📌روزنامههای پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱
💠eitaa.com/masaf_najva
📌اقدامات نتانیاهو، اسرائیل را به سمت جنگ خواهد برد؟
گزارش کانال ١۴ رژیم صهیونیستی از انتخاب بنگویر به عنوان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی:
▫️ بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود با انتخاب بنگویر به عنوان وزیر امنیت داخلی اسرائیل، به دنبال مقابله مستقیم با مخالفان میباشد.
▫️ وی که برای تشکیل حکومت با چالشی جدی مواجه شده است، با این انتخاب، علاوه بر مخالفان داخلی، خشم آمریکاییها را نیز برانگیخته است.
▫️ تشکیل دولتی با چهرههای افراطی اسرائیل را به جنگ داخلی با مقاومت فلسطین و در خارج با ایران و همپیمانانش، نزدیک خواهد کرد.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌باور ۳۷۳ در شهر رخله سوریه مستقر شد سیستم های جدید ایران در دمشق
🔹روزنامه اورشلیم پست در گزارشی خبر از نصب همراه با موفقیت ۲ سیستم پدافندی ضد جنگنده جدید ایران در سوریه خبر دادند
💠eitaa.com/masaf_najva
📌کار خودشان است!
🔹دوستان به هیچ عنوان قصد اموزش زبان چینی را نداریم!
🔹فقط به زبان سلیس چینی از شعار روزهای آینده ناآرامیهای چین رونمایی کردیم که در این شعار فاخر و پر معنا فرموده شده بود:
کار خودشان است! یا همان (کارخودشونه) خودمان!
🔹از ویدیوهای دریافتی از چین و نوع کنشگری برخی معترضین که سعی در متشنج کردن و ری اکت و واکنش گرفتن از پلیس دارند اینگونه بر می اید که پروژه جوکرسازی این بار در چین رونمایی شده است!
پلاکاردهایی حاوی شعارهای stop killing us یعنی کشتن ما را متوقف کنید هم که سراغاز کار بود.
🔹سوالی که مطرح میشود این است که آیا در چین هم اصلاح طلبی وجود دارد که بگوید حکومت باید به خواستههای مخالفین مظلوم و بی گناهی که درادامه دست به خرابکاری و قتل و غارت میزنند گوش کند!؟!؟
سوال دوم:
آیا در چین هم خانوادههایی یافت خواهند شد که فراموش کنند فرزندشان قبلا مورد عمل جراحی قرار گرفته و سابقه تومور مغزی داشته؟
سوال سوم که به ذهن خطور میکند اما مهمتر از همه سوالات است!
🔹آیا cc tvیا تلوزیون ملی چین هم با وجود موجود بودن ویدیو اعتراف والدین مرحومه و مرحومهایی که در ادامه رونمایی میشوند و اعتراف آنها به بیماری قبلی و زمینهای فرزندشان, آیا ان ویدیو ها را پس از به آشوب کشیده شدن کشور پخش خواهد کرد یا پیش از ان؟!؟!
✍️ احسان فیروزی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌چه بکنم اگر کسی نمیبینه؟
🔹من دارم میبینم صحنه رو، میبینم تجهیز رو، میبینم صف آراییها رو، می بینم دهانهای با حقد و غضب گشوده شده
🔹 و دندانهای با غیظ به هم فشرده شده رو علیه انقلاب و علیه امام و علیه همه این آرمانها و همه اون کسانی که به این حرکت دل بستهاند،
چه بکنم اگر کسی نمیبینه؟
💠eitaa.com/masaf_najva
📌زمین بزرگتر از توپ فوتباله!
🔹ایران (کنترل گذرگاههای دریایی حساس) - انگلیس ( در به در دنبال نفت)
🔹ایران (صاحب منابع و منافع خود) - ولز (برده لجام خوردهی انگلیس)
ایران (ساخت هژمون منطقهای) - امریکا (فروپاشی هژمون جهانی و ترک منطقه)
👈شاید بخندند، شاید تمسخر کنند اما...
هرگردی توپ فوتبال نیست!
کره زمین هم گرد است و نتایج رقابتهایش مشخص...
💠eitaa.com/masaf_najva
غرب به غلط کردن افتاد.mp3
2.78M
📌پادکست
🔹آمریکا و اروپا مجبور شدهاند با دشمنان خودشان هم مذاکره کنند و به آنها امتیاز بدهند. آنها به همه غیر از ایران امتیاز میدهند. گویا برای ایران برنامه دیگری دارند.
💠eitaa.com/masaf_najva
شناخت سیستم رفتاری دشمن.mp3
4.37M
📌پادکست
🔹میکونوس، آشوب 88، هواپیمای اوکراینی ...
💠eitaa.com/masaf_najva
تحلیل.mp3
7.61M
📌پادکست
🔹سایت فردو یکی از ارکان مهم قدرت بازدارندگی ایران!
💠eitaa.com/masaf_najva
📌تاثیرات جنگ اوکراین بر اروپا
🔹تورم دو رقمی در دانمارک و نروژ
🔹از بین رفتن دو سوم ذخایر تسلیحاتی اروپا
🔹سقوط ۸ دهم درصدی شاخص استاکس
🔹افزایش دو برابری قیمت هیزم در فرانسه
🔹توقف کامل فعالیت ۲ هزار و ۲۲۷ جایگاه سوخت در فرانسه.
🔹این موضوعات فقط بخشی از خسارات دولت های اروپاییست که کورکورانه از کدخدایی پیروی میکنند که جز به منافع خود به چیز دیگری فکر نمیکند.
🔹راستی اگر جمهوری اسلامی برای حمایت از روسیه و یا چین انقدر هزینه میداد ، واکنش سیاسیون و احزاب معلوم الحال چه بود؟
💠eitaa.com/masaf_najva
نشریه ارمنی: آذربایجان تبدیل به یک میدان نبرد جدید برای رقابت بین ایران و اسرائیل شده.
در ماههای اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان درگیر مذاکرات فشرده برای امضای توافق صلح در بروکسل، واشینگتن و سوچی بودهاند. وجود چندین فرمت مذاکرات باعث ایجاد انعطاف در طرفین شده. در حالی که دو طرف شدیدا با هم تضاد دارند، این روابط ممکن است تبدیل به بخشی از رویارویی بین روسیه و غرب شود و مذاکرات را از مسیر خود خارج کند. در هنگامی که صاحبنظران سعی میکنند تا راههای پرهیز از چنین سناریویی را پیدا کنند اما قفقاز جنوبی دارد آرام آرام به سمت یک رویارویی جدید، این بار بین ایران و اسرائیل پیش میرود.
بسیاری شاید تعجب کنند که چه اشتراکی بین ارمنستان، جمهوری آذربایجان و قرهباغ کوهستانی با چنین رقابتی وجود دارد. شاید در دهه نود و اوایل سالهای میلادی چنین اشتراکی وجود نداشت. اما شروع همکاری استراتژیک بین باکو و اسرائیل در سال ۲۰۱۰ و خرید میلیاردها دلار سلاح از آن، از جمله مهمات، موشکهای ضد تانک پیشرفته و پهبادهای شناسایی، این روند را تغییر داد. تسلیحات اسرائیلی اثرگذاری خود را در نبرد چهار روزه در سال ۲۰۱۶ ثابت کرد و استفاده گسترده از آنها در نبرد سال ۲۰۲۰ نقش عمدهای در پیروزی نظامی باکو ایفا کرد.
همکاری بین باکو و اسرائیل از مسئله نظامی فراتر است. آذربایجان به اسرائیل اجازه داده تا از قلمرو آن برای فعالیتهای ضد ایران از جمله استخدام شهروندان آن که به باکو میروند، استفاده کند. ایران نگران است که آذربایجان تبدیل به یک سکوی پرتاب اقدامات ضد آن، از جمله گسترش ایدههای جداییطلبانه در میان جمعیت میلیونی آذری خود شود. در همین رابطه هم مرز ۱۳۰ کیلومتری قرهباغ کوهستانی با منافع ملی ایران همراستا ست.
آذربایجان در سال ۲۰۲۰ کنترل این مناطق را به دست گرفت و ایران به طور رسمی از این اتفاق استقبال کرد. تهران همیشه از تمامیت ارضی تمام کشورهای منطقه دفاع کرده و هیچ شکی در مورد اینکه قرهباغ جزئی از خاک آذربایجان است، ابراز نکرده اما خریدهای عمده نظامی و دیدارهای مداوم هیئتهای نظامی اسرائیل از باکو، باعث شده تا ایرانیها از خود بپرسند که آیا پس از سال ۲۰۲۰ و پیروزی بر ارمنستان، آیا باکو همچنان به همکاری و خرید نظامی از اسرائیل نیاز دارد؟! اگر که باکو تا پیش از این دلیل این اقدام را تقویت ارتش خود برای پیروزی بر ارمنستان عنوان میکرد، اکنون دیگر این استدلال معتبر نیست. گشایش "فرودگاههای غیرنظامی" در نزدیکی مرز با ایران در مناطق تصرف شده در سال ۲۰۲۰ نیز به این سوالات افزوده. با توجه به تراکم جمعیتی کم این مناطق، تنها توضیح منطقی برای آن میتواند امکان استفاده نظامی از آن باشد و اینکه ارمنستان دیگر تنها هدف نیست.
همزمان با اینکه مذاکرات اتمی با ایران به بنبست رسیده و مقامات اسرائیلی هم به طور عمومی از امکان حمله به تاسیسات اتمی ایران صحبت میکنند، همکاریهای اسرائیل و جمهوری آذربایجان منافع حیاتی امنیت ملی ایران را تهدید میکند. بنابراین عجیب نیست اگر که ایران رزمایشهای با ابعاد بزرگ در مرز برگزار کرد.
در ماه نوامبر، باکو ۱۹ شهروند خود را متهم به آموزش دیدن و تامین مالی شدن توسط ایران کرد تا برای آن جاسوسی کنند. در هفتم نوامبر وزیر اطلاعات ایران گفت که یک شهروند آذربایجانی، سازماندهی و هماهنگی حمله به شاهچراغ را بر عهده داشته. روز بعد وزارت خارجه ایران سفیر باکو را به خاطر "راهاندازی کمپین پروپاگاندای ضد ایران توسط مقامات و رسانههای باکو" احضار کرد.
روز ۱۴ نوامبر، باکو پنج شهروند دیگر خود را به اتهام خیانت و جاسوسی برای ایران دستگیر کرد. در حالی که ایران اکنون با اعتراضات در کشور خود در کشور خود دست و پنجه نرم میکند، مقامات ایران در اصل نگران احتمال استفاده ارتش اسرائیل و دیگر سرویسها در مناطق مرزی با ایران به عنوان تهدیدی برای امنیت و پایداری (ثبات) آن هستند.
در روز ۱۱ نوامبر سال ۲۰۲۲، در نهمین اجلاس سران کشورهای ترک، علیف گفت که بیشتر چهل میلیون آذریهای جهان در خارج از آذربایجان زندگی میکنند و از فرصت تحصیل به زبان مادری خود محروم هستند. این یک اشاره بیپرده به ایران بود که باکو ممکن است از ناپایداریهای شمال ایران به نفع خود برداشت کند. باکو با آوردن کشورهای خارجی مثل اسرائیل و پاکستان به این منطقه برای رقابت با ارمنستان باهوش عمل نمیکند.
ارمنستان باید باهوش باشد و آشکارا مخالف اسرائیل و موافق ایران نباشد. ارمنستان باید به اسرائیل سیگنال بدهد که موضع کنونی تهران در قفقاز جنوبی به ثبات منطقه کمک میکند. همه میدانند که اسرائیل حق کامل خود را برای فروش سلاح به هر کشوری دارا ست به همین دلیل ارمنستان هم حق دارد با ار کشوری از جمله ایران تعامل کند.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌اورشلیمپست؛ چرا روسیه نمیتواند صلح را به قفقاز جنوبی بیاورد؟!
مشکل مسکو این است که باور دارد که این منطقه، حیات خلوت اوست اما حلقه فشار آن در حال تضعیف شدن است، و این مسئله پیامهایی برای ایران، ترکیه و کشورهای دیگر دارد.
اخیرا روسیه از ارمنستان و ج آذربایجان خواست که "از برداشتن قدمهایی که تنشها را در خطوط ارتباطی افزایش میدهد، پرهیز کنند". در عین حال ایران رزمایشهایی در مرز برای هشدار به باکو برگزار کرد. این مسئله مهم است، به این دلیل که باکو و اورشلیم شریک هم هستند. وزیر دفاع اسرائیل در ماه اکتبر در باکو بود.
در سال ۲۰۲۰ این دو کشور بر سر قرهباغ که یکی از مورد مناقشهترین مناطق در جهان است، با یکدیگر جنگ کردند، که بخشی از آن به چگونگی اشغال آن توسط اتحاد شوروی و باز طراحی نقشه آن برمیگردد.
در اصل، تغییر قدرت از دهه نود میلادی به این سو که در آن ارمنستان باکو را شکست داد، اتفاق افتاده و الان ارمنستان کشور ضعیف بین این دو است.. ارمنستان ضعیف، محصور (از نظر زمینی) و فقیر، توان کنترل این منطقه مورد مناقشه را ندارد. در عین حال ایران باور دارد که قدرت آذربایجان بیش از حد در حال افزایش است و اتحاد نزدیک بین باکو و آنکارا به این معنا ست که ترکیه و باکو میتوانند کریدوری ایجاد کنند که بالانس منطقهای را تغییر دهد و یکی از آن دو، کنترل بخش بیشتری از مرز با ایران را به دست بگیرد. ... اسرائیل اخیرا به این نکته اعتراف کرد که از پهبادهای مسلح استفاده میکند. جمهوری آذربایجان در سالهای اخیر انواع مختلفی از پهبادها را از اسرائیل خریده. ایران از این مسئله نگران است و رزمایش اخیر آن برای هشدار به باکو و آنکارا بود.
همزمان، افزایش نیازهای انرژی اروپا در پی حمله روسیه به اوکراین، توجهات بیشتری را به ترکیه، باکو و قفقاز جنوبی جلب کرده. گزارشهایی وجود دارد از اینکه اروپا احتمالا به آذربایجان و گرجستان برای قراردادهای انرژی جدید تمرکز کرده و ترکیه ممکن است به هاب انرژی تبدیل شود. ترکیه و روسیه با هم در خط لوله ترکاستریم شریک هم هستند و حالا پس از نابودی نورد استریم، همه نگاهها به ترکیه، قفقاز و آسیای مرکزی است.
همین طور، طبق گزارش جدید اورشلیمپست شرکت Energean PLC اعلام کرد که یک کشف جدید ۱۳ میلیون متر مکعبی در عملیات اکتشافی با نام "زئوس ۱" اتفاق افتاده و همین طور تایید شده که یک سایت اضافی دیگر با ظرفیت ۳.۷۵ میلیارد متر مکعب در سایت آتن Athena وجود دارد و با توجه به توافق اخیر بین اسرائیل و لبنان، این منابع در آینده برای استخراج امن خواهد بود.
نقش روسیه در قفقاز در حال تضعیف شدن است. روسیه فکر میکند که با فرستادن تعداد معدودی از ناظران آتشبس، و رفتار با این دو کشور به صورتی که انگار هنوز اقمار شوری هستند، میتواند مناقشه قرهباغ را تمام کند، اما به نظر میرسد که لفاظیهای روسیه با اثرگذاری آن در حال حاضر مطابقت ندارد.
با این حال هنوز مانده تا یک گشایش عمده بین باکو و ایروان در مذاکرات تحت حمایت روسیه شکل بگیرد. به نظر رئیسجمهور روسیه نمیتواند مشکل را حل کند و یا این پیام واضح را بفرستد که جنگ دوباره باید شروع شود.
ایران هیچگونه تغییر مرزی را نمیخواهد و در عین حال با اعتراضات درون خود مواجه است. درحالی که گفته میشود که تهران برد پدافند خود را افزایش داده، اما به نظر لاف زدنهای تهران با قابلیتهای نظامی آن همخوانی ندارد. قدرت آذربایجان درحال افزایش است و ایران با مشکلات داخلی بسیار زیادی روبرو ست که بخواهد در یک درگیری در قفقاز جنوبی دخالت کند. در واقع ایران یک ببر کاغذی است که فقط میتواند (کشورهای) خلیج (فارس) را تهدید کند، چرا که بیش از حد ثروتمند هستند و چیزهای زیادی برای از دست دادن در مناقشه با جمهوری اسلامی (ایران) دارند.
اما تهران در تعامل با باکو و ایروان باید خیلی محتاطانه قدم بردارد. روسیه دیگر آنجا نیست که صلح را حفظ کند، چون اکنون درگیر اوکراین است و جنگ در آنجا خوب پیش نمیرود. کشورهایی که سالها به روسیه تکیه کرده بودند حالا میدانند که این کشور دیگر به اندازه سالهای گذشته قدرتمند نیست.
