8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ قالیباف: مرغ ۲۹ هزار تومانی اوج بیعرضگی است
رئیس مجلس:
🔸 ۶۰ تا ۶۵ درصد مشکلات کشور سو مدیریت و ۳۵ درصد از تحریمهاست.
🔸 ما سالی ۱۵ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ پخش میکنیم اما تمام موضوع وام از فرانسه ۵ میلیارد دلار بود.
🔸 با ارز ۴۲۰۰، مرغ ۹ هزار تومانی را ۲۹ هزار تومان کردیم؛ این اوج بیعرضگی است.
@Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "اسکات ریتر" افسر سابق اطلاعات تفنگداران دریایی آمریکا و سربازرس کمیسیون ویژه سازمان ملل در جنگ عراق:
🔸شکی نیست که ترور "فخریزاده" کار اسرائیل بوده و با تایید و اجازه آمریکا صورت گرفته است.
🔸این "ترور" تلهای است که ساخته شده تا ایران را مجبور به عملی کند که باعث جنگ میان آن با آمریکا و اسرائیل شود؛ روشن است که ایران در چنین تلهای نخواهد افتاد.
@Masafe_akhar
🔻غریبآبادی: اطلاعات محرمانه ایران از آژانس لو رفت
🔹نماینده دائم ایران در آژانس: گزارش محرمانه امروز آژانس که حاوی محتویات نامه محرمانه ایران است، بلافاصله و حتی قبل از اینکه اعضای شورای حکام نیز بتوانند آن را رهگیری کنند، در رسانه ها ظاهر شد.
🔹 آژانس صرفا در رابطه با بروزرسانی تحولات مسئولیت ندارد، بلکه باید حفاظت از اطلاعات محرمانه پادمانی کشور میزبان را نیز تضمین کند.
🔹اگر قرار باشد باز هم آژانس و کشورهای عضو در خصوص این شکاف در امور محرمانگی تحت انتقاد قرار نگیرند، آژانس باید سازوکارهای محرمانگی خود و از جمله استفاده از سایت داخلی «گاواتم» به عنوان ابزاری برای مکاتبات را مورد بازنگری قرار دهد.
✅ @Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعتراض اهالی ماهشهر به فرماندار: بیا اینجا کار کن!
🔹جوان اهل شهرک شهید چمران ماهشهر که زندگیاش زیر آب رفته، در اعتراض به فرماندار دست یکی از نیرویهای سپاهی را میگیرد و میگوید مثل این مرد باش؛ بیا اینجا کار کن!
✅ @Masafe_akhar
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «سریالهای بظاهر امنیتی که ضد امنیت ملی هستند. سهل انگاری یا عمد؟»
@Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران به بایدن خوشبین نیست
"محمد مرندی" در گفتوگو با شبکه CGTN چین:
🔻ایران به «بایدن» خوشبین نیست، چرا که ۴ دانشمند هستهای در زمان معاونت وی ترور شدند و شروع فشار حداکثری تحریم ها علیه ایران در زمان دولت اوباما آغاز شده بود.
@Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در یکی از فایل های صوتی لو رفته از "زاکر" مدیر CNN ، وی خطاب به کارمندانش می گوید که نباید اخبار کودک آزاری و لمس زنان توسط جو بایدن را پوشش بدهند چون میلیون ها آدم در توییتر آنرا می بینند!
✅ @Masafe_akhar
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ناگفته های مجری ثریا از کم کاری دولت در صادرات به آفریقا و سوریه
🔸صادرات ایران به سوریه در ده سال اخیر از ۵۱۷ میلیون دلار به ۱۶۲ میلیون دلار (یعنی به یک سوم)کاهش یافته است.
🔹ایران تنها سه درصد از بازار سوریه و یک دهم درصد از بازار آفریقا را در اختیار دارد!
🔸وقتی همه نگاه ها به برجام باشد، فرصت های بسیاری از دست می رود...
✅ @Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انفجار در پادگان نیروهای ائتلاف سعودی در مأرب
🔻المیادین/ منابع داخلی در یمن از وقوع انفجاری شدید در پادگان تداوین، وابسته به نیروهای ائتلاف سعودی در استان مأرب، شرق یمن، خبر دادند.
@Masafe_akhar
23.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ استاد رائفی پور
⭕️ عاقبت بتن ریزی روی دانش به سبک قاجاریها
@Masafe_akhar
@Masafe_akhar2