6725815.mp3
3.5M
🎵 آهنگ
🔸 « ماه قبیله »
🎤 خواننده: مهدی یغمایی
🔺 #محرم
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
50.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 مصاحبه با استاد "محمدرضا لطفی"
📺 در برنامه «زنده باد زندگی» از شبکه دو
🔺 از دست ندید
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
6731891.mp3
4.39M
🎵 آهنگ
🔸 « هم نام »
🎤 خواننده و آهنگساز: امیرعباس گلاب
🖊 شاعر: سعید پاشازاده
🎵 تنظیم و میکس و مسترینگ: یاسین ترکی
🔺 #محرم
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
28.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 نماهنگ "کاروان" با صدای زندهیاد استاد بنان
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
6732064.mp3
3.99M
🎵 آهنگ
🔸 « دیوونه کن »
🎤 خواننده: مسیح و آرش عدل پرور
🖊 شاعر و آهنگساز: آرش عدل پرور
🎵 تنظیم و میکس و مسترینگ: سعید انصار
🔺 #محرم
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 توصیه استاد شجریان به محمد اصفهانی
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
⭕️ توییت "آیس کیوب (اوشا جکسون)" خواننده آمریکایی
✍ به طرز دردناکی واضح است که پلیس در سراسر کشور برای خفه کردن معامله کرده است. باید یک تکنیک آموزشی باشد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
پول مردم در جیب خوانندگان لس آنجلسی مانده است / ۶ ماه گذشت
🔸 شیوع ویروس کرونا موجب لغو بسیاری از کنسرتها در سال 99 شد. بلیتفروشیِ این کنسرتها از چند ماه پیش از نوروز انجام شده بود. وقتی کنسرتی لغو میشود، برگزار کنندگان تلاش میکنند تا در سریعترین زمان ممکن، پولِ بلیتهای خریداری شده را به صاحبانشان برگردانند.
🔸 هر کدام از این خوانندگان به طریقی خبرِ لغو شدنِ کنسرتهایشان را اعلام کردند، اما هیچ کدام درباره برگرداندنِ پولهای مردم توضیحی ارائه نکردند.
🔸 اکنون که حدود شش ماه از لغو کنسرتها نوروزی گذشته است، باز هم خبری از برگرداندنِ پول بلیتها نیست.
🔸 برخی از افراد برای بازگرداندنِ پولشان به سایتهای بلیت فروشیِ این کنسرتها مراجعه کردهاند، اما هیچ پاسخ واضحی دریافت نکردهاند. برخی از سایتهای بلیت فروشی اعلام کردهاند که پولهای واریزی در اختیار آنها نیست.
🔸 این به آن معناست که پول بلیتهای خریداری شده، به دستِ خوانندگان رسیده است و آنها هم احتمالا قصدِ برگرداندنِ پول مردم را ندارند.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 با کمک تکنولوژی داریم به روزایی میرسیم که برای آهنگسازی دیگه نیازی به یادگیری موسیقی و ساز نداریم
🔺 گویا رسیدیم 😐
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 گروه سرود تک نفرهای که اولین قطعه را برای شهدای «۱۷شهریور» خواند
1⃣ قسمت اول:
🔸 حمید شاهنگیان از آهنگسازان و مدیران تاثیرگذار حوزه موسیقی انقلاب اسلامی در مجموعهای از خاطرات شفاهی خود به طرح نکات جالبی از تولید یک سرود تکنفره به مناسبت هفدهم شهریور پرداخته است.
🔸 کتاب «برخیزید» مجموعه خاطرات شفاهی سید حمید شاهنگیان از آهنگسازان و مدیران تاثیرگذار حوزه موسیقی انقلاب اسلامی است که چندی پیش توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی «راهیار» منتشر شد. شاهنگیان تنظیم و آهنگسازی بسیاری از سرودهای انقلابی نظیر «برخیزید ای شهیدان راه خدا» و یا «خمینی ای امام» را بر عهده داشته است. وی پس از انقلاب تا سال ۱۳۶۰ نیز در سمت ریاست شورای شعر و موسیقی صداوسیما فعالیت داشت.
🔸 حمید شاهنگیان از جمله هنرمندانی بود که در تظاهرات روز ۱۷ شهریور تهران نیز حضور داشت و از همان زمان معتقد بود که نباید اجازه داد که این اتفاق بسیار مهم تاریخی از سوی رژیم پهلوی به فراموشی سپرده شود. اتفاقاً با همین انگیزه بود که سرود ۱۷ شهریور را تولید کرد که همه کارهای مربوط به تولید و ضبط آن را با روش یک نفره انجام داد که در آن زمان واقعاً جالب توجه بود. او از جمله هنرمندانی بود که در ساماندهی گروههای سرودی که حین ورود حضرت امام خمینی (ره) به فرودگاه مهرآباد و سخنرانی در بهشت زهرا برنامه اجرا کردند نقش بسیار موثری داشت و پس از آن نیز کارهایی را تولید کرد که هرکدام تاثیر زیادی در شکلگیری جریان سرود پیدا کردند.»
