📌 روزنامه اطلاعات جواب نماینده مخالف آلات موسیقی را داد
متن زیر را روزنامه اطلاعات درباره موضوع مذکور منتشر کرد:
🔹در سلسلهي گفتارهاي خارج از عرفيّات و معاف از ماليات، اخيراً يکي از نمايندگان روحاني مجلس حکم داده، که هرکه طالب موسيقي است، از اين کشور برود.
🔸نقد اين سخن اتلاف وقت است و وزن اين قلم فراتر از اين اتلاف. چيزي را بايد نقد کرد که «چيزي» باشد! ضمن آن که اخيراً مد شده، بعد از هر سخن جنجالي، اظهار ميدارند که تحريف شدهاند!
🔹اما سخن از يک بيم و هراس است: هراس از رواج گفتماني، که زيرپوستي در حال تبديل شدن به يک فرهنگ است؛ فرهنگ «تحکّم» به اين که: هرکه چنين است، برود؛ آن که چنان است، برود؛ آنان که چنين و چنان نيستند، بروند.
🔸اين «توهّم شأن»، که عدهاي فراتر از وزن و قدر خود اينگونه حکم به بودن و نبودن افراد در خانهي پدري خود ميکنند، از کجا ميآيد؟ زيرساخت پرورش و بالندگي اين افراد، خاستگاهي بوده، که همواره از فراز بلندي با مخاطبشان سخن گفتهاند؛ و نه شانهبهشانه؛ که اگر دوتا ميگويند، يکي هم بشنوند؛ همين! اين افراد اصولا نميتوانند چهرهبهچهره سخن بگويند. يا بايد از فراز بلندي، بلندگو به دست بگيرند و خلايق از فرودي دست پايين به سخنانشان گوش فرادهند؛ در حالي که گردنشان را بالا گرفتهاند و چيزي را در افق نظاره ميکنند؛ يا سر به زير افکنند و به نشانهي تاييد، آن را بالا و پايين کنند.
🔹معلمي که در کلاس بر بالاي زيرپايي ميايستد( زمان ما تختهاي چوبي بود) و سخن ميرانَد، اصلا روحيهاش برنميدارد، که به قطع سخنش توسط دانشآموزي رضا دهد؛ يکسره ميگويد و دانشآموز لاينقطع بايد يا سر به تأييد بجنبانَد و يا ديکتهي وي را جزوه کند. اين کجا و آن معلمي، که در ميان شاگردانش در کلاس ميگردد و ميچرخد و هنگام سخنگفتن، همقد آنها ميشود و يا گاه کنارشان مينشيند و ميپرسد: خب! نظر تو چيست؟
🔸اخیرا ويدئويي کوتاه ديدم از عالمي روحاني، که نظراتي شديداً نو و به اصطلاح روشنفکرانه در فقه و حتي بعضي مباني مطرح ميکند (به قول خود آقايان، شاذّ و نادر!). در اصل سخنان ورود(!) نميکنم، چون سوادش را ندارم؛ اما سخنم در ساختار زبان ايشان است. در همين فيلم، کسي از بندگان گنهکار پريشانروزگار( به قول سعديِ جان) خواست نظري بدهد به اميد اجابت. با اشتلمي مواجه شد با اين مضمون که: «اينجا من حرف ميزنم!» و جالب اين که اين عبارت را به نقل از استادشان آوردند؛ يعني استاد ايشان نيز با سائل درماندهي بيچاره در سر درس، همينگونه برخورد ميکرده، که: «اينجا فقط بايد حرف شنيد!» و خلاصه اين که اينجا ما، آنجا ما، همهجا ما ! تازه اين بزرگوار، صبغهي روشنفکري در آراء فقهياش دارد! به قول مولانا: نار تو اين است، نورت چون بوَد!؟
🔹آري، براي اين فرهنگِ گفتماني بايد فکري کرد، که تبعاتش همين ميشود، که هرچه به نظر ما درست نيست، درست نيست؛ پس هرکه آن را درست ميبيند، جمع کند و برود؛ نيز هرچه به رأي ما درست است، درست است؛ و هرکه آن را نادرست ميبيند، جمع کند و برود ايضاً.
