلات را از بنیاد مسکن دریافت کنند.
🆔 @masaf_foods
🔴 مصوبه شرم آور برای واردات مرغ با ارز ۴۲۰۰ تومانی
🔹محمدرضا اسکندری وزیر پیشین جهاد کشاورزی و رئیس سازمان اقتصادی کوثر در گفتگو با فارس مصوبه اخیر هیئت وزیران برای واردات واردات ۱۲۰ هزار تن مرغ با ارز ۴۲۰۰ تومانی را شرمآور خواند و گفت: «ظرفیتهای فراوانی در تولید مرغ وجود دارد و جایگاه هفتم تولید را در دنیا داشتیم، در حالی که میتوانیم علاوه بر داخل به کشورهای همسایه که ۳ میلیون تن نیاز دارند نیز صادر کنیم. تنها کشور عراق سالانه ۷۰۰ هزار تن مرغ وارد میکند و مرغ ایرانی در این کشور جایگاه خاصی دارد.»
#خودکفایی
#خطر_وابستگی
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️آیا ماهی زبرا میتواند به انسان برای رفتن به مریخ کمک کند؟
🔹محققان دانشگاه کوئیز بلفاست در تلاش هستند تا متوجه شوند چگونه کاهش فعالیتهای متابولیسم (سوخت و ساز) میتواند انسان را در مسیر سفر به مریخ کمک دهد.
🔹ماهی زبرا که ۷۰ درصد مشابهت ژنتیکی با انسان دارد، دارای ویژگی خواب زمستانی است که یک ساز و کار محافظتی برای جانور در برابر کمبود مواد غذایی و کاهش دمای محیط محسوب میشود.
🔹محققان معتقداند که اعمال خواب زمستانی بر روی فضانوردان از آنها در برابر شرایط سخت فضایی محافظت میکند که شامل چالشهایی مانند قرار گرفتن در معرض اشعههای مضر، از بین رفتن عضله و استخوان، پیری و مشکلات قلبی میباشد.
🔹پیشرفتهای اخیر فن آوری، سفرهای فضایی را آسان تر کرده است، با این حال سفر طولانی مدت به فضا برای سلامتی انسان بسیار مضر است.
🔹محققان این پروژه اظهار کردهاند اگر انسانها بتوانند مدل مشابهی از خواب زمستانی را که در ماهی زبرا مشاهده شده است انجام دهند، میتواند سبب محافظت از فضانوردان شود.
🔹این امر منجر به کاهش عملکرد مغز میشود که باعث کاهش فشار روانی میشود، همچنین کاهش متابولیسم بدن سبب توقف مصرف غذا، اکسیژن و آب میشود.
🔹محققان برای انجام مطالعه خود، ماهی زبرا را در معرض تابش مشابهی با آنچه در سفر شش ماهه به مریخ تجربه میشود قرار دادند.
🔹نتیجه این شد که چرخه سلولی در ماهی زبرا متوقف شد و با کاهش متابولیسم مقاومت بیشتری در برابر اشعههای مضر ایجاد شد.
🔹این بینش در مورد کاهش متابولیسم بدن میتواند به انسانها در برابر مشکلات فراوانی که در سفرهای فضایی با آنها روبرو هستند کمک بسیاری کند.
#مریخ
#ماهی_زبرا
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ نحوه تولید گوشت مصنوعی از طریق کشت سلول حیوانات در آزمایشگاه
🔷️ کشت سلولی چکیده ای از دانش های زیست شناسی، بیوشیمی و مهندسی می باشد که به سلول اجازه رشد و نمو در خارج از بدن جانداران را میدهد. و مراحل آن به صورت زیر است:
1️⃣ نمونه برداری سلولی از بدن جانوران که الزاما همراه با کشتن یا آسیب به آن نیست. این سلول ها در بانک سلولی تحت ذخیره و نظارت قرار میگیرند.
2️⃣ قرار دادن تعدادی از سلول ها در یک محیط کشت شدیدا کنترل شده و دارای مواد مغذی جهت ازدیاد تعداد آنها
3️⃣ تعویض محیط کشت سلول ها و وادار کردن آنها برای به تمایز نسبت به قبل و ایجاد صفات مطلوب مانند خصوصیات ماهیچه، چربی یا بافت های دیگر
4️⃣ برداشت ماده تولیدی پس از کسب صفات مطلوب به عنوان گوشت و انتقال برای بستهبندی و فرآوری غذایی
🖋 با این وجود هنوز بحث ها و اختلافات بسیار جدی درخصوص مصرف اینگونه محصولات وجود دارد.
ادامه دارد ...
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ زنگ خطر امنیت غذایی را در کشور به صدا در آورید!
🔷️ طبق گزارشات سازمان جهانی غذا یعنی فائو، شاخص قیمت مواد غذایی (FFPI) در خرداد ماه سال جاری به ۱۲۷ واحد رسیده است که دارای رشد ۴.۸ درصدی نسبت به ماه قبل و حدود ۴۰ درصدی نسبت به همین تاریخ در سال گذشته می باشد. این اتفاق در ده سال اخیر بی سابقه بوده است و شبیه به دوران تورم ۱۹۷۴ تا ۱۹۷۵ میلادی در جهان است.
🔷️ این اعداد در مورد قیمت ها جهانی غلات، روغن های گیاهی، لبنیات، گوشت و شکر نیز به همین صورت است که به معنی افزایش قیمت محصولات کشاورزی وارداتی و در نتیجه غذا در جهان و البته ایران است.
🔷️ با توجه به اتفاقات شدیدا مشکوک نظیر قاچاق دام های مولد به خارج از کشور، عدم تعیین قیمت معقول برای خرید تضمینی گندم و سایر محصولات کشاورزی، خصوصی سازی و ورشکسته کردن کشت و صنعت های عظیم تولید کننده نظیر کشت و صنعت دشت مغان و هفت تپه، بدهکار کردن دولت بعدی توسط دولت قبلی از طریق اوراق قرضه از لحاظ بودجه ای می بایست زنگ خطری جدی در مورد وضعیت معیشت و امنیت غذایی کشور را به صدا در آورد.
#امنیت_غذایی
#خطر_قحطی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🔴 نسل کشی گوسفندان/ هشدار رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی به کشتار برههای ماده
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی:
🔹این روزها برههای ماده به دلیل کمبود نهاده و علوفه، کشتار می شوند
🔹این کار نوعی نسل کشی است و در آینده ای نزدیک کشور را با مشکل مواجه می کند.
🔹کشتن بره های ماده مولد به آینده کشور ضربه میزند و از مرداد به بعد دچار کمبود دام و چالش در این حوزه خواهیم شد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ صادرات مواد غذایی ایران به عراق در پنج سال گذشته چقدر بوده است؟
🔹️ مدیر کل دفتر عربی _آفریقایی سازمان توسعه تجارت اذعان داشته است که تجار ما در ۵ سال گذشته ۱۱ میلیارد دلار مواد غذایی صادر کرده اند که سهم میوه و تره بار ۳.۷ میلیارد دلار بوده است.
🔹️ این در حالی است که اعضای دولت روحانی همیشه معتقد بودند بدون FATF صادرات غیر ممکن است!
🔹️ ظرفیت عظیم کشورهای همسایه که بازاری ۵۰۰ میلیون نفری را برای صادرات محصولات کشاورزی و مواد غذایی فرآوری شده فراهم کرده است میتواند نجات دهنده اقتصاد کشور باشد.
🔹️ تمام تاجران ایرانی میتوانند با بازاریابی در این بازار کم نظیر فرصت صادرات و درآمد ارزی بالایی را بدست بیاورند.
🔹️ بدیهی است که نقش دولت آینده در تسهیل و اصلاح قوانین و دستورالعمل های گمرکی میتواند نجات بخش صادرات به این بازار تشنه باشد.
#خود_تحریمی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روش دیگر کاشت و پرورش پیاز با استفاده از انتهای آن
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاشت پیاز در گلدان
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازگشت مجدد برنامه مستند «غیررسمی» به تلویزیون
🔹روایتی از دیدارهای غیررسمی رهبر انقلاب با نخبگان و فعالان علمی و فناوری کشور، دوشنبه، ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه سه سیما.
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ کشاورزی با اصول، سادگی کار، بازده بالا
🔹️ در بسیاری از مناطق جهان و حتی ایران بازده بالا در کشاورزی حرف اول را میزند. بنابراین بسیاری از زمین های گسترده و وسیع دارای زیرساخت های خاصی میشوند تا رسیدگی و مراحل کاشت و داشت و برداشت آنها باکیفیت عالی و صرف هزینه و وقت کم صورت گیرد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ روسیه امسال صادرات محصولات کشاورزی خود را به ۳۰ میلیارد دلار میرساند
🔹️ طبق استراتژی توسعه ای صنعت و کشاورزی روسیه، این کشور باید تا سال ۲۰۳۰ در این بخش ۱۳ میلیارد دلار جذب سرمایه کند.
🔹️ جالب است بدانید که از ۱۰ کشور اول مقصد برای صادرات محصولات کشاورزی روسیه میتوان به چین، آذربایجان و اوکراین اشاره کرد که یکی از آنها بزرگترین شریک تجاری_اقتصادی ایران، دیگری همسایه با ایران و سومی دارای تعارضات و مناقشات شدید سیاسی با روسیه میباشد که نشان دهنده همکاری بسیار بالای دستگاه دیپلماسی با بخش تجاری و کشاورزی می باشد.
🔹️ امید است بعد از تعللها و سستیهای بیش از حد دولت روحانی، در دولت آینده یک دستگاه دیپلماسی قوی که پیشرانی برای جذب سرمایه خارجی و صادرات باشد را داشته باشیم.
#همکاری_استراتژیک
#جذب_سرمایه
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ دومین چاه آب ژرف در سیستان و بلوچستان هم به ثمر نشست
🔹️میتوان امید داشت با حفر موفقیت آمیز چاه های آب ژرف در سیستان که منشا آنها از کوههای هندوکش افغانستان است عمران و آبادانی در منطقه محروم سیستان و بلوچستان نیز احیا شود.
🔹️ لازم به ذکر است که این چاه ها آب تجدیدپذیر دارند و از محل باران های کشورهای همسایه و کوهستان های داخل کشور تامین میگردد.
🔹️نقاط تحت مطالعه برای حفر چاههای آب ژرف در استانهای خرسان جنوبی، کرمان و سیستان است.
🔹️هزینه استفاده از این آب کمتر از شیرین سازی آب دریا بوده و مشکلات محیط زیستی ناشی از آن (دفع شورآبه حاصل از آن) را ندارد.
🔹️از جمله پیشگامان استفاده از آبهای ژرف، کشور استرالیا با بیش از ۱۵۰ سال سابقه بهرهگیری از آن است.
#آب_ژرف
#بحران_مدیریت_آب
#محرومیت_زدایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ ایران میتواند صادر کننده موز شود
🔹️ در حال حاضر مصرف موز در کشور ما سالیانه حدود ۵۵۰ هزار تن میباشد. از این مقدار حدود ۱۲۰ هزار تن در سیستان و بلوچستان تولید میشود و مابقی که میزان ۴۳۰ هزار تن است از خارج وارد میشود.
🔹️ مقدار زمین های تحت کشت موز در کشور حدود ۴ هزار هکتار است می باشد. در صورتی که دولت سیاستهای تشویقی برای کشت این محصول را در منطقه سیستان و بلوچستان اعمال کند، میتواند علاوه بر اشتغالزایی بالا در این منطقه محروم با رساندن سطح زیر کشت این محصول به بیست هزار هکتار ایران را از وارد کننده به صادر کننده این محصول تبدیل کند.
🔹️ واردات موز به ازای صادرات سیب طرح خوبی بوده است ولی این طرح ها مشکلات مازاد صادر نشده سیب را به طور کامل برطرف نکرده است که البته در این بخش از پتانسیل بخش تاجران صرفا وارداتچی برای صادرات استفاده شد.
🔹️ با توجه به بازارهای بینظیر کشورهای ثروتمند عربی اطراف و روسیه و قفقاز که وارد کننده صرف میباشند بازار بسیار خوب و پر سودی را برای این محصول متصور بود.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
#صادرات_موز
#مافیای_واردات
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods