فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مستند "پگاسوس"
🔹"پگاسوس"، یک بدافزار جاسوسی ساخت شرکت صهیونیستی است که از طریق آن کشورهای خریدار مورد تائید این شرکت، از روسای جمهور، فعالان حقوق مدنی، خبرنگاران و سیاستمداران جاسوسی میکنند.
🔹این بدافزار با ورود به گوشی تلفن همراه از طریق یک پیامک یا تماس ناشناس، میتواند همه پیامها، تماسها، چتها، مکاننما، عکس و فیلم و حتی از دوربین و میکروفون گوشی جاسوسی کند.
💠@masaf_najva
📌هکرهای کره شمالی دادههای محرمانه ناسا را هک کردند
🔹رویترز در گزارشی نوشت آمریکا و متحدانش میگویند هکرهای کره شمالی اسرار نظامی آنان را به یغما میبرند.
🔹خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت که آمریکا، انگلیس و کره جنوبی اعلام کردهاند هکرهای کره شمالی یک کمپین جاسوسی سایبری جهانی در تلاش برای سرقت اسرار محرمانه نظامی برای حمایت از برنامه تسلیحات هستهای پیونگ یانگ ترتیب دادهاند. گمان میرود این هکرها که توسط محققان امنیت سایبری، «آنادریل» یا «APT45» نامیده میشوند، بخشی از آژانس اطلاعاتی کره شمالی موسوم به «اداره کل شناسایی» باشند که توسط آمریکا در سال ۲۰۱۵ تحریم شده بود.
🔹این سه کشور در بیانیهای مشترک اعلام کردند: «این واحد سایبری سیستمهای رایانهای را در طیف گستردهای از شرکتهای دفاعی یا مهندسی، از جمله سازندگان تانک، زیردریایی، کشتی، هواپیماهای جنگنده و سامانههای موشکی و راداری هدف قرار داده است یا به آنها نفوذ کرده است.»
🔹آنطور که شفقنا به نقل از رویتر نوشته است، مقامات FBI و وزارت دادگستری آمریکا گفتند که قربانیان آمریکایی این حملات شامل سازمان ملی هوانوردی و فضائی (ناسا)، پایگاه نیروی هوائی راندولف در تگزاس و پایگاه نیروی هوائی رابینز در جورجیا هستند.
🔹این هکرها بیش از ۱۷گیگابایت داده طبقهبندی نشده ناسا را به سرقت بردند. مقامات آمریکایی ادعا میکنند که هکرها برای تأمین مالی عملیات خود از باج افزار برای هدف قرار دادن بیمارستانها و شرکتهای مراقبتهای بهداشتی آمریکا استفاده میکنند.
💠@masaf_najva
🔹در اواسط ژوئیه، فرناندو مورایس، نویسنده زندگینامه لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس جمهور برزیل فاش کرد که تیم نویسندگی او اخیراً ۸۱۹ سند، شامل ۳۳۰۰ صفحه از سوابق مربوط به لولا را از سال ۱۹۶۶ تا ۲۰۱۹ از آژانسهای مختلف ایالات متحده به دست آورده است.
🔹بنابر گزارش خبرگزاری شینهوا، افشای این مساله واکنشهای زیادی را در میان محافل آمریکای لاتین برانگیخته است.
🔹دیدگاه اصلی، بهویژه در محافل دانشگاهی و رسانهای برزیل این است که این واقعه بهطور کامل ثابت میکند که تفکر هژمونیک امپراتوری ایالات متحده در آمریکای لاتین بهعنوان «حیاط خلوت» آن در طول ۲۰۰ سال گذشته، یعنی از زمان تولد دکترین مونرو در سال ۱۸۲۳ تغییر نکرده است.
🔹مارکوس پیرز، مدیر مؤسسه اقتصاد و مطالعات بینالمللی در دانشگاه ایالتی سائوپائولو به شینهوا گفت: به نظر میرسد که در سالهای اخیر، کنترل ایالات متحده بر به اصطلاح «حیاط خلوت» خود در ظاهر کاهش یافته اما این مبتنی بر تقویت نوع دیگری از کنترل است، یعنی نظارت بر افراد کلیدی در زمینههای مختلف که اکنون در آمریکای لاتین به سطحی نامعقول رسیده است.
🔹به گزارش روزنامه فولا دِ سائوپائولو، بیشتر اسناد توسط سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) تهیه شده که دارای ۶۱۳ سند در مورد لولا است که مجموعاً ۲۰۰۰ صفحه است.
🔹سایر آژانسهای ایالات متحده مانند اداره تحقیقات فدرال (FBI)، آژانس امنیت ملی (NSA) و شبکه اجرای جرایم مالی در این نظارت مشارک داشتهاند که هنوز به درخواستهای اطلاعاتی از سوی زندگینامهنویسان لولا پاسخ ندادهاند.
🔹نکته قابل توجه این است، اسنادی که به دست این نویسندهها رسیده، فقط مربوط به فعالیتهای لولا تا قبل از سال ۲۰۱۹ است. تعداد چنین اسنادی در پنج سال گذشته، بهویژه در دوره سوم ریاست جمهوری او که از سال ۲۰۲۳ شروع میشود، ناشناخته است. تحلیلگران سیاسی برزیلی معتقدند که تعداد واقعی اسناد مربوط به لولا ممکن است بسیار فراتر از انتظارات باشد.
🔹نظارت دولت آمریکا بر رهبران کشورهای دیگر چیز جدیدی نیست. در اوایل سال ۲۰۱۳، رسانههای برزیلی از فعالیتهای جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا علیه دیلما روسف، رئیس جمهور وقت برزیل و بسیاری از مقامات ارشد دولت او خبر دادند. با این حال، بازه زمانی و گستردگی محتوای نظارتی درخصوص لولا فراتر از شگفتانگیز است.
🔹ولادیمیر فیجو، کارشناس روابط بینالملل برزیلی معتقد است که این ماجرای جاسوسی میتواند تنشها را بین برزیل و ایالات متحده افزایش دهد.
🔹در این رابطه بسیاری از سیاستمداران و چهرههای دانشگاهی برزیل بهطور متفقالقول بر این باورند که دولت آمریکا به معنای واقعی، آنطور که ادعا میکند به تمامیت ارضی و حاکمیت کشورها احترام نمیگذارد.
🔹گلیسی هافمن، رئیس حزب حاکم کارگران برزیل میگوید رفتار نظارتی دولت ایالات متحده، نه تنها یک اقدام خشونتآمیز و غیرقابل قبول علیه شهروندان برزیلی محسوب میشود، بلکه توهین به حاکمیت ملی برزیل است.
🔹رینالدو آزودو، یک روزنامهنگار برزیلی در اینباره گفت: ایالات متحده بر این باور است که برزیل که در به اصطلاح «حیاط خلوت»اش قرار دارد، باید کشوری باشد که تابع منافع آن و بخشی از گروه آمریکایی باشد. با این حال، برزیل امیدوار است که استقلال دیپلماتیک خود را حفظ کند.
🔹وی با بیان اینکه «برزیل همچنین یک کشور کلیدی در جهان جنوب و بریکس است که ایالات متحده با آن میجنگد» تصریح کرد: ایالات متحده در حال جاسوسی از کل جهان است، این همان کاری است که یک کشور وقتی فکر میکند یک امپراتوری است، انجام میدهد. اگرچه جهان روندی چند قطبی را نشان میدهد، آمریکای رو به زوال همچنان به اصطلاح «حیاط خلوت» خود را زیر نظر دارد.
🔹این ستوننویس هشدار داد مداخله بیش از حد ایالات متحده در برخی نقاط ممکن است جهان را نابود کند.
💠@masaf_najva
📌زلزله در یواساساس؛ سرویس مخفی آمریکا چیست و چگونه اداره میشود؟
🔹ترور نافرجام دونالد ترامپ توجه افکار عمومی را به سمت سرویس مخفی آمریکا و ناکامی این نهاد فدرال آمریکا در حفاظت از یک مقام ارشد جلب کرده است.
🔹سرویس مخفی آمریکا نقشی حیاتی را در حفاظت از مقامهای ارشد این کشور و همچنین آنچه مبارزه با جرایم مالی خوانده شده، ایفا میکند. این سرویس در وبسایت خود درباره ماموریت خود میگوید:
🔹ما ماموریت یکپارچه حفاظت و تحقیقات برای اطمینان از ایمنی و امنیت افراد تحت حفاظت خود، مکانهای کلیدی و رویدادهای دارای اهمیت ملی را داریم؛ ما همچنین از یکپارچگی پول خود محافظت میکنیم و جنایتها علیه سیستم مالی آمریکا را که ازسوی مجرمان در سراسر جهان و در فضای سایبری انجام میشود، بررسی میکنیم.
👇ادامه
🔹حفاظت از زیرساختهای مالی و سیستمهای پرداخت آمریکا.
🔹حفاظت از مقامهای ملی، بازدید سران کشورها و دولتها و رویدادهای ویژه امنیت ملی.
🔹از عوامل سرویس مخفی و پرسنل مرتبط خواسته میشود تا با بهکارگیری فناوری پیشرفته، حرفهای و نیروی کار شریکمحور، سنت برتری را در ماموریت دوگانه خود حفظ کنند.
🔹نماد این آژانس آمریکایی، یک ستاره، دارای پنج نقطه است که برای نشان دادن پنج ارزش اصلی آن طراحی شده است: عدالت، وظیفه، شجاعت، صداقت و وفاداری.
🔹برای اعمال ارزشهای سرویس مخفی، کارکنان وظیفه دارند مسئولیتپذیری شخصی و تنها بالاترین استانداردهای صداقت شخصی و حرفهای را ارتقا دهند.
🔹سرویس مخفی ماموریتهای تحقیقاتی و حفاظتی خود را با بهکارگیری زیرساختهای چند لایه از اطلاعات، فناوری و سیستمهای علمی و همچنین تخصص حرفهای و فنی نیروی کار متنوع و با استعداد ادامه میدهد.
🔹این آژانس فدرال از سوی آبراهام لینکلن، رئیسجمهور پیشین آمریکا، در همان روزی که او ترور شد (۱۴ آوریل ۱۸۶۵) تأسیس شد و در اصل برای مبارزه با جعل ایجاد شد.
🔹وظایف حفاظتی آن تا سال ۱۹۰۱ و پس از ترور ویلیام مککینلی، رئیسجمهور پیشین آمریکا، آغاز نشده بود.
🔹صرفنظر از نقش آنها، همه ماموران سرویس ویژه به مدت ۱۱ هفته در مرکز آموزش اجرای قانون فدرال در زمینه قانون، سلاح گرم، تاکتیکهای دفاعی و ... آموزش میبینند؛ پس از ورود آنها به واشنگتن دیسی، ۱۶ هفته آموزش اضافی لازم است که شامل تکنیکهای پیشرفته رانندگی، محافظت فیزیکی و شناسایی پول تقلبی و کلاهبرداری از کارت اعتباری است.
👇ادامه
🔹جزئیات حفاظتی در طول بیش از یک قرن حفاظت از روسای جمهور آمریکا به وسیله سرویس مخفی، در اندازه، مسئولیت و فناوری رشد کرده است.
🔹انجمن تاریخی کاخ سفید، میگوید که لینکلن در طول جنگ داخلی تردید داشت که کاخ سفید را شبیه یک اردوگاه مسلح کند، اما در اواخر سال ۱۸۶۴ چندین افسر پلیس برای محافظت از او گماشته شدند؛ فرانکلین پیرس، رئیسجمهور پیشین آمریکا، اولین کسی بود که در سال ۱۸۵۳ یک محافظ تماموقت داشت.
🔹تا اینکه در سال ۱۹۰۱، پس از ترور ویلیام مککینلی، کنگره از سرویس مخفی که در اصل یک بخش وزارت خزانهداری بود خواست تا مسئولیت حفاظت از رئیسجمهور را بر عهده بگیرد.
