مملکت یا کشور؟!
فعلا تیتر این باشه..
شبکه قرآن و اینهمه چالش؟
کسی نداند فکر می کند چه شده است.
🔻خانمی در یک برنامه معمولی در یک شبکه کممخاطب، سخنی را پرانده است و یک جماعت، چند روز است کار و بارشان را رها کرده اند تا او را ادب کنند.
کسی نمی داند چرا؟ خودشان می گویند: این یک فرد نیست؛ این هویت انقلابی نماهاست.
🔹حالا همین افراد بقول ایشان انقلابی نما به مراتب از این روشنفکرنما ها😉 بیشتر نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و برائت جستند اما تاثیری ندارد..
🔹می گویند آب ریخته، جمع نمیشود و تا میخوری میزنیم..یکی از ریشه لغوی مملکت و تفاوتش با جمهوریت سخن می راند و دیگری از ریشه تاریخی تفاوت کشور و مملکت پرده بر میدارد.
که چه؟! میخواهید بگویید که حزب اللهی دنبال سلطنت است و مردم سرش نمی شود؟!
🔸لفاظی بکنید و طعنه بزنید ولی بدانید جمهوریت با این کارها به عرصه حکمرانی کشانده نمی شود.
🔸کسی که چهل سال است با همین حزب اللهی هایش، مردمسالاری را آنقدر به بوق و کرنا کرده که شما بواسطه همان گفتمان، امروز جایگاه مردم را مطالبه کنید؛ هنوز هم نه فقط در حرف، بلکه در عمل پایبند به نقش مردم است و لو اینکه در پایتخت مملکتی هم مستقر باشد.
✍️ مرتضی توکلی
┈┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄┈
طوفان صدق و غبار کذب
✍️ علی مهدیان
🔺یکی از آثار طوفان الاقصی در بعد معرفت شناختی است. این واقعه مهم تاریخی نشان داد غرب چگونه به صورت سیستماتیک ذهن بشر را در اختیار خود گرفته بود و راه نفوذ به واقعیت را بسته بود.
🔺ساختارهای حقوقی و نظام تصمیم گیری در دنیا یک نوع مهندسی اجتماعی فرهنگی را رقم میزند و آنگاه این فرهنگ شکل یافته بر فرآیند فهم و معرفت بشر سایه میاندازد و به این ترتیب انسانها برای یافت حقیقت با یک پرده ضخیم به نام فرهنگ و تمدن غرب مواجه میشوند.
🔺بگذارید مثال بزنیم، گوترش رییس سازمان ملل در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما، هیچ نامی از آمریکا نبرد، از این جالبتر آنکه سیاستمداران ژاپنی نیز نامی از آمریکا نبردند و بلکه فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن در عوض نام روسیه را برد. همین خط را در انیمیشن مهم و پر بیننده «مدفن کرمهای شب تاب»، جناب ایسائو تاکاهاتا ببینید. او کارگردان انیمیشن های مهمی چون آنشرلی، باخانمان، هایدی و امثالهم است. او یک انیمیشن فوق العاده جذاب درباره جنگ ژاپن میسازد و جالب است در این فیلم احساسی، هیچ اشاره ای به کسانی که مردم را کشتند نمیکند بلکه کسانی را محکوم میکند که ابلهانه با دشمن جنگیدند.
🔺در همین ماجرای طوفان الاقصی نگاه کنید به استدلال نماینده اسراییل در سازمان ملل در مقابل همان جناب گوترش که حالا توضیح باید داد چرا اینجا کمی زبان به انتقاد گشوده. نماینده اسراییل میگوید ما یک کشور رسمیت یافته ایم و اینکه رفتار ما را ملامت میکنید نه حماس را یعنی لیاقت این سمت را ندارید.
┈┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄┈
یادداشتها | مرتضی توکلی
طوفان صدق و غبار کذب ✍️ علی مهدیان 🔺یکی از آثار طوفان الاقصی در بعد معرفت شناختی است. این واقعه مه
صفحه2 از 2
🔺ساختار حقوقی و نظام تصمیم گیری غرب، یعنی قدرت، فرهنگ میسازد و زاویه نگاه میآفریند و اینگونه ذهنها را در اختیار میگیرد و حالا در این بستر، حقوق بشر را چه کسی معنی میکند، تفسیر میکند، عملیاتی میکند. لیبرالیسم را چه کسی ؟ دموکراسی را چه کسی؟ عدالت را ، اخلاق را، دین را چه کسی؟
🔺کارگردان فیلم آمریکایی «حرامزاده های لعنتی» فیلمی درباره جنگ نازیها درباره یهودیها میسازد که در انتهایش هیتلر به دست این جماعت با ظاهر آمریکایی کشته میشود، و دختر یهودی پشت پرده سینما میرود و بلند بلند میخندد و میگوید این قدرت ما است. ما تاریخ را هم تغییر میدهیم. این نه فقط تاریخ است بلکه تمام مفاهیم بنیادین اندیشه نیز هست که تغییر میکند.
🔺معرفت به جای آنکه کشف واقع باشد ساختن آن است و اینچنین اولا پای قدرت حاکمان وسط میآید. قدرت پول و بمب و رسانه. اومانیسم اصالت به حیوانیت انسان است و آزادی نیز آزادی همان حیوان، و روشن است که خروجیش عبودیت مقابل لویاتان بین المللی است که حاکم بر همه بشر است.
🔺طوفان الاقصی سیلی است که به این تمدن خورد. نکند این سیلی را ببینیم و عقبه تاریخی اش را نفهمیم. سیلی را قسام نزد، محمد الضیف نزد، کل بدنه تاریخی نوسلفی اخوان سیدقطب نزد، این سیلی محصول یک بیداری است که گستره اش را در یمن و لبنان و عراق و سوریه و کجا و کجا میبینید. طغیان فطرت ناب بشر که خمینی ره اثاره کرد و در حال گسترش است. تمام نمیشود.
🔺حالا مردم دنیا کمی باطن این تمدن را میبینند. باطنی به شدت وحشی، ظالم، خودبنیاد، کثیف ، این بروز باطن کفر مهمترین دستاورد طوفان است. پرده را کنار زد. قصه از این هم شدید تر است. غرب برای موجودیت و مسیرش آنقدر وحشی است که حدس نمیزنید.
🔺جبهه حق اساسا هدفی ندارد جز بیداری مردم، این گستره بیداری بستر مناسبی برای فهم و معرفت باز میکند. هم ذات کفر را بیشتر نشان میدهد و هم عمق حق را.
شهادت کودکان معصوم و زنان بی گناه در حالیکه ذکر میگویند، اینگونه تبر به ذات دشمن میزند.
همشهری
┈┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی اینفلوئنسر لبنانی به زبون خیلی ساده به افرادی که سید حسن نصرالله رو مسخره میکنن میگه شماها خفه شید!
#وينكن_ياعرب
🗣 عـــیّار
┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄
رهبرانقلاب: «نیروهای حزب اللهی؛ یعنی همین عامه مردم مؤمن»
با این شاخصه، مردم مومن ایران، همه حزب اللهی ان.
بعضی عزیزان انقلابی در مقام نقد اون خانم، ناخودآگاه دوقطبی #حزب_اللهی و #مردم عادی رو مطرح کردن که خطای راهبردی بود.
┈┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄┈
یادداشتها | مرتضی توکلی
رهبرانقلاب: «نیروهای حزب اللهی؛ یعنی همین عامه مردم مؤمن» با این شاخصه، مردم مومن ایران، همه حزب الل
واستادم قضیه یکم از تب و تاب بیفته تا این رو بگم
تا کسی فکر نکنه دفاع از اون خانم میکنیم
اون خانم هم طبق محاسبات و تعریف غلط، اون حرف رو زد ولی اون جمله بندی با تعریف درست از حزب اللهی درسته.
واقعا اعتقادم اینه که مردم مومن و عادی جامعه ایرانی، حزب اللهی ترین ها هستند
آنچه که باید از واژه «زدن سر مار» فهمید
✍️سیدجواد نقوی
نزدیک یک ماه است پهلویچیها و دیگر چهرههای اپوزیسیون با همدستی شبکههای فارسیزبان مثل اینترنشنال، منوتو و بیبیسی درحال تکرار یک کلید واژه هستند و در سطح رسانهای و شبکههای خبری اروپایی و آمریکایی هم مدام آن را تکرار میکنند. «باید سر مار را قطع کرد»؛
این کلیدواژه، در این مقطع یک نوع واژگانسازی علیه ایران و به نوعی چراغ سبز برای غربیها است که اگر به ایران حمله کنند، مشکلات منطقه حل میشود!