🔸 یکی از نکات جالبتوجه در این کتاب روایت خواندنی شاهنگیان از انتشار یک سرود ویژه به مناسبت روز هفدهم شهریور و شهادت تعدادی از مردم در میدان شهدا (ژاله سابق) است؛ این روایت را عیناً از متن کتاب «برخیزید» در ادامه میخوانید:
🔸 این حادثه نباید فراموش میشد
حوادث روز ۱۷ شهریور و احوال مردم و شهدای آن روز، خیلی متأثرم کرد. گفتم این حادثه نباید فراموش شود. فکر میکنم که باید این رویداد را در ذهن و زبان مردم جاری و ساری نگه داشت. رژیم نباید بتواند این اتفاق را ماستمالی کند و بعد از مدتی آبها از آسیاب بیفتد و تمام بشود و برود. نگاهم به ماهها و سالهای آینده بود. تصورم این بود که باید از حادثه ۱۷ شهریور برای محکم کردن حرکت انقلاب، کار ویژهای کرد البته آن موقع نمیتوانستم محاسبه کنم چند ماه بعد بساط رژیم برچیده خواهد شد. آن زمان من فقط به کاری فکر میکردم که باید انجام میدادم.
🔸 نه عکسی از حادثه گرفته بودم، نه فیلمی داشتم. تنها راهی که پیشِ رویم بود، گفتن و نوشتن بود. من قبلاً هم قصه نوشته بودم. دست به قلمم بد نبود. با خودم گفتم اگر بتوانم از زبان شعر استفاده کنم، عالی میشود. یواشیواش شروع کردم به چیدن کلمات در کنار هم. با وزن خاصی هم شروع کردم. کمی که پیش رفتم، دیدم دارد قشنگتر میشود. این طوری شروع کردم: «درود، درود، به روان پاک شهید راه خدا / درود، درود، به جوان که کشته شد به میدان شهدا / درود، درود به تمام شهیدان کربوبلا»
🔸 خود مردم، عصر روز ۱۷ شهریور اسم میدان ژاله را به میدان شهدا تغییر دادند. من با همان حال و هوا شعر را تا انتها نوشتم. اصلاً هم هیچ طرحی برای تبدیل شعر به سرود در ذهنم نداشتم. شعر که تمام شد، با ضرباهنگِ بخصوصی شروع کردم به خواندن و صدای خودم را ضبط کردم.
🔸 این موضوع برمیگردد به اوایل مهر ۱۳۵۷. دهم مهر، دایی من فوت کرده بود و به رسمِ خانوادههای ایرانی، همه فامیل، شبها منزل ایشان جمع میشدند. شب هفتِ دایی بود که سر سفره شام، نوار ضبط شده را دادم دست شهاب گنابادی. گفت: «چیه؟» گفتم: «حالا گوش کن تا بگویم». نوار را گرفت و از سر سفره بلند شد و رفت بیرون. رفت توی کوچه تا از ضبط صوت ماشینش گوش کند.
🔸 چند دقیقه بعد، بغض کرده و درحالیکه اشکش درآمده بود، برگشت. گفت: «این نوار از کجا آمده؟ قضیه چیه؟ این را از کجا آوردی؟» من خندیدم و گفتم: «چه کار داری از کجا آوردم؟ خوبه یا نه؟» گفت: «عالیه» و ادامه داد: «کار کیه؟» گفتم: «بالاخره… حالا…» فهمید که کار خودم است. همینطوری که داشتیم حرف میزدیم، ایشان کمی فکر میکرد و میخندید و بعد میگفت: «لاالهالاالله، لاالهالاالله». بعد یکدفعه برگشت و به من گفت: «اسم امام توی شعر نیست.» درست میگفت. بلند شدم و دقایقی راه رفتم و فکر کردم. بعد یک مصرع اضافه کردم و اسم امام را هم آوردم: «درود بر خمینی روح خدا».
🔸 البته همه اینها را در ذهنم ساختم. نمیشد همه چیز را روی کاغذ نوشت. اگر دستگیر میشدیم و چنین نوشتههایی همراهمان میبود، گرفتار میشدیم؛ برای همین باید همه شعر را در ذهن نگه میداشتم.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic