🔰فضيلت تلاوت قرآن در منزل
✍️پيامبر اكرم(ص): خانههای خود را به تلاوت قرآن روشن كنيد و آنها را گورستان نكنيد. چنانچه يهود و نصاری كردند، در كليساها و عبادتگاههای خود نماز كنند، ولی خانههای خويش را معطل گذارند زيرا كه هرگاه در خانه تلاوت قرآن بسيار شد، خير و بركتش زياد شود و اهل آن به وسعت رسند و آن خانه برای اهل آسمان درخشندگی دارد چنانچه ستارگان آسمان برای اهل زمين میدرخشند.
📚اصول كافی، ص۴۱۰ - ۴۱۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 این حجاب چیه به ما تحمیل شده؟!
🎤 حجتالاسلام قرائتی
@maserearamesh
🔴مجوز استخدام ۵۰ هزار معلم صادر شد
♦️رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش: در سال جاری تعداد ۵۰ هزار نفر مجوز جذب از سازمان اداری و استخدامی کشور اخذ شده است که فرآیند اجرایی آن در حال انجام است.
♦️درخصوص استخدام نیروی انسانی، در حدود ۵۵ هزار و ۴۹۷ از مشمولین قانون تعیین تکلیف بر اساس مجوزهای سازمان اداری و استخدامی، تبدیل وضعیت شدند.
@maserearamesh
🌸🍃🌸🍃🌸
#آموزنده
💚امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
👈پنج موقع را براى دعا و حاجت خواستن غنیمت شمارید:
✨موقع تلاوت قرآن،
✨موقع اذان،
✨موقع بارش باران،
✨موقع جنگ و جهاد فى سبیل اللّه ـ
✨موقع ناراحتى و آه کشیدن مظلوم.
در چنین موقعیت ها مانعى براى استجابت دعا نیست.
📔 أمالى_صدوق ، ص ۹۷،
بحارالأنوار ، ج ۹۰، ص ۳۴۳،
@ maserearamesh
✨
#پنج_گنج
✍ حضرت امام محمد باقر علیهالسلام خطاب به جابر بن یزید جُعفی میفرمایند :
«ای جابر ! تو را به پنج چیز وصیت میکنم...
⇦ اگر مورد ستم قرار گرفتی ، ستم نکن .
⇦ اگر به تو خیانت کردند ، تو خیانت نکن .
⇦ اگر تو را تکذیب کردند ، خشم نگیر .
⇦ اگر تو را ستایش کردند ، دلخوش نشو .
⇦ و اگر تو را سرزنش کردند ، دلگیر مشو .
بلکه درباره آنچه گفتند ، فکر کن !
اگر دیدی آنچه میگویند راست است ، خود را اصلاح کن . و اگر دیدی درست نیست ، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین ، از ثوابهای او به تو میدهند و از گناهان تو کم کرده ، در نامه اعمال او قرار میدهند».
📚 بحار الأنوار ، ج ۷۵ ، ص ۱۶۲ .
┄┅┅❅♥️❅┅┅┄
@maserearamesh
🍃🌺🍃🌺 چهارده توصیه
علامه حسن زاده آملی
به علاقهمندان سلوک توحیدی
در آستانه اربعین ارتحال آن استاد ذوفنون توصیههای انسانساز و عبرتآموز ایشان را در زیر مرور میکنیم:
1.قرائت مستمر و انس همیشگی با قرآن: "هر اندازه که به قرآن نزدیک شوى، به انسان کامل نزدیک شدهاى، به حظ و بهرهات از قرآن بنگر! حقایق آن، درجات ذات و مدارج عروجند"
2. دائم الوضو بودن: "اى دوست! بدان که، وضو نور است و دوام در طهارت، تو را به عالم قدس ارتقا دهد و این دستور عظیم النفع، نزد اهلش مجرب است؛ بر تو باد مواظبت بر آن".
3. قلت طعام: "اى دوست! طعام بسیار، قلب را میمیراند و باعث طغیان و لجام گسیختگى خواهد شد. گرسنگى از اجلّ خصال مومن است".
4 قلت کلام: "رسول خدا (ص) فرمود: "جز به ذکر خدا، زیاده مگویید، چه سخن بسیار که در آن ذکر خداوند نباشد، قلب را قساوت بخشد".
5 .محاسبه نفس: امام کاظم(ع): "کسى که هر روز به محاسبة نفس نمیپردازد، از ما نیست: اگر عمل نیکویى از او سرزده باشد؛ از خداوند طلب زیادىاش کند و اگر عمل نادرستى از او سر زده باشد استغفار نموده، توبه کند".
6. مراقبه: "بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! مراقبه یعنی اینکه، بنده بداند خداوند بر او رقیب و به او نزدیک است و به افعالش علم دارد و حرکاتش را میبیند و اقوالش را میشنود و بر اسرارش اطلاع دارد و نمیتواند خود را از خدا پوشیده نگه دارد و از سلطة او خارج شود.
7. رعایت ادب در محضر خداوند: "امام جواد(ع) در تبیین حقیقت ادب فرمودند: قرآن را همان گونه که نازل شده است قرائت کنید و سخن ما را همان طور که گفتهایم، روایت کنید و خداوند را به حالتى که محتاج و نیازمند اویید بخوانید".
8.عزلت: "معناى اصلی عزلت، عزل حواس است به خلوت، از تصرف در محسوسات؛ چه هر آفت و فتنه و بلایى که روح بدان مبتلا گردد، حواس در آن دخالت دارد. با خلوت و عزل حواسّ، مدد نفس از دنیا و شیطان هوا و هوس منقطع میگردد.
9. تهجد: دستور خدای متعال به پیامبرش برای وصول به مقام محمود است:
وَ مِنَ اللَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ یَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُودا (اسراء، 79). و علت بهرهمندی پارسایان از نعمتهای اخروی را شبزندهداری آنان معرفی میکند(ذاریات، 15-19)
10. تفکر: الَّذینَ یَذْكُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَكَّرُونَ فی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّار (آل عمران، 191)
11. دائم الذکر بودن: هم ذکر زبانی و هم ذکر قلبی
12. ریاضت علمی و عملی: "ریاضت، در دو راه علم و عمل، و تنها بر طبق نهج شریعت محمدى. از غیر این راه جز بعد و دورى حاصل ناید".
13. همت عالی: "همت عالى داشته باش! به حدى که کسی یا چیزی را عبادت نکنى جز خداى تعالى؛ حتی از روی رغبت به بهشت و وحشت از جهنم هم عبادت نکنی و الا هوای خود را عبادت کردهای".
14. توبه از کارهای بد و خوب! "استادم آیتالله الهی طباطبائی فرمود: "توبة حقیقى آن است که از خیر و شرت انابه کنى". من اندکى اندیشیدم و سپس گفتم: اما توبه از شر، حاجتى به بیان ندارد، و لیکن توبه از خیر چیست؟. فرمود: آنچه که ما، آن را خیر میپنداریم، مانند نماز و روزه و قراءت قرآن و درس گفتن و تحقیقات درسیمان و امثال آن، اگر براستى، آن را مورد تامل قرار دهیم، در خواهیم یافت که همگى ناقص و غیر کاملند پس بر شخص بینا، واجب است که از این اعمال ناقص نیز توبه کند و قصد نماید که آنها را بر وجه کاملى که مقبول خداوند است به جای آورد.
*أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤*
🔴دستگیری اعضای یک گروهک ضد انقلاب در اصفهان
♦️سازمان اطلاعات سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان:اعضای این گروهک ضدانقلاب که قصد داشت با فضاسازی در شبکههای اجتماعی و فضای حقیقی علیه امنیت مردم اقدام کنند، پیش از هر اقدامی در رصد اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) قرار گرفتند و دستگیر شدند.
♦️از این گروه مقادیری سلاح و مهمات جنگی نیز کشف و به دست آمد.
@maserearamesh