⭕️ هشدار FDA درباره مصرف NSAIDs در نیمه دوم بارداری
🔹سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) تغییراتی را در برچسب داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی(NSAIDs) الزامی کرد.
🔸این تغییرات شامل برچسب جدیدی برای ارائه این توضیح است که اگر زنان باردار این داروها را در هفته بیستم بارداری به بعد مصرف کنند، ممکن است این داروها باعث بروز مشکلات کلیوی نادر اما شدید در جنین شود که میتواند منجر به کاهش سطوح مایع آمنیوتیک اطراف جنین و عوارض احتمالی مربوط به بارداری شود.
🔹داروهایی مانند ایبوپروفن، ناپروکسن، دیکلوفناک و سلکوکسیب در این دسته دارویی قرار دارند. این داروها دهههاست که برای درمان درد و تب در بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار میگیرند. این داروها هم بدون نسخه و هم بانسخه هستند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
📌اطلاعیهی #مهم واحد سلامت مصاف (برای پزشکان): 🔺ماجرای داغ این روزها شیوع سریع و غیرقابل کنترل ویر
⁉️ داروهای معروف کرونا چقدر اثرگذارند؟
👤عضو انجمن علمی داروسازان ایران:
🔹کل داروهای موجود، فقط درمان علامتی محسوب میشوند و تا امروز دارویی که بتواند بصورت اختصاصی ویروس کووید-۱۹ را از بین ببرد نداریم.
🔹مصرف آنتی بیوتیکها هیچ ضرورتی ندارد و کمکی به مقابله با ویروس نمیکند.
🔹در زمان قرنطینه خانگی نیازی به دارودرمانی نیست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
⭕️ جزئیات شکست چهار داروی مهم در درمان کرونا 🔺در مقایسه با دارونما، هیچ کدام از ۴ داروی رمدسیویر، ا
🔺جناب وزیر بهداشت طی نامه ای به معاونت های درمان و بهداشت شان افاضاتی فرموده اند که بند سوم آن بسیار خواندنی است.
📄ایشان در بند سوم به پروتکل های درمانی ای اشاره کرده اند که منطبق بر هیچ اصول علمی ای نیست و علاوه بر عدم اثربخشی، هزینه های مالی و عوارض جانبی گسترده ای نیز می تواند بر بیماران تحمیل کند، لذا دستور داده اند در اسرع وقت، با هر گونه شیوه ی غیرعالمانه برخورد شود.
❗️با توجه به نتایج مطالعه ی وسیع و بین المللی solidarity که اخیراً منتشر شده و در آن به عدم اثربخشی و عوارض چهار داروی اصلی COVID-19 اذعان شده است، به نظر می رسد ایشان دستور برخورد با وزارت خانه ی خودشان را صادر کرده اند!!
❓کدام اصول علمی؟!
❓آیا اصول علمی همان اصولی است که مبتنی بر آن برای ۸ ماه، هشتاد میلیون ایرانی را علاف می کنند تا در آخر بهشان بگویند ببخشید ما ۸ ماه اشتباه می کردیم؟
❓این کدامین اصول علمی و پروتکل های عالمانه است که نه تنها از دل آن هیچ درمانی بیرون نمی آید، بلکه هر روز تعداد مرگ و میرها بیشتر می شود؟
⁉️بهتر نیست ایشان با نوشتن چنین نامه هایی، خودشان و وزارت خانه یشان را بیش از این مفتضح نکنند...؟!
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
⭕️ انجمن طب سنتی، معاون وزیر بهداشت را به شکایت قضایی تهدید کرد. 🔹انجمن علمی طب سنتی ایران در واکنش
♨️ ایران بزرگترین آزمایشگاه تست داروهای پرعارضه و بدون اثر درمانی کووید-۱۹ در مطالعه کارآزمایی بالینی انسانی WHO(سازمان بهداشت جهانی) برای درمان کووید-۱۹
👤رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:
🔹با گذشت شش ماه از اجرای مطالعه بزرگ کارآزمایی بالینی درمان کووید -۱۹ سازمان بهداشت جهانی و اعلام نتایج آن طی روزهای گذشته، ایران در بین ۳۰ کشور همکار مطالعه، بر سکوی نخست جلب مشارکت بیماران قرار گرفت!
🔹ایران عضو کمیته اجرایی مطالعه Solidarity Clinical Trial for COVID-19 Treatments و یکی از فعال ترین کشورهای در حال تحقیق در مطالعه سازمان بهداشت جهانی برای درمان کووید-۱۹ است.
