eitaa logo
بنیاد مصیر | محمد راد
89.6هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.9هزار ویدیو
20 فایل
﷽ محمد راد هستم🌱 بنیان گذار دوره طب کهن با بیش از ۱۵۰۰۰ دانشجو در سراسر ایران اینجا👇🏼 🔹️فلسفه‌ طب 🔹️ملکوت بیماری‌ها 🔹️آنالیز طب مدرن و سنتی کمی متفاوت‌تر از آنچه که تا به حال دیده‌اید!⚠️ ‌ ارتباط🎯 https://takl.ink/radmasir.ir/
مشاهده در ایتا
دانلود
. ما امکان قسطی کردن این کلاس‌ها را داشتیم اما نکردیم❗️ همین ابتدا باید کسانی که آستین‌ها را بالا می‌زنند و برای طب و طبابت با شیوه‌ای جدید و ساختارشکن آماده می‌شوند، باید خاک خوری ها، قرض گرفتن‌ها و سختی کشیدن‌های آن را به جان بخرند و آماده یک تحولی عظیم در زندگی خود و دیگران شوند! .
861.3K
. توضیحات یکی از مشاوران ارشد عزیز بنیاد برادر عزیزم آقای صدیقی از اموزشهای طب کهن صفر و یک .
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 📎پیام سنجاق شده را دریابید🔻 و این یکی دو روز فرصت را غنیمت شمارید و به ما بپیوندید... شما میتوانیدℹ️ سوالات مربوط به دوره و ثبت نام👇👇 @Masir_amozesh @Masir_amozesh 👈 @masirbonyad_ir .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 عمری که گذشت.. . از ۱۲ ماه امسال ۹ ماه آن گذشت باقی این روزها هم خواهد گذشت ! 💢اما سوال مهم این است ! در این ۳ ماه باقی مانده چه کار مثبت و یا هدف خیری میتوان انجام داد ... .
امروزی که هستیم حاصل دیروز و خاستگاه قلب ما، نتیجه درون ماست که این چنین بروز کرده ... .. اسماعیل های خود را قربانی کنیم تا به لذت معبود و اصل خویش باز گردیم ... .
که نتیجه آن چند وقت بعد مشخص میشود مثل خیلی از مصیری های بزرگوار که روزی تصمیم گرفتن از چاه تاریکی به سوی قله روشنایی قدم بردارند.. .
با شرکت و آموزش و فراگیری طب با نگاهی توحیدی و تلفیقی از طب مدرن و طب اصیل ایرانی اسلامی . پا به دنیای شیرین تر گذاشته اند و نگاهی متفاوت به دنیای اطراف خود پیدا کرده اند ...
623.5K
🔴پاداش خیر ...🌱 . توضیحات یکی از مشاوران ارشد عزیز بنیاد از اموزشهای طب . از طب کهن با دقت گوش کنید . .
فردا شروع بزرگترین و اولین آموزش تلفیقی طب در حوزه ملکوت ماده خواهد بود .. .. و اگر قدر این فرصت را بدانید چند وقت بعد شماهم این چنین مستور میشوید 💥👇 .
. مثل آقای وحید فخیمی که بعد از گذارندن دوره های مختلف، با بنیاد مصیر آشنا شدن و الان : جزو مشاوران ارشد بنیاد مصیر هستن🌱 .
406.7K
شماهم می‌توانید .‌. . آقای فخیمی از دوره طب کهن صفر و یک و دوره های تخصصی