📮تا حالا دقت کردین...
📨آب خوردن مردم ایران رو به برجام وصله زدند حالا نون مردم رو بهFATF وصله میزنند!
آخه یکی نیست به اینا بگه که اگر قراربود آب و نون ملت وصل به بیگانه باشه اونوقت الان شما نه رییس جمهور بودید نه رییس مجلس!
نهایتاً با ارفاق آخوند مسجد روستای خودتون بودید یا چوپان منطفه تون یا نهایتاً در زندان شاه زیر مشت و لگد و...
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
❌چرا انقلاب اسلامی قابل دفاع است❌
✍️ انقلاب اسلامی ایران که در بهمن۱۳۵۷ به وقوع پیوست به نوبه خود یک مورد کم نظیر از لحاظ اجتماعی_سیاسی به حساب می آمد و میتوان گفت این حرکت مردمی منجر به تغییرات گسترده در معادلات بینالملل در آن دوران شد به طوری که اکثر کارشناسان در ابتدا این انقلاب را تحت اراده قدرت های بزرگ میدانستند.
✍️این تغییرات در کشوری اتفاق افتاد که در آن دوران، قدرت منطقه ای به حساب می آمد و در واقع شاه ایران با کمک صددرصدی آمریکا و انگلیس به پیشرفت های نیز دست یافته بود.
✍️اما هدف ما از نوشتن این مطلب آن است که چرا عملکرد انقلاب و جمهوری اسلامی نسبت به قبل از انقلاب قابل دفاع است.
✍️در همین رابطه تلاش می شود نقاط تمایز دو دوران به صورت موردی مورد بررسی قرار بگیرد.
✍️انقلاب اسلامی و استقلال از قدرت های خارجی:
وجود و تاثیر گذاری قدرت های خارجی مخصوصا آمریکا در دوران پهلوی غیر قابل انکار است، از حمایت آمریکا و انگلیس برای چند کودتا در دوران محمدرضا شاه در ایران گرفته تا وابستگی به وجود مستشاران خارجی چه در عرصه نفت و چه در صنایع نظامی و موارد بسیاری از این قبیل…
اما وابستگی شدید ایران به آمریکا از مواردی است که بعد از انقلاب اسلامی۵۷ از میان رفت به طوری که بعد از انقلاب و در دوران جنگ سرد که همه کشورهای جهان عضو دو بلوک شرق و غرب بودند، ایران تنها کشوری بود که نسبت به دو بلوک اعلام استقلال کرد و در دوران کنونی نیز با اطمینان میتوان گفت ایران اسلامی به هیچ قدرت خارجی وابسته نیست. این اصل را میتوان از مولفه های اصلی تمایز نظام اسلامی دانست.
✍️انقلاب اسلامی و بومی سازی:
پیشرفت های علمی، اقتصادی و نظامی دوران محمدرضا شاه هرچند نسبت به کشور های همسایه و در دوران خود قابل توجه بود ولی این پیشرفت وابستگی شدیدی به آمریکا داشت به طوری که با تغییر سردمدارن کاخ سفید این نمودار به اصطلاح پیشرفت دچار تغییر میشد همانند خرید های تسلیحاتی که در ادوار مختلف ریاست جمهوری آمریکا کم و زیاد میشد و یا راه اندازی اولین نیروگاه هستهای در ایران منوط به اجازه آمریکا بود… همانند آنچه امروز در رابطه عربستان سعودی با آمریکا قابل مشاهده است. اما با وقوع انقلاب اسلامی و وجود تحریم های شدید ایران توانست در امور مختلف به یک الگوی ایرانی برای پیشرفت دست پیدا کند همانند آنچه در بومی سازی انرژی هسته ای، صنایع هوا و فضا، امور نظامی و یا پزشکی و… قابل مشاهده است.
✍️انقلاب اسلامی و مردم سالاری:
چند سال قبل از انقلاب اسلامی سال۵۷ بود که شاه ایران جشن های۲۵۰۰ساله شاهنشاهی در ایران را جشن گرفت.
نوع حکومت دیکتاتوری و تک محوری پیش از انقلاب اسلامی در ایران و تا به امروز در کشور های غرب آسیا از امور متداول به شمار می آید که با وقوع انقلاب، مردم ایران توانستند در امور کشور به صورت مستقیم وغیر مستقیم نقش داشته باشند و تا به امروز این روال در انتخابات گوناگون و متعدد به نمایش درآمده است این در حالتیست که کشور های منطقه غرب آسیا بعد از ۴۰سال یا به صورت همان دیکتاتوری اداره میشود یا جدیدا به دموکراسی های محدودی دست پیدا کردند. در همین زمینه میبینیم که ایران تبدیل به عضو کشور های اصلی و اولیه دمکراتیک در منطقه و جهان شده است.