🔹تا کنون بیش از ۱۱ هزار بیمار مبتلا به ویروس کرونای بستری در حدود ۵۰۰ بیمارستان از ۳۰ کشور جهان وارد مطالعه شده اند که در این بین، ایران با ثبت نام ۳۵۰۰ بیمار، موفق به کسب رتبه نخست در تعداد بیماران مشارکت کننده در مطالعه کارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی برای درمان کووید-۱۹ شده است.
🔹این موفقیت عالی(!) با همکاری ۸۷ محقق اصلی و پژوهشگر و با مشارکت ۳۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ بستری در ۲۹ بیمارستان وابسته به ۱۸ دانشگاه علوم پزشکی در ۱۵ استان ایران صورت گرفته است.
🔹فاصله ایران به عنوان رتبه نخست در ثبت نام بیماران مشارکت کننده در مطالعه کارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی برای درمان کووید-۱۹ در قیاس با کشورهای پیشروی بعدی، بیش از سه برابر است!
🔹در بین ۲۰ بیمارستان دارای بیشترین مشارکت بیماران از ۳۰ کشور همکار مطالعه سازمان بهداشت جهانی، ۱۳ بیمارستان از ایران هستند!
🔹بیمارستانهای «رازی» رشت، «ولی عصر» اراک و «مسیح دانشوری» تهران در رتبه های نخست فعالترین بیمارستانهای ایرانی حاضر در مطالعه قرار دارند.
✍ پ.ن:
🔺به رغم تذکر رهبر انقلاب مبنی بر احتمال حمله ی بیولوژیک بودن کووید-۱۹ و نیز به رغم نظرات بسیاری از صاحب نظران در مورد ساختگی بودن ویروس کووید-۱۹ و همچنین احتمال اثرگذاری بیشتر آن بر برخی از نژادها و بنا به سابقه ی سازمان بهداشت جهانی(WHO) در اجرای برخی از سیاست های شوم نظام سلطه، با یک شعور حداقلی هم می توان فهمید که حداقل کاری که می توانیم بکنیم این است که در این مورد خاص(کووید-۱۹)، نه در هیچ مطالعه ی طراحی شده ی WHO شرکت کنیم و نه این که هیچ داده ای را از چند و چون وضعیت بیماران کشورمان، در اختیار این سازمان قرار دهیم که ازقضا، "دقیقاً" سیاست وزارت فخیمه ی بهداشت ما عکس سیاست مذکور است!
❗️یعنی هیچ کسی در وزارت بهداشت به این مطلب اشراف ندارد؟!
#نهان_خانه
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
🔺نسخه ی عجیب استاد برای پدر شاگرد شاکی!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ فوت یک داوطلب در آزمایش واکسن کرونای آکسفورد
🔸آژانس مقررات سلامت برزیل اعلام کرد که یک فرد ۲۸ ساله که داوطلبانه در آزمایش بالینی واکسن کرونای آکسفورد شرکت کرده بود، درگذشته است.
🔹این نهاد برزیلی هنوز درباره اینکه آیا به فرد مذکور واکسن اصلی تزریق شده است یا دارونما(پلاسیبو) اظهارنظر نکرده و علت فوت وی همچنان در دست بررسی است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک نفر نیست به این بابا بگوید اگر آنجلینا جولی در آفریقا #حشره_خواری را ترویج می کند، اولاً او آنجلینا جولی است و ثانیاً آنجا هم آفریقا است و ثالثاً او به عنوان یک سلبریتی جهانی مأمور اجرای سیاست های کثیف نظام سلطه در حوزه ی غذا است، نه این که بیایی و با یک من ریش در سیمای جمهوری اسلامی #مدفوع_خواری را ترویج کنی!
❗️ناگفته نماند که جناب طبیب، از سال ۶۹ تا ۷۲ یعنی در همان دوران اجرای شدیدترین سیاست های کنترل جمعیت تاریخ بشریت، وزیر بهداشت این مملکت بوده اند!
🔺قال الصادق(ع):
لَيْسَ فِي حَرَامٍ شِفَاءٌ.
🔻امام صادق(ع) فرمودند:
در (عمل) حرام شفا نیست.