🔸واقعا اگر عمل به اين فتوا در توان همگان باشد- يعني جمع کنند و بروند- آيا آقايان حساب کردهاند که چند نفر باقي ميمانند!؟
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
📌 «ساخت دوتار» از سوی ترکمنستان ثبت جهانی شد
🔹ترکمنستان پرونده «هنر ساخت دوتار و هنر اجرای موسیقی سنتی همراه با خوانندگی» را در فهرست میراث ناملموس بشری یونسکو ثبت جهانی کرد.
🔸یونسکو در توضیح این پرونده ترکمنستان نوشت: دوتار یک ساز سنتی و ژانر موسیقی در ترکمنستان محسوب میشود. دوتار نوعی ساز با گردنهای بلند، دو زه و بدنهای گلابیشکل است که با یک صفحه چوبی نازک پوشانده شده است... دوتار جزء جدانشدنی فرهنگ ترکمنها به شمار میرود و در تمامی ژانرهای اصلی موسیقی و خوانندگی ترکمنستان مورد استفاده قرار میگیرد. موسیقی با استفاده از دوتار به دو نوع موسیقی بدون کلام و موسیقی همراه با آواز تقسیم میشود... در ترکمنستان موسیقی دوتار جز ضروری مراسمها، جشنها، جشنوارههای فرهنگی، گردهماییهای عمومی، گرامیداشتهای ملی و برنامههای سرگرمکننده محسوب میشود.
🔹ایران سال ۱۳۹۸ در چهاردهمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو «پرونده مهارتهای سنتی ساختن و نواختن دوتار» را به نام خود ثبت جهانی کرده بود.
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
🔰 کارگاه آموزشی محمد معتمدی با همراهی گروه "رامبراند تریو" در هلند
🔸محمد معتمدی در صفحه اینستاگرامش نوشت: به دعوت دانشگاه موسیقی "کُد آرتز" هلند در شهر رُتردام، با همراهی گروه ارجمند رامبراند تریو، امروز در این دانشگاه مستر کلاس موسیقی و آواز ایرانی خواهم داشت و در مورد مباحثی همچون چیستی و چگونگی بداههخوانی در موسیقی ایرانی، رابطه شعر ایرانی و آواز ایرانی و همینطور ارتباط بداههخوانی با اوزان شعر فارسی صحبت خواهم کرد.
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 نماهنگ « شنیدی یا نه؟ »
🎙شاعر و خواننده: کربلایی سجاد محمدی
🎛 تنظیم و میکس: علی افسری
🎬 تدوین: استودیو هنری مولود کعبه
📥 تهیه شده در مأوا
🔺 #صدای_شما
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
42.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 نماهنگ « میراث تو »
🎤 با صدای: گروه سرود آوای رضوان
💠 تقدیم به شهید حاج قاسم سلیمانی
🔺#صدای_شما
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
📌 حضرت زهرا سلامالله علیها
🔹ای که پیش از خلقت خود امتحان پس دادهای
از ازل -آری- برای سوختن آمادهای
🔸"بَضعَةٌ مِنّی" شدی یعنی خودِ پیغمبری
شأن تو این نیست که تنها پیمبرزادهای
🔹"بَضعَةٌ مِنّی" شدی یعنی تو هم روز اَلَست
اولین فردی که فریاد "بَلَی" سردادهای
🔸فوق عصمت، فوق باور، فوق درک انبیا
فوق هر تعریفی و توصیف، فوقالعادهای
🔹ای که عرش از چادرت حاجت تمنا میکند
از چه سرکردی جهان را با حصیر سادهای؟
🔸درد پهلو، زخم بازو داری اما همچنان
با قنوت گریههایت بر سر سجادهای
🔹مادر سادات! تنها مادر سادات نه
مادر دلسوز هر مرد و زن آزادهای
🔸بغض تلخی در گلوی ماست تا روز ابد
از همان روزی که تو در بسترت افتادهای
🔹لیلةالقدر انتظار دیدنت را میکشد
مطلعالفجر تماشایی! کجای جادهای؟
🖊 شاعر: علی سلیمیان
⭕️ هرگونه بهرهبرداری از این شعر در موسیقی بدون اطلاع شاعر شرعاً حرام است
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «یلدای بیقرار»
🎙 با صدای: مجتبی یداللهی
📚 شاعر: امین مهراد
🎵 آهنگساز: سینا صدفی
🎛 تنظیم کننده: صادق آماریان
📽 کارگردان: امین شجاعی
🔺 #صدای_شما
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 او تاجدار موسیقی بود
🔸استاد جلالالدین تاجاصفهانی از مطرحترین اساتید آواز و صاحب مکتب اصفهان است. این هنرمند محبوب، سالها، چراغ آواز را در این خط روشن نگه داشت و با وجود ۴۰ سال از درگذشتش، باز هم سبک و سیاق و روش او در هنر آواز مورد استفاده قرار میگیرد.
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
📌 اعلام فهرست نامزدهای اولیه موسیقی اسکار ۲۰۲۲
🔹آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار، نامزدهای اولیه (فهرست کوتاه) موسیقی متن، ترانه اصلی و صدا را منتشر کرد.
🔸موسیقی متن: ریکاردوس بودن، کندی من، به بالا نگاه نکن، تل ماسه، اِنکانتو، گزارش فرانسوی؛ شوالیه سبز، هر چه قویتر سختتر زمین میخوری، پادشاه ریچارد، آخرین دوئل، زمانی برای مُردن نیست، مادران موازی، قدرت سگ، اسپنسر، تراژدی مکبث.
🔹ترانه اصلی: آنت، بلفاست، برایامن ویلسون:جاده طولانی موعود، کبود، سیندرلا، کودا، ایوان هنسن عزیز، به بالا نگاه نکن، اِنکانتو، چهار روز خوب، هر چه قویتر سختتر زمین میخوری، پادشاه ریچارد، زمانی برای مُردن نیست، از احترام، آواز خواندن ۲.
🔸بهترین صدا: بلفاست، تل ماسه، آخرین شب در سوهو، ماتریکس: رستاخیز، زمانی برای مُردن نیست، قدرت سگ، یک مکان آرام: قسمت دو، مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست، تیک تیک بوم، داستان وست ساید.
🔹نامزدهایی نهایی اسکار ۲۰۲۲ روز هشتم فوریه ۲۰۲۲ (۱۹ بهمن) معرفی میشوند و مراسم اسکار نیز ۲۷ مارس ۲۰۲۲ (۷ فروردین) برگزار خواهد شد.
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
🔰مهمترین کنسرتهای پاپ در هفته جاری
🔸کنسرتهای موسیقی پس از دوران پسا کرونا از سر گرفته شده و در هفتهی جاری اجراهای مهمی در سالنهای تهران به صحنه میرود.
🔹شاید بتوان «ماکان بند» را پرطرفدارترین گروه موسیقیِ کشورمان در حال حاضر دانست. وقتی اعلام شد کنسرت ماکان بند ۶ دی در تالار وزارت کشور برگزار خواهد شد، چندین هزار نفر به سایت هنرتیک هجوم آوردند. حاصل این اتفاق، تمام شدن بلیتهای این کنسرت در چند دقیقه و البته از دسترس خارج شدنِ این سایت بود. کنسرت ماکان بند ۶ دی ۱۴۰۰ در دو سانس و در ساعتهای ۱۸:۳۰ و ۲۲ برگزار خواهد شد.
🔸رضا بهرام در روزهای ۸، ۹ و ۱۰ دی در هتل اسپیناس پالاس به صحنه خواهد رفت. بهرام در هر روز دو سانس و در ساعتهای ۱۸:۳۰ و ۲۲ به صحنه میرود. تمام بلیتهای این کنسرت در ۶ سانسِ پیش رو به فروش رفته است. این نشان میدهد که این روزها اقبال تماشاگران به کنسرتِ رضا بهرام هم زیاد است.
🔹نخستین اجرای موسیقی نواحی پس از دوران ممنوعیتهای کرونایی، در تاریخ ۹ دی و در تالار وحدت برگزار خواهد شد. این کنسرت به اجرای حسین صفامنش اختصاص دارد.
🔸کنسرت هوروش بند هم ۱۰ دی در هتل اسپیناس پالاس برگزار خواهد شد. هوروش بند به خوانندگیِ مهدی دارابی در هفتههای گذشته با چالشی جدی روبهرو شدند. ویدیویی از اجرای این گروه منتشر شد که نشان میداد مهدی دارابی روی صحنه مشغول پلیبک بوده است.
🔹کنسرت ماخولا ۹ و ۱۰ دی در برج آزادی برگزار خواهد شد.
🔸محسن ابراهیمزاده شنبه ۱۱ دی در دو سانس و در ساعتهای ۱۸:۳۰ و ۲۲ برگزار خواهد شد.
🔹سینا شعبانخانی پنجشنبه ۹ دی در سالن همایشهای برج میلاد و در دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۱:٣٠ روی صحنه خواهد رفت.
🔸روزبه نعمتالهی هم با همراهی سامان احتشامی، جمعه ۱۰ دی در مرکز همایشهای برج میلاد در دو سانس ١۹:۳۰ و ۲۱:۳۰ دقیقه روی صحنه میرود.
🔹کنسرت علی یاسینی پنجشنبه ۹ دی در تالار وزارت کشور برگزار خواهد شد. این خواننده در دو سانس و در ساعتهای ۱۹ و ۲۱:۴۵ روی صحنه خواهد رفت. با اینکه ظرفیت تالار وزارت کشور بیش از ۳ هزار نفر است، اما تمام بلیتهای این کنسرت به فروش رفته است.
🔸رضا صادقی هم در تاریخ ۱۰ دی و طی دو سانس و در ساعتهای ۱۹ و ۲۱:۴۵ در تالار وزارت کشور روی صحنه خواهد رفت. بلیتهای کنسرت صادقی هم تمام شده و بار دیگر ثابت شد که این خواننده همچنان در میانِ پرطرفدارانِ موسیقی پاپ قرار دارد.
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
📌 گروه کرهای «بی تی اس» با کرونا از آمریکا بازگشت
🔹اعضای این گروه در ماه جاری به ایالات متحده آمریکا سفر کرده بودند و اگرچه در بدو بازگشت نتیجه تست کرونای آنها منفی بوده، اما در جریان سپری کردن دوره قرنطینهای که برای تمام افرادی که وارد خاک کره میشوند اجباری است، نتیجه تست «پیسیآر» سه تن از آنها مثبت شده است.
🔸نتیجه مثبت تست کرونای کیم سوک-جین ۲۹ ساله با نام هنری «جین» و کیم نام-جون ۲۷ ساله با نام هنری خود «آر اِم» عصر شنبه مشخص شده و پیش از آنها نیز در روز جمعه ابتلای مین یون-گی ۲۸ ساله با نام هنری «شوگا» تایید شده است.
🔹ابتلای این سه خواننده در حالی روی داده که هر سه دومین واکسن کرونا را در ماه اوت تزریق کرده بودند. هر سه آنها در حال حاضر با وجود ابتلای خفیف در قرنطینه خانگی به سر میبرند.
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic
📌 رضا صادقی: به استانبول آمدم و برمیگردم
🔹رضا صادقی چهارم دی در شهر استانبول به صحنه رفت. او در این کنسرت نسبت به حاشیههای چند وقت گذشته در عرصه موسیقی واکنش نشان داد و گفت: «آمدن ما به استانبول زیبا مصادف شد با اینکه، یک عزیزی گفته بود، هر کسی میخواهد موسیقی کار کند از ایران برود. اما من به اینجا آمدم تا کنسرتم را برگزار کنم و برگردم»
🎼 کانال واحد موسیقی مؤسسه مصاف
@masafmusic