✍️انقلاب اسلامی و الگو سازی دفاع از ستمدیده گان:
اگر منصفانه بخواهیم به این موضوع بنگریم، دکترین اصلی محمد رضا شاه تقویت ارتش شاهنشاهی برای تثبیت جایگاه خود بود که این هدف وسیله را توجیه می کرد، از کمک رساندن به آمریکا در جنگ ویتنام تا کمک به رژیم صهیونیستی در جنگ با اعراب و یا کمک به پادشاهی عمان برای سرکوب جنبش ظفار و… که همه این ها با دیکته آمریکا و در راستای اهداف شخص شاه و قدرت های خارجی صورت می گرفت. اما بعد از انقلاب، جمهوری اسلامی با شعار دفاع از مظلومین جهان و ایستادگی مقابل مستکبرین شروع به فعالیت کرد که از نمونه های آن میتوان به دفاع از آرمان های مردم مظلوم فلسطین و حمایت از جنبش های آزادی بخش فلسطین، حمایت و پشتیبانی از نیرو های مردمی در لبنان،عراق،سوریه،یمن و… اشاره کرد.
اما تفاوت اصلی این سبک حمایت ایران از کشورها و گروه های مردمی را میتوان حمایت از گروه ها و کشورها برای مقابله با زیاده خواهی قدرت های بزرگ و در راستای ظلم ستیزی دانست.
✍️اما درپایان باید به وضعیت معیشتی و اقتصادی کنونی مردم ایران اشاره کرد زیرا مردم ناخودآگاه وضعیت سخت این روزها را با دوران پهلوی قیاس میکنند. در این باره باید گفت که هرچند پهلوی دوم در دهه۵۰ به پیشرفت نسبی اقتصادی دست پیدا کرده بود ولی نباید از نقش چهل برابر شدن درآمد های نفتی و اقتصاد وابسته به غرب غافل ماند و قیاس آن با وضعیت اقتصادی همواره تحریم جمهوری اسلامی اشتباه به نظر میرسد هرچند نقاط ضعف جمهوری اسلامی کاملا روشن است که آن نیز مبحث جدایی را میطلبد.
محسن بیگی
@najva_net
❌خط های آشنا❌
✍️سفر تاریخی بشار اسد به ایران؛
✍️یکی از بزرگترین اتفاقات سال های اخیر در منطقه که حاوی پیام های ویژه به مخاطبان ویژه در سراسر دنیا داشت؛
✍️به ویژه دولت ها و سرویس های جاسوسیِ غربی_عربی_عِبری که سال ها با تقویت گروه های مختلف تکفیری تمام سعی خود را برای شکستن کمر سوریه و ایران بکار گرفته بودند.
✍️ناگهان استعفابازی محمدجواد ظریف!
✍️هماهنگی کامل بین طیفی از رسانه های داخلی ایران با امپراطوری رسانه ای مرتبط با حامیان داعش برای پوشش وسیع استعفای وزیرخارجه ایران و تحت الشعاع قرار دادنِ رویداد تاریخیِ دیدار رئیس جمهور سوریه با رهبر ایران.
چند روز بعد...
✍️رونمایی از ضرباتِ کاری که به رسانه های پادوی سرویس های جاسوسی بیگانه وارد شده است.
✍️دستآورد بزرگ اطلاعاتی که صدالبته این هم حاوی پیام های ویژه برای مخاطبان ویژه در سراسر دنیا است.
✍️سکوت تقریبا مطلقِ همان رسانه ها نسبت به این دستآورد!
✍️ناگهان انتشار تصاویری از میرحسین موسوی و همسرش و پوشش وسیع آن توسط همان رسانه های آشنا.
✍️احیاناً اگر کسی تصور میکند که این نوع هماهنگی در بایکوت برخی دستآوردهای کشورمان و درعین حال انتشار خبرها و تصاویری خاص همزمان با آن دستآوردها، اتفاقی است! سخت در اشتباه است.
✍️این یک خط آشناست...؛ خطی کاملا فعال و نفوذ کرده در لایه های مختلف کشور.
متشکّل از افرادی که اتفاقا اکثرا هم با هدایتِ تیپ هایی ظاهرالصّلاح(با پیراهن هایی تا چانه بسته شده و ریش هایی به میزان لازم) تیشه به ریشه این ملت میزنند.
✍️جریانی که از سکّه یک پول شدن نیما زم، رضا پهلوی و... به شدت عصبانی شدند ولی جرأت بروز آن را ندارند، لذا با استفاده از تکنیک های رسانه ای سعی در ریختن زهر(جهت انحراف افکار عمومی) و تسکین خاطر خود را دارند.
✍️این جریانِ آشنا، هرچند ضربات خود را در جنگ نرم وارد میکند و زهر خود را میریزد ولی یک خوبی بسیار بزرگ دارد؛ فرصتی است برای دستگاه های ذی ربط برای رصد و یافتن دقیق تر خط و ربط های داخلی و خارجی؛
همان خطی که از شکستِ فتنه در سوریه عصبانی است؛
همان خطی که در فتنه های دهه هفتاد و هشتاد ناکام ماند و مترصد فرصتی برای فتنه بعدی است
و مهمترین ابزار آنها برای نفاق و دشمنی قطعاً رسانه است.
حسین استادی
@najva_net
❌برای ثبت در تاریخ❌
✍️کانونهای معینی در درون ساختارهای رسمی با روشهای پوپولیستی و تخریبی، توأم با تشدید فشار سنگین مهندسیشده اقتصادی بر مردم و جنگ روانی- سایبری، میکوشند ایران را به سمتی شبیه به مدل انحلال شوروی یا مدل گوایدو در ونزوئلا پیش برند.
✍️در ظاهر اینگونه مینماید که، صرفنظر از مواردی که به تحریمها و فشارهای آمریکا و سایر قدرتهای غربی مربوط است، بسیاری از مشکلات ناشی از ضعف مدیریت و فقر عقلانیت کارشناسی است.
✍️در واقع، باطن حوادث بسیار بغرنج است.
✍️طرح استانی کردن انتخابات مجلس، که آخرین لعاب شِبه دمکراتیک را از این نهاد میگیرد و بیش از گذشته آن را به ابزار بازی پوپولیستی کانونهای قدرت و ثروت بدل میکند، تبلیغاتی- جناحی و مبتذل کردن ماجرای پیچیدهای مانند «FATF» و خارج کردن آن از بستر تخصصی- کارشناسی، طرح مضحک برگزاری رفراندوم برای «هر ایرانی روزانه یک لیتر بنزین» و پرداخت یارانه ماهیانه ۲۰۰ هزار تومانی و تعیین سقف فلان میزان برای حقوق مدیران و محدود کردن نمایندگی مجلس به سه دوره و غیره.
✍️خاستگاه مسائلی از این نوع، "شبکه همبسته معینی در درون تمامی جناحهای کشور است" برغم تعارضهای فکری و سیاسی این جناحها.
✍️گردانندگان و کارگزاران این «شبکه» سالهاست از طریق غارت منابع ملی ثروتهای عظیم اندوخته و ارتباطات خارجی عمیق برقرار کردهاند و حتی امروزه نیز طمع آنان برای غارت تهمانده ثروت ملی سیریناپذیر است.
✍️طرح فروش بنگاهها و املاک و اموال عظیم دهها میلیاردها دلاری نهادهایی چون «شستا»(متعلق به سازمان تأمین اجتماعی)، به بهانه کوچک کردن دولت و ضررده و ورشکسته بودن این بنگاهها، و درواقع تملک شخصی این اموال به ثمن بخس، جدیدترین و زشتترین نمود این سیریناپذیری است.
✍️این همان راهی است که در روسیه دوران یلتیسین در پایه ثروتهای انبوه خواص برخاسته از حزب کمونیست و سازمانهای اطلاعاتی- امنیتی و دولت قرار داشت که با نام «الیگارکها» شهرت جهانی دارند.
✍️امروزه «مافیای اتحاد شوروی سابق» در صحنه جهانی بازیگر مهمی است همسنگ مافیای اسرائیل و سایر مافیاهای بزرگ.
✍️الیگارکهای بالفعل و بالقوه ایرانی تصور میکنند میتوانند، مانند روسیه دوران یلتسین، و در پوشش «دمکراسی» و با جلب حمایت کانونها و قدرتهای غربی و در پیوند با آنان، نظام سیاسی ایران را تحت حاکمیت خود حفظ کنند.
✍️ولی بسیاریشان تصور نمیکنند که این راه بسیار پرچالش است و فرجام آن میتواند جنگ داخلی سهمگین باشد.
✍️متحدان و حامیان «خارجی» آنان را فریب میدهند و برای آینده سرزمینی بنام ایران نقشهای دیگر در سر دارند.
عبدالله شهبازی
یکشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۹۷/ ۳ مارس ۲۰۱۹
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
❌خط های آشنا❌ ✍️سفر تاریخی بشار اسد به ایران؛ ✍️یکی از بزرگترین اتفاقات سال های اخیر در منطقه که ح
📸در تصویر بالا کانال«حسامالدین آشنا» مشاور امنیتی_رسانهای حسن روحانی را میبینید که اخبار کانال«آمدنیوز»(عامل سرویس های جاسوسی دشمن)را در کانال خود فوروارد کرده است!
✍️اگر بخواهیم خیلی خیلی خوشبینانه به این تحرکاتِ آشنا بنگریم آیا این امکان وجود دارد که حسام آشنا در تور عنصر احمقی همچون نیما زم افتاده باشد؟!!
@najva_net
⭕️ چراییِ درافتادن عربستان و امارات با قطر
🔻عبدالله بن حمد العطیه، معاون دوم نخستوزیر قطر:
🔹محاصره قطر به دلیل حمایت از تروریسم نیست بلکه این یک طرح شیطانی با استناد به یک پژوهش سعودی است که ابتدا دانشگاه ریاض آن را ارائه و سپس به دلیل نارضایتی دیوان پادشاهی آن را پس گرفت.
🔹طبق این طرح، عربستان سعودی روزانه سه میلیون بشکه نفت برای تولید برق استفاده میکند و با توجه به اینکه مصرف برق تا سال ۲۰۳۲ هر سال ۱۰ درصد افزایش مییابد، لذا عربستان در آینده هرگز قادر به فروش حتی یک بشکه نفت به خارج نخواهد بود.
🔹با توجه به این پژوهش، عربستان سعودی با مشکل جدی و خطرناک مواجه خواهد شد و ابوظبی نیز با بحران گاز مواجه است چرا که ۳۵ درصد تولید برق آن به گاز قطر متکی است.
🔹ایده سعودیها برای حل مشکل گاز، تهاجم به قطر و اشغال بزرگترین میادین گازی جهان است که به مدت ۲۰۰ سال آنها را از گاز بینیاز خواهد کرد و علاوه بر آن میلیاردها دلار برای آنها سود خواهد داشت.
@najva_net
❌روسیه تاکِی در سوریه متحد ایران می ماند؟❌
✍️برای ورود به موضوع ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که بحران در سوریه هنوز تمام نشده است. هرچند درگیری های نظامی رو به اتمام است ولی بحران سیاسی داخلی و خارجی در این کشور هنوز پابرجاست بنابراین ایجاب می کند سران دو کشور ایران و روسیه با رایزنی، بیشتر به یکدیگر نزدیک شوند.
✍️تقریبا می توان گفت ایران از ابتدای بحران در سوریه در کنار این کشور قرار داشته و با شروع درگیری های مسلحانه، ایران نیز به کمک سوریه شتافت که البته این همراهی را در راستای حمایت از دولت قانونی اسد و مبارزه با اسرائیل و گروه های تروریستی ساخته شده توسط سرویس های جاسوسیِ عربی_عبری_عربی انجام داده است.
✍️اما حضور روسیه در سوریه متفاوت از آنچه که در مورد ایران گفته شده، بوده است.
✍️روسیه در اواسط جنگ سوریه و با اخطارها و اتمام حجت ایران برای حمایت از هم پیمان خود یعنی بشار اسد و ایجاد تعادل با آمریکا و اتحادیه اروپا در بحران کریمه وارد جنگ سوریه شد.
✍️اما حالا که جنگ نظامی در سوریه رو به اتمام است، اهداف دو طرف یعنی ایران و روسیه نیز دچار تغییر شده است.
✍️از یک طرف ایران در تلاش است با حضور نظامی در سوریه و نزدیک شدن به مرزهای اسرائیل به این رژیم اشغالگر فشار بیاورد و جلوی زیاده خواهی آنها را بگیرد.
✍️از طرف دیگر روسیه به چند دلیل خواهان خروج نیروهای خارجی از سوریه است:
اول اینکه دلیل حضور روسیه در جنگ سوریه که همان حمایت و حفاظت از بشار اسد در قدرت بوده، به انجام رسیده است و دیگر دلیلی برای حضور و هزینه خود در سوریه نمی بیند.
✍️دلیل دوم را می توان حضور لابی های صهیونیستی در داخل روسیه و همراهی آنها با رژیم اسراییل برای فشار به ایران برای خروج از سوریه دانست.
✍️شاهد مثال این موضوع نیز سفر های مکرر نتانیاهو نخست به مسکو و دیدار اخیر با پوتین است که نتیجه اش آن شد که پوتین حمایت خود را از خروج همه نیروهای خارجی از سوریه اعلام کرد.
✍️دلیل سوم را می توان در بحران میان ایران و عربستان جستجو کرد. عربستان نیز همانند اسرائیل مخالف حضور ایران در سوریه است پس جدای بر فشار بر دولت مرکزی سوریه تلاش می کند جنگ سوریه را یک نبرد میان شیعه و سنی نشان بدهد تا مسلمان سنی روسیه را تحریک کند تا از این طریق به سران مسکو فشار بیاورد تا از حمایت از ایران دست بکشد.
✍️به نظر میرسد روسیه نیز در این میان تلاش می کند یک نقش بیطرف و زیرکانه در میان بازیگران منطقه از خود ارائه کند تا از تمامی طرف ها از جمله ایران، عربستان، امارات و اسرائیل بهره لازم را ببرد.
✍️لذا همانطور که اشاره شد روسیه از طرف چند کشور درگیر در بحران سوریه برای حمایت از ایران تحت فشار قرار گرفته است بنابراین خیلی نمیتوان به حمایت صددرصدی این کشور در سوریه امیدوار بود.
✍️در پایان باید در نظر داشت که در روابط بینالملل منافع مشترک است که متحد مشترک به وجود می آورد بنابراین روسیه تا جایی که با ایران در سوریه منافع مشترک دارد ایران را متحد خود می داند و در جایی که سران مسکو به این قطعیت برسند که منافع آنها در سوریه با منافع تهران در تعارض است از این اتحاد چشم پوشی می کنند.
✍️البته می توان گفت که اتحاد روسیه و ایران تنها در سوریه خلاصه نمی شود و همانطور که در متن راجع به منافع مشترک ذکر شد مواردی همچون مسئله افغانستان، پرونده هستهای ایران، تقابل با قدرت تک قطبی آمریکا، مقابله با تکفیری ها و... از جمله منافع مشترکی است که این دو را کنار هم نگاه می دارد.
محسن بیگی
@najva_net
🗂دکترعلی لاریجانی، زمانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور بود، با انتقاد از بیانیه(هسته ایِ)سعدآباد توسط حسن روحانی، آن را اعطای «دُرّ گرانبها» در برابر «آب نبات» اعلام کرد.
اما چندسال پس از بیانیه سعدآباد،
به راحتی در صف اول تحمیل کنندگان برجام قرار گرفت و در۲۰دقیقه با نقض قانون آیین نامه داخلی مجلس، جواز عبور همان آقای حسن روحانی از سرمایه هسته ای کشورمان را صادر نمود.
#جریان_شناسی
#حافظه_تاریخی
#حافظه_تاریخی_ضعیف_مردم_ایران
@najva_net
📘📗📕 بدانیم ...
📜 اهمیت راهبردی جولان سوریه در چیست؟
📜منطقه جولان در جنوب غرب سوریه واقع است و یکی از مناطق راهبردی و حساس در غرب آسیا شمرده میشود که تنها هفتاد کیلومتر از شهر دمشق فاصله دارد.
📜رژیم اشغالگر قدس بخش بزرگی از آن را در جنگ شش روزه در سال ۱۹۶۷ به اشغال خود درآورد و در سال ۱۹۸۱ این مناطق را به عنوان بخشی از خاک خود اعلام کرد که هیچگاه مورد تأیید سازمان ملل قرار نگرفت.
📜منطقه جبل الشیخ در جولان اشغالی و در نزدیکی خط ترک مخاصمه که ارتفاع آن به ۲۸۰۰ متر میرسد به رژیم صهیونیستی موقعیتی عالی در نظارت بر تحرکات سوریه میدهد.
📜این منطقه منبع مهم آبی هم شمرده میشود چون بارانهای ارتفاعات جولان رود اردن را که به دریاچه طبریه میریزد تغذیه میکنند و آب این منطقه یک سوم نیاز آبی رژیم صهیونیستی را تامین میکند.
📜اهمیت جولان برای اسرائیل دلیل اقتصادی فاش نشده دیگری هم دارد و آن هم عملیات اکتشاف نفت است که به ثروت رژیم صهیونیستی از گاز موجود در خاورمیانه افزوده میشود و موقعیت آن را به عنوان یک بازیگر مهم در زمینه انرژی منطقه تقویت میکند.
#بدانیم
@najva_net