📚منبع: الکافی، ج۸، ص۱۹۳
‼️چرا حشرات ناهار آنجلینا جولی شدند؟- اخبار رسانه ها تسنیم - Tasnim
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/12/06/1337736/
#باید_خون_گریست
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⭕️ باور اشتباهی که سالها درباره استفاده از خمیر دندان داشتهاید.
🔹طبق اعلام پایگاه «Health»، بسیاری از اوقات در تبلیغات، مسواک به همراه مقدار زیادی خمیر دندان نشان داده میشود؛ گویی به مصرف کننده گفته میشود، هر زمانی که مقدار زیادی از خمیر دندان استفاده شود، تمیزی دندانهای او بیشتر خواهد بود.
🔹در این خصوص، «Gao Jie Te» دندانپزشک مالزیایی در دانشکده «کینگز» لندن با رد کردن این عقیده، در حساب کاربری خود در «تیک تاک» توصیههای مفیدی را در خصوص سلامت دندانها به اشتراک گذاشت.
🔹او با انتشار ویدئویی اعلام کرد میزان مناسب خمیر دندان در افراد بالای سه سال، به میزان یک دانه «نخود فرنگی» است.
🔹این دندانپزشک مالزیایی گفت: تبلیغات تجاری معمولاً به شما دروغ میگویند و شما نیازی به مصرف مقدار زیادی خمیر دندان ندارید. استفاده خمیردندان بیشتر از دانه نخود فرنگی برای کودکانی که دندان هایشان هنوز به طور کامل رشد نکرده است، خطر زیادی دارد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر بهداشت: ایهاالناس، بدانید که من بتنهایی نمیتوانم این اپیدمی را جمع بکنم.
🖋پ.ن:
⁉️ایهاالوزیر! پس چرا آن صندلی را ول نمی کنی بروی تا کسی که می تواند اپیدمی را جمع کند بیاید؟!
#دولت_راستگویان
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
📄 یادداشتی به نقل از کانال متخصصین بهداشت ایران:
🔸نمیدانیم چرا مسئولینی که خود بایستی جوابگوی مشکلات مدیریتی باشند طوری صحبت و موضع گیری میکنند که گویا مردم عادی باید این مشکلات را حل کنند.
🔹آقای دکتر قانعی عزیز، روزی که در کنار استخدام هزاران کادر درمان سالیانه، جذب انگشت شمار نیروی بهداشت را فریاد زدیم، این روزها را میدیدیم که سیستم بهداشت کشور به خاطر نداشتن نیرو نه توان اجرای صددرصدی پروتکلهای بهداشتی را دارد و نه میتوانند فرایند ایزولاسیون بیماران را پیگیری کنند.
🔸امروز باید وزارت بهداشت پاسخگوی نتیجه دردآور چند ده ساله سیاست های درمان محور در نظام سلامت باشد.
🔹طوری صحبت نکنید که مردم مسبب این مشکلاتند.
💡حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ 22 خرداد 1396، با مسئولان نظام: آقای رئیسجمهور هم در صحبتشان مفصّل پرداختند به مسئلهی اقتصاد و کارهایی که باید انجام بگیرد. البته ایشان مواردی را ذکر کردند که «باید این کار بشود، باید این کار [دیگر] بشود». مخاطب این بایدها کیست؟ خود ایشان. یعنی [مخاطب] این بایدها غیر از خود آقای دکتر روحانی و تیم کاریشان در دولت دوازدهم، هیچکس دیگر [نیست].
@masaf_salam
⭕️ وضعیت دارو در ایران روز به روز بدتر میشود.
👤نایب رئیس انجمن داروسازان ایران با اشاره به این که لیست بلندی از داروها در آمار داروهای نایاب و کمیاب قرار دارند، گفت:
🔸وضعیت دارو در ایران روز به روز بدتر میشود و امیدواریم این شرایط بزودی تغییر کند.
🔹وی افزود: عوامل متعددی از جمله عدم تخصیص ارز و قاچاق معکوس در کمبود قلم انسولین تأثیرگذار بوده اند. علاوه بر آن، سلیقه تجویز پزشکان نیز در این روند بسیار تأثیر دارد. نوعی از انسولینهای قلمی طولانی اثر به نام لانتوس در بازار کم است. متأسفانه از انسولین ایرانی با نام بازالین استقبالی نشده است و نسبت به انسولین خارجی تقاضای کمتری دارد، به همین جهت لانتوس در بازار کم شده است. انسولینهای قلمی کوتاه اثر هم هنوز در ایران به تولید انبوه نرسیده است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam