📌پایتخت عربستان سعودی آماج حملات قرار گرفت
🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت نیروهای یمنی با پهپاد صماد-۳ توانستهاند یک هدف نظامی مهم را در فرودگاه بینالمللی «ابهاء» هدف قرار دهند.
🔹این فرمانده یمنی با اشاره به بمباران اهداف نظامی مختلف در ابهاء، جیزان و نجران که با پنج پهپاد صورت گرفت، خبر داد که عملیات بازدارندگی هشتم با ۱۴ پهپاد صورت گرفته است.
🔹وی در عین حال تأکید کرد که نیروهای مسلح یمن این توانایی را دارند که به عملیات هجومی علیه عربستان سعودی و امارات ادامه دهند؛ عملیاتی که در چارچوب دفاع قانونی از ملت و میهن است.
🔹سریع در پایان خطاب به ائتلاف متجاوز گفت که نیروهای یمنی، تنش را با تنش پاسخ خواهند داد تا محاصره ملت یمن پایان یابد و حملات این ائتلاف نیز متوقف شود.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌حمله به ساختمان کنسولگری ایران در هامبورگ
🔹رسانهها در آلمان از حمله افراد ناشناس به ساختمان سرکنسولگری ایران در شهر هامبورگ خبر دادند.
🔹یک سرنشین خودروی عبوری شامگاه جمعه متوجه دودی شده که از درب ورودی ساختمان این کنسولگری به هوا برخاسته و علاوه بر آن دو مرد را مشاهده کرده که باسرعت از آن مکان دور میشدند.
🔹مقامهای محلی احتمال دادهاند این آتشسوزی در اثر پرتاب کوکتل مولوتوف توسط مهاجم یا مهاجمان صورت گرفته باشد.
🔹پلیس بلافاصله مترو منطقه را مسدود کرده است و در پی حادثه دو شهروند رومانیایی را بازداشت کرده اما آنان را پس از پرس و جوی اولیه آزاد کرده است.
🔹در این حادثه به کسی آسیب نرسیده است. ورودی ساختمان کنسولگری خسارت دیده است.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
👈چندی پیش مستخدم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به جرم جاسوسی برای ایران دستگیر شد.
#ایران_قوی
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
همکاری مراکش و رژیم صهیونیستی برای احداث پایگاه نظامی
🔹روزنامه اسپانیایی "اسپانیول" فاش کرد که مراکش قرار است به زودی قراردادی را با رژیم صهیونیستی برای احداث یک پایگاه نظامی در منطقه صحرایی "اوسو" در نزدیکی فرودگاه بینالمللی "عروی" در جنوب شهر ملیلیه به امضا برساند.
🔹این روزنامه به نقل از برخی منابع اطلاعاتی خارجی آورده است که این قرارداد فراتر از توافقنامه عادیسازی روابط خواهد بود که اکتبر 2020 به امضای دو طرف رسید.
🔹همکاری دوجانبه بین مراکش و رژیم صهیونیستی از عرصه دفاعی نیز فراتر رفته و دو طرف در زمینه اطلاعاتی نیز با هم همکاری خواهند کرد.
🔹بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی قرار است 24 ماه نوامبر جاری طی سفری رسمی راهی مراکش شود.
🔹روزنامه "اسرائیل الیوم" قبلا اعلام کرده بود که به زودی چندین توافقنامه امنیتی بین "اسرائیل" و یک کشور عربی امضا خواهد شد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
چهل و دومین سال اسارت نائل البرغوثی در زندان رژیم صهیونیستی
🔹نائل البرغوثی قدیمیترین اسیر فلسطینی وارد 42امین سال اسارت در زندان رژیم صهیونیستی شد.
🔹البرغوثی سال 2011 در چارچوب عملیات مبادله اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی آزاد شد. رژیم صهیونیستی همانند همیشه زیر تعهدات خود زد و پس از 33 ماه آزادی، مجددا او را به اسارت گرفت.
🔹عمر البرغوثی برادر این اسیر فلسطینی ماه گذشته بر اثر ابتلا به کرونا از دنیا رفت.
🔹همسر این اسیر فلسطینی در گفتگو با روزنامه "الرساله نت" تاکید کرد که فوت برادرش تاثیر زیادی روی او گذاشت.
🔹نائل در دوران اسارت 42 ساله بسیاری از نزدیکان خود از جمله پدر و مادر و عموهای خود را از دست داده است.
🔹با این حال، همسر این اسیر فلسطینی میگوید که او روحیه بسیار خوبی دارد و امیدوار است که روزی بالاخره از بند اسارت رهایی یابد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌جدیدترین نسخه خباثت رسانهای «انتخاب»
🔹کانال خبری سایت انتخاب که در ایام انتخابات با انتشار اخبار تحریف شده و تاریخ گذشته، بارها و بارها زمینه تمسخر خود از سوی مخاطبان را فراهم کرده بود، امروز مجددا خبر کذب انتصاب برادر همسر وزیر صمت را از زبان یک نماینده بیاطلاع بازنشر داده است.
🔹نشر اکاذیب این پایگاه خبری در حالی اتفاق میافتد که طی روزهای گذشته هر گونه نسبت فامیلی بین فاطمی امین و علی نبوی رییس هیات مدیره فولاد از سوی روابط عمومی وزارت صمت تکذیب شده است.
🔹مدیریت این پایگاه خبری با مصطفی فقیهی، فرزند محمدمهدی فقیهی مدیرمسئول روزنامه توقیفی انتخاب است که در زمان خود به نشر اخبار خلاف واقع شهرت داشت.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌گفتگوی زنده تلگرامی
👥 با موضوع بررسی آخرین تحولات افغانستان
🔹 گفتگوی ویژه با آقای "عبدالحمید نورزایی" روزنامهنگار و پژوهشگر
🔹دوشنبه ۱ آذر ساعت ۱۲:۰۰ از کانال نجوا
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌 پیام نجوا
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌شاه خیلی به فکر کارگر ایرانی بود در این حد که جوراب هم از خارج سفارش میداد
🔹 سندی از تشریفات کل شاهنشاهی در خصوص خرید جوراب شاه پهلوی از پاریس. شاهی که خودش را بنیانگذار تمدن نوین و پیشرفت صنعت ایران مینامید!
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
👈طنز جبهه
📌یک جبهه بود و یک عموحسن
🔹اگر دیروز به جبهه سفر میکردی، در کافة صلواتیها، آشپزخانهها، دفتر فرماندهی و در خط مقدم به پیرمردان باصفایی برمیخوردی که با شوخ طبعی و نشاط و سرزندگی خود، نه تنها غنچه لبخند را بر لبان رزمندگان جوان مینشاندند، بلکه چون خادمی فداکار حتی از شستن لباسهای زیر بچهها هم امتناع نمیکردند. پس از هر عملیات، سیمای این پیرمردان که در سوگ شهیدانی پروانهوار گرد آنان میچرخیدند، دیدنی بود و آنان چون پدری فرزند از دست داده، گوشهای میخزیدند و صدا میزدند، علی! حسین! محمود! ...
🔹اما امان از روزی که بچهها در سوگ پیر مرد باصفایی مینشستند. حسن امیری را از بس دوستش داشتند «عمو 💖 حسن» صدا میزدند. عموحسن، یکی از آنانی بود که وقتی لباس زیبای شهادت بر تن کرد، همه بچهها گریستند. او که دیروز با کارها و سخنان خود غنچه لبخند شهیدان را شکوفا میکرد، هنوز هم یاد و خاطراتش لبخند را بر لبان رزمندگان مینشاند ...
🔹تو جبهه همه میشناختنش، آخه یه جبهه بود و یه عمو حسن؛ فرمانده مقتدر آشپزخانه تبلیغات و مسئول تیم روحیه. واقعاً خواستنی بود و تواضع تا دلت بخواد تو بند و بساطش پیدا میشد. کافی بود بهش سلام میدادی، به دستت امان نمیداد و یه ماچ رو دستت نقش میبست. اگرم کسی برای تلافی دستشو میبوسید، مینشست و گریه میکرد که چرا دست منو بوسیدی!؟ 😳 میگفت: «شما بسیجی هستید، اما شما چی میدونید من کیام، گذاشتهام چی بوده، شما پاکید.»👈 میگن عاقبت خیاط تو کوزه میافته، یه بار بچهها با هم نقشه ریختند، چند نفری جورابهاشو درآوردند و پاهاشو به ماچ بستند. اگر میدیدیش...
🔹غذاهاش خیلی توفیر داشت. ماشاءالله عمو حسن مبتکر هم بود. یه بار یه غذا بهمون داد خوردیم. پرسید: خوشمزه بود؟ گفتیم: خیلی. گفت: آب پنیر بود! هرچی از غذاها اضافه میاومد، دور نمیریخت، همه رو تو یخچال نگه میداشت تا آخر هفته همشو با هم میریخت تو دیگ و گرم میکرد، میداد بخوریم؛😞 بادنجان، کباب گوشت، قیمه، یک تکه خیار و ... یه آش شلهقلم کار به تمام معنا با نام:👇 «گزارش هفتگی عمو حسن!»
🔹با اسراف دشمن خونی بود و این وسط بچهها باید قربانی میشدند. صبح تا شب دویده بودیم. اومدیم سر سفره. غذا حاضری بود. عمو حسن یه گونی نون خشک رو آب زده بود، گذاشت جلومون. اعتراض که کردیم، گوشش بدهکار نبود، میگفت: «میگین اینها رو چی کار کنم. بریزمشون دور. بخورید، مریض نمیشید، زمونه قحطی یادتون نمیآد؟» کم که نمیآورد، هیچی، یه چیزی هم بدهکارمون میکرد و همه نون خشکهها رو به خوردمون میداد!😜
🔹آشپزخانه، مقر شخصی خودش بود. به کسی اجازه دخالت تو حوزه مسئولیتش نمیداد. تا میرفتیم ظرف بشوریم. دستمون رو میبوسید و میگفت: «از آشپزخانه برید بیرون!» همه رو بیرون میانداخت و خودش تنهایی همه ظرفها رو میشست👌
🔹شوخیهاش هم منحصر به فرد بود. تازه از مرخصی اومده بود، همین که چشمش به من افتاد، با ایماء و اشاره گفت: برم جلو. دستمو باز کرد و یه مشت پر پسته و شکلات ریخت توش، بعدشم سرشو نزدیک گوشم آورد و به طوری که کسی نشنوه، گفت: یه طوری بخور که کسی نفهمه. منم با حفظ تریپ اطلاعاتی، چپ و راستمو ورانداز کردم و یواشکی رفتم به سمت آسایشگاه. تمام فکر و ذهنم این بود که لو نرم. وارد آسایشگاه که شدم، یک دفعه دیدم هر کسی یه گوشهای داره چیزی میخوره. به همه همین رو گفته بود!😄
🔹افتخاراتش هم شنیدنی بود. بچهها را تو آشپزخانه دور خودش جمع کرده بود و داشت از شجاعتش میگفت: «جاتون خالی، نبودین ببینین که رو تپه کانی مانگا یه تیپ عراقی بود. همشون رو تارومار کردم، یه دونشون هم زنده نموند. یکی از بچهها گفت: عمو جون شاید پیت رو برعکس کردی، ناکارش کردی!😉 گفت: ما رو اینطوری نگاه نکن، یه هو کنم، همه در میرن...
#کتاب_گلخندهای_آسمانی #ناصر_کاوه
👈راوی: ناصر کاوه
👈#هفته_بسیج_مبارک
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌 رئیس سابق موساد: اسرائیل باید به تأسیسات اتمی ایران هم حمله کند
🔹یوسی کوهن : «ما به آمریکاییها و جهان نشان دادیم که ایران تا پایان توافق دروغ میگفت. ایران در مورد بسیاری از مسائلی که از جهان پنهان مانده بود شفافسازی نمیکرد. شما میتوانید به تواناییهای ایران آسیب بزنید و آن را کاهش دهید. طبق گزارش مطبوعات خارجی، هر کاری که ما در ایران انجام دادیم این بود که از نظر توانایی فاصله کافی را حفظ کنیم. شک دارم که از مذاکراتی که قرار است در وین آغاز شود، توافقی حاصل شود. مذاکرات وین «حرکتی با احساسات زیاد» است که شانس کمی برای موفقیت واقعی دارد. هیچ وقت دیر نیست. ما باید در ذهن خود با این تفکر کنار بیاییم که اسرائیل هرگز اجازه نخواهد داد ایرانیها توانایی اتمی نظامی داشته باشند. من فکر میکنم اسرائیل باید به تنهایی توانایی مقابله با این جنبه را داشته باشد، مانند آنچه در گذشته در عراق و سوریه انجام دادیم.»
www.haaretz.com/amp/israel-news/watch-one-on-one-with-the-man-who-led-israel-s-covert-iran-war-1.10403338
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌کارنامه 100 روزه دولت را چگونه ارزیابی کنیم؟
🔹با گذشت حدود 100 روز از روی کار آمدن دولت سیزدهم، با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و انتظارات متعددی که متوجه این دولت است، افکار عمومی توقع داشت تا این دولت در کوتاهمدت، بتواند بخش زیادی از مشکلات کشور را حل کند. این در حالی است که هماکنون، آنچه مورد انتظار بوده، به ویژه در حوزه معیشتی محقق نشده است.
در این میان، ضدانقلاب و برخی جریانهای داخلی با موجسواری بر ذهنیت عامه، تلاش میکنند تصویری ناکارآمد و فاقد اثر از عملکرد دولت سیزدهم از ابتدای استقرار تاکنون نشان دهند.
این در حالی است که اگرچه دولت سیزدهم نتوانسته به صورت فوری و کوتاهمدت، در حوزه معیشتی اقدامات چشمگیری را انجام دهد، اما منصفانه و واقعبینانه نیست که دولت آقای رئیسی را در همین ابتدای کار ناکارآمد بدانیم. درواقع، برای ارزیابی کارنامه دولت جدید حداقل باید به دو مؤلفه مهم توجه ویژه کرد:
شرایطی که دولت اداره کشور را به دست گرفته است:
🔹در این خصوص باید به چند واقعیت مهم اشاره کرد: کسری بودجه حدود 500 هزار میلیارد تومانی، تورم حدود 50 درصدی، رشد افسارگسیخته نقدینگی به بیش از 4000 هزار میلیارد تومان در کنار فشارهای سیاسی و امنیتی برای به گل نشاندن دستگاه تصمیم و تدبیر دولت، مانند رخداد وقایع خوزستان قبل از استقرار دولت جدید و همچنین اتفاقاتی که در مرزهای شمال غرب(توطئه صهیونیستها، ترکیه و ج. آذربایجان برای تسخیر مرز ایران و ارمنستان) و شرق کشور(هوچیگری اصلاحطلبان و برخی سلبریتیها برای وارد کردن ایران به قضایای داخلی افغانستان) برای مشغولسازی نظام و دولت صورت گرفت. در همین راستا باید به حمله سایبری اخیر به سامانه توزیع سوخت کشور هم اشاره کرد. نکته مهمتر در این شرایط، تورم توقعاتی است که متوجه دولت است. بنابراین، دولت در شرایطی قدرت را به دست گرفته که هم توقعات متعددی متوجه آن است، هم فشارهای زیادی برای به زمین زدن آن وجود دارد و هم در عین حال، میراثدار مشکلات متعدد باقیمانده از دولت قبل است.
اولویتهای دولت سیزدهم:
🔹سلامت، معیشت و بازسازی انقلابی دولت، مهمترین اولویتهای دولت بودند. در موضوع اول، با توجه به واکسیناسیون عمومی، که هماکنون به 100 میلیون دوز رسیده، انصافاً کارنامه دولت خوب است. در ارتباط با موضوع سوم هم در دو حوزه کارهای اساسی صورت گرفته است: اول در حوزه روابط خارجی که در آن به طور موفق شرقگرایی، باتوجه به پیوستن ایران به پیمان شانگهای، کلید خورده است و در عین حال، روند انفعال در پرونده هستهای هم خاتمه یافته است. امروز این ایران است که دست برتر را در مذاکرات آتی دارد و اتفاقاً برخلاف گذشته، تیم مذاکرهکننده کنونی با طرح و برنامه وارد مذاکرات میشود. دوم در بازسازی نرمافزاری یا ترمیم سرمایه اجتماعی دولت و نظام از طریق سفرهای استانی، دیدار با مردم اقصی نقاط کشور و در جریان امور مردم قرار گرفتن از سوی دولتمردان بهویژه شخص رئیسجمهور. این امر، در شرایطی که در جامعه نوعی احساس بیگانگی با مسئولان در حال قوت گرفتن بود، میتواند کارگشا باشد.
🔹در ارتباط با حوزه معیشت نیز اگرچه نتیجه مطلوب هنوز حاصل نشده است، اما دولت یک اقدام اساسی انجام داده است که عبارت است از نزولی کردن سرعت رشد نقدینگی در کشور. جالب است که در چهار ماه نخست سال که دولت قبلی حاکم بود، ماهانه به طور میانگین، حدود 15000 میلیارد تومان نقدینگی رشد داشت، اما در دو ماه اخیر به زیر 1000 میلیارد تومان رسیده است. در همین زمینه باید اشاره کرد که دولت در دو ماه اخیر، حقوق کارمندان را بدون خلق پول پرداخت کرده است. چنانچه این روند کنترل نقدینگی ادامه داشته باشد، میتوان امیدوار بود که در ماههای آتی تورم تا حدودی کنترل شود. علاوه بر این، برای جبران کسری بودجه باید گفت، این امر نیز با اعمال اصلاحات ساختاری در بودجه امکانپذیر است که امیدواریم در لایحه بودجه سال آینده، تمهیدات مناسب برای این منظور اندیشیده شود. در عین حال، یک نقطه قوت مهم در کارنامه دولت آن است که برای جبران کسری بودجه خود، راههای آسان و البته مخاطرهآمیزی را که بار تورمی دارد، انتخاب نکرده است.
🔹باتوجه به آنچه گفته شد، دولت از شروع به کار خود تاکنون با آهنگ خوبی کار را آغاز کرده است. با این حال، ملموس شدن نتیجه اقدامات دولت زمانبر است و انتظار حل مشکلات در کوتاهمدت نمیتواند منطقی باشد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva