آدم ها گاهی
چوبِ اشتباهاتشان را جایِ دیگری می خورند
جایی که حتی فکرش را هم نمی کنند !
حواستان باشد
چوبی که به احساس و زندگیِ دیگران می زنیم "تاوان" دارد
این دل شکستن ها
این بی انصافی ها
این بازی دادن ها
همه اش تاوان دارد !
@masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وای بر ما....
سخنران استاد دانشمند
@Masafe_akhar
🌺مهارت مدیریت خشم
خشم یک جور هیجانه، هیجانی طبیعی، هیجانی داغ و قرمز، هیجانی که وقتی سراغمون میاد، یک جور انرژی مضاعف توی بدن ایجاد میشه که انگار بدن رو به سمت دفاع از خودش سوق میده ،دفاع از حمله ای بیرونی، چه حمله ای فیزیکی و چه حمله ای روانی! اوضاع توی حمله های فیزیکی که مشخصه، اما حمله های روانی، مثل توهین ها، تحقیرها، ضایع شدن حقمون و به خطر انداختن موقعیت من ، می تونه علامت خطر برای فعال شدن این انرژی قدرتمند باشه. پس بنابراین خشم،برای نوع بشر( یا هر موجود دیگه) اثر بقا داره، و ما اگر خشمگین نشیم ، نمی تونیم از خودمون دفاع کنیم، و وقتی نتونیم از خودمون دفاع کنیم، از بین می ریم! پس ما حق داریم خشمگین بشیم، و از این حس به نحو احسنت ، جهت ادامه زندگی مون استفاده کنیم! پس چرا داریم مدیریت این هیجان رو آموزش میدیم؟! چون این هیجان هم مثل تمام هیجانهای دیگه ، باید از راه درستش ابراز بشه تا آسیب نزنه، نه به من ، و نه به دیگری! مشکل اصولا از جایی شروع میشه ما زیاد از حد این حس رو تجربه می کنیم، دم به دیقه! هر کی هر چیزی میگه، هرکی ، هر کاری می کنه من رو خشمگین می کنه! خب همونطور که گفتیم وقتی آدمها تحقیر و توهین می کنند و یا حقمون رو می گیرن ، ما می تونیم خشمگین باشیم، اما اگر تمام رفتارهای آدمهای اطراف رو تحقیر و توهین برداشت می کنیم، یعنی یک جای کار ،گیر اساسی داره، و اونجا، جایی هست که نقاط حساس من زیادن، و هر کی با فشار اون نقطه باعث میشه جیغ من به هوا بره ، فکر می کنم همه دنیا منو تحقیر می کنند ، نادیده می گیرن و میخوان حقم رو بخورن! و قطعا تو همچین دنیایی ، من باید با فریاد ، فحاشی، شکستن ، و کتک زدن، حقم رو از همه پس بگیرم. چون من پوست من انقدر نازک شده که تحمل نزدیک شدن هیچ عاملی، حتی کوچکترین عامل دردناک رو نداره، پوست روانی من ، همون عزت نفس معیوب رو میگم، همون نفسی که شدیدا زخمیه هیچ کس نمی تونه بهش دست بزنه. بهتره که نگاه کنیم و ببینیم که چه چیزهایی ما رو خیلی بهم می ریزن، اونها رو پیدا کنیم و بدونیم که اونها همون چیزهایی هستند که ما درون خودمون مشکلی اساسی می دونیم ، و درون خودمون هنوز باهاش کنار نیومدیم، و اونها زخم های ما رو تشکیل میدن ، زخم هایی که به جای معالجه و درمانشون، روشون رو پوشوندیم تا یادمون برن، اما آدمها با لمس اونها به ما نشون میدن که زخم ها هنوز هستند و باید براشون کاری کرد.
#روانشناس فرنوش خالدی
@Masafe_akhar
🔴 آیا «صاد» به معنای تک چشم(یک چشم) است؟
(ابتدا تصویر را☝️ باز کنید تا بهتر متوجه سخن ما بشوید)
عدهای از مدعیان فهم دین که اتفاقا خود را از مفسرین قرآن نیز میدانند، بر این نظرند که «صاد» همان تک چشم در قرآن است. به این صورت که حروف مقطعهی «ص» را به شکل «صاد» بنویسید و سپس آنرا بچرخانید، آنگاه تک چشم را میبینید. (مانند تصویر).
اما ما معنای واقعی «ص» را که مستقیما تفاسیری از لسان مبارک اهل بیت علیهمالسلام است را ارائه میدهیم و اینگونه اثبات میکنیم که مفسرین حقیقی قرآن تنها ائمه هدی علیهمالسلام هستند و لاغیر!!
🔴 «صاد» یکی از نام های خداوند تبارک تعالی:
«الصّادق وَ أَمَّا ص؛ فَرُوِیَ عَنْ الصادق أَنَّهُ اسْمُ مِنْ أَسْمَائِهِ تَعَالَی أَقْسَمَ بِهِ.»
🌕 از امام صادق علیهالسلام در مورد معنای کلمهٔ «ص» روایت شده که فرمودند: «ص» یکی از اسمهای خداوند تعالی است که در این سوره به آن قسم میخورد».
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۳، ص۱۲
📗بحارالأنوار، ج۸۸، ص۱۲
@Masafe_akhar
❤️ #امام_علی_علیهالسلام
🍀ما اشتَدَّ ضِيقٌ إلاّ قَرَّبَ اللّهُ فَرَجَهُ
🍃هيچ سختى و مشكلى شدّت نگرفت، مگر اين كه خداوند گشايش آن را نزديك ساخت.
📚غررالحکم، حدیث9566
@Masafe_akhar
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞دلیل سجده ملائکه به حضرت آدم
@Masafe_akhar
📚داستانهای کهن
شهری بود كه مردمش, اصلاً فیل ندیده بودند, از هند فیلی آوردند و به خانة تاریكی بردند و مردم را به تماشای آن دعوت كردند.مردم در آن تاریكی نمی توانستند فیل را با چشم ببینید.ناچار بودند با دست آن را لمس كنند. كسی كه دستش به خرطوم فیل رسید. گفت: فیل مانند یك لوله بزرگ است. دیگری كه گوش فیل را با دست گرفت؛ گفت: فیل مثل بادبزن است. یكی بر پای فیل دست كشید و گفت: فیل مثل ستون است. و كسی دیگر پشت فیل را با دست لمس كرد و فكر كرد كه فیل مانند تخت خواب است.
آنها وقتی نام فیل را میشنیدند هر كدام گمان میكردند كه فیل همان است كه تصور كرده اند. فهم و تصور آنها از فیل مختلف بود و سخنانشان نیز متفاوت بود.
اگر در آن خانه شمعی می بود. اختلاف سخنان آنان از بین میرفت. ادراك حسی مانند ادراك كف دست، ناقص و نارسا است. نمیتوان همه چیز را با حس و عقل شناخت.
@Masafe_akhar
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : ریشه حرص چیست؟
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
@Masafe_akhar
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : راهکار قرآن برای مبارزه با حرص
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
@Masafe_akhar
#فرزند_آوری
وضع اقتصادی بهتر، لزوما منجر به فرزندآوری بیشتر نخواهد شد...
از نظر جمعیت شناسان، نه تنها ربطی میان توان مالی پایین و تعداد فرزندان کمتر وجود ندارد؛ بلکه این نسبت، برعکس هم هست ؛ یعنی در میان کشورهای مختلف جهان، در کشورهایی که سطح اقتصادی پایینی دارند، زاد و ولد، بیشتر است و کشورهایی که از نظر سطح درآمد خانواده بالا هستند، تعداد فرزندان کمتری دارند. در میان تمام قارّه ها، آفرقا - که فقیرترین کشورها را دارد - بیشترین، و اروپا هم کمترین آمار زاد و ولد را داراست. آفریقا با میانه سنی بیست سال ، جوان ترین و اروپا با میانه سنی چهل سال ، پیرترین قاره است.
اصلا بدون اینکه کاری به آمار جهانی داشته باشیم، خوب است خود شما نگاهی به اطرافیانتان انداخته، به این پرسش پاسخ دهید: "چه تعداد از اطرافیان شما که از نظر مالی مشکلی ندارند، فرزند بیشتری دارند؟" شما چند نفر را می شناسید که بدون آن که بخواهند روش مصرف خود را تغییر دهند، می توانند فرزندان بیشتری داشته باشند؟
اشتباه است فکر کنیم، اگر پول یک خانواده زیاد شود، بچه های آن خانواده هم زیاد خواهد شد. وقتی نگاه درستی به فرزندآوری نباشد، پول های زیاد، خرج تجملات می شود.
📚استاد عباسی ولدی
📚ایران، جوان بمان
@Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : معاشرت با این افراد موجب کنترل بیماری حرص میشود
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
@Masafe_akhar