📌ستونهای نظارت جهانی را بشناسید؛ اتحاد پنج چشم
🔹️«پنج چشم» (Five Eyes) متشکل از ایالاتمتحده، کانادا، انگلیس، استرالیا و نیوزلند، یک ائتلاف باسابقه برای اشتراک اطلاعات است. پنج کشور عضو این اتحاد اطلاعاتی که همه انگلیسیزبان هستند، توافقی برای اشتراکگذاری اطلاعات و تکنیکهایی برای جمعآوری آن دارند.
👇ادامه
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌ستونهای نظارت جهانی را بشناسید؛ اتحاد پنج چشم 🔹️«پنج چشم» (Five Eyes) متشکل از ایالاتمتحده، ک
🔹️در اکتبر ۱۹۱۴ و کمی پس از آغاز جنگ جهانی اول، انگلستان گروهی با عنوان اتاق ۴۰ برای زیرنظر گرفتن ارتباطات دشمن ایجاد نمود. پس از اتمام جنگ، دولت انگلیس تصمیم گرفت این سیستم جاسوسی را گستردهتر کند. از این رو، پس از مدتی این اتاق فکر به یک سازمان اطلاعاتی قدرتمند به نام "مرکز کد و رمزنویسی دولتی" (GC&CS) تبدیل شد. این سازمان نقش زیادی در پیروزی متفقین داشت.
🔹️پس از اتمام جنگ جهانی دوم، دولت انگلیس که در زمان جنگ، مراکز مهم نظامیاش از سوی آلمان نازی مورد تهدید قرار گرفته بود، تصمیم گرفت برای جلوگیری از تکرار این رویدادها، مرکز کد و رمزنویسی دولتی را به آمریکا منتقل و همکاری سایبریاش را با آمریکا تقویت کند. در سال ۱۹۴۶، دولت انگلیس نام مرکز کد و رمز دولتی (GC&CS) را به سرفرماندهی ارتباطات دولتی تغییر داد و توافقنامه (UKUSA) را با آمریکا امضا کرد.
🔹️هدف از این توافقنامه همکاری دو کشور در حوزه جاسوسی ارتباطات (سیگنال) بود. در سالهای بعد، با کمک آمریکا و انگلیس سازمانهای امنیت سایبری در کانادا با نام پایگاه امنیت ارتباطات کانادا، اداره سیگنالهای استرالیا و اداره امنیت ارتباطات دولتی نیوزلند (هر سه از مستعمرات سابق بریتانیا) با فاصله زمانی کوتاهی تأسیس شدند و به توافق (UKUSA) پیوستند. پس از آن نام شرکای «پنج چشم» بر کشورهای عضو این قرارداد گذاشته شد.
💠@masaf_najva
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌آشنایی با نظریه «مارپیچ سکوت» در عملیات روانی 🔹️نظریه «مارپیچ سکوت» را خانم الیزابت نوئل نئومان
🔹️این نظریه بر اساس چند ادعای مرتبط با هم استوار است؛ اول این که مردم از انزوا و فشار گروهی میترسند و نمیخواهند در یک موضوع در گروه اقلیت باشند؛ دوم این که مردم از ترس انزوا و زیر فشار قرارگرفتن، فرار از طعن و تمسخر و طرد سکوت میکنند؛ سوم این که مردم در رفتار و ارتباطات روزمره، متاثر از ذهنیتهای دریافتی به این ارزیابی میرسند که درگروه اقلیت هستند یا اکثریت.
🔹️بر اساس نظریه مارپیچ سکوت به موازات نشر عقاید خاص در رسانههای جمعی به عنوان عقاید غالب و مسلط، حمایت میانفردی از یک عقیده و تفکر به مرور ضعیف میشود؛ تعداد افرادی که آشکارا عقیده و تفکر موجود را بیان نمیکنند یا به تفکر القایی متمایل میشوند، افزایش پیدا میکند.
🔹️روند فزاینده گرایش به عقیده مورد نظر رسانهها به شکلگیری «سکوت مارپیچی» در جامعه منجر میشود. این همان تکنیک «مارپیچ سكوت» است. در این فرآیند، مردم تحت تاثیر تصویری که امپراتوری رسانهای ساخته است، بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اعتماد کرده تا به آنچه میاندیشند.
🔹️رسانههای جمعی با بهرهگیری از تکنیک «مارپیچ سکوت»؛ تصورات مربوط به عقاید مدنظر خود را در ذهن مخاطب ایجاد میکنند؛ و از این طریق ذهنیت افراد راجع به این که به چه عقایدی مسلط هستند را شکل میدهند؛ و چنین القاء میکنند که فرد یا گروه برای فرار از انزوا چه عقیدهای را اختیار و ابراز کند.
🔹️بر این اساس، رسانهها افراد و گروههای مخالف را با ایجاد فضای رعب و وحشت و با کمک دیکتاتوری رسانهای، افکار و عقایدی همسان و مشابه را بر جامعه تحمیل کرده و آنها را وادار به سکوت و کنارهگیری میکنند.
🔹️با تغییرات تکنولوژی ارتباطات، افکار عمومی تحت تأثیر فضای غیرمنضبط و آنارشیستی مجازی قدرت تفکر و تحلیل خود را از دست میدهند یا در سایه دیکتاتوری رسانهای ناچار به تغییر عقیده یا سکوت میشوند. در چنین شرایطی شبکههای اجتماعی به عنوان رسانهای قدرتمند و فراگیر، فرضیات موجود در نظریه مارپیچ سکوت را در فضای مجازی و واقعی تثبیت و نهادینه میکند.
💠@masaf_najva
🔹ولادت امام محمدتقی (علیهالسلام) مبارک باد
💠@masaf_najva
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 تاریخ جاسوسی در ایران
🔹سازمان اطلاعات و ضد اطلاعات امیرکبیر
🔹دستگیری رهبران فرقه ضاله باب با اقدامات ویژه امیرکبیر
🔹هر یک از رجال ایران که محرمانه با سفرای انگلیس، روس، عثمانی، فرانسه و اتریش سروسری داشتند نیروهای امنیتی امیرکبیر بلافاصله از ملاقات و حتی از گفتوگوهای آنان مطلع میگردید.
👈#بازنشر
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا | یوتیوب | آپارات | سایت | منتظرانصبح ایران
💠@masaf_najva