به زبان دقیقتر اپوزیسیون، برای راهبرد جنگ روانی علیه ایران و ایرانی، صدای پروپاگاندای غربیها هستند و این دقیقاً یک عمل ضد انسانی و ضد میهنی است.
اما در فضای ایران و در بین رسانهایها و برخی از بدنه روشنفکری کشور هیچ دقتی به این پروپاگاندای خطرناک نمیشود و گویی این مسئله که اپوزیسیون در تلاش است تا در نقش بازوی غرب، عملیات جنگی علیه ایران را به شدت عادیسازی و نرمالیزه کند و این دقیقاً همان کاری است که غرب بارها در کشورهای گوناگون انجام داده.
غرب برای مشروعیتبخشی به حمله عراق علیه ایران از بازوی مسعود رجوی بهره برد و سعی کرد نشان دهد که جریان خشنی در ایران حاکم است و از آنجایی که این کشور عامل صدور انقلاب در منطقه است، درمقابل، این صدام و رجوی هستند که عامل نجات خواهند بود.
امروز همان غربیها که در ۲۳ سال گذشته منطقه، جنگ در عراق، افغانستان، یمن و... را راه انداخته و یا ساپورت کردند، مثل گذشته سعی میکنند با استفاده از عواملی در داخل کشورها در نقش اپوزیسیون که توسط خودش پرورش یافتهاند، مسئله جنایت از سمت خود را به یک عامل «ساخته شده» ارجاع دهد.
روزی که غرب جایزه صلح نوبل را به «توکل کرمان» بانوی یمنی اهدا کرد هم به نوعی در این مسیر قدم برداشت و تلاش کرد وضعیتی را ترسیم کند که ثابت شود جنگ علیه یمن به شکلی مشابه قطع کردن سر مار است که امروز دارد آن را ترویج میکند.
اما مدتی بعد از آن که صدها کودک و زن در یمن زیر بمبهای غربی سلاخی شدند هیچکس به اعتراضات حداقلی توکل کرمان هم توجه نمیکرد.
گویی توکل کرمان آن لحظه فقط کارایی توجیه ورود سخت غرب به این جنگ نابرابر را داشت و بیش از آنکه صلح نوبلش کارایی داشته باشد، لازم بود ورود غربیها به جنگ یمن را نرمالیزه کند.
امروز هم پهلوی و سایر اپوزیسیون به دنبال واژهسازی برای معکوس جلوه دادن واقعیت هستند کلماتی مانند «نه به جنگ» و صلحطلبیهایی از این دست را هم باید در همین چارچوب فهم کرد چراکه از اساس صورت مسئله را برای غربیسازی روایتها تغییر میدهد که مسئله بهجای توجه به توحش غربیها به سمت دیگری تغییر کند.
┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄
ایران برای همه، همیشه یا گاهی؟
✍️ سعید فتحی
🔹روحانی و تیم رسانهای اش هفته گذشته با سوءاستفاده از سخنان کارشناسی در تلوزیون، دائم در رسانه ها فریاد برآوردند که چه نشستهاید گروهی اقلیت درصددند کشور را برای خود تصاحب کنند و دیگران را خارج گود بنشانند!
🔹شاید اگر روزگار قدرت این جماعت را نمیدیدیم به راحتی خام این بیانات میشدیم!
سزاوار است از جنابشان سوال شود شیخا! آیا اینکه فرمودین ایران برای همه مردم ایران است بی قید و شرط است یا تابع شرایطی است؟
🔹مثلا وقتی شما رئیس جمهور باشید بازهم ایران برای همه مردم ایران است یا در آن شرایط جواب هر منتقدی فحاشی است از سوی جنابتان!؟
آیا یادتان هست منتقدانتان را کجا حواله میکردید؟
🔸 اگر "ایران برای همه ایرانیان"است که البته هست، آیا تامین امنیت ایران هم بر عهده همه است یا صرفا بر عهده حزب اللهی هاست؟ برای مثال بفرمایید در سال های بعد از انقلاب چند نفر از همفکران شما در راه تامین امنیت ایران شهید شده اند؟
🔸آیا تا به حال به این انحصار در بذل جان برای امنیت ایران توسط بچه حزب اللهی ها اعتراضی داشته اید؟ مثلا بگویید چرا فرزندان ما اصلاحطلبان و اعتدالیها را نمیبرند به مرزها و تقابل با داعش و...؟
🔹اصلا بگذارید سوال دیگری طرح کنیم؛ ایا در این شرایط اقتصادی که بیشتر آن معلول دولتی بود که خود رئیسش بودید تا به حال حس بی پولی داشته اید؟ آیا در تامین مخارج خانواداه خود درمانده اید؟ آیا چنین نیست که کاخ ها و عمارتها را برای خود برداشته اید و فقر را تقدیم ملت ایران کردهاید؟ آیا تا به حال در مورد داراییهای خود با مردم سخن راندهاید؟
🔹شما که کارزار انتخاباتی خود را آغاز کردهاید و از هر فرصتی برای سخنرانی استفاده میکنید بهتر نیست به این سوالات هم پاسخی دهید؟
این نگرانی ها از تمامیت طلبی قشری بر سائر اقشار از هر کسی پذیرفته و شنیده شود از شما نمیشود چون مردم عمل شما را قبلا تجربه کرده اند!
┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄
در دل این حماسۀ غزه چه آموزشی به فرزندانمان بدهیم؟
✍️ حجت الاسلام علیرضا پناهیان:
▫️چرا لیبرالدموکراسی غربی به یک رژیم سفّاک در منطقه مانند اسرائیل نیاز دارد؟ چون این نتیجۀ آن تمدن است، این توحّش ولیدۀ تمدن غرب است. این را باید به فرزندان خودمان یاد بدهیم و الّا بچههایمان غربزده میشوند و از ظاهر غرب فریفته میشوند و این تقصیر کلّ علمای دین است که دارند تبلیغ میکنند و تقصیر کلّ معلمان و پدران و مادران ما خواهد بود.
🔹این چیزی که الآن داریم میبینیم صرفاً توحّش یک رژیم آپارتاید دینی به نام اسرائیل نیست؛ بلکه این تمام تمدن غرب است که به اصطلاح «شیشۀ عمرش» در اینجا دارد شکسته میشود.
▫️درس دیگری که میتوانیم از این حماسه بگیریم این است که کفر به طاغوت پیدا بکنیم؛ چون میبینیم که تمدن غرب غیر از این توحّش، تمدنی ناتوان و ضعیف است. دیدید که آسیب خورد؟ علیرغم این هیمنهای که برای خودشان درست کردند و تکنولوژی و تجهیزاتی که دارند ببینید چقدر آسیبپذیرند!
🔹باید ضعف دشمن را به فرزندان نشان بدهیم و دشمن را خیلی بزرگ جلوه ندهیم. نشان بدهیم دشمنان ما ضعیف و آسیبپذیر هستند. شاید بچههای ما تصور کنند که آنها خیلی قدرت دارند، چون در فیلمها و صفحات مجازی مدام تجهیزات و هواپیماهای خودشان را نشان میدهند.
▫️مادران و معلمان ما باید به بچهها بگویند که دشمنان ما باوجود این امکانات هم هیچ غلطی نتوانستند بکنند. در دفاع مقدس ما هم همینطور بود. این آسیبپذیر بودن دشمن و اینکه مظلومان چگونه میتوانند قدرتمند بشوند را برای فرزندانمان توضیح بدهیم.
🔹درس سوم، شجاعت در برابر زور است و بیان ویژگیهای ترسوها و افراد شجاع. ترسوها سازش با دشمن را تئوریزه میکنند، ترسوها گاهی خیلی وحشی میشوند؛ مثل اسرائیلیهایی که زنان و کودکان را وحشیانه میکشند چون خود را در معرض نابودی میبینند.
┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄
تصاویر هوایی از استقبال مردم از رئیسجمهور
شهرکردیها سنگ تمام گذاشتند
پ ن: فیک نیوز هاشون، هی میگن مردم دیگه نیستن.. از آخوندا بدشون میاد.. بعضی بچه حزب اللهی ها هم شدن کاسه داغ تر از آش و تو خلوتا همین حرفا رو تکرار میکنن..
اگه اینا مردم نیستن پس لابد اون کسایی که از زیرلحاف توئیت میزنن مردمن؟!😂
اگه بقول شما اینا همشون حزب اللهی باشن که غوغاست..
┄┅═✾ یادداشتهایبرگزیده ✾═┅┄