🔹از آن زمان، جزئیات حفاظتی، اغلب در پاسخ به ترورها، تماسهای نزدیک یا سایر رویدادهای مهم امنیتی، رشد و تکامل یافته است.
🔹تلاش برای ترور رونالد ریگان در سال ۱۹۸۱ اغلب بهعنوان نقطه عطفی در نحوه عملکرد سرویس مخفی ذکر میشود.
🔹به گفته ماموران سابق، تغییراتی نیز پس از ترور جاناف کندی در سال ۱۹۶۳، رخ داد.
🔹کاخ سفید همچنین شاهد تغییراتی است که برای ایمنتر کردن آن طراحی شدهاند.
📌رئیس سرویس مخفی آمریکا
🔹تا روز سهشنبه، ۲ مرداد، کیمبرلی چیتل ریاست این نهاد فدرال آمریکا را بر عهده داشت؛ چیتل، بیستوهفتمین مدیر سرویس مخفی آمریکا به شمار میرفت.
🔹کیمبرلی چیتل در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ سوگند یاد کرد؛ او مسئول اجرای ماموریت یکپارچه حفاظت و تحقیقات این آژانس با نیروی کاری متنوع شامل ۷ هزار و ۸۰۰ مامور ویژه و بخش یونیفرم، افسران، افسران مجری قانون فنی و پرسنل اداری، حرفهای و فنی بود.
👇ادامه
📌اذعان سرویس مخفی به شکست در موضوع ترور نافرجام ترامپ
🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوریخواه، در انتخابات ریاستجمهوری این کشور، بهتازگی در جریان یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت پنسیلوانیا هدف سوءقصد قرار گرفته و مجروح شد.
🔹ترور نافرجام ترامپ و تیراندازی به سوی او، توجه افکار عمومی را به سرویس مخفی و ضعف این نهاد معطوف کرد.
🔹در پی این ترور نافرجام، کنگره آمریکا جلسه استماعی را با حضور کیمبرلی چیتل، رئیس سرویس مخفی آمریکا، برگزار کرد و خواستار توضیح وی شد.
🔹چیتل در این جلسه ضمن اذعان به ناکامی در حفاظت از ترامپ، گفت: ما شکست خوردیم؛ بهعنوان مدیر سرویس مخفی آمریکا، من مسئولیت کامل هرگونه نقص امنیتی را برعهده میگیرم.
🔹سوءقصد به دونالد ترامپ مهمترین شکست عملیاتی سرویس مخفی در چند دهه اخیر است؛ به وضوح یک اشتباه وجود داشته است و ما تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا مطمئن شویم که حادثه هرگز دوباره تکرار نخواهد شد.
🔹کیمبرلی چیتل در نهایت درپی سوءقصد به دونالد ترامپ استعفا کرد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سالمرگ شاه
🔹امروز سالمرگ محمدرضا شاه پهلوی بود، بسیاری از طرفداران رژیم پهلوی دلیل مرگ شاه را سرطان غدد لنفاوی میدانند اما وزیر بهداری محمدرضا شاه دلیل مرگ ایشان را مصرف بیش از اندازه داروهای جنسی میداند.
💠@masaf_najva
📌استقبال DIA از معاون جدید پایگاه مشترک
🔹مدیر آژانس اطلاعات دفاعی (DIA)، ژنرال جفری کروزه، خانم کریستین بوردین را بهعنوان معاون بعدی آژانس معرفی کرد. بوردین جانشین خانم سوزان وایت خواهد شد که قبلاً بهعنوان رئیس ستاد و مدیر ارشد مالی DIA خدمت می کرد.
🔹بوردین در حال حاضر بهعنوان معاون مدیر اداره قابلیتهای آژانس امنیت ملی، مسئولیت ۱۴ هزار پرسنل را برعهده دارد.
🔹او قبلاً بهعنوان معاون مدیر اطلاعات در فرماندهی سایبری ایالات متحده، و معاون مدیر یکپارچه سازی اطلاعات در DIA خدمت کرده است. ژنرال کروز گفت: "ما از پیوستن به چنین رهبر در کلاس جهانی بسیار هیجان زده هستیم و مشتاقیم برای کارهای باورنکردنی را که خانم بوردین برای حمایت از ماموریت جهانی ما در طول تصدی خود در آژانس انجام خواهد داد.
🔹ژنرال کروزه از خانم وایت بخاطر سالها خدمتش تشکر کرد.
🔹ماموریت DIA ارائه اطلاعات در مورد ارتشهای خارجی برای جلوگیری و پیروزی قاطع در جنگهاست. افسران DIA در یک چشمانداز مشترک متحد شدهاند که منبع ضروری تخصص اطلاعات دفاعی برای ملت باشند.
✍بابک
💠@masaf_najva
📌 چرا به اینترنشنال "شبکه صهیونیستی" میگوییم؛ مجری "حال بهمزن" و حامی ترامپ در این شبکه پاسخ میدهد!
🔹 تغییر حامی مالی اینترنشنال در سیاستها و رویکرد این شبکه کاملا آشکار است؛ در برنامههای متعدد مجریان و تحلیلگران این شبکه بارها به حمایت تمام قد از صهیونیستها برخاستهاند.
📌 اظهارات قابل تامل شناگر آمریکایی- فلسطینی در المپیک پاریس؛ من برای رقابت و فلسطینیان برای زنده ماندن در دریا شنا میکنم!
🔹 والری تارازی، شناگر آمریکایی- فلسطینی: در حالی که برای شنا و رقابت در پاریس آماده میشوم، اخبار را تماشا میکنم و مردم فلسطین را میبینم که برای دریافت بستههای غذایی در دریا شنا میکنند.
💠@masaf_najva
📌 تحقیقات گرجستان درباره توطئه برای سرنگونی دولت
🔹سرویس امنیت دولتی گرجستان اعلام کرد که در حال "بررسی فعالیتهای جنایتکارانه" با هدف ایجاد ناآرامی، از جمله طرح کشتن بیدزینا ایوانیشویلی، رئیس افتخاری حزب حاکم رویای گرجستان است.
🔹این بیانیه "مقامات عالی سابق" را متهم کرد که در پشت این توطئه قرار دارند و گزارشهای رسانههای محلی حاکی از ارتباط با اوکراین است. این اعلامیه در بحبوحه تشدید تنش در گرجستان به دلیل وضع قانون «نفوذ خارجی» منتشر شد که مخالفان میگویند نشاندهنده نزدیکتر شدن دولت به روسیه است.
🔹«هدف از اقدامات جنایتکارانه، سرنگونی خشونتآمیز حکومت توسط نیروهای مخرب در بحبوحه ایجاد ناآرامی در کشور و تضعیف دولت است.» تحقیقات و اقدامات عملیاتی در حال انجام است که افراد مشخصی برای بازجویی به مرجع بازپرسی اعزام شوند.
🔹سرویس امنیتی نام مظنونان را ذکر نکرد. با این حال، رسانههای گرجستان گزارش دادند که حداقل شش نفر برای بازجویی احضار شده اند که بیشتر آنها علیه تهاجم روسیه به اوکراین جنگیدهاند. مقامات گرجستان بارها گرجیهای مقیم اوکراین را که علیه روسیه میجنگند، به کودتا متهم کردهاند.
🔹تفلیس میگوید با حمله مسکو به اوکراین مخالف است، اما از اعمال تحریمها علیه روسیه به دلیل تجاوزگری این کشور خودداری کرده است.
🔹گرجستان همچنین میزبان تعداد قابل توجهی از روسهایی است که از ترس تلاشهای بسیج نیرو برای جنگ در روسیه از کشور خود فرار کردند.
https://www.aljazeera.com/news/2024/7/24/georgia-probes-alleged-plot-to-overthrow-government
✍🏻بابک
💠@masaf_najva
📌سناتور جمهوریخواه ایالت میزوری، جاش هیلی به نقل از یک سوتزن (افشاگر) در پلیس مخفی آمریکا گفته است:
🔹آن افسری که مامور حفاظت از سقف ساختمان AGR (ساختمانی که ضارب روی آن مستقر شده) بود، به علت "هوای بسیار گرم"، محل کار خود را رها کرده و به داخل ساختمان رفته است.
🔹او تعجب کرده از اینکه ضارب چهطور توانسته تا این حد به ترامپ نزدیک شود.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سوال مجری اسکای نیوز از ژنرال بازنشسته آمریکایی:
🔹آیا این مایه نگرانی شما نیست که ایرانیان از آمریکا سواری میگیرند؟
🔹"من قبلا پیش بینی کرده بودم، ایران در حالت تهاجمی قرار دارد و ما از جنگ جهانی دوم با چنین چالشهای امنیتی خطرناک و جدی روبهرو نشده بودیم."
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ترامپ: رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده است
🔹دونالد ترامپ؛ رئیسجمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، در اقامتگاه خود در فلوریدا از بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی استقبال کرد.
🔹ترامپ در این دیدار گفت: اظهارات «کامالا هریس» معاون بایدن در مورد اسرائیل، بیاحترامی است و رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده است.
🔹ترامپ همچنین گفت اسیران در نوار غزه باید فوراً آزاد شوند.
🔹هریس در دیدار با نتانیاهو ضمن حمایت تزلزل ناپذیر آمریکا از مواضع تلآویو در خاورمیانه در اظهاراتی انتقاد آمیز پیرامون شرایط فلسطینیان و جنگ غزه گفته بود: آنچه برای غزه طی ۹ ماه گذشته رخ داده است ویران کننده است. ما شاهد تصاویر کودکان کشته شده و مردمان گرسنه و ناامیدی بودیم که گاهی برای دومین، سومین و حتی چهارمین بار از پناهگاههای خود فرار کرده و به دنبال یافتن مکانی امن بودند، ما نمیتوانیم چشمان خود را بر روی چنین تراژدیهایی ببندیم.
🔹ترامپ در این دیدار همچنین مدعی شد که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگهای خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، صدای نماینده انگلیس در شورای امنیت را در آورد!
💠@masaf_najva
📌پیشتازی ۲ درصدی ترامپ نسبت به هریس در نظرسنجی والاستریتژورنال
🔹دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ۲۰۲۴ در جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی ۲ درصد از رقیبش پیش است.
🔹در این نظرسنجی که توسط والاستریتژورنال انجام شده ۴۹ درصد از ترامپ و ۴۷ درصد از هریس حمایت کردهاند.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فایز الدویری، ژنرال بازنشسته بررسی میکند:
🔹چگونه گردانهای القسام با استفاده از تونلهای غیر واقعی، سربازان اسرائیلی را به دام میاندازد؟
💠@masaf_najva
📌زمزمههای مشکلات بالقوهی المپیک پاریس، از چندی پیش در رسانهها و فضای مجازی مطرح بود و در روزهای منتهی به افتتاحیه که شب گذشته برگزار شد به اوج خود رسید.
🔹دزدی از ورزشکاران المپیکی، درگیری در سطح شهر، اختلال در حرکت قطارها، آلودگی آب رودسن، مشکلات غذایی و سرو شدن گوشت خام، ترافیک شدید، مشکلات سیستمهای سرمایشی و... سرخط اخباری بودند که به المپیک ۲۰۲۴ پاریس میپرداختند.
🔹خرابکاری صورت گرفته در خطوط راهآهن پاریس، تخلیه فرودگاه بازل مولوز در مرز فرانسه با سوئیس و آلمان، بسته شدن ایستگاه قطار گاردونورد بهعلت تهدید به بمبگذاری و کشف دوبسته مشکوک، از تهدیدات صورتگرفته تا اینجای کار است؛ با این وجود که سراسر پاریس پر از نیرو و جو کشور و مسابقات به شدت امنیتی است.
🔹نخستوزیر فرانسه اعلام کرد که «حملات سایبری به المپیک پاریس اجتنابناپذیر است.» خبرها اعلام کردهاند که آسیبپذیری احتمالی ممکن است مربوط به اختلال Crowdstrike و خاموشی جهانی که چند روز پیش اتفاق افتاد باشد.
🔹رژیم صهیونسیتی در حالی در میان اعتراضات شدید جهانی در این مسابقات حاضر شد که روسیه و بلاروس بهعلت تهاجم به اوکراین و حمایت از آن از حضور در مسابقات محروم هستند و تنها برخی از ورزشکاران رشتههای انفرادی آنها توانستهاند تحت عنوان مستقل و بدون پرچم کشورشان در رقابتهای المپیک حاضر شوند.
🔹با وجود تمام این مسائل، تونی استانگه رئیس کمیته برگزاری رقابتهای المپیک ۲۰۲۴ در سخنرانی افتتاحیه خود از تنها از بارش بیوقفه باران در طی مراسم بهعنوان مشکل نام برد و دیگر موارد گفته شده از سوی وی و سیاستمداران نادیده گرفته شده است.
🔹اخبار مربوط به دزدی، خرابکاری، وضعیت غذایی و... لاجرم توسط رسانهها اطلاعرسانی میشود اما سعی رسانهها بر تأکید روی حواشی جذاب و سرگرمکننده مانند اجرای لیدی گاگا و سلین دیون است.
🔹چنین برخوردی این سؤال را در ذهن ایجاد میکند که اگر این افتضاح تمامعیار که ورزشکاران و تماشاچیان المپیک را تحتالشعاع قرار داده است، در یک کشور جهان سومی/اسلامی رخ میداد با چه واکنشی از طرف رسانهها و مقامات غربی روبهرو میشد؟
🔹آیا صورت آلوده، بینظم و ناامن پاریس که مقصد رویایی بسیاری از افراد در جهان برای سفر و مهاجرت است قرار است بالاخره در بستر المپیک برای جهان نمایش داده شود یا این مسائل نیز به مرور تحت تأثیر بازیهای رسانهای به فراموشی سپرده خواهد شد؟
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سفیر پیشین اسرائیل در ایالات متحده:
🔹هنگامی که ایران و متحدان این کشور ۲۰۰بار به آمریکا شلیک میکنند اما بایدن حاضر به درگیری با تهران نباشد، چرا ایران به اسرائیل موشک شلیک نکند؟!
💠@masaf_najva
📌شلیک ۵۰ موشک حزبالله به شهرکهای صهیونیستی
🔹حزبالله لبنان لحظاتی پیش با شلیک بیش از ۵۰ موشک، شهرکهای صهیونیستنشین کریات شمونه و المناره را هدف قرار داد.
💠@masaf_najva
📌واکنش وزیر صهیونیست به حادثۀ مجدل شمس: به جنگ همهجانبه با حزبالله نزدیک میشویم
🔹در پی کشته و زخمیشدن نزدیک به ۴۰ صهیونیست در منطقۀ مجدل شمس در بلندیهای جولان اشغالی، مقامات رژیم اشغالگر تهدید به جنگی فراگیر علیه حزبالله کردند.
💠@masaf_najva
📌سرنوشت عجیب افسر "امآی۶" در تهران/ آخرین مأموریت سایمون شرکلیف در ایران چه بود؟
🔹آخرین روزهای حضور شرکلیف در تهران وضعیت چنان برای آقای سفیر سخت و دردناک شد که او رو به رقاصی در حیاط سفارتخانه آورده بود.
🔹سفارت انگلیس در تهران با انتشار ویدیویی از پایان مأموریت سایمون شرکلیف سفیر این کشور در ایران خبر داد، شرکلیف در آخرین مأموریت کاری خود در تهران یک تور سفارت گردی برگزار کرده و در آن به تقدیر از حکومت قاجاریه پرداخت، شرکلیف در هنگام ورود به ایران گفته بود که آمده است تا دیگر به لندن بازنگردد اما ناکامی در اجرای طرحهای وزارت خارجه و بخش اطلاعات خارجی سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (امآی۶) باعث شد تا این افسر بریتانیایی دست از پا درازتر به خان برگردد.
🔹شرکلیف که ازجمله سفیران انگلیس بود که در مدت اقامت و مأموریتش در ایران فعالیتها و اظهاراتش در صفحات مجازی واکنش برانگیز و حاشیهساز شد، نکته جالبتوجه آنکه سفیر انگلیس در حالی به پایان خط مأموریت کاری خود رسید که بایت همکاری با آمریکاییها در استرداد یک تاجر ایرانی به واشنگتن به وزارت امور خارجه احضار شده بود، پیشازاین شرکلیف بارها بهدلیل اظهارنظرها و رفتارهای خارج از عرف دیپلماتیک از وزارت خارجه اخطار گرفته بود.
👇ادامه
📌شرکلیف که بود و با چه مأموریتی به ایران آمد؟
🔹در تاریخ ۱۰ مرداد سال ۱۴۰۰ نیز راب مک ایر در صفحه شخصی خود خبر داد که تهران را به مقصد لندن ترک کرده است. مک ایر در پیامی به مناسبت اتمام مأموریتش در ایران که در صفحه رسمی اینستاگرام سفارت انگلیس در ایران منتشرشده، نوشته است: در طول سهسال حضور در ایران، سیاست در داخل و خارج از کشور همچنان پیچیده بوده است. بااینحال باعث افتخار من بوده که بهعنوان سفیر در اینجا خدمت کنم!
🔹دو روز پس از انتشار این پست اینترنتی وزارت امور خارجه انگلیس، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «سایمون شرکلیف» بهعنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفیشده است. سایمون شرکلیف فارغالتحصیل دانشگاه کمبریج سیاستمداری بود که در یمن، نیجریه، کابل، واشنگتن و بغداد نیز قبل از ورود به ایران سابقهٔ کار داشت.
🔹وی همچنین مسئول بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بوده و بعدازآن هم بهعنوان معاون نمایندگی سفارت انگلیس در نیجریه فعالیت کرده بود، این رزومه پربار اما عجیب نشان میداد که این بار تهران نه میزبان یک مقام دیپلماتیک بلکه یک افسر جاسوسی کارکشته است.
👇ادامه
📌اوج گرفتن فعالیتهای گروه تروریستی بوکوحرام
🔹نکته قابلتأمل درباره شرکلیف آن بود که هر جا او پا میگذاشت جریانهای تروریستی تکفیری جان میگرفتند ازجمله در نیجریه که با حضور شرکلیف فعالیتهای گروه تروریستی بوکوحرام اوج گرفت، در زمان حضور در عراق نیز مأموریتهای تروریستی رشد کرد، شرکلیف از سال ۲۰۰۳ یعنی همان سالی که جنگ عراق شروع شد.
🔹شرکلیف در آن زمان بهعنوان رئیس بخش سیاسی دپارتمان سیاستهای عراق در وزارت خارجهٔ انگلیس منصوب شد و سپس به بغداد رفت تا در نقش منشی شخصی «جرمی گریناستاک» نمایندهٔ ویژهٔ «تونی بلر» نخستوزیر وقت این کشور، در عراق، خدمت کند، این دوران را باید دوره رشد گروههای تروریستی در عراق خواند.
👇ادامه
📌بسیاری او را «پدر تکفیریها» در عراق میخواندند.
🔹شرکلیف از نوامبر سال ۲۰۰۷ تا فوریهٔ سال ۲۰۰۸، در افغانستان مستقر شد، پسازاین مأموریت کوتاه در افغانستان، دوباره به واشینگتن برگشت و تا سال ۲۰۱۰ آنجا در حوزهٔ افغانستان کارکرد. سپس با تجربیاتی که اندوخته بود به وزارت خارجه انگلیس برگشت و اوایل سال ۲۰۱۱ معاونت رئیس دپارتمان جنوب آسیا را به عهده گرفت. سال بعد، ارتقا پیدا کرد و رئیس دپارتمان مبارزه با تروریسم وزارت خارجهٔ انگلیس شد و تا سال ۲۰۱۴ در همین سمت باقی ماند.
🔹نکته جالبتوجه آنکه شرکلیف در کشورهای عربی چون عراق و یمن به زبان عربی در افغانستان به زبان دری و در ایران به زبان فارسی ارتباط اجتماعی گرفته و توییت میزد!
👇ادامه