با گناه، چگونه؟
امّا دلیلی که گاه برای بینمازی ارائه میشود: روزی به یکی از بچهها گفتم: چرا نماز نمیخوانی؟ او گفت: «استاد! وقتی من نماز میخوانم ولی آلوده به گناه هستم؛ این نماز من چه فایدهای دارد؟»
برخی فکر میکنند چون مثلاً حجاب درستی ندارند و یا از عفت چشم برخوردار نمیباشند و یا گناهانی دیگر در پروندهی آنها دیدهمیشود پس دیگر نماز آنها بیخاصیت است و باید کنار گذاشته شود. امّا پاسخ اینگونه افراد این است که در زمان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نیز خدمت حضرت عرض شد: «یا رسول الله! شخصی روزها نماز میخواند و شبها به دزدی میرود!» حضرت در پاسخ آنها فرمود: «به زودی نمازش او را از آن عمل زشت باز میدارد»
توجه فرمودید؟ پیامبر نفرمود آن نماز خاصیتی ندارد و باید ترک شود بلکه فرمود حتی آن نماز هم دارای اثر است.
یک مثال بزنم: اگر پای شخصی درون یک چاله فرو رفت و مثلاً آلوده شد؛ آیا به خود میگوید: «اکنون باید خود را به درون چاه پر از فضولات بیاندازم؟!» قطعاً خیر. گناهان دیگر انسان در برابر ترک نماز مانند چالههایی آلودهاند و ترک نماز یعنی سقوط در پرتگاهی هولناک و خطرناک.
مراقب این مکر شیطان نیز باشیم
سنگريزه" ريز است و ناچيز ...
اما اگر در جوراب يا کفش باشد ،
ما را از راه رفتن باز ميدارد!!!
در زندگي هم ؛ بعضي مسائل ريزاند و ناچيز...
اما مانع حرکت به سمت خوبي ها و آرامش ما ميشوند!!!
کم احترامي يا نامهرباني به والدين ؛
نگاه تحقيرآميز به فقرا ؛
تکبر و فخرفروشي به مردم ؛
منت گذاشتن هنگام کمک کردن ؛
نپذيرفتن عذر خطاي دوستان ؛
بخشي از سنگريزه هاي مسير تکامل ما هستند!!!
آنها را بموقع کنار بگذاريم ...
تا از زندگي لذت ببريم باع
🍁🍳
📝|#قلم_مسجدی
🔰 عدالت خواهی حضرت زهرا سلام الله علیها از مسجد زینبیه
🔹یکی از مهمترین ظهور بروز های سیاسی اجتماعی حضرت زهرا سلام الله علیها را میتوان در بیان خطبه فدک ایشان مشاهده کرد.خُطبه فدکیه یا خطبة لُمَّة سخنرانی حضرت فاطمه(س) در مسجد النبی که در اعتراض به غصب فدک ایراد شد
🔹ابوبکر پس از رسیدن به خلافت با منسوب کردن روایتی به پیامبر(ص) مبنی بر اینکه پیامبران از خود ارث برجای نمیگذارند، دهکده فدک را که پیامبر(ص) به حضرت فاطمه(س) بخشیده بود، به نفع خلافت مصادره کرد. حضرت فاطمه(س) پس از بیثمر بودن دادخواهیاش به مسجد پیامبر رفت و خطبهای ایراد کرد که به خطبه فدکیه مشهور شد.
🔹این خطبه و این مطالبه گری و دادخواهی عمومی از مسجد النبی آغاز شده است . مسجد بستری است که مقامی همچون حضرت زهرا سلام الله علیها بستر عدالت خواهی خود را در آن بیان میکنند . مسجد بهترین مکان اثر گذار اجتماعی است که میتوان درآن به فعالیت های اجتماعی و سیاسی پرداخت.
🕌 #مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی
🔻|#فقه_مسجدی
❓حفر زمين مسجد
🔹سوال:
هیأت امنای مسجدی که املاکی برای اداره امور خود ندارد، تصمیم گرفتهاند زیرزمینی را در قسمت سقف دار مسجد برای ساختن کارگاه و تأسیسات عمومی برای خدمت به مسجد ایجاد نمایند، آیا این کار جایز است؟
🔹 جواب :
حفر زمين مسجد براى تأسيس کارگاه و مانند آن جايز نيست.
✅ حضرت آیت الله امام خامنه ای
🕌 #مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی
📝|#حدیث_مسجدی
🔹«اى ابوذر! تمام نشستن ها در مسجد بیهوده است مگر براى سه گروه: 1ـ کسى که نماز بخواند. 2ـ کسى که مشغول ذکر خدا باشد. 3ـ کسى که علمى بیاموزد پیامبر اکرم
🔹 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
🕌 #مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی
🔻|#شهید_مسجدی
🔹اگر به فيض شهادت نايل گشتم سنگر من كه همان مسجد است، خالى نگذاشته به تمام تجهيزات آماده باشيد و از نواميس مسلمين دفاع كنيد.
🔹 شهيد غلامعلى ايزانلو
#مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی
📚|#کتاب_مسجدی
🔹در هر جامعه ای حکومت یکی از عناصر مهم آن به شمار می آید. صلاح و فساد حکومت، نقشی موثر در صلاح و فساد مردم دارد. از همین رو مسجد در ارتباط با این پدیده مهم هرگز بی تفاوت نیست.
🔹کتاب مسجد نمونه
🕌 #مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
|#حرف_مسجدی
🔰 آدم خوبهای مسجد
🔹یک امام جماعت موفق چه ویژگی هایی دارد؟!
🔹در یک امام جماعت موفق، باید ۴ رابطه خوب دیده شود:
🔹رابطه خوب او با خدا، رابطه خوب او با خودش، رابطه خوب او با مردم،رابطه خوب او با نظام خلقت
▫️ حجت الاسلام و المسلمین فرازینیا (مدیر ارتباطات حوزوی آستان قدس رضوی )
#مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی
#حرف_مسجدی | امام جماعتِ شاغل!
امام جماعت باید با مردم اطراف مسجد آشنا باشد و تلاش کند آنان را جذب مسجد کند. همه باید باور داشته باشیم که همه اتفاقات مهم در مساجد روی میدهد که لازمه داشتن چنین مساجدی، حضور ائمه جماعاتی تمام وقت است.
💬 غلامرضا ذکیانی؛ رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
🕌 #مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی