📌نشریه انگلیسی تلگراف گزارش داده که اتحادیه اروپا مبلغ دو میلیون یورو از مبالغِ سابقا در نظر گرفته شده برای ساخت جاده و زیرساخت در کشورهای فقیر اروپایی را به ساخت سلاح برای اوکراین اختصاص خواهد داد.🇪🇺🇺🇦
💠eitaa.com/masaf_najva
📌سیاستمدار اتریشی، گانتر فولینگر در صفحه توییتر خود نقشهای از یک چینِ تجزیه شده منتشر کرده و در توضیح آن نوشته:
🔹"من به چین هشدار میدهم. اگر شما رابطه خود را با 'روسیه سابق' قطع نکنید، آنگاه به این وضیعت دچار میشوید. آیا این را میخواهید؟".
🔹این سیاستمدار در صفحه توییترش، خود را طرفدار گسترش ناتو برای کوزوو و اوکراین معرفی کرده.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌نتانیاهو: اسرائیل آماده است در صورت نیاز در چند جبهه با ایران بجنگد
🔹نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، میگوید این کشور آماده است در صورت نیاز در چند جبهه با ایران بجنگد.
🔹او این موضوع را چند ساعت پس از حمله هوایی به نوار غزه گفته است که دستکم ۱۳ فلسطینی از جمله سه فرمانده جهاد اسلامی شهید و ۲۰ نفر طی آن زخمی شدند.
🔹این عملیات با نام «سپر و پیکان» با مشارکت سرویس امنیت داخلی اسرائیل انجام شده است.
🔹اسرائیل میگوید این عملیات در پاسخ به «حملات راکتی هفته پیش و بر ضد عواملی بوده است که در ماههای اخیر منطقه را بیثبات کرده بودند.»
🔹نتانیاهو ساعاتی پس از این عملیات گفته «ما با تلاشی از سوی ایران برای آغاز یک کارزار چند جبههای علیه اسرائیل روبرو هستیم». نخستوزیر اسرائیل گفته «دستور من به ارتش و نهادهای امنیتی این است که برای یک کارزار چند جبههای آماده شوند... اگر لازم باشد، میتوانیم این کار را انجام دهیم.»
https://www.jpost.com/israel-news/article-742508
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شهادت خانم فلسطینی براثر شلیک تروریستهای صهیونیست در سرزمین های اشغالی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌نیویورک پست: رابرت کِندی جونیور، کاندیدای دموکرات انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ ، رسما سازمان CIA را به قتل عموی خود، جان اف. کِندی سی و پنجمین رئیسجمهور ایالات متحده در تاریخ ۲۲ نوامبر سال ۱۹۶۳ متهم کرد.
🔹او گفته که "شواهد بسیاری وجود دارد که سازمان CIA در قتل جان کندی، و سپس لاپوشانی آن دخیل بوده است" [1].
🔹لازم به ذکر است که جان اف. کندی مخالف سر سخت اتمی شدن اسرائیل بود [2].
💠eitaa.com/masaf_najva
📌عبور رسمی بانیان برجام از برجام
🔹روزنامه هممیهن در حالی روز گذشته تیتر یک خود را به بازتاب نقطهنظرات به اصطلاح «دو کارشناس مسائل ایران» اختصاص داد که اساساً دو کارشناس ادعایی خود را به صورت کامل به مخاطبانش معرفی نمیکند. «ولی نصر» و «علی واعظ» در مجله فارن افرز درباره برجام مقاله مشترکی نگاشتند و در آن از یک «پیمان منطقهای» برای «جایگزینی برجام» سخن گفتند و ادعا کردند این پیمان، هم به نفع ایران است و هم اعراب.
🔹اینکه دو عنصر دولت امریکا پس از ماهها اهمال در به سرانجام رساندن پرونده هستهای و همزمان با نتایج ناگوار توافق ایران و عربستان برای امریکا و اسرائیل، سخن از یک پیمان منطقهای جدید زدند و بلافاصله نشریات برجامی آن را در داخل کشور بازنشر دادند، زمینهای برای بروز سیاست جدید امریکا در قبال مسائل ایران است. «نپذیرفتن شروط منطقی ایران درباره برجام»، «ناکامی پروژه آشوبهای خیابانی و ایجاد ناامنی»، «ناکامی در اجماع بینالمللی علیه ایران به بهانههای حقوقبشری»، «ناکامی در ایجاد خلل میان روابط ایران-چین-روسیه به بهانه جنگ اوکراین» و در نهایت «ناکامی در پروژه عادیسازی روابط اسرائیل و اعراب» از جمله مهمترین دلایلی است که امریکا و همپیمان منطقهای او یعنی رژیمصهیونیستی را در یک «گرداب اضطراب» در قبال ایران و خاورمیانه قرار داده است. بنابراین طبیعی است که بار دیگر شبکههای برجامی تقلا کنند و به یکباره از مسائل جدیدی چون پیمان منطقهای سخن گفته و آن را هم به نفع ایران و دیگران بنامند!
🔹سابقه نصر و واعظ چیست؟
به تصریح هممیهن، ولی نصر مشاور ارشد اسبق فرستاده ویژه امریکا در امور افغانستان و پاکستان است. از سوی دیگر اما علی واعظ نه صرفاً «استادیار دانشگاه جورجتاون و مدیر برنامه ایران در گروه بینالمللی بحران» بلکه مشاور رابرت مالی، مسئول مذاکرهکننده امریکایی در مذاکرات اخیر احیای برجام نیز بوده است. مسئولیت گروه امریکایی بحران پیش از این برعهده «رابرت مالی» بوده و اسامی افرادی چون «جرج سوروس»، «تزیپی لیونی» وزیر خارجه اسبق اسرائیل، «هوشنگ انصاری» وزیر اقتصاد دولت هویدا و «استفان هدلی» مشاور امنیت ملی بوش در میان اعضای هیأت مدیره آن دیده میشود. نکته جالب دیگر آن است که «جیسون رضاییان»، جاسوس سازمان CIA نیز از اعضای همین گروه بوده است.
🔹ایران نباید تضمین بخواهد!
به گزارش هممیهن، واعظ و نصر با این مقدمه که «شکست احیای برجام نتیجه لجبازی ایرانیها هم هست»، ایران را متهم اصلی عدم احیای توافق معرفی میکنند و مینویسند «با طولانی شدن مذاکرات، تهران موانعی بر سر راه توافق ایجاد کرد و خواستههای متعددی از جمله تضمین عدم خروج مجدد دولت بعدی ایالاتمتحده از توافق را مطرح کرد که واشنگتن به سادگی نمیتوانست آنها را برآورده کند.» در واقع به عقیده کارشناسان ادعایی روزنامه هممیهن، دولت جمهوری اسلامی ایران نباید از دولت ایالاتمتحده امریکا درخواست «تضمین» کند و باید به رؤسایجمهور بعدی امریکا نیز این حق را بدهد که همچون دونالد ترامپ هر وقت صلاح دیدند از توافق با ایران خارج شوند و همه هزینههای آن را مردم ایران تحمل کنند.
🔹ما برجام منطقهمان را میخواهیم!
در بخش دیگری از این مقاله، نویسندگان امریکایی آن مدعی میشوند در برجام «از روی عمد مسائل منطقهای از جمله تأمین مالی ایران برای گروههای مسلح نادیده گرفته شده است، چراکه سیاستگذاران غربی معتقد بودند نمیتوانستند همزمان هم به توافق هستهای دست یابند و هم تنشهای دیگر را رفع کنند.» در روایت نصر و واعظ، برجام منطقهای اساساً خواستهای است که حتی اگر در برجام اول محقق نشده است اما بالاخره میبایست ایران به آن تن دهد:«آنها {غرب} تصمیم گرفتند که بهتر است ابتدا روی توقف برنامه هستهای ایران تمرکز کنند، سپس مذاکرهکنندگان در آینده میتوانند به مسائل دیگر بپردازند.»
🔹مسألهای که البته مقامات دولت سابق ایران نیز بارها در قالب موضوعات مختلف به آن اشاراتی داشتند و یک نقطه مهم اختلافی که تحت کلیدواژه «میدان و دیپلماسی» داغ شد، در واقع برجام منطقهای بود؛ مسألهای که با دخالت دلسوزان نظام و شخص شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی به حسرتی برای امریکا و همپیمانان او تبدیل شد؛ حسرتی که حالا در اظهارات عناصر این دولت یعنی نصر و واعظ بازمطالبه شده است، چراکه آنها به خوبی فهمیدهاند که وضعیت امروز منطقه و ناکامی امریکا در نقشههای خود ناشی از ناکامی آنها در مهار قدرت منطقهای ایران بوده است./ادامه👇
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌عبور رسمی بانیان برجام از برجام 🔹روزنامه هممیهن در حالی روز گذشته تیتر یک خود را به بازتاب نقطهن
🔹از تهدیدهای سالیوان تا دلسوزیهای واعظ!
در ادامه این مقاله اما دلسوزیهای نگارندگان برای ایران و منطقه بیش از همه تزویر امریکاییها را نشان میدهد. نصر و واعظ مدعی میشوند ایران و کشورهای منطقه (اعراب) میبایست به توافقی جامع درباره مسائل هستهای و نظامی خود دست یابند، چراکه از یک سو عربستانسعودی جاهطلبی هستهای دارد و از سوی دیگر اعراب نگران ایران هستند.
🔹نکته کلیدی مقاله دقیقاً آنجایی مطرح میشود که به عقیده نصر و واعظ، با حصول چنین توافق جامعی، هم اروپا و امریکا باید به آن احترام بگذارند و هم اپوزیسیون ایران! و از طرف دیگر «تثبیت توافق هستهای در چهارچوب منطقهای همچنین اعمال مجدد تحریمها را برای ایالاتمتحده دشوارتر میکند، زیرا برخلاف سال 2018 واشنگتن در صورت تلاش برای کنارهگیری از توافق، با مقاومت دوستان عرب خلیجفارس خود مواجه خواهد شد.» این اظهارات دلسوزانه اما در حالی مطرح میشود که تنها دو روز قبل از آن، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی امریکا به تهدید ایران پرداخته و مدعی شده بود امریکا ممکن است برای اسرائیل در خرابکاری علیه برنامه هستهای ایران بیشازپیش حق قائل شود! دولت امریکا که سابقاً با کمک اروپاییها بازی «پلیس خوب، پلیس بد» را اجرا میکرد، حالا اما ناچار است از یک سو چهرههای اندیشکدهای را به میدان بیاورد و از طرف دیگر به طور رسمی لفاظی کند.
🔹نکته مقاله چیست؟
آن چیزی که با هوشیاری تمام از سوی عناصر دولت امریکا در این مقاله پنهان شده، این است که امریکاییها نمیخواهند بپذیرند با رویگردانی نسبی عربستان از سیاستهای دولت ضعیف بایدن و از سوی دیگر تکیه ایران بر سیاست همسایگی بدون دخالت نیروهای خارجی، اساساً راهبرد «منطقه عاری از امریکا» کلید خورده است و «نظم جدید منطقهای» با اخراج تدریجی نیروهای سنتکام در حال تحقق است؛ بنابراین حتی در قبال توافقات منطقهای کشورهایی در فراسوی مرزهای خود، حق دخالت قائل است و آن را از طریق نویسندگانی چون نصر و واعظ مطرح میکند.
🔹نویسندگان در آخر اما حرفشان را به صورت صریحتر و واضحتر بیان میکنند:«برای واشنگتن و متحدانش، یک توافق منطقهای گسترده مزایای دیگری نیز خواهد داشت.
🔹این توافق هم بهعنوان مدیریت بحران عمل کرده، هم به محدود کردن بیشتر فعالیتهای هستهای ایران کمک میکند و هم محدودیتهای دائمی و اقدامات شفافسازی را در برنامه هستهای تهران ایجاد و از رقابت میان همسایگان ایران برای تطابق با فناوری چرخه سوخت هستهای تهران جلوگیری میکند. به عبارت دیگر این توافق، توافقی به مراتب بادوامتر و قدرتمندتر از برجام خواهد بود.»
🔹ادعایی که در میانه روند تحولات غرب آسیا و همچنین همگراییهای فرامنطقهای با حضور قدرتهای آسیایی، شاید بیشتر شبیه یک آرزو برای امریکاییها باشد تا یک پروژه جدی در دست اجرا. امریکاییها در آخرین اعترافات خود پس از اذعان به شکست فشار حداکثری، به ناکامیهای اقتصادی در قبال سلطه دلار نیز تصریح داشتهاند و از طرف دیگر جریانهای رقیب دولت بایدن نیز معتقدند ضعف سیاست خارجی امریکا دیگر مجالی برای بازگشت به دوران هژمونی باقی نگذاشته است.
🔹نکته جالب دیگر اما آنجا است که جریان غربگرای داخلی بدون آنکه اشتباهات خود را درباره توافق هستهای و هزینههایش برای ملت ایران بپذیرد، حتی برای منافع امریکایی حاضر است از پروژهای که به مثابه «ناموس سیاست خارجی» خود دانسته است، عبور کند؛ عبوری که شاید با عبور از محمدجواد ظریف همراه شده و نیاز به تئوریسینهای جدیدتری داشته باشد.
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وقتی شبکه لندنی من و تو مخاطبین خود را ... فرض می کند!!
🔹شبکه لندنی من و تو برای القای بدبختی به مخاطبین خود با بزرگنمایی حوادث کارگری در ایران و توصیف زیبا از کشور انگلیس درصدد گوسفند نشان دادن مخاطبین خود است؛ با یک سرچ ساده میتوان به نادرستی ادعاهای این مجریان بیسواد و ضد ایرانی پی برد.
💠eitaa.com/masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹همه چیز درباره دستگیری جنجالی عمران خان
📚به قلم محمد رضا کمیلی
🔻آیا پیش از این هم روسای جمهور و نخست وزیران پاکستان دستگیر شده اند؟
🔻دستگیری عمران خان اجرای قانون اساسی یا انتقام گیری سیاسی؟
🔻جرم عمران خان چیست؟
🔻سرانجام او چه میشود؟
🔹یادداشت ویژه ما را با عنوان " دستگیری عمران خان؛ اجرای قانون اساسی یا انتقام گیری سیاسی" مطالعه کنید:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@pakstudy
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹یادداشت از محمد رضا کمیلی| دستگیری عمران خان؛ اجرای قانون اساسی یا انتقام گیری سیاسی
▪️به قلم محمد رضا کمیلی «کارشناس مسائل پاکستان »
🔻دستگیری « عمران خان» نخست وزیر سابق پاکستان که مدتی پس از عزل پر سر و صدای او از قدرت صورت گرفت این سوال را برای مخاطبان به وجود آورده که آیا او واقعا مجرم است و قانون اساسی در خصوص او اجرا می شود و یا دولت در تلاش است رقیب اصلی خود را از میدان خارج کند و به این شکل یک انتقام گیری سیاسی را بهانه کرده است.
🔹برای پاسخ به این سوال بهتر است نگاهی به گذشته برخی سیاستمداران نام آشنای پاکستان بیندازیم و ببینیم که آیا آنها نیز مدتی در زندان بوده اند یا خیر؟
🔻 «بی نظیر بوتو» که 2 بار نخست وزیر پاکستان بوده است به همین اندازه هم زندان رفتن را تجربه کرده است. او حتی مدتی را به جرم فساد مالی تبعید شده است.
🔻«آصف علی زرداری» چهره مشهور حزب مردم که شهرت اولیه اش را مدیون ازدواج به بی نظیر بوتو بوده نیز علاوه بر جرائمی که همسرش به آن متهم شده مدتی را به صورت جداگانه به جرم فساد مالی در زندان به سر برده است.
🔻«نواز شریف» فردی که رکورد تکیه زدن بر کرسی نخست وزیری پاکستان را در اختیار دارد نیز مدت های طولانی عمرش را در زندان به سر برده و پرونده های فساد مالی علیه او وجود داشته است.
🔻«پرویز مشرف» که ابتدا از طریق کودتا و سپس با برگزاری یک انتخابات قدرت را در پاکستان به دست گرفت نیز در سال های پایانی عمرش به دلیل خیانت به کشور به اعدام محکوم شد که البته حضورش در دبی باعث شد حکم اجرا نشود.
🔻«ذوالفقار علی بوتو» رئیس جمهور و نخست وزیر سابق پاکستان که موسس حزب مردم به حساب می آید نیز نه تنها زندانی شد بلکه به اتهام دست داشتن در قتل یک شهروند اعدام شد!
🔻پس دستگیر شدن و به زندان رفتن سیاستمداران برجسته در پاکستان اقدام تازه ای نیست که تنها عمران خان آن را تجربه کرده باشد.
🔹چرا عمران خان؟
🔻به نظر بنده مهم ترین مشکلی که عمران خان با حزب مردم و حزب نواز دارد این است که حاضر به تبانی و همراهی با آنها نشده است. او می توانست به سادگی با زرداری به توافق برسد و حتی با چشم پوشی از پرونده های فساد مالی سران حزب نواز، به راحتی مدت حکومتش را کامل کند و از فشار شدید هجمه های سیاسی و قضایی که آنها در دوران حکومتشان علیه او به راه انداخته اند راحت شود.
🔻نخست وزیر سابق پاکستان اخیرا منتقد ارتش هم شده بود و به خصوص فرمانده سابق ارتش پاکستان را به باد انتقاد گرفت. او ابایی نداشت که بگوید « ژنرال قمر جاوید باجوا» عامل اصلی برکناری او از قدرت بوده و فساد مالی و اقتصادی از نگاه ژنرال باجوا هیچ قبح و زشتی نداشته است.
🔻رفتار عمران خان و تلاش او برای مبارزه با فساد اقتصادی دو خاندان بزرگ پاکستان سبب شد که نزدیک به 20 پرونده قضایی علیه او تشکیل شود. عمران خان در برخی از این پرونده ها تبرئه شده بود و برخی دیگر نیز گریبان او را رها نکرده بودند. برخی از این پرونده ها عبارت بودند از: توهین به قضات دادگاه، توهین به پلیس، استفاده نامشروع از اموال کاخ نخست وزیری و خزانه آن، استفاده غیر مجاز از بالگرد در زمان نخست وزیری و...
🔻ناگفته مشخص است که موضوع بیشتر این پرونده ها صرفا بهانه ای برای به حاشیه کشیدن عمران خان و حذف دائم یا موقت او است.
🔹چرا عمران خان بازداشت شد؟
🔻آن چه که باعث دستگیری نخست وزیر سابق پاکستان توسط نیروهای پلیس در محوطه خارجی دادگاه شد پرونده ای به نام «القادر ترست» عنوان شده است. القادر نام دانشگاهی است که قرار بود عمران خان جز هیئت مدیره آن باشد و آن گونه که «رانا ثناءالله» وزیر کشور پاکستان مدعی شده است زمین این دانشگاه رشوه ای بوده که «ملک ریاض» ملّاک مشهور پاکستانی به عمران خان داده است.
🔻وزیر کشور پاکستان که خود متهم به حمل مواد مخدر نیز بوده است تصریح کرد: ملک ریاض برای فرار از اتهام پولشویی و زمین خواری، محوطه ای وسیع را به پروژه القادر اختصاص داده که عمران خان و همسرش جز هیئت امنای آن هستند.
🔹تبعات دستگیری عمران خان چه بود؟
🔻همزمان با دستگیری ناگهانی عمران خان وضعیت در پاکستان به بحرانی ترین حد ممکن رسید و بسیاری از شهرهای بزرگ با تجمعات گسترده حامیان عمران خان مواجه شدند. چیزی که حتی سران حزب نواز و حزب مردم نیز نمی توانند آن را کتمان کنند این است که عمران خان طرف داران فراوانی دارد و دقیقا واهمه از تعداد بالای همین طرف داران است که باعث می شود دولت با انتخابات موافقت نکند و تمام تلاش خود را برای به تعویق انداختن آن به کار بگیرد.
🔻حامیان عمران خان نه تنها برخی مقرهای مربوط به ارتش پاکستان را محاصره کرده و علیه دخالت ارتش در امور سیاسی دست به اعتراض زدند بلکه با مسدود کردن جاده ها و مسیرهای اصلی کشور عملا اقتصاد پاکستان را نیز فلج کرده است.
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
همچنین تصاویری از به آتش کشیده شدن اتوبان های بزرگ و اماکن عمومی منتشر شده که در نهایت دولت را مجبور به مسدود کردن موقت فیسبوک، توییتر و... در پاکستان کرده است.
🔹سرانجام چه خواهد شد؟
🔻به نظر می رسد «سازمان بازرسی پاکستان» و «کمیسیون نظارت بر انتخابات» پیش برنده خواسته های دولت شهباز شریف باشند و از اعمال فشار حداکثری علیه عمران خان ابایی نداشته باشند. با این حال آرا دادگاه عالی پاکستان که بالاترین مرجع قضایی رسیدگی به پرونده ها است چندان از مسیر اعتدال خارج نبوده و بدون توجه به خواسته های دولت گاهی لوایح صادر شده پارلمان را نیز لغو کرده است.
🔻همه چیز به روال همین دادگاه ها بستگی دارد ولی به نظر نمی رسد دستگیری های پی در پی سران حزب تحریک انصاف بتواند محبوبیت آنها را بین مردم کم کند. در انتخابات آتی این مردم هستند که تصمیم خواهند گرفت و دولت را مشخص می کنند. 🔻ضمن اینکه پرونده های موجود علیه عمران خان نیز آنقدر سنگین نیستند که انتظار حکمی خاص علیه او را داشته باشیم. حداقل اگر رای به عدالت صادر شود.
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌حملات راکتی مقاومت فلسطین به شهرکهای اسرائیلی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌عضو سابق مرکز رسانه لشکر فاطمیون: قرار است تقریظ حضرت آقا بر کتاب روایتی از بنیانگذار لشکر فاطمیون منتشر شود، انشاالله این اتفاق مبارک آغاز روند هرچه بهتر و تأثیرگذارتر شناساندن شهدای فاطمیون باشد.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌احتمال افزایش تنش ها در رژیم صهیونیستی
🔹برخی اکانتهای رژیم صهیونیستی میگویند: جتهای جنگنده اسرائیل در حال بمباران لانچرهای راکتها و خمپارهاندازها در سراسر غزه پس از شلیک دهها راکت به سمت اسرائیل هستند. درگیریها احتمالا در 12 ساعت آینده تشدید خواهند شد.
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وقتی کارشناس پای ثابت اینترنشنال هم به این شبکه و مصی علینژاد رحم نمیکند!!
👈رضا تقیزاده تحلیلگر سیاسی:
🔹اپوزیسیون ساخته تلویزیونهایی مانند اینترنشنال، قلابی هستند! این رسانهها ابلهترین افراد را به عنوان اپوزیسیون قالب کردند!
💠eitaa.com/masaf_najva
📌 پیام نجوا
🔹امیرالمومنین علی علیهالسلام: خودپسندى و غرور، مانع پيشرفت و كمال است.
✍️نهج البلاغه؛ حکمت ۱۶۷
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت هشتم)
🔹نماینده جیرفت و عنبرآباد در گفتگو با نجوا؛
مجلس این دوره عملکرد خوب و انقلابی داشته
اعظمی درباره تعامل مجلس و دولت بیان کرد: واقعیت این است که مجلس نهایت همکاری را با دولت داشته و دارد اما متاسفانه الان دولت در مقایسه با ماههای قبل و سالهای قبل، تعاملش با مجلس کم شده است و امورات رضایت بخش پیش نمیرود.
👈#پادکست
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva
❇️ پکن در تقابل با آمریکا از طریق اجلاس «چین + آسیای مرکزی» و تور اروپا
⬅️ سایت عربی الشرق، وابسته به عربستان سعودی، در تحلیلی رفتار دیپلماتیک اخیر چین در قبال آسیای مرکزی و اروپا را مورد بررسی قرار داد که ادامه آورده می شود:
🔴 رئیس جمهور شی جین پینگ به زودی میزبان رویداد سران چین و 5 کشور آسیای مرکزی خواهد بود که در نوع خود، برای نخستین بار برگزار می گردد. در همین حال، وزیر خارجه چین، یک تور اروپایی به آلمان، فرانسه و نروژ را آغاز کرده است، در زمانی که پکن به دنبال افزایش نفوذ علیرغم تنش روابط خود با ایالات متحده است.
🔺 وزارت امور خارجه چین در بیانیه ای اعلام کرد که سران قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان مهمان همتای چینی خود برای برگزاری اجلاس سران "چین-آسیای مرکزی" در روزهای 18 و 19 می در شهر شیان خواهند بود.
🔺 رسانه های رسمی تایید کردند که این اجلاس بر تقویت روابط اقتصادی و دیپلماتیک بین این کشورها و چین، دومین مصرف کننده انرژی در جهان، که میلیاردها دلار برای بهره مندی از ذخایر گاز در آسیای مرکزی سرمایه گذاری کرده است، تمرکز خواهد کرد.
❗️ کشورهای این منطقه در نقشه راه آهنی که چین را با اروپا پیوند می دهد، و برای موفقیت طرح «کمربند و جاده» که پکن در حال اجرای آن است، نقشی اساسی دارند.
🔺 وزارت امور خارجه چین در مورد اجلاس پیش رو اعلام کرد که همه طرفها بر حمایت قاطع در مورد منافع اصلی یکدیگر تاکید کردند، قاطعانه با مداخله خارجی در امور داخلی و همچنین قاطعانه با هر قدرتی که بخواهد در آسیای مرکزی تنش و آشفتگی ایجاد کند، مخالفت کردند.
وزیر خارجه چین ماه گذشته در دیدار با همتایان منطقهای خود در شیان، اتخاذ «سیاست حسن همجواری و دوستی» با کشورهای آسیای مرکزی را تاکید کرد.
❗️ کشورهای آسیای مرکزی بخشی از اتحاد جماهیر شوروی سابق بوده و به شدت تحت نفوذ روسیه هستند، اما پکن در تلاش است تا حضور خود را در این منطقه بهویژه با توجه به مشغولیت مسکو در اوکراین از فوریه 2022، تقویت کند.
شایان ذکر است که بر اساس آماری که وزارت بازرگانی چین در ماه گذشته منتشر کرد، صادرات چین به آسیای مرکزی نسبت به سال قبل 60 درصد رشد کرده است.
🟠 تور اروپا
🔸 در حالی که رئیس جمهور چین روی جبهه آسیایی کار می کند، وزیر امور خارجه چین روز دوشنبه یک سفر اروپایی را آغاز کرد که شامل آلمان، فرانسه و نروژ می شود.
🔸 این سفر پس از تنش دیپلماتیک بین پکن و پایتخت های اروپایی بر سر اظهارات سفیر چین در پاریس انجام می شود که گفته بود جمهوری های شوروی سابق "از حق حاکمیت برخوردار نیستند".
این اظهارات انتقاداتی را در اروپا از جمله فرانسه برانگیخت که منجر به احضار سفیر چین شد، و پس از آن وزارت خارجه چین احترام خود را به "استقلال همه کشورهای برخاسته از انحلال اتحاد جماهیر شوروی" اعلام کرد.
