هدایت شده از مرکز مطالعات آسیای مرکزی | ماوراءالنهر
📰 ارائه لایحه حذف محدودیت های اقتصادی "اصلاحیه جکسون وانیک" از کشورهای آسیای مرکزی به کنگره آمریکا
⬅️ پنجشنبه ۷ سپتامبر، سناتور کریس مورفی و تاد یانگ، لایحه حذف محدودیت های اقتصادی "اصلاحیه جکسون وانیک" از کشورهای قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان را به کنگره ایالات متحده آمریکا ارائه کردند. در پی این اقدام، ائتلاف حامی یهودیان اوراسیا (NCSEJ) در ایالات متحده نیز حمایت کامل خود از این لایحه را اعلام نمود.
📄 کریس مورفی اظهار داشت: اصلاحیه جکسون وانیک که ابزاری برای فشار بر اتحاد جماهیر شوروی بود، اکنون به عنوان یک سیاست تجاری قدیمی محسوب می شود که مانع مشارکت اقتصادی عادی و دائمی ما با کشورهای آسیای مرکزی شده است. این یادگار جنگ سرد، فرصت ارزشمند ایالات متحده برای بازتعریف روابط با آسیای مرکزی را به خطر می اندازد.
🔗 درباره اصلاحیه جکسون وانیک بخوانید: افزایش نفوذ رژیم صهیونیستی، شرط آمریکا برای برقراری تجارت دائمی با آسیای مرکزی
#آسیای_مرکزی
#آمریکا #صهیونیسم
#یهود #اقتصاد
کانال #مرکز_مطالعات_تاجیکستان | ماوراء النهر:
@mavaraonnahr
در کنفرانس مطبوعاتی پنجم سپتامبر، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا به سوالی درباره هوآوی پاسخ داد و گفت که دولت آمریکا میخواهد بداند که ترکیب و ساختار چیپ جدید شرکت هوآوی که در گوشی جدید Huawi Mate 60 استفاده شده چیست.
یکی از خبرنگاران در این باره از او پرسید:
"همانطور که همکارانم در بلومبرگ گزارش دادهاند، شرکت هوآوی با گوشی جدید خود به یک پیشرفت و گشایش مهم دست یافته و استفاده از پیشرفتهترین پردازنده ساخته شده توسط شرکت چینی SMIC را به نمایش گذاشته است. من کنجکاوم بدانم که شما چقدر در مورد این تحولات نگران هستید، و آیا این ثابت میکند که کنترل و محدودیتهای صادرات آمریکا در حال شکست خوردن است، یا اینکه آنها دارند این محدودیتها را نقض میکنند؟".
و سالیوان پاسخ داد:
"من از اظهارنظر در این باره خودداری میکنم تا وقتی که اطلاعات بیشتری راجع به ویژگیهای دقیق و ساختار آن پیدا کنیم".
او در پاسخ دیگری هم گفت:
"درباره خصوصیات چیپِ مورد نظر، پیش از اینکه درباره آن اظهار نظر قطعی کنیم، چیزی هست که باید درباره آن اطلاعات بیشتری به دست بیاوریم". او افزود که "با این وجود از دیدگاه من، چیزی که این قضیه به ما میگوید این است که ایالاتمتحده باید به مسیر خود یعنی سیاست "حیاط کوچک، حصارهای بلند" ، و ایجاد محدودیتهای تکنولوژیک که متمرکز بر نگرانیهای امنیت ملی هستند، ادامه دهد، نه اینکه به جداسازی اقتصادی تمرکز کند. اینجا جایی ست که ما بر روی آن تمرکز میکنیم، فارغ از اینکه نتیجه آن چه باشد".
این گفتگوها پیرامون این گوشی از وقتی شروع شد که موسسه TechInsight این گوشی را از هم باز کرد و متوجه شد که از پردازنده بومی ساخت خود یعنی Kirin 9000 استفاده میکند.
معرفی سری گوشیهای Huawi Mate 60 همزمان با سفر وزیر تجارت آمریکا، جینا ریموندو Gina Raimondo (به چین) انجام شد که همین نیز باعث سر و صدای زیادی شده. از طرفی مسئله مهمتر این است که هوآوی این چیپ را در کنار گوشیهای جدید خود تبلیغ نمیکند و آن را پنهان نگه داشته. به همین دلیل است که آمریکا به دنبال اطلاعات بیشتر درباره آن است تا درباره این پیشرفت در حوزه تکنولوژی اظهار نظر کند.
https://www.huaweicentral.com/us-wants-information-about-the-new-huawei-kirin-chip/
💠@masaf_najva
📌آنچه سهشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ در نجوا منتشر شد
🔹️اصول رقابت سیاسی؛ گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب درباره اصول رقابت سیاسی در انتخابات
🔹️نجوای مقاومت/ فلسطین اشغالی🇵🇸
🔹️ادعای جدید سلطان مذاکره!
🔹️ارتباط عمیق قلبی عیسی کلانتری با همکاران زندانیاش
🔹️آمریکا به دنبال یافتن اطلاعات درباره پردازنده جدید هوآوی ست
💠@masaf_najva