آیا آمریکا و اتحادیه اروپا میتوانند بین این دو کشور میانجیگری کنند؟! هنوز روشن نیست که با توجه به جنگ اوکراین، بتوانند نقشی در خور داشته باشند.
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬"ایران در حال فروپاشی است: از ایران چه باقی خواهد ماند, آذربایجان جنوبی از آن چه کسی خواهد بود؟"
▪️این نام پخش بعدی تلویزیون دولتی باکو است.
▪️سخنان علی اکبر ولایتی مضحکه، ایران متهم به نفاق و دروغ است.
▪️مجری می گوید ایران از اتحاد سه جانبه ترکیه، آذربایجان و اسرائیل می ترسد و از درون متلاشی می شود.
✍️حاصل انفعال، مماشات و عدم برنامه ریزی هوشمند= وقاحت جمهوری آذربایجان
💠eitaa.com/masaf_najva
💠 الهام علیاف باید برود.
🔸 چنانچه قبلاً به دفعات اشاره کردیم اسرائیل به دنبال جنگ بین ایران و آذربایجان نیست بلکه همانند 30 سال گذشته به دنبال تنش مدریت شده است که توانسته به تدریج آذربایجان را تبدیل به بزرگترین پایگاه اطلاعاتی و عملیاتی خود در منطقه کند و پی در پی تمامی پایگاههای مردمی، تمدنی، مذهبی و اقتصادی جمهوری اسلامی را در قفقاز به اشغال خود درآورد و لابی الهام علیاف هم جمهوری اسلامی را از واکنش بازدارنده بازدارد.
⭕️ اسرائیل تا زمان قطعی نشدن نابودی خود به دست ایران و جنگ نهایی با #محور_مقاومت به هیچ وجه جنگی که خط حیات و انرژی او را در آذربایجان آسیب بزند را نمیخواهد، مگر اینکه کارشناسان احمق صهیونیستی اطمینان از فروپاشی ایران در روزهای نهچندان دور را به اسرائیل داده باشند.
حتی ارمنیها هم با اینکه اندک فاصلهای با خطوط نفتی باکو، جیحان فاصله داشتند هیچ وقت در طول 30 سال جنگ یک تیر هم به سمت منافع اساسی ناتو و صهیونیستها شلیک نکردند.
🔸 واکنش سریع، حساب شده و غافلگیرکننده بر علیه تروریستها و صهیونیستها و منافع آنها در آذربایجان یکی بزرگترین کابوس های بازدارنده خواهد بود که حساب کار را دست خاندان علیاف خواهد داد.
🔸 کوچ یهودیان به باکو و تحکیم زیرساختهای صهیونیستها و غرب در مرزهای ایران نشان از این میدهد که اینها مطمئن هستند که آذربایجان را تا مدت ها طولانی برای خود به خانه امن با سپر شیعه تبدیل خواهند کرد و هیچ واکنش عملی از طرف محور مقاومت و جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی الهام علیاف را محتمل نمیدانند.
🔸 در حوادث قفقاز به روسیه کاملاً خوشبین بودن و منتظر اقدامات آنها بودن و یا پشت دست آنها بازی کردن کاملا خطرناک میباشد و همچنین به روسیه کاملا با دید منفی و بدبینانه رفتار کردن و عدم تعامل با آنها کار را پیچیدهتر خواهد کرد.
🔸 قفقاز زبان قدرت را خوب میفهمد و مردم قفقاز به قدرت احترام میگذارند. ایفای نقش اساسی جمهوری اسلامی از موضع قدرت در حوادث قفقاز و آذربایجان در عرصه نرم و سخت سبب حفظ منافع ایران و مردم مسلمان منطقه خواهد شد.
🔸 حقیقت این است که علیاف مطلقا رفتنی است و گزینه تکفیریها و دیگر سناریوها یقینا بر علیه صهیونیسم جهانی تمام خواهد شد.
برقراری دولت مردمی بر اساس کرامت انسانی و محافظت از مردم مسلمان آذربایجان و تمدن ایرانی اسلامی و حفظ منابع عظیم این سرزمین از اشغال انگلیسی و صهیونیستی وظیفه اصلی محور مقاومت علیالخصوص #مقاومت_اسلامی_آذربایجان #حسینیون میباشد که به امید الله به زودی به محقق خواهد شد.
مرکز مطالعات آذربایجان
https://t.me/mutaliatazerb