🔸 سفر وزیر خارجه چین همچنین به عنوان ادامه ارتباطات دیپلماتیک بین پکن و چندین پایتخت اروپایی در دوره اخیر انجام می شود، از جمله همکاری اقتصادی، روابط دوجانبه، تنش بر سر تایوان و پیامدهای تهاجم روسیه.
🔸 وزیر امور خارجه آلمان در اواسط آوریل از پکن بازدید کرد و از چین خواسته بود تا از روسیه، توقف جنگ علیه اوکراین را بخواهد و گفت که "هیچ کشور دیگری به جز چین بر روسیه نفوذ ندارد".
در اوایل ماه گذشته، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه نیز به چین سفر کرده و در آنجا با رئیس جمهور شی جین پینگ ملاقات کرده و با همراهی رئیس کمیسیون اروپا، گفتگوهایی در مورد پرونده جنگ روسیه و اوکراین نیز صورت گرفت.
🔸 رئیسجمهور چین نیز در ماه مارس طی سفری به مسکو، با همتای خود ولادیمیر پوتین گفتگو و طی آن از "روابط ویژه" بین دو کشور و ورود آن به "عصر جدید" استقبال کرد.
در اواخر آوریل، رئیس جمهور چین با همتای اوکراینی خود، ولادیمیر زلنسکی، تماس تلفنی برقرار کرد که اولین تماس بین آنها از زمان آغاز تهاجم بود، در این مکالمه رئیس جمهور چین حمایت دائم پکن از "صلح" را تایید کرد و از زلنسکی خواست تا "مذاکره" را به عنوان راهی برای حل تعارض اتخاذ کند.
کانال #مرکز_مطالعات_تاجیکستان | ماوراء النهر:
@mavaraonnahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌استاد اعظم لُژ فرانسوی
🔹سید حسن تقیزاده روشنفکر غربگرایی بود که موافق تقسیم ایران بین روسیه و انگلیس و مخالف ملی شدن صنعت نفت بود.
🔹امام خامنهای میفرمایند: این افراد و رسانهها که نمیخواهند افکار عمومی متوجه باطن شرارتآمیز دولتهای ظاهرالصلاحی همچون انگلیس و فرانسه شوند درواقع همان تقیزادههای زمان پهلوی هستند که میگفت باید از فرق سر تا نوک پا غربی شد...
👈#ویدیو_کلیپ
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻طرفداران خشمگین عمران خان مراکز مهم تجاری و اقتصادی پاکستان را به تعطیلی کشاندند.
🔻علی رغم مسدود شدن فیسبوک، توئیتر و... توسط دولت اسلام آباد تصاویر منتشر شده نشان می دهد که ساختمان ها و مراکز مختلفی توسط طرفداران عمران خان تعطیل یا به آتش کشیده شده اند.
🔻در کلیپ فوق لحظه سوختن ساختمان نمایندگی دولت در شهر لاهور را ملاحظه می کنید.
🔻طرفداران نخست وزیری سابق پاکستان خواهان آزادی فوری او هستند.
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
📌موشکهای شلیک شده به عسقلان پیشرفته بود/ سه شرط مقاومت برای آتش بس
🔹شبکه هفت رژیم صهیونیستی اذعان کرد که تعدادی از موشکهای شلیک شده توسط نیروهای مقاومت فلسطینی به شهرک صهیونیستنشین عسقلان پیشرفته و حامل کلاهکهای انفجاری به وزن ۵۰۰ کیلوگرم بود.
🔹آژانس مطبوعات فلسطین به نقل از رسانههای صهیونیستی «تحویل پیکر خضر عدنان»، توقف ترور در کرانه باختری و لغو راهپیمایی پرچمها که قرار است هفته آینده در شهر قدیمی قدس برگزار شود را سه شرط تعیین شده از سوی جهاد اسلامی برای رژیم صهیونیستی جهت آتش بس اعلام کرد.
💠eitaa.com/